Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Once gideceginiz hastanenin genetik ve tup bebek bolumleriyle gorusmelisiniz. Tetkikleri yasadiginiz yerde de yaptirabilirsiniz ancak bazi onemli tahlilleri Memorial kendi yapmak istiyor, girusursunuz giderseniz. Tedavi transfer de dahil 15 gun civari suruyor. Memorial'da sigorta gecmiyor.

neden yumurta toplamaya ankaraya gittiniz ? ben şunu merak ediyorum her muayneye gittiğinde muayne ücreti ödedin mi toplam ne kadara mal olmuştu sana
Canım adanada genetik labaratuar yoktu o yüzden ankaraya gittik her muanede ücret ödemedim ben şimdi değiştimi bilmiyorum embriyoların tanesine 250 tl benim 2 embriyomun genetiğine bakılmıştı zaten fiyatı tam hatırlamıyorum canım toplamını sana tam bi fiyat vermeyeyim şimdi hakkımızda hayırlısı canım

İnşallah canım

Allah hayırlı olanı nasip etsin canım evet yılmak yok inşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alcaz

canm memorialami karar verdin sende nezaman tekrar deniyeceksin

Yok Beyzacim benim dondurulmus degildi. Embriyolar 4.gunun aksami genetige gitti 5.gun ogleden sonra sonuc geldi ve transfer oldu.

değişmiştir muhtemelen çünkü ankaraya gitmekten bahsedilmedi bana... iğnenin kaçıncı günündesin

Yok Beyzacim benim dondurulmus degildi. Embriyolar 4.gunun aksami genetige gitti 5.gun ogleden sonra sonuc geldi ve transfer oldu.
yaa benımde oyle olsa keşkeeee amaa semra hanım 5. gune kadar gıtmesını bekleyelım 5. gun genetıge gıder .dondurururuz dedı sonrakı ayda transfer olur dedı . gercı senın bı ıkı genetık ıncelenmıştı degılmı bızde butun kromozamlar ıncelencegı zaman olarak yetışmez sanırsam hayırlıısı bakalım

canm memorialami karar verdin sende nezaman tekrar deniyeceksin
ev
evt cnm memorıal pgt de genel başarı memorıal olmış arastırdıgım kadarıyla bakalım hayırlısıı sen neye karar verdın ? haftaya adetımle beraber başlıycaz , bı an once bebişin olmasını cok ıstıorum 2. denemeyı de bı an once yaptırmak ıstedıkk .. ocak ayında yapılalbılır dedıler bızde 15 tatılde yaptırcaz ıns

canım başladınızmı tedaviye

hayırlı olsun canım ıyı yapmıssın memoriala karar verdım ama beklıyoruz daha inşallah iyi haberlerini alırım giresundamıydın sen

ben bile heyecanlandım senin için çok mutlu oldum ilk siteye girdiğimde ilk senile konuşmuş pgt yle ilgili hiç bilgim yoktu :) takipteyim seni bundan sonra daha çok memorial uğurlu gelsin canım senin olsun bizede umut ol dualarımız kabul olsun en kısa zamanda

amin canım rabbim dermensız dert vermesin kimseye halimize şükür diyorum sizin problem neydi önceden de sormuşta olabilirim tekrar soruyorsam kusura bakma :)
Ben yumurtalık tüberklozu geçirdim canım 2 tüp de tıkalıydı Sol tüpü aldılar sağ tıkalı hala sonrasında rahim kanseri başlangıcı dediler çok şükür erken teşhis şimdide rahim zarı çook ince.bakalım inş 5. Deneme tutar yoksa daha fazla psikolojim kaldırmayacak bu durumu.

Ayyy insallah canimm carsamba gunu gidiyorumm bakalim tedaviye basliycaz ins dua edin kizlaaarrr

[QUOTE="beyza-3434-bey, Ayyy insallah canimm carsamba gunu gidiyorumm bakalim tedaviye basliycaz ins dua edin kizlaaarrr[/QUOTE]
canım inşallah güzel haberler alırız bizleride tedavinden haberdar et seni takipteyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…