- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.701
ne mutlu sana cnmmm , Rabbım bebişlerinle ve eşinle beraber bır ömur mutlu olmanızı nasıp etsın inş. darısı bızlere ıns.Herkese merhabalar yıllardır bu sayfayı takip ediyordum ama üyeliğim yoktu hiçbir zaman da yazmayı düşünmemiştim ancak şimdi herkese moral olması açısından hikayemi paylaşmak istedim...uzun bir sürecin ardından düşükler tedaviler aşılamalar vs..translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim 7-14 kromozomlarımda parça değişimi vardı pgt yöntemi önerilmişti ilk tedavimde 21 yumurta toplandı 16 tanesi pgt ye gitti ve hiç sağlıklı çıkmadı ikinci denememizde 17 yumurta toplandı 9 embriyo pgt ye gitti ve yine normal embriyo çıkmadı..tedavilerimi hep istanbulun en iyi hastanelerinde en iyi doktorlarıyla sürdürdüm bu arada eşim ve ben sağlıkçıyız ve maddi sıkıntımızda yok çok şükür ama olmayınca olmuyordu işte Rabbim ol demiyordu doktorlar bu kadar yüksek embriyoda sağlıklı çıkmıyorsa bundan sonra da böyle gitme ihtimalini yavaş yavaş kafama yerleştirmişlerdi..sağlıklı bir embriyo çıktığını ve gebe kalamadığımı görsem inanın üzülmeyecektim ama çıkmıyordu işte...sonunda üçüncü denememde 7 tane 5. Gün embriyosundan (bu arada bütün embriyolar 5. Gün embriyosuydu öncekilerde)3 tane sağlıklı çıktı ve şu anda ikizlerim var ..aslında hikayem dramatik herkesin ki kadar ama ben ayrıntılara girerek o şekilde yazmayı tercih etmedim çünkü bu hayatta herşey bizim için işin sırrı dua da Rabbim de .. Bu yaşadıklarım beni yaradana yaklaştırdı şu an arkama dönüp baktığımda iyi ki hepsini yaşamıştım diyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..olmayanlar asla vazgeçmesin duada ısrarcı olsun...ölmüyorsa da yine vardır yaradanın bir bildiği... Herkese çok çok sevgiler hayırlı tedaviler...
7 tanesi gitti canım yarın sabah belli olcakne oldu cnmmm , kaç tanesı genetıge gıttı aradılar mıı
7 tane gitti canım yarın sabah belli olcak sabırsızlıkla bekliyozne oldu cnmmm , kaç tanesı genetıge gıttı aradılar mıı
Canım inşallah güzel haberler paylaşırsın bizlerle dualarım seninle canımMerhaba arkadaşlar 7 tane embriyo istanbul memorıala gitti genetik için inşallah sağlıklı çıkar çarşamba günü haber vercekler çarşamba geç değilmi sizce bu kadar uzun sürüyomudu benim ilk tedavimde aynı günde belli olmuştu fazlada sorgulamak istemiyorum artık gerşeyin hayırlısı dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
sabah haber gelecekti güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarım seninle ...Tşk canım inşallah ama zaman geçmiyo biraz daha sabır diyorum kendi kendime inşallah herşey güzel olur burada güzel şeyler dıyunca umut oluyo herşeyin hayırlısı ısteyen dileyen herkeze allahım nasip etsin
Çok şukur iki tane sağlıklı çıktı bir tane daha var ama teknik bir hata olabilir o yuzden dondurup sonra tekrar bakcaklarmış şimdi hastaneye gitcez transfere inşallah herşey guzel olursabah haber gelecekti güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarım seninle ...
yaniiii elımızde toplaam 3 tane saglıklı embrıomu vaar cnmm , cook iyiii yaa cok sevındımmmÇok şukur iki tane sağlıklı çıktı bir tane daha var ama teknik bir hata olabilir o yuzden dondurup sonra tekrar bakcaklarmış şimdi hastaneye gitcez transfere inşallah herşey guzel olur
sızde sorun neydı cnmm ?butun kromozomlar ıncelendıı ve sayı cok ıyı cıkmış bencee mutlu oldum senın adınaÇok şukur iki tane sağlıklı çıktı bir tane daha var ama teknik bir hata olabilir o yuzden dondurup sonra tekrar bakcaklarmış şimdi hastaneye gitcez transfere inşallah herşey guzel olur
Yardimci olacak yok mu arkadaslar?Merhaba arkadaşlar,
Araniza yeni katilmadim fakat yeni takip etmeye basladim. Benim bir sorum var fakat yeri tam olarak bu konu basligimi emin olamadim o yuzden simdiden ozur diliyorum.
Sorumu anlatacak olursam; esim 2 mikro tese ameliyati ve bunlarin arasinda da ilac tedavisi gordu (azospermi hastasiydi) sonuc olarak sperm elde edildi ve donduruldu. Sonra bende ilac tedavisine baslandi ve 2 yumurta toplanabildi. Ikisi de embriyoya donustukten sonra 1 tanesi donduruldu 1 tanesi 8 aralikta transfer yapildi(yas sinirinin altinda oldugumdan dolayi sadece 1 taneye yasal izinleri varmis). tutmustu embriyo kalp atisini da duymustuk fakat 8h4g iken kontrole gittigimizde kalbi durmustu maalesef ve kurtajla almak zorunda kaldilar. Bu hafta sonu tekrardan tup bebek merkezine gidip son kalan embriyomuzla ve yasadigimiz durumla ilgili gorusmeye gidecegiz. Ayni durumu yasamis arkadaslar nasil bir yol izlememiz, doktora neler sormamiz, hangi testleri yaptirmamiz vs. gerektigi hakkinda kendi tecrubelerine dayanarak yardimci olabilirlerse cok sevinirim. Rabbim kimseye boyle bir aci yasatmasin.
