Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah canım inşallah hersey yolunda gider sende kavuşur bebislerine.

Masaalah canim cok iyi yumurtalarn olmus gecen tedavde nekadar yumurtan olmustu

Busefer kesin olcak canim cok sevndim 24 cok iyi bi rakam 5, gune bayaa kalir.sen istanbulda nerde kaliyorsun
Ailem orda cnm orda kaldim....bugun 5.gun 11 tane var suan , bide geriden gelenler varmis 12 14 arasi olabilir , ogleden sonra belli olur tam sayi dediler. beklioruz heycanla,ins saglikli cikaar embriolardaan daa cemre sayi olarak bende saskinim hani 5 6 anca cikar diye dusundumm bide bu tedavim de gonalf dozu dusulmustu , suan iicin hastaneden cok memnunum Rabbim sonucunda da yardim etsin nasip etsin ins

E tabi sasilmayacak gbimi dondur dgerlerinide canim fazla kalirsa
;-)

Sevdann canimm sonuclar ne oldu insaallah olumludurr cnmm duamdasin.
eşim biraz sabırsız daha 5 gun gece yaptırdım beta 24 çıktı 7 gun sabah yaptırdım 52 8 gün gece 106 çıktı bana 2 tane 5 gun blasit embriyo transfer edilmişti bilmiyorum birazdan seviniyorum karışık duygular inşallah pazartesi günü 12 gun test günu inşallah değerleri artar şimdilik benden böyle canım allahım tüm isteyenlerin kucağına boş bırakmayın bende dua ediyorum hepimiz için canım.

Aaaayy cok sevindim cnmmmm cok iyi super, Rabbim saglicakla kucagin almayi nasip etsin,ikiz olsun emii:))

bızlere umut oldunnn cnm duaların da unutma bızlerı , dua ıle kıslaaar

Insaallah deqerlerin gun gun artacakk Canm dua ediyorm senin icinn Allah hepimizn yuzunu guldursun insaallahh . O guzell haberini aliriz insaallahh. Allah Saqlikli hayirlii evlatlaR nasip etsin

Aaaayy cok sevindim cnmmmm cok iyi super, Rabbim saglicakla kucagin almayi nasip etsin,ikiz olsun emii:))
Amin inşallah canım allahım tüm isteyenlere nasip etsinben hala sevinemiyorum her an bişey olacakmış gibi inşallah ikiz olur çünkü ne kadar zor aşamalardan geçiyoruz stresi başli başına bizleri mahvediyo birde iki tane sağlıklı bulunmuşken inşallah ikiside tutunur diye dua ediyoruz tutunmassa bili Birtanesi bile yeter bizim için.

canım test günün ne zamandı değerler yükseliyor yazdığına göre inşallah ikisi tutunur dualarım seninle
Dündü canım 12 gun değerim 502 çıktı doktorlada görüştük yarın ve cuma günü tekrar test yapcaz ona göre randevu verecekler sanırım kese görmek için şimdilik hersey güzel gidiyor

Canim nasl gdyor gelsmelerden haberdar et

Anladım canım cevabın için teşekkürler. Beyza bu arada pgt sonucun ne oldu kaç tane gitti kaci sağlıklı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…