Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım, seni durumu çok merak ediyorum. Bebeğin doğmuş olmalı. Nasıl oldu? Genetik sorun ola bileceğini yazmıştın. Ondan sonra bir şey yazmamışsın. Pgt'de hata yapılmış mı?

merhaba pgt ile çabalayan umutla bekleyen arkadaşlar inşasllh 2015 bizlere ve isteyen herkese sağlıklı bebişlerimizi getirir sabır ve şükürle bekleyelim..kızlar nerdesiniz hiç tedaviye başlayan yok mu kızlar pgt ile sonuçlarınızı paylaşalım birbirimize umut olalım yılmadan devam diyorum 3, pgt li denemem nisan gb olacak bakalım bu sefer neler yaşayacağim her şeye razıyım bir gün bnde bebekle tançlandırılacağım inanıyorum maddı manevi yetti sürece devam edeceğim her tedavi hüsranla sonuçlansada bir gün olacak çünkü burda defalarca deneyip bebişine kavuşan arkadaşlarız umut oldular bana umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba sizdeki problem neydi... bende nasipse ocak 23te görüşmeye gidicem aksilik olmazsa şubat ya da martta tedaviye başlıcam

1demet1umut arkadaşım senden bi ricam var rica etsem sizdeki sorunun sonucunu tam olarak tahlilde ne çıkmışsa birebir yazarmısın eşiminde sonucunda 13lü14lü bişeyler yazıyor acaba sunumu sonucumuz biz tahlilleri dr a gösterdik ama şu şu kromozomlar diye açıklama yapmadığı için soruyorum canım karşılaştırma yapıcam Hayırlısı hakkında Hakkımızda burdan inci tanesi Akasya Sümeyye yi Hatırlıyorum maşallah hepside kavuştu bebişine süneyyenin ki yoldatakip ediyorum ama ben hala bi yol katedemedim korkuyorum Herşeyden

hergün rüyamda genetik kan tahlili vermekten veya doktorlarla görüşmekten çok yoruldum insan alışmazmı artık bu olaya aylardır aklımdan çıkmıyor

hergün rüyamda genetik kan tahlili vermekten veya doktorlarla görüşmekten çok yoruldum insan alışmazmı artık bu olaya aylardır aklımdan çıkmıyor
günaydın canım insan alışmakta çok zorlanıyor ... hiç tedavi oldun mu arkdaşım

günaydın canım insan alışmakta çok zorlanıyor ... hiç tedavi oldun mu arkdaşım
hayır canım eylül gibi düşünüyoruz nasipse ama hep olumsuz düşünüyorum ya hiç sağlıklı olmazsa diyorum sonra teselli ediyorum kendimi bak daha önce iki kez hamile kaldın yıne olacak diyorum resmen iki kişilik yaşıyorum kafayı yedim sanırım hem teselli edip hem üzüyorum kendimi her akşam bununla ilgili rüya görüyorum cok mutsuzum

Tedavi de moral çok önemli bende tedavi için yaklaşık 1 senedir bekliyorum .. beklemenın verdiği duygu bunlar belki de sizdeki problem neydi

Tedavi de moral çok önemli bende tedavi için yaklaşık 1 senedir bekliyorum .. beklemenın verdiği duygu bunlar belki de sizdeki problem neydi
translakosyon canım 1 nolu kromozomun 19 nolu ya yapışmış 2 düşük yaşadım 2 aylık ikiside kanda pıhtılaşma da var onmun için iğne kullandım şimdi aspirin kullanıyorum ama kromozon önemli olan sizin ne

Hayırlısı olsun... ben ve eşim aynı hastalığı taşıyoruz.. bebeğimizin hasta olma var bunun için pgt yaptırmaya karar verdik

iyi günler pgt yöntemi hakkında benim aklımdada bazı sorular var. eşim ve ben genetik sma hastılığı taşıyıcısıyız ilk bebeğimizi bu yüzden kaybettik bundan sonraki gebelikte biz de bu yöntemi düşünüyoruz. daha önce pgt yöntemini deneyen kişiler bu konudaki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Cnm ben 2 kere denedim normal tüp denemesi yapılıyor 3 gün embriyodan hucre alınıp genetik doktoru bakıp sağlıklı embriyo bulursa transfer yapılıyor bnm ilk denememde 6 tanede 1 tane bulundu transfer yapildi gebelik olusmadi 2 de 6 tanede 1 tane çıktı fakat gelisimi durduğu için iptal oldu pu salla 3 de bebeğime kavuşurum herkesede sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yaradan

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun evlat acısı en dayanılmazı ben aynı acıyı tekrar yaşamak istemediğim için pgt düşünüyorum sizin rahatsızlığınız da sma mı

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun evlat acısı en dayanılmazı ben aynı acıyı tekrar yaşamak istemediğim için pgt düşünüyorum sizin rahatsızlığınız da sma mı
Rabbim sabır versin canım eşimde 13 14 traslokosyonu var her şey kısmet en yakın zamanda besinler versin yaradan.

Demetcim neden cvp vermedincevabını bekliyorum CNm merakım senin düşüklerin olmuş pgt yle acaba benim tedavimdemi öyle seyreder ki diye merakım bekliyorum CNm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…