Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sevdan ne kadarlık oldun canım bizde vitaliