Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Meraba canım hayırlısıyla inşallah sağlıklı embriyoların çıkar çok zor bi süreç ben buğün iğnelere başlıcam gonal f Perşembe günün de kontrolüm var sizin problem ney benim genetik problem var buğün batu beye sordum hatta embriyolar istanbula mı gitcek bakılmaya diye hayır her işlemi burda yapcaz dedi? Sen kaç gün iğne yaptırdın dozu kaçtı kaç yumurtan oldu bide kaç embriyo gitti canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba arkadasim. Ben de becker muskuler distrofi tasiyicisiyim. Allah buyuk sabir versin. Hastaliklarimiz farkli ama izlenecek yol hemen hemen ayni.
3 kez pgt'li tedavim oldu. Ucuncusunde cok sukur yavruma kavustum. Sormak istedigin bir sey olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Allah yardimciniz olsun.

adana başkent benim hastanem genetikçiyi görüştüğümde konuşacağım cumhur bey ile anlaşması yoktu hastanenin ... volkan baltacı ve rıdvan seçkin özen sanırım ikisinden biri olur .bugün birinci iğneni vuruldun sanırım ...

evet ilk iğnemi yaptırdım hayırlısı inşallah herşey güzel ilerler ben birinci tedavimi adana başkentte yaptırdım ankara başkentte embriyolara bakılmıştı doktorun kim benim bülent beydi ankara başkentte hulisi beydi çok memmnun kalmıştım ankaradan

tayfun çok drum. esra hanım ile görüşmüştüm geçen sene bende mail ile tabi .. memnun kaldın mı peki ilgilerinden

tayfun çok drum. esra hanım ile görüşmüştüm geçen sene bende mail ile tabi .. memnun kaldın mı peki ilgilerinden
Ben düşüklerimden sonra adana başkentte genetik testini yaptırmak için tayfun bey gitmiştim sonra genetik sorun çıkınca bülent bey ilğilendi iğnekeri kontrolleri bülent bey yaptı sonra yumarra toplamaya ankara başkente gittik 2 yumurta vardı ikiside döllendi 5 günün sonında sağlıklı çıkmadılar çok ilğililer güler yüzlüler ben memnun kaldım esra hanım hulusi bey genetikçi bayandı adını hatırlamıyorum ama çok moral vermeye çalışmıştı bana hakkımızda hayırlısı inşallab herşey güzel olur canım

mattıka 3 unude memorıal da mı yaptırdın ? bende 2. ye başlayacagım onumuzde kı haftaaa ? denemelerı hangı aralıklarda yaptınn benım eylulde oldu kasım da transfer , sımdı ocak da denıycem erken mı acaba dıye dusunmeye başladım da gercı doktorumuz başlayabılırız demıştı

beyzacım cnm tedavine az kalmış inşallah güzel sonuçlanır umutlarımız artar senın kasımdaki denememende kaç tane sağlıklı çıkmıştı cnm senin tedavin nerde genetik doktorun kim

sevdann tedavin bebişle sonuçlanır inşallah her pgt li tedavi umudumu artırıyor

tedavin güzel sonuçlanır inşaallah canım Allah yardımcın olsun benim tedavimde muhtemelen şubat sonu mart başı gibi olacak kısmet olursa inşallah güzel sonuçları paylaşırız
İnş canım sürekli dua ediyorum burdaki arkdaşlar içinde kendim içimde rabbim bizlere hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlat versin inş

Bana sordun sanirim
Evet uc tedavim de sisli memorialda oldu. Ilki ocak 2012 ikincisi nisan 2012 ucuncusu de nisan 2013 te oldu. Vucut hazirsa baslanabilir tabi.

E esen1312
Mesajiniz mesajimin icinde oldugu icin alinti yapamadim. Tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Hastalikli gen belli ise dogrudan tedaviye baslar ve olusan embriyolarinizda o gene bakilir. Degilse (benim gibi) sonucu 6-8 haftada cikan set up diye bir islem var, tedavi oncesi o yapilir. Sizden ve esinizden gerekliyse anne ve babalardan da kan alinip tahlile gonderiliyor set up icin. Sonrasinda tedaviye baslarsiniz. Ben tedavilerimi Istanbul Sisli Memorial Hastanesi'nde yaptirdim.

neden yumurta toplamaya ankaraya gittiniz ? ben şunu merak ediyorum her muayneye gittiğinde muayne ücreti ödedin mi toplam ne kadara mal olmuştu sana

İnş canım sürekli dua ediyorum burdaki arkdaşlar içinde kendim içimde rabbim bizlere hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlat versin inş
amin canım rabbim dermensız dert vermesin kimseye halimize şükür diyorum sizin problem neydi önceden de sormuşta olabilirim tekrar soruyorsam kusura bakma :)

3 tane gebeliğim 8 haftalıkken kalp durması nedeniyle sonlandı. kromozomlarımda sorun var ama tam detay bilmiyorm. 46 xx 3,t falan filan uzuyor... genetik destek şart. bu nedenle pgt denedik. embriyo 3 günlükken bir hücre alınıp istanbula gönderiliyor. 5.gün haber veriyolar. bugün geldi sonucumuz 4ü de anormalmiş inşallah senin çok embriyon olur çünkü ne kadar çok olursa şans o kadar yüksek. bir daha denicez, yılmak yok, yola devam...

2 gün femora,
4 gün gonal f 200 cc,
2 gün gonal f 150 cc, luveris 150 yada 50, cetroditox 0,25
1 gün 75 gonal f cc, luveris 150 yada 50, cetroditox 0,25
ilaçların adını yanlış yazmış olabilirim, ama dozlar kişiden kişiye değişiyormuş, benim 9 tane toplanmış, 7si olgunmuş, 4ü döllenmiş
yumurta toplANINcada baya ilaç kullanıyosun, progesteron veriyolar vücut kendini hamile sanıyor,
hadi iyi sonuç alırsın inşallah, benimle aynı gün yumurtası toplanan byanın 6 embriyosu varmış 1 tane sağıklı çıkmış mesela, zaten ihtiyacımız olan bir tane, sağlıkla kal :)

biz herhangi bir işlem yaptırmadık bebeğime genetik test yaptırmıştık onda sorunlu genler bulunmuştu ama aynı şey mi bilmiyorum tabi bizde istanbul da yaptırmak istiyoruz araştırma aşamasındayız bizede memorial önerildi balıkesirde yaşıyoruz ve öğretmeniz en azından öncesinde yapılması gerekenler varsa onları belki burada yaptırabiliriz tatilde yaptırmayı düşünüyoruz tedavi süresi uzun mu ve sosyal güvencemiz olmasının bir katkısı varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…