- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.661
biz herhangi bir işlem yaptırmadık bebeğime genetik test yaptırmıştık onda sorunlu genler bulunmuştu ama aynı şey mi bilmiyorum tabi bizde istanbul da yaptırmak istiyoruz araştırma aşamasındayız bizede memorial önerildi balıkesirde yaşıyoruz ve öğretmeniz en azından öncesinde yapılması gerekenler varsa onları belki burada yaptırabiliriz tatilde yaptırmayı düşünüyoruz tedavi süresi uzun mu ve sosyal güvencemiz olmasının bir katkısı varmı acaba.
evt cnm yaa sana sormustum pardon:)cook saolasuunn , anladım cnm bende şişli deyim inş. dualarında unutma ıns ...
inci senın dondurulmuş mu oldu ? bana buyuk ıhtımala dondurulmuş olcak dedıler 5. gun genetık olarak ıncelenır bıgunde de sonuc alamayıızz o yuzden dondurup onumuzdekı ay transferı yaparız dedıler de, merak ettiiimm de senınde mı oyle olduAllah yardimcin olsun canim.
İnşallah canım allahım herkezin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsinsevdann tedavin bebişle sonuçlanır inşallah her pgt li tedavi umudumu artırıyor
Canım adanada genetik labaratuar yoktu o yüzden ankaraya gittik her muanede ücret ödemedim ben şimdi değiştimi bilmiyorum embriyoların tanesine 250 tl benim 2 embriyomun genetiğine bakılmıştı zaten fiyatı tam hatırlamıyorum canım toplamını sana tam bi fiyat vermeyeyim şimdi hakkımızda hayırlısı canımneden yumurta toplamaya ankaraya gittiniz ? ben şunu merak ediyorum her muayneye gittiğinde muayne ücreti ödedin mi toplam ne kadara mal olmuştu sana
İnşallah canım2 gün femora,
4 gün gonal f 200 cc,
2 gün gonal f 150 cc, luveris 150 yada 50, cetroditox 0,25
1 gün 75 gonal f cc, luveris 150 yada 50, cetroditox 0,25
ilaçların adını yanlış yazmış olabilirim, ama dozlar kişiden kişiye değişiyormuş, benim 9 tane toplanmış, 7si olgunmuş, 4ü döllenmiş
yumurta toplANINcada baya ilaç kullanıyosun, progesteron veriyolar vücut kendini hamile sanıyor,
hadi iyi sonuç alırsın inşallah, benimle aynı gün yumurtası toplanan byanın 6 embriyosu varmış 1 tane sağıklı çıkmış mesela, zaten ihtiyacımız olan bir tane, sağlıkla kal :)
Allah hayırlı olanı nasip etsin canım evet yılmak yok inşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alcaz3 tane gebeliğim 8 haftalıkken kalp durması nedeniyle sonlandı. kromozomlarımda sorun var ama tam detay bilmiyorm. 46 xx 3,t falan filan uzuyor... genetik destek şart. bu nedenle pgt denedik. embriyo 3 günlükken bir hücre alınıp istanbula gönderiliyor. 5.gün haber veriyolar. bugün geldi sonucumuz 4ü de anormalmişinşallah senin çok embriyon olur çünkü ne kadar çok olursa şans o kadar yüksek. bir daha denicez, yılmak yok, yola devam...
canm memorialami karar verdin sende nezaman tekrar deniyeceksininci senın dondurulmuş mu oldu ? bana buyuk ıhtımala dondurulmuş olcak dedıler 5. gun genetık olarak ıncelenır bıgunde de sonuc alamayıızz o yuzden dondurup onumuzdekı ay transferı yaparız dedıler de, merak ettiiimm de senınde mı oyle oldu
inci senın dondurulmuş mu oldu ? bana buyuk ıhtımala dondurulmuş olcak dedıler 5. gun genetık olarak ıncelenır bıgunde de sonuc alamayıızz o yuzden dondurup onumuzdekı ay transferı yaparız dedıler de, merak ettiiimm de senınde mı oyle oldu
değişmiştir muhtemelen çünkü ankaraya gitmekten bahsedilmedi bana... iğnenin kaçıncı günündesinCanım adanada genetik labaratuar yoktu o yüzden ankaraya gittik her muanede ücret ödemedim ben şimdi değiştimi bilmiyorum embriyoların tanesine 250 tl benim 2 embriyomun genetiğine bakılmıştı zaten fiyatı tam hatırlamıyorum canım toplamını sana tam bi fiyat vermeyeyim şimdi hakkımızda hayırlısı canım
yaa benımde oyle olsa keşkeeeeYok Beyzacim benim dondurulmus degildi. Embriyolar 4.gunun aksami genetige gitti 5.gun ogleden sonra sonuc geldi ve transfer oldu.