Tesekkurler...
Allah yaYardimci olacak yok mu arkadaslar?
Merhaba arkadaşlar,
Araniza yeni katilmadim fakat yeni takip etmeye basladim. Benim bir sorum var fakat yeri tam olarak bu konu basligimi emin olamadim o yuzden simdiden ozur diliyorum.
Sorumu anlatacak olursam; esim 2 mikro tese ameliyati ve bunlarin arasinda da ilac tedavisi gordu (azospermi hastasiydi) sonuc olarak sperm elde edildi ve donduruldu. Sonra bende ilac tedavisine baslandi ve 2 yumurta toplanabildi. Ikisi de embriyoya donustukten sonra 1 tanesi donduruldu 1 tanesi 8 aralikta transfer yapildi(yas sinirinin altinda oldugumdan dolayi sadece 1 taneye yasal izinleri varmis). tutmustu embriyo kalp atisini da duymustuk fakat 8h4g iken kontrole gittigimizde kalbi durmustu maalesef ve kurtajla almak zorunda kaldilar. Bu hafta sonu tekrardan tup bebek merkezine gidip son kalan embriyomuzla ve yasadigimiz durumla ilgili gorusmeye gidecegiz. Ayni durumu yasamis arkadaslar nasil bir yol izlememiz, doktora neler sormamiz, hangi testleri yaptirmamiz vs. gerektigi hakkinda kendi tecrubelerine dayanarak yardimci olabilirlerse cok sevinirim. Rabbim kimseye boyle bir aci yasatmasin.
Tesekkurler...[/
Canım hiç bi bilğim yok allah hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar,
Tesekkurler...
Hadii bakalimm hayirlisii bebegin sana simsiki tutunsun dondurulmus embrio mu cnmm,Rabbim nasip etsin insallah yuzun gullsun cnmmTeşekürler arkadaşlar iki tane transferim oldu benim 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakasyon var çok şükür iki tane sağlıklı çıktı 1 tane daha varmış onda çok küçük bir sıkıntı çıkmış ama embriyolok dondurmaya gerek yok embriyonun görüntüsü iyi değil dedi o yuzden dondurmadık şimdi şubatın 9 da gebelik testi yapcaz bekliyoruz inşallah ikiside tutunur bana....
çok mutlu oldum senin adına büyük haberide 9 şubatta alacağız inşallahTeşekürler arkadaşlar iki tane transferim oldu benim 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakasyon var çok şükür iki tane sağlıklı çıktı 1 tane daha varmış onda çok küçük bir sıkıntı çıkmış ama embriyolok dondurmaya gerek yok embriyonun görüntüsü iyi değil dedi o yuzden dondurmadık şimdi şubatın 9 da gebelik testi yapcaz bekliyoruz inşallah ikiside tutunur bana....
Canım 2 side tutunsun sana siz pgt mi cgh mi yaptirmistinizTeşekürler arkadaşlar iki tane transferim oldu benim 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakasyon var çok şükür iki tane sağlıklı çıktı 1 tane daha varmış onda çok küçük bir sıkıntı çıkmış ama embriyolok dondurmaya gerek yok embriyonun görüntüsü iyi değil dedi o yuzden dondurmadık şimdi şubatın 9 da gebelik testi yapcaz bekliyoruz inşallah ikiside tutunur bana....
Nasilsin sevdaa nasil.gidioo ins bebislerin seninle sana sımsıkı tutunsunlaaarTeşekürler arkadaşlar iki tane transferim oldu benim 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakasyon var çok şükür iki tane sağlıklı çıktı 1 tane daha varmış onda çok küçük bir sıkıntı çıkmış ama embriyolok dondurmaya gerek yok embriyonun görüntüsü iyi değil dedi o yuzden dondurmadık şimdi şubatın 9 da gebelik testi yapcaz bekliyoruz inşallah ikiside tutunur bana....
Canım maşallah ne güzel yemişler olmuş sayı çok iyi ne kullandın ilaç olarak hangi hastanede tedavi oluyorsunuz memoryol olarak hatırlıyorum ankara mi istanbul mu merakla seni takipteyim.Nasilsin sevdaa nasil.gidioo ins bebislerin seninle sana sımsıkı tutunsunlaaar
Bende opu oldum kislaar pazar gunuu,33 yumurta toplandi 30 tanesi olgunmus 25 tanesi dollenmisti. Bugun aradik 3. Gun 24 tanesi devam ediormuss hayirlisii yaaa sabirsizliklaa bekliorumm Allah im sonumuz hayrolsun insaallah ....cuma gunu pgt icin kac tane embriomuz gidecem kaci saglikli cikacaak cok merak ediorum dua edermisiniz bizim icin,bebek isteyen herkes icin dua edelimmm insaallah
Demetcimm sisli memorial ,ilac olarak 1 ay oncesinden glifor ve folik asit kullandim,tedaviye baslarken de gonalf 150,cetrotide,catlatma igneside.lucrin bu kadar ,opudan sonrada kullandigim ilaclar var suan ,ohss oldugum icin bana glifor verdiler. İiste 5. Gune kac tane kalir kac tanesi saglikli cikar bilmiorummCanım maşallah ne güzel yemişler olmuş sayı çok iyi ne kullandın ilaç olarak hangi hastanede tedavi oluyorsunuz memoryol olarak hatırlıyorum ankara mi istanbul mu merakla seni takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?