Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah CNm Allah Analı babalı büyütsün senin ikiside normal yoldan oldu dimi problem neydi nasıl cesaret ettin normal düşünmeye ben öylede korktum tüptende korkuyom eşimde 13 on dört kromozom. Bozukluğu var iki ucu korkulu değnek keşke normal yoldan olsaa

Allahin mucizesi. Esimde 13-14 translokasyon var. Pgt bir defa denedik olmadi sonra normal oldu. Allah cesaret verdi bana allahin izniyle ikisi de saglikli.
Bol bol dua et olur ins. Hangi yolla olursa olsun nasipte varsa gelir bebegin

Hatırladım CNm sorunumuz aynıydı sanırım bizimde 13-14 seninde Öncesinde düşüklerin oldumu Cnm benim üç düşük oldu sonrasında öğrendik ama biz korunuyoruz düşer diye ne bilim cesaret işte Allah bilir tabi

Bizim de 2 dusuk var. Oyle ogrendik sorunu. Pgt denedik olmadi dr korunun dedi ben istemedim.
13-14 en sansli translokasyonlardan. Genetikciler normal.deneyin dedi. Tup bebekciler denemeyin dedi. Ama nasip tabi cok fazla dusuk yasamak da zor

Canım mattika şimdi eşime söyledim doğal yoldan olmuş arkadaşın diye sevindi o da cesaretine gıpta ettim dile kolay benim 16yıl geçti normal hamile kalıyorum bende düşer fln diye Arasını çok verdik bebeklerin Yıllar geçti tüp bebek mi yaptırsak derken benim psikolojim kaldırmıcak tüpü biliyorum psikolojik rahatsızlığımda var o Yüzden Allah'ım doğalından nasip eder inş bizim sonuç 46XY,t(4;13)(pter;q14)yazıyor CNmsizinle aynımı sonuç

Dr la telde görüştük biz Pgt olucak dedi acaba bende doğal düşünsem mi genetikçi söylemiş size ya ona sevindim senin ilk iki düşük sonra pgt peki bu ikisinin Arasında olmadı değişmi düşük bebeklerinin yaşın kaç CNm çok soru sordum kusura bakma eşimle bekliyoruz cevabını normal olsun inş âmin hamile kalsanda insan evhamdan gider ay Allah'ım yarabbiim

Sonucu tam bilmiyorum ama 13-14 robert translokasyon var esimde. Hatta sonucu 45XY
14 un biri kopmus 13 e yapismis.
Yasim 31 canim. Iki dusuk sonrasi testlerde ogrendik. Hemen pgt denedik saglikli cikmadi. Sonra korunmadik pgt den hemen sonra hamile kaldim, oglum simdi 2,5 yasinda. Kizim da yeni dogdu. Ikinciyi arayi acmadan denemek istedim yine dusuk olursa diye. Bence iyi bir genetikci ile gorusun. Bize soylenen 6da 1 ihtimal saglikli, 6 da 1 ihtimal tasiyici olacagiydi. Tasiyiciyi pgt de de ayirt edemiyorlar zaten fazladan bir risk yok nornal denemekte. Ama surekli dusuk yapmak da zor. 3. De dusuk olsa 4. Yu dener miydim bilmiyorum.
Allah herkese hayirlisini versin. Burda bir arkadas vardi ayni sorun vardi esinde. 4. Pgt denemesinde ikizlerine kavustu. Normal denemek istememisti

Mattika tebrik ederim. Allah hayırlı evlat eylesin.

Ben de zamanı geçirmeğe çalışıyorum. Son dönemler zormuş, ama çok şükür iyiyiz. Daha doğum zamanını belirlemedik. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yaaa mattikaaa gozunaydinn,cok sevindim saglicakla.yavrunu almissin kucaginaaa,yaaa normal gebelikle kavustun bende seni gorunce.cesaret edeyim.diorum amaa cok korkuorum yasadiklarimi tekradan yasamaktan hayirlisii bakalimmm

Kizin olmustu demi adi ne olduu cnm

Az kalmis sizin de masallah
Nasil sorunlar var diyordun son durum ne
Kasılmalarım oluyordu, erken doğum ihtimali vardı, hala da arada düzenli kasılmalar oluyor. Çok şükür bu günlere gele bildik. Onun dışında her gebelikte olağan şeyler işte. Bunları bize yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun. Dayanırlarsa 2 martda doğum zamanı belirlenir zannımca. Bakalım, hayırlısı olsun.

Sende durumlar ne? İki çocukla zor oluyor mu?

Saglikla kucaklamani nasip etsin allah. Zor ama guzel allaha sonsuz sukur.

Hakkımızda hayırlısı canım inşallah tedavin yolunda gider evet antalyada yaptırdım memorial Batu bey evet zor zamanlar ama allahın izniyle ve doğru zamanda inşallah kucagimiza alcaz.

Merhaba arkadaşlar üç gün önce keseleri gördük dayanamadık aslında 28 kontrole çağırmış doktor ama biz başka bi hastanede akrabamiz olan doktora gittik keseleri gördük ve ikiz bebislerim içinde çok küçüktü ama kalpleri kipirtisini gördük şimdilik hersey normal görünüyor dedi doktor bu hafta sonuna kendi doktorum görcek inşallah hersey güzel olur.

Yaaa cok sevindim cnm.hayirlisiyla Rabbim saglicakla kucagina almayi nasipp etsiiinn,yeni annemiz dua et bol bol bizleri de unutma ins

cok sevndm canm ;-) allah saglikla kucagna almayi nasp etsin

CANIM MERAK ETTİM SONUÇLAR NE OLDU HER ŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH

Merhaba arkadaşlar bu yolda yalnız olmadıgımı daha iyi anladım benime eşimde 13-14robert sanion translokasyon var 2. düsükten sonra farkedildi ilk tüp bebek denememizde 4 yumurtadan sasece 1 tanesi pgt den sağlam cıktı ama oda tutunamadı ege üniversitesinde yaptırıyorum tedaviyi ve cok üzgünüm tekrar deneme konusunda kararsızım birbirimize destek olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…