- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.721
Cgh canım 24 Kromozoma bakıldı inşallah canım allahım tüm isteyenlere nasip etsinCanım 2 side tutunsun sana siz pgt mi cgh mi yaptirmistiniz
Maşallah canım inşallah hersey yolunda gider sende kavuşur bebislerine.Nasilsin sevdaa nasil.gidioo ins bebislerin seninle sana sımsıkı tutunsunlaaar
Bende opu oldum kislaar pazar gunuu,33 yumurta toplandi 30 tanesi olgunmus 25 tanesi dollenmisti. Bugun aradik 3. Gun 24 tanesi devam ediormuss hayirlisii yaaa sabirsizliklaa bekliorumm Allah im sonumuz hayrolsun insaallah ....cuma gunu pgt icin kac tane embriomuz gidecem kaci saglikli cikacaak cok merak ediorum dua edermisiniz bizim icin,bebek isteyen herkes icin dua edelimmm insaallah
Masaalah canim cok iyi yumurtalarn olmus gecen tedavde nekadar yumurtan olmustuDemetcimm sisli memorial ,ilac olarak 1 ay oncesinden glifor ve folik asit kullandim,tedaviye baslarken de gonalf 150,cetrotide,catlatma igneside.lucrin bu kadar ,opudan sonrada kullandigim ilaclar var suan ,ohss oldugum icin bana glifor verdiler. İiste 5. Gune kac tane kalir kac tanesi saglikli cikar bilmiorummcook merak ediorum Rabbim hayirlisini nasip etsin
22 tane toplandi ama dollenen ilk 11 di en son 5 tane pgtye gittiydiiMasaalah canim cok iyi yumurtalarn olmus gecen tedavde nekadar yumurtan olmustu
Busefer kesin olcak canim cok sevndim 24 cok iyi bi rakam 5, gune bayaa kalir.sen istanbulda nerde kaliyorsun22 tane toplandi ama dollenen ilk 11 di en son 5 tane pgtye gittiydii
Ailem orda cnm orda kaldim....bugun 5.gun 11 tane var suan , bide geriden gelenler varmis 12 14 arasi olabilir , ogleden sonra belli olur tam sayi dediler. beklioruz heycanla,ins saglikli cikaar embriolardaan daaBusefer kesin olcak canim cok sevndim 24 cok iyi bi rakam 5, gune bayaa kalir.sen istanbulda nerde kaliyorsun
E tabi sasilmayacak gbimi dondur dgerlerinide canim fazla kalirsaAilem orda cnm orda kaldim....bugun 5.gun 11 tane var suan , bide geriden gelenler varmis 12 14 arasi olabilir , ogleden sonra belli olur tam sayi dediler. beklioruz heycanla,ins saglikli cikaar embriolardaan daacemre sayi olarak bende saskinim hani 5 6 anca cikar diye dusundumm bide bu tedavim de gonalf dozu dusulmustu , suan iicin hastaneden cok memnunum Rabbim sonucunda da yardim etsin nasip etsin ins
eşim biraz sabırsız daha 5 gun gece yaptırdım beta 24 çıktı 7 gun sabah yaptırdım 52 8 gün gece 106 çıktı bana 2 tane 5 gun blasit embriyo transfer edilmişti bilmiyorum birazdan seviniyorum karışık duygular inşallah pazartesi günü 12 gun test günu inşallah değerleri artar şimdilik benden böyle canım allahım tüm isteyenlerin kucağına boş bırakmayın bende dua ediyorum hepimiz için canım.Sevdann canimm sonuclar ne oldu insaallah olumludurr cnmm duamdasin.
Aaaayy cok sevindim cnmmmm cok iyi super, Rabbim saglicakla kucagin almayi nasip etsin,ikiz olsun emii:))eşim biraz sabırsız daha 5 gun gece yaptırdım beta 24 çıktı 7 gun sabah yaptırdım 52 8 gün gece 106 çıktı bana 2 tane 5 gun blasit embriyo transfer edilmişti bilmiyorum birazdan seviniyorum karışık duygular inşallah pazartesi günü 12 gun test günu inşallah değerleri artar şimdilik benden böyle canım allahım tüm isteyenlerin kucağına boş bırakmayın bende dua ediyorum hepimiz için canım.
bızlere umut oldunnn cnm duaların da unutma bızlerı , dua ıle kıslaaareşim biraz sabırsız daha 5 gun gece yaptırdım beta 24 çıktı 7 gun sabah yaptırdım 52 8 gün gece 106 çıktı bana 2 tane 5 gun blasit embriyo transfer edilmişti bilmiyorum birazdan seviniyorum karışık duygular inşallah pazartesi günü 12 gun test günu inşallah değerleri artar şimdilik benden böyle canım allahım tüm isteyenlerin kucağına boş bırakmayın bende dua ediyorum hepimiz için canım.
