Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba bilge evet bu yolda yalnız değiliz herseyde var bir hayır en azından sorunumuzu biliyoruz çözümü var o kadar zor süreçlerden geçiyoruz allahım bi gün bunların müfakatini vercek ben ona inanıyorum bende ilk denemede 2 tane embriyo oluştu ve ikiside sağlıklı çıkmamisti 2 denememizde çok şükür 7 embriyo dan 2 tane sağlıklı çıktı ve şimdi çok şükür 8 haftalik ikizlerime hamileyim yani bu yolda yalnız değilsin canım hayırlısıyla tedaviye başla umudunu kaybetme hersey güzel olur inşallah senin için hepimiz için

Arkadaslar bu kadar sayfali yeni tanistigim bu konuyu (kromozombozuklugu) tabiki okuyamadim cunku zamanim yok.
bu arada tabi bebekbsahibi olanlara saglikli hayirla buyutmeyi nasip etsin benim gibi hala bekleyenlere benis nasip etsin guzel allahim.
ben 47xxx ve 45x sonuclari cikti tam olarak saglikli bilgi edinemesemde pgt tek sansimizmis. Boyle olup bebek sahibi olan arkadaslar varmi neler yaptilar hangi merkezde tupbebek yaptilar yada dogalmi oldu ogrenebikirmiyim:-(

Slm arkadaşlar, Öncelikle Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. Anneliği isteyen herkese tattırsın Rabbim..
Benim sorunum şu, bizdeki problemin ne olduğunu çözemedik daha doğrusu genetik testler detaylı yapılmıyor yaşadığım yerde. 2. çocuğum biraz rahatsız bu nedenle nörolog 3. çocuğunda %25 riskli olduğunu söyledi. Hangi kromozomda ne hata olduğunu bulamadılar. Türkiyede yaptırsam çok zaman alır mı? Ne kadar sürede cvp gelir? Ve Pgt için hangi Dr. önerirsiniz, onun süreci ne kadar? Şimdiden teşekkürler

arkadslar memorial mı acı badem hastanesi mi hangisini tercih etmeliyim?? lütfen yardımcı olun bizede pgt yapılacak

Merhaba bayanlar.. bende doktorumdan turkiyede cinsiyet seciminin yasak oldugunu ogrendim. Fakat bunun Kibris'ta yasal olarak yapildigini soyledi.Arastirmaya basladim. 5-6 adet merkez var. Icimize en cok sinen yeri tercih ederiZ heralde. Esimin iki kizi var, erkek cocuk istiyoruz. Insallah hersey yolunda giderr

Arkadaşlar şükür cesaret geldi sonunda Antalya vitaliye gittik iki yıl önce belliydi bizim eşimin on dördüncü kromozom dörde yapışmış bütün tahlillerimizi orda yaptırdık dışarda uğraşmayalım diye yalnız eşimden bi tahlil daha istedi tabi ben hiç bişey anlamadım heyecan korku anlamıyor zaten insan tahlil 600 milyondu bu ne tahlili olabilir siZce on beş güne belli olurmuş bunun sonucuna göre başlarız dedi ve sonucuna bakarız prob fln bahsetti ne oluyor bunlar bilenler aydınlatabilir mi beni

Ve doktoruma ne sormalıyım array yönetemi mi iyiydi hiç bi bilgimiz yok pgt konusunda en iyi şekilde olması için

çok sevindim hamile olmana insallah bebeklerini sağlklı sıhatli kucağına alırsın

arkadaşlar merhaba.. ben de kan verip kromozom testi yaptırdım ama bu pgt olmuyor galiba ama bir fikir verir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…