- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.681
canım inşallah güzel haberler alırız bizleride tedavinden haberdar et seni takipteyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN[/QUOTE][QUOTE="beyza-3434-bey, Ayyy insallah canimm carsamba gunu gidiyorumm bakalim tedaviye basliycaz ins dua edin kizlaaarrr
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda çok zor şeyler bende dün gittim tek boynuzlu rahime sahipmişim yumurta rezervim az ihtimaller çok düşük ne için gittim neler ile döndümBen yumurtalık tüberklozu geçirdim canım 2 tüp de tıkalıydı Sol tüpü aldılar sağ tıkalı hala sonrasında rahim kanseri başlangıcı dediler çok şükür erken teşhis şimdide rahim zarı çook ince.bakalım inş 5. Deneme tutar yoksa daha fazla psikolojim kaldırmayacak bu durumu.
Kötü düsünmee canimmm Allahh nasip edecek inssaallah umudunu yitirmeeHayırlısı ne ise o olsun hakkımızda çok zor şeyler bende dün gittim tek boynuzlu rahime sahipmişim yumurta rezervim az ihtimaller çok düşük ne için gittim neler ile döndüm
Hayırlısı diyorum sadece bir şey ile mücadele etmem gerekirken 3 oldu vrdır bunda da hayır sen ne durumdasınKötü düsünmee canimmm Allahh nasip edecek inssaallah umudunu yitirmee
sevdann tedavin nasıl gidiyorBu ay tedaviye başlayan var mı arkadaşlar ...
Aminn cnm hayirlisi insaallah. Genetige giden tahlillerimiz 3 hafta sonra cikacak demisti doktor fakat bisiler arızalanmış 3 hafta dha bekleyecez maleseff tup bebeqe baslamak iciNHayırlısı diyorum sadece bir şey ile mücadele etmem gerekirken 3 oldu vrdır bunda da hayır sen ne durumdasın
Canim yumurta sayisi iyii. Bir sorun cıkmazz insaallahhh hayirlii haberlerini bekliyoruzzMerhaba arkadaşlar dün yumurtalar toplandı 16 tane 11 tanesi işleme alındı sabah hastaneden aradılar 8 tanesi döllenmiş 3 tanesinide takipte olcakmış yine pazartesi tekrar arıcaklar kaç tanesinin genetiğe göndercekler bilği vercekler sizce nasıl sorun bende resiprokal translakasyon var sayı bana iyi geldi ama yinede içimde bi sıkıntı var
Herkese merhabalar yıllardır bu sayfayı takip ediyordum ama üyeliğim yoktu hiçbir zaman da yazmayı düşünmemiştim ancak şimdi herkese moral olması açısından hikayemi paylaşmak istedim...uzun bir sürecin ardından düşükler tedaviler aşılamalar vs..translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim 7-14 kromozomlarımda parça değişimi vardı pgt yöntemi önerilmişti ilk tedavimde 21 yumurta toplandı 16 tanesi pgt ye gitti ve hiç sağlıklı çıkmadı ikinci denememizde 17 yumurta toplandı 9 embriyo pgt ye gitti ve yine normal embriyo çıkmadı..tedavilerimi hep istanbulun en iyi hastanelerinde en iyi doktorlarıyla sürdürdüm bu arada eşim ve ben sağlıkçıyız ve maddi sıkıntımızda yok çok şükür ama olmayınca olmuyordu işte Rabbim ol demiyordu doktorlar bu kadar yüksek embriyoda sağlıklı çıkmıyorsa bundan sonra da böyle gitme ihtimalini yavaş yavaş kafama yerleştirmişlerdi..sağlıklı bir embriyo çıktığını ve gebe kalamadığımı görsem inanın üzülmeyecektim ama çıkmıyordu işte...sonunda üçüncü denememde 7 tane 5. Gün embriyosundan (bu arada bütün embriyolar 5. Gün embriyosuydu öncekilerde)3 tane sağlıklı çıktı ve şu anda ikizlerim var ..aslında hikayem dramatik herkesin ki kadar ama ben ayrıntılara girerek o şekilde yazmayı tercih etmedim çünkü bu hayatta herşey bizim için işin sırrı dua da Rabbim de .. Bu yaşadıklarım beni yaradana yaklaştırdı şu an arkama dönüp baktığımda iyi ki hepsini yaşamıştım diyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..olmayanlar asla vazgeçmesin duada ısrarcı olsun...ölmüyorsa da yine vardır yaradanın bir bildiği... Herkese çok çok sevgiler hayırlı tedaviler...