evcanm memorialami karar verdin sende nezaman tekrar deniyeceksin
evt cnm memorıal pgt de genel başarı memorıal olmış arastırdıgım kadarıyla bakalım hayırlısıı sen neye karar verdın ? haftaya adetımle beraber başlıycaz , bı an once bebişin olmasını cok ıstıorumyaa benımde oyle olsa keşkeeeeamaa semra hanım 5. gune kadar gıtmesını bekleyelım 5. gun genetıge gıder .dondurururuz dedı sonrakı ayda transfer olur dedı . gercı senın bı ıkı genetık ıncelenmıştı degılmı bızde butun kromozamlar ıncelencegı zaman olarak yetışmez sanırsam hayırlıısı bakalım
canım başladınızmı tedaviyeyaa benımde oyle olsa keşkeeeeamaa semra hanım 5. gune kadar gıtmesını bekleyelım 5. gun genetıge gıder .dondurururuz dedı sonrakı ayda transfer olur dedı . gercı senın bı ıkı genetık ıncelenmıştı degılmı bızde butun kromozamlar ıncelencegı zaman olarak yetışmez sanırsam hayırlıısı bakalım
hayırlı olsun canım ıyı yapmıssın memoriala karar verdım ama beklıyoruz daha inşallah iyi haberlerini alırım giresundamıydın senev
evt cnm memorıal pgt de genel başarı memorıal olmış arastırdıgım kadarıyla bakalım hayırlısıı sen neye karar verdın ? haftaya adetımle beraber başlıycaz , bı an once bebişin olmasını cok ıstıorum2. denemeyı de bı an once yaptırmak ıstedıkk .. ocak ayında yapılalbılır dedıler bızde 15 tatılde yaptırcaz ıns
ben bile heyecanlandım senin için çok mutlu oldum ilk siteye girdiğimde ilk senile konuşmuş pgt yle ilgili hiç bilgim yoktu :) takipteyim seni bundan sonra daha çok memorial uğurlu gelsin canım senin olsun bizede umut ol dualarımız kabul olsun en kısa zamandaev
evt cnm memorıal pgt de genel başarı memorıal olmış arastırdıgım kadarıyla bakalım hayırlısıı sen neye karar verdın ? haftaya adetımle beraber başlıycaz , bı an once bebişin olmasını cok ıstıorum2. denemeyı de bı an once yaptırmak ıstedıkk .. ocak ayında yapılalbılır dedıler bızde 15 tatılde yaptırcaz ıns
Değişmiştir mutlaka çünkü ben iki yıl önce yaptırmıştım buğün 6 iğnemi yaptım Canım hakkımızda hayırlısı inşallahdeğişmiştir muhtemelen çünkü ankaraya gitmekten bahsedilmedi bana... iğnenin kaçıncı günündesin
Ben yumurtalık tüberklozu geçirdim canım 2 tüp de tıkalıydı Sol tüpü aldılar sağ tıkalı hala sonrasında rahim kanseri başlangıcı dediler çok şükür erken teşhis şimdide rahim zarı çook ince.bakalım inş 5. Deneme tutar yoksa daha fazla psikolojim kaldırmayacak bu durumu.amin canım rabbim dermensız dert vermesin kimseye halimize şükür diyorum sizin problem neydi önceden de sormuşta olabilirim tekrar soruyorsam kusura bakma :)
Ayyy insallah canimm carsamba gunu gidiyorumm bakalim tedaviye basliycaz ins dua edin kizlaaarrrben bile heyecanlandım senin için çok mutlu oldum ilk siteye girdiğimde ilk senile konuşmuş pgt yle ilgili hiç bilgim yoktu :) takipteyim seni bundan sonra daha çok memorial uğurlu gelsin canım senin olsun bizede umut ol dualarımız kabul olsun en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?