Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Dündü canım 12 gun değerim 502 çıktı doktorlada görüştük yarın ve cuma günü tekrar test yapcaz ona göre randevu verecekler sanırım kese görmek için şimdilik hersey güzel gidiyor
MAŞALLAH canım ikiz mi peki onu ne zaman öğreneceksin :) değerlerden pek anlamadığım için çıkaramadım

maşallah canım inşallah çoğu sağlıklı çıkar dondurursun kalanları da ..... neden 10 gün sonra sonuç çıkacak uzun değil mi
Bilmiorum kii acelesi yok zaten bide butun kromozamlar incelenecek ondan olabiliir insaallah iyi sayi cikardaaa ,gerci 1 tanesine de raziyimmm ciksinda hayirlisii bakalimmm .

Maşallah canım heyecanlı bekleyisler inşallah güzel haberler alırsın.
inşalllah canım yaaa ,Rabbim nasip etsin bizlerede...

Bende anlamıyorum canım değerlerden 14 gün değeri 1000 çıktı yarın tekrar beta yaptırcaz sonrada kese için randevu vercekler sabırsızlıkla bekliyoruz

ya senın deger ne yuksek cıkmış maşşaallaahh , bence ıkız gıbı yaaaa inş inşaallah bebişiin yada bebişleriiin sıkı sıkııı annesıne tutulsuuunn bırakmasınlar

Merhaba arkadaşlar 16 gün değeri 2577 çıktı beta doktorda randevuyu ayin 28 verdi bizde ilaç yazdırmak için gittiğimiz devlet Hastanesindeki doktor 1500 üstü olunca alttan ulturasyonda gorunur diye söylemişti esimde is dolayısıyla şehir dışına çıkcak gitmeden keselerigörmek istedi bugün baktirdik ama kese görünmedi son adet tarihine göre 5 haftalik sizce daha çok mu erken çok stres oldum esimde belki ikiz olduğu için değerler yüksek çıkıyo oyüzden suan göremedik diyo allahın herseyin hayırlısıni versin bakan doktorda öyle söyledi gerçi artık ayin 28 beklide inşallah hersey yolunda gider

aynen cnm esın dogruo soyluor olabıılıırr ve bızım kı tup bebek oldugu ıcın deger olarak normal dogumlardan farklı olabılııır bozma moralınıı ıkızlerınn senınleee inş. merak etmee

Canm alttan muane ettrme bdaha.sakin ol her ultrson aleti bir degil bazi hastanelerinki cok gelismis olmadiklari icin erken gorunmuyor onemli olan kanda artms ve suan hamilesin rabbim yardimci olsun hepimize stres yapma yuzup yuzup kuyrugundasin tebrik ederim simdiden ;-)

Teşekür ederim canım iyi düşüncelerin için allahım tüm isteyenlere nasip etsin zorlu bi süreç işte kafan herseye takılıyor inşallah hersey yolunda gider☺

bende öyle düşündüm belki ikiz olduğu için değer yüksek çıkıyor :)

Hayir cnm daha beklioruz aramadilar sonuc icin en gec cumaya belli olur heralde 10 gun demislerdii,bu aralar gerginim zaten sonuclar bi gelseydii de hayirlisi ile rahatlasaydimmm
neden 10 gün ya mantığıma sığdıramadım embriyoları dondurdular mı bu süreç içinde tekrar soruyor olabilirim sizdeki sorun neydi

neden 10 gün ya mantığıma sığdıramadım embriyoları dondurdular mı bu süreç içinde tekrar soruyor olabilirim sizdeki sorun neydi
evt donduruldu cnm cunku ohss olustu bendeeen her turlu transferım ertelencektııı 2 ay sonra olcaaak yanii, bılmıorum kı bıze 10 gunde bellı olur dedıler dıgerınde baska yerde yaptırmıstım gercı ondan 12 tane kromozom ıncelenmıştı 2 gunde cıkmıstııı . Acaba hıc saglıklı cıkmadı mı ki dıye dusunmeye başladım haber ses yook korkuorumm da aramayaaa cesaret edemıorumm...oofff ...pooff.. eşimde 13 14 transklasyon var cnm ondan dolayı pgt yapılması gerektıı

10.gün yada 11.gün haberini alırsın canım güzel sonuçlar alırsın inşallah canım duacınım

Sevdan hayırlı olsun CNm seninde Antalya'da oldu dimi tedavin bende vitaliye gelmeyi düşünüyorum uzuncaaa bi Düşünceden karardan sonra Allah'ım nasip ederse çok uzun değil cnm 16 yıl:)korkumun sonu yok nolucaksa olsun artık böylede beynini kemiriyor sorular..Hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…