Merhaba arkadaşlar tedaviye başlamadan önce kendi kendime söz vermiştim fazla kafama takmıcam diye ama çok zormuş uyuyamıyorum sürekli internette araştırıp dıruyorum inşallah herşey yolunda gider ilk pgt denememde 3 tane yumurta toplandı ikisi pğt girdi sağlıklı bulunamamıştı 2 denemem bu ve 11 tane yumurta işleme alındı ve 8 tanesi döllendi 3 taneside takipte olcak yine arkadaşlar zaman geçmiyo sorun bende varmı aramızda sorun bayanda olupta tedavide olumlu sonuç alıp hamile kalan biliyorum herkezin farklı oluyo ama yinede umut olcak benim için şimdiden teşekürler
canım uyuyamaman çok normal ne olacağını bilmiyorsun merak ve heyecan içinde bekliyorsun tekrar aradılar mı peki son durum neymişMerhaba arkadaşlar tedaviye başlamadan önce kendi kendime söz vermiştim fazla kafama takmıcam diye ama çok zormuş uyuyamıyorum sürekli internette araştırıp dıruyorum inşallah herşey yolunda gider ilk pgt denememde 3 tane yumurta toplandı ikisi pğt girdi sağlıklı bulunamamıştı 2 denemem bu ve 11 tane yumurta işleme alındı ve 8 tanesi döllendi 3 taneside takipte olcak yine arkadaşlar zaman geçmiyo sorun bende varmı aramızda sorun bayanda olupta tedavide olumlu sonuç alıp hamile kalan biliyorum herkezin farklı oluyo ama yinede umut olcak benim için şimdiden teşekürler
Aramadılar canım pazar olduğu için galiba pazartesi kaç embriyonun genetiğe gideceğeni arayıp söylicekler yarını iple çekiyorum inşallah sağlıklı bulunur.canım uyuyamaman çok normal ne olacağını bilmiyorsun merak ve heyecan içinde bekliyorsun tekrar aradılar mı peki son durum neymiş
inşallah canım güzel haberler alacaksın dualarım seninleeeAramadılar canım pazar olduğu için galiba pazartesi kaç embriyonun genetiğe gideceğeni arayıp söylicekler yarını iple çekiyorum inşallah sağlıklı bulunur.
Merhaba arkadaşlar 7 tane embriyo istanbul memorıala gitti genetik için inşallah sağlıklı çıkar çarşamba günü haber vercekler çarşamba geç değilmi sizce bu kadar uzun sürüyomudu benim ilk tedavimde aynı günde belli olmuştu fazlada sorgulamak istemiyorum artık gerşeyin hayırlısı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Tşk ederim canım iyi dileklerin için antalya memorıal canım bizim için şimdi 1 dk bi saat gibi çok sitresli bi bekleyiş inşallah herşey iyi olurcanım embriyo sayın güzel hepsi sağlıkla gelir inşallah bızden pğt için 3, gün biyopsi alındı aynı gün değil ama ertesi gün çıkmıştı sonuç ve beşinci gün transfer için çağrılmıştık ama olmadı orayı geçiyorum. bence normal vardır bır bıldıklrı güzel düşün güzel olsun sen ankara memoryıldamı tedavideydın...
ne oldu cnmmm , kaç tanesı genetıge gıttı aradılar mııMerhaba arkadaşlar dün yumurtalar toplandı 16 tane 11 tanesi işleme alındı sabah hastaneden aradılar 8 tanesi döllenmiş 3 tanesinide takipte olcakmış yine pazartesi tekrar arıcaklar kaç tanesinin genetiğe göndercekler bilği vercekler sizce nasıl sorun bende resiprokal translakasyon var sayı bana iyi geldi ama yinede içimde bi sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?