Insaallah deqerlerin gun gun artacakk Canm dua ediyorm senin icinn Allah hepimizn yuzunu guldursun insaallahh . O guzell haberini aliriz insaallahh. Allah Saqlikli hayirlii evlatlaR nasip etsineşim biraz sabırsız daha 5 gun gece yaptırdım beta 24 çıktı 7 gun sabah yaptırdım 52 8 gün gece 106 çıktı bana 2 tane 5 gun blasit embriyo transfer edilmişti bilmiyorum birazdan seviniyorum karışık duygular inşallah pazartesi günü 12 gun test günu inşallah değerleri artar şimdilik benden böyle canım allahım tüm isteyenlerin kucağına boş bırakmayın bende dua ediyorum hepimiz için canım.
Amin inşallah canım allahım tüm isteyenlere nasip etsinben hala sevinemiyorum her an bişey olacakmış gibi inşallah ikiz olur çünkü ne kadar zor aşamalardan geçiyoruz stresi başli başına bizleri mahvediyo birde iki tane sağlıklı bulunmuşken inşallah ikiside tutunur diye dua ediyoruz tutunmassa bili Birtanesi bile yeter bizim için.Aaaayy cok sevindim cnmmmm cok iyi super, Rabbim saglicakla kucagin almayi nasip etsin,ikiz olsun emii:))
Amin canım inşallah dualarınız için çok teşekkür ederimInsaallah deqerlerin gun gun artacakk Canm dua ediyorm senin icinn Allah hepimizn yuzunu guldursun insaallahh . O guzell haberini aliriz insaallahh. Allah Saqlikli hayirlii evlatlaR nasip etsin
Her dakika diyorum canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisii la inşallah dualarımiz kabul olurbızlere umut oldunnn cnm duaların da unutma bızlerı , dua ıle kıslaaar
canım test günün ne zamandı değerler yükseliyor yazdığına göre inşallah ikisi tutunur dualarım seninleHer dakika diyorum canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisii la inşallah dualarımiz kabul olur
Dündü canım 12 gun değerim 502 çıktı doktorlada görüştük yarın ve cuma günü tekrar test yapcaz ona göre randevu verecekler sanırım kese görmek için şimdilik hersey güzel gidiyorcanım test günün ne zamandı değerler yükseliyor yazdığına göre inşallah ikisi tutunur dualarım seninle
Canim nasl gdyor gelsmelerden haberdar etAilem orda cnm orda kaldim....bugun 5.gun 11 tane var suan , bide geriden gelenler varmis 12 14 arasi olabilir , ogleden sonra belli olur tam sayi dediler. beklioruz heycanla,ins saglikli cikaar embriolardaan daacemre sayi olarak bende saskinim hani 5 6 anca cikar diye dusundumm bide bu tedavim de gonalf dozu dusulmustu , suan iicin hastaneden cok memnunum Rabbim sonucunda da yardim etsin nasip etsin ins
amin canım sorun neydi sizin pgt embriyolar neden gitti yani sizde bir sorunmu görüldü pgt istendiHer dakika diyorum canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisii la inşallah dualarımiz kabul olur
Anladım canım cevabın için teşekkürler. Beyza bu arada pgt sonucun ne oldu kaç tane gitti kaci sağlıklı çıktı.Demetcimm sisli memorial ,ilac olarak 1 ay oncesinden glifor ve folik asit kullandim,tedaviye baslarken de gonalf 150,cetrotide,catlatma igneside.lucrin bu kadar ,opudan sonrada kullandigim ilaclar var suan ,ohss oldugum icin bana glifor verdiler. İiste 5. Gune kac tane kalir kac tanesi saglikli cikar bilmiorummcook merak ediorum Rabbim hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?