Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ne mutlu sana cnmmm , Rabbım bebişlerinle ve eşinle beraber bır ömur mutlu olmanızı nasıp etsın inş. darısı bızlere ıns.

Merhaba arkadaşlar,

Araniza yeni katilmadim fakat yeni takip etmeye basladim. Benim bir sorum var fakat yeri tam olarak bu konu basligimi emin olamadim o yuzden simdiden ozur diliyorum.

Sorumu anlatacak olursam; esim 2 mikro tese ameliyati ve bunlarin arasinda da ilac tedavisi gordu (azospermi hastasiydi) sonuc olarak sperm elde edildi ve donduruldu. Sonra bende ilac tedavisine baslandi ve 2 yumurta toplanabildi. Ikisi de embriyoya donustukten sonra 1 tanesi donduruldu 1 tanesi 8 aralikta transfer yapildi(yas sinirinin altinda oldugumdan dolayi sadece 1 taneye yasal izinleri varmis). tutmustu embriyo kalp atisini da duymustuk fakat 8h4g iken kontrole gittigimizde kalbi durmustu maalesef ve kurtajla almak zorunda kaldilar. Bu hafta sonu tekrardan tup bebek merkezine gidip son kalan embriyomuzla ve yasadigimiz durumla ilgili gorusmeye gidecegiz. Ayni durumu yasamis arkadaslar nasil bir yol izlememiz, doktora neler sormamiz, hangi testleri yaptirmamiz vs. gerektigi hakkinda kendi tecrubelerine dayanarak yardimci olabilirlerse cok sevinirim. Rabbim kimseye boyle bir aci yasatmasin.

Tesekkurler...

Canım inşallah güzel haberler paylaşırsın bizlerle dualarım seninle canım

sabah haber gelecekti güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarım seninle ...

Çok şukur iki tane sağlıklı çıktı bir tane daha var ama teknik bir hata olabilir o yuzden dondurup sonra tekrar bakcaklarmış şimdi hastaneye gitcez transfere inşallah herşey guzel olur
yaniiii elımızde toplaam 3 tane saglıklı embrıomu vaar cnmm , cook iyiii yaa cok sevındımmm hakkınızzda hayılrısıııı...

Çok şukur iki tane sağlıklı çıktı bir tane daha var ama teknik bir hata olabilir o yuzden dondurup sonra tekrar bakcaklarmış şimdi hastaneye gitcez transfere inşallah herşey guzel olur
sızde sorun neydı cnmm ?butun kromozomlar ıncelendıı ve sayı cok ıyı cıkmış bencee mutlu oldum senın adına

Yardimci olacak yok mu arkadaslar?

Teşekürler arkadaşlar iki tane transferim oldu benim 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakasyon var çok şükür iki tane sağlıklı çıktı 1 tane daha varmış onda çok küçük bir sıkıntı çıkmış ama embriyolok dondurmaya gerek yok embriyonun görüntüsü iyi değil dedi o yuzden dondurmadık şimdi şubatın 9 da gebelik testi yapcaz bekliyoruz inşallah ikiside tutunur bana....

Yardimci olacak yok mu arkadaslar?
Allah ya

Canım hiç bi bilğim yok allah hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Hadii bakalimm hayirlisii bebegin sana simsiki tutunsun dondurulmus embrio mu cnmm,Rabbim nasip etsin insallah yuzun gullsun cnmm

çok mutlu oldum senin adına büyük haberide 9 şubatta alacağız inşallah

Canım 2 side tutunsun sana siz pgt mi cgh mi yaptirmistiniz

Nasilsin sevdaa nasil.gidioo ins bebislerin seninle sana sımsıkı tutunsunlaaar

Bende opu oldum kislaar pazar gunuu,33 yumurta toplandi 30 tanesi olgunmus 25 tanesi dollenmisti. Bugun aradik 3. Gun 24 tanesi devam ediormuss hayirlisii yaaa sabirsizliklaa bekliorumm Allah im sonumuz hayrolsun insaallah ....cuma gunu pgt icin kac tane embriomuz gidecem kaci saglikli cikacaak cok merak ediorum dua edermisiniz bizim icin,bebek isteyen herkes icin dua edelimmm insaallah

Canım maşallah ne güzel yemişler olmuş sayı çok iyi ne kullandın ilaç olarak hangi hastanede tedavi oluyorsunuz memoryol olarak hatırlıyorum ankara mi istanbul mu merakla seni takipteyim.

Canım maşallah ne güzel yemişler olmuş sayı çok iyi ne kullandın ilaç olarak hangi hastanede tedavi oluyorsunuz memoryol olarak hatırlıyorum ankara mi istanbul mu merakla seni takipteyim.
Demetcimm sisli memorial ,ilac olarak 1 ay oncesinden glifor ve folik asit kullandim,tedaviye baslarken de gonalf 150,cetrotide,catlatma igneside.lucrin bu kadar ,opudan sonrada kullandigim ilaclar var suan ,ohss oldugum icin bana glifor verdiler. İiste 5. Gune kac tane kalir kac tanesi saglikli cikar bilmiorumm cook merak ediorum Rabbim hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…