Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnmm seni o kadar iyi anliorum kii, bende bi bebegimi kaybettikten sonra ogrendikk,ve ilk pgt deee 1 tane saglikli embriomuz ciktii sonuc negatif ondan da cok uzuldumm ,simdi 2. Pgti denemesine basladik hayirliii ,ins Rabbim bizlere bebisler nasip.etsinnn

Mrb canim olumsuz sonuc almissin ama yinede sormak istedim egeden memnun kaldinmi ? Ben memorial dusunuyordum ama maddi olarak karsilamamz mumkun degil yani beklememz gerek ecek oyuzden ege universtesine gtmek istyorum.istanbul heranlamda sikinti olacak kalacak yer falan.ege unvtesne cok yakin arkadsm var oyuzden ege agir basiyor rabbim hepimize yardim etsin

merhaba arkadasım ben ege üniversitesinden memnun kaldım biraz kalabalık ama ilgisiz degiller fiyat olarakta özele göre yarı yarıya fark ediyo eger özelde bu sonucu alsaydım tekrar denemek icin uzun bi sure beklemem gerekecekti maddiyatı toplamak icin ama simdi 2 ay sonra tekrar deniyebileceğim korkuyorum ama anne olmak icin elimizden geleni yapmamız gerekiyo ins hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:
tekrar aynı islemleri yasamak zor tabi ek kür falan kullandınmı hic yumurta cogalmak icin ikincisi icin düsünüyorum bende ama kararsızım

içimi rahatlattın canım biraz olsun aynen yarı yarıya farkediyo bide dediğim gibi şehir dışından gelecegim izmirde kalma sıkıntım yok istanbulbiledıgım yer otel masrafı olacak ayrıca sen hangi sehirdesin

hangi genetikçi takip etti canım ? bide ilaçlar dahil 5 bindi tüp bebek ilaçları hastanemı veriyor eczanedenmı alıyorsun

tekrar aynı islemleri yasamak zor tabi ek kür falan kullandınmı hic yumurta cogalmak icin ikincisi icin düsünüyorum bende ama kararsızım
Yok cnm bazi seyler nasip sanirsam iilk tedavide 5 tanesi pgtye gitti 1 tanesi ciktiiii, ikinci tedavimde 11 tanesi ppgtye gitti 6 tanesi sagliklii ciktii cok sukur rabbims mucize gibiydiii Rabbim hepimizin sonunu hayr etsin mutlu sonlara ulasalin ins,dua ile bol bol dua tavsiye ederimmmm

Canimmm ilac tedavisinde farklilik varmiydi peki? Transfer nezamn olacak ?

ilac olarak aynıydı ama dozu azaltılmıştııı ılk tedavıde 187.5 bu tedavıde 150 ydı cnmm bıde bu tedavıde glıfor ıctım heep semra hanım ohss pko hastalarında glıfor verıyor sanırsam trnasfere kadar da ıceceem cnm, meorıal ıleee samsunda kı tedavım arasındaa cok fark cnmmm ıyı kı memorıaal denemısımm burdakı arkadaşlardan Allah razı bu sayfa olmasaa yıne samsun denıycektımm ama anladım kı pgt de labaratuvar cok onemlıymışş , ee nasıp tabıkıde Allah ın ıznıyleee oluyor hersey ,Rabbım yeter kı ol desın ınş sonucumuzda guzeeel olur Rabbım nasıp etsın bızlereeee bu sefer.......... sen ne yapmayı dusunuorsun cnmm nısanda baslıyormusunn ?
Canimmm ilac tedavisinde farklilik varmiydi peki? Transfer nezamn olacak ?

senin adina okadar cok sevndimki canim anlatamam.hep yuzunu guldursun rabbim sonuna kadar fazla embryo cok iyi olmus en azndan dondurursun.ben ramazan sonu baslicam biraz sacma gelebilir ama ben son 2 senedr ramazanda yillik izne ciktigimda dusuk yasadim 2 sde ramazana denk geldi bu sene orucumu tutayim allahn iznyle tedavye basliyayim dyorum pskolojik olarak daha rahat hssedecegm

Gonlum memorialda ama karsilayamayacagz canim kalacak yer yok fyat olarakta cok yuksek mecburen egeye gdecegm ama icmde hep memorial var ama olmayca olmuyor orasi srf tup bebege 6000 dyor +ilac + pgt + kalma parasi baya tutacak egedetup ilac dahil 5 dedipgt 1250embryo basna 300 dedi kalmak icin yerim var oyuzden biraz mecbur kaldm anlayacagn.ev kredisi oduyoruz

anladım cnm hayırlısıı ıle başlada sonucun guzel olsunnn , mubarek ayı guzel sekılde degerlendırmış olursun sonunda da Rabbım sana da nasıp edecektır ınş... cemre o kadar şaşkınım kııı , opu olurken aglayarak gırdım opu oncesı hemsırenın sorudgu sorulara aglayarak cevap verdım kendımıı kotu hıssedıyordumm ıns 1 tanede olsa cıkarda transfer nasıp olur dedım. dıger tedavımde 12 tane kromozom ıncelenmıştı ondan 5 te 1 di , bu tedavıde hepsı ıncelencek ve şansımın dusuk oldugunu dusunuordum hep korkuyordummm . yumurtaların sayısıııı 11 tanesı ıyıydııı hattaa bazılarını da varmıs yıne ıyı amaaa bu 11 tanenın en ıyıı ve yeterlı oldgunu ,maddı olarakda dusundu hastaneee bızleree ve Rabbım mucızesını gosterdı bızlereeeee , sana da gostercektır ınanıorum bunaaaa ,dualarda gonuller bır olsun her zman

cemre esıne rapor cıkartırsan 100o tl dusuruyorlar esındemıydı sendemıydı hatırlamıorum amaaa bız esıme cıkarttık herhangı devlet hastanesın basıt bı rapordu haberın olsunnn . gercekten maddı olarak cok kulfettı Rabbım yardım etsın canım sızeeeede , 12ooo 13ooo buluyor nerdeyse .. senın ıcın kalma sıkıntıı benım annemler ordaydı Allahtann , hıc tanıdıgın bırı akraba felan yokmu canımmm

bende kromoznlardaki skinti canim hc yok kalacak yerim.nerden baksan 1500 u buluyor en dandk apart yemesi icmesesi .bilmedgm sehr tek basma kalamam masraf 2 ye katlanr.egede cok yakin arkadsm var.oyuzden sordum snra farkli nasi ilac verdiler dye sende pko varmydi genelde pko hastalrnda o ilaci veryorlarms

İnsallh canim bende gorurum ogunleri.bisey soracgm genlde burdaki kromzn 13-14 translaksyon yazyor cogu ve 6 gebelkten 1 saglkli dye yazmsti biri kimdedi hatrlamyorum benim 1 le 19 nolu kromzonlarda ve doktr lar 3 te bir dedi saglikli sansini size ne denildi yani boyle bi oran soylendimi.size gore sansim dahami az acaba

dur mesaj atayım cnmm sana :)) burda bos yere yer kaplamayalımm

Herkese slm beyza -3434-bey çok sevindim canım ne güzel sağlıklı embriyo ların çıkmış darısı bekleyen herkese az kaldı hamileyim demene umudum her geçen gün artıyor erkekde 13 14 traslokosyonu başarıya ulaştıkca

Mrb cnm Rabbime cok sukur cikti cnm benim yaa, 6 embriomuz saglikli ciktiii ,insaallah sonumuz da guzeel olurr Rabbim nasip eder ,Allah im yüzümüzü güldürsün (amin) dua ilee
Beyza çok sevindim inşallah hersey yolunda gider ne güzel haber allahım tamamını erdirsin inşallah bizde burdan hamile olduğunu duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…