Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar ben de 4 defa tüp bebek yaptırdım transferden sonra olumsuz oldu.en sın geçen sene eylülde yaptırmıştım.bugün tekrar gittin inş tekrardan tedavi düşünüyoruz benim rahim duvarı çok ince pgt yapacağız dedi doktorum.bu konuda bilgi toplarken yazdıklarınızı gördüm.rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda hayırlı evlat.tedaviye Şubat sonu gibi başlanacak.korkularım var yine hayal kırıklığı yaşamak istemiorum

Cnm inşallah senin için olumlu olur her şey sizde genetik sıkıntı falan var mi

sizede allah yardım eder inşallah. siz pgt yi nerde yaptırdınız tavsiye edeceğiniz mi merkez yada doktor varmı
Sağol cnm ben genartta volkan Baltacı yaptım bi tane bulundu ama memnun kalmadim hrs de Nejat İmirzalıoğlu lie yaptık 1 tane çıktı bence bu iş ekip işi geri kalan kadın dogumcun ilgili olmalı yine bir sonraki deneme fonetik doktoru Nejat bey olacak kadın dogumcusu hrs değil dışardan islemleri sadece orda yaptı. Ankarada bir de muhterem bahçe var genetik doktoru şans ve kısmet her şey aslında

bence de herşey nasip kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz aslında biz bu konuyu araştırmaya yeni başladık istanbul tüp bebek merkezi aret beyi önerdiler bir de şişli memorial tüp bebek merkezini ama tam karar veremiyoruz bizde. ben daha önce normal yoldan hamile kaldım ve doğum yaptım acaba bu benim açımdan bir avantaj yada dezavantaj yaratırmı onu da bilemiyorum

Merhaba arkdaşlar belki hatırlarsınız uzun zamandır takip edemiyorum sizleri benim 3 kez doğal yolla hamilelik geçirip 8 haftalık ken kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım ve genetik tahlil yaptırdığımızda bende 10 ve 18 nolu kromozomlarda resiprokal tipte dengeli translakasyon çıktı ve pgt tüp yaptırdık ilk denememizde 2 embriyo pgt girdi ama sağlıklı olmadıklar için transfer yapılmadı şimdi ikinci denememize başlıcaz inşallah pazartesi iğnelere başlıcaz inşallah hakkımızds hayırlısı allahım tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Selam cnm bende yakin zamanda Allah in izni ile tup bebeqe baslayacam bizimde pgt olacak sen nerde yptiracaksin ??

Ben antalya memorıal cnm batu bey doktorum sen nerde yaptırıyorsun sorun ney sizin
Yer belirli deqil daha malesef bursadan 3 hafta sonra sonuc gleecek ve Allah'in izni ile baslayacaz. Bizim genetik sorunumuz var 3 bebegimi kaybettim hasta doguyorlardi risk almamak icn direk tup bebeqe gececez. tani konuldu hipofosfatazya dha once duyaniniz oldumu boyle bir hastaligi (

Inşallah cnm güzel sonuclanir tedavi surecini paylaşırsanız bizlerde umut olursun

Ben duymadım allah yardımcımız olsun sağ salim hayırlısıysa tüm isteyenlere allahım nasip eder inşallah

tedavin güzel sonuçlanır inşaallah canım Allah yardımcın olsun benim tedavimde muhtemelen şubat sonu mart başı gibi olacak kısmet olursa inşallah güzel sonuçları paylaşırız

tedavin güzel sonuçlanır inşaallah canım Allah yardımcın olsun benim tedavimde muhtemelen şubat sonu mart başı gibi olacak kısmet olursa inşallah güzel sonuçları paylaşırız
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur bizde güzel sonuçları paylaşırız pazartesi başlıcaz adetin 3 günü iğnelere zorlu süreç başkıyo bızım için

amin inşallah tedavin nerde oluyordu .. en önemlisi genetikçin kim
Canım çok araştırdık hastane konusunu antalya memorıal da karar verdik genetikçi cumhur bey istanbul memorial siz nerde başlıcaksunız inşallah hepimiz için güzel şeyler olur yarın inşallah bi aksilik çıkmassa iğnelere başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…