- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.801
Merhaba bilge evet bu yolda yalnız değiliz herseyde var bir hayır en azından sorunumuzu biliyoruz çözümü var o kadar zor süreçlerden geçiyoruz allahım bi gün bunların müfakatini vercek ben ona inanıyorum bende ilk denemede 2 tane embriyo oluştu ve ikiside sağlıklı çıkmamisti 2 denememizde çok şükür 7 embriyo dan 2 tane sağlıklı çıktı ve şimdi çok şükür 8 haftalik ikizlerime hamileyim yani bu yolda yalnız değilsin canım hayırlısıyla tedaviye başla umudunu kaybetme hersey güzel olur inşallah senin için hepimiz içinMerhaba arkadaşlar bu yolda yalnız olmadıgımı daha iyi anladım benime eşimde 13-14robert sanion translokasyon var 2. düsükten sonra farkedildi ilk tüp bebek denememizde 4 yumurtadan sasece 1 tanesi pgt den sağlam cıktı ama oda tutunamadıege üniversitesinde yaptırıyorum tedaviyi ve cok üzgünüm tekrar deneme konusunda kararsızım birbirimize destek olmamız lazım
Tesekkur ederm cnm cvabn icin bnmde icime memorial siniyor buyuk ihtimal terchm olacktir.Pgt için Laboratuvar çok önemli. Biz çok memnun kaldık bu konuda Memorialden. Acıbademi bilmiyorum ama Memorial iyiydi
Canik dogum yaptin mi hep aklimdasin ama simdiye nasip oldu yazmak??? Kizini kucagina aldin mi hayirlisiylaSaglikla kucaklamani nasip etsin allah. Zor ama guzel allaha sonsuz sukur.
çok sevindim hamile olmana insallah bebeklerini sağlklı sıhatli kucağına alırsınMerhaba bilge evet bu yolda yalnız değiliz herseyde var bir hayır en azından sorunumuzu biliyoruz çözümü var o kadar zor süreçlerden geçiyoruz allahım bi gün bunların müfakatini vercek ben ona inanıyorum bende ilk denemede 2 tane embriyo oluştu ve ikiside sağlıklı çıkmamisti 2 denememizde çok şükür 7 embriyo dan 2 tane sağlıklı çıktı ve şimdi çok şükür 8 haftalik ikizlerime hamileyim yani bu yolda yalnız değilsin canım hayırlısıyla tedaviye başla umudunu kaybetme hersey güzel olur inşallah senin için hepimiz için
Ben aydndayım canm ilacları eczaneden alıyosun benim raporum vardı toplam 300TL ye geldi yol haric Emin bey takip etti islemleri Allah hepimize yardm etsinhangi genetikçi takip etti canım ? bide ilaçlar dahil 5 bindi tüp bebek ilaçları hastanemı veriyor eczanedenmı alıyorsun
canim nasil rapor alabildin genetik sorunlarda rapor kabul ediyorlarmi ?Ben aydndayım canm ilacları eczaneden alıyosun benim raporum vardı toplam 300TL ye geldi yol haric Emin bey takip etti islemleri Allah hepimize yardm etsin
evet ikimizden de kan aldılar canım.. çok teşekkür ederim iyi ki bu site ve sizler varsınız yoksa doktorlara her şey sorulmuyor.. bu site ve sizler sayesinde baya bilgilendim tekrar tekrar teşekkürler..Eşinle ikinizdende istendi değilmi bu tahlil
Amin insallah bilge allahım tüm isteyenlere nasip etsin.çok sevindim hamile olmana insallah bebeklerini sağlklı sıhatli kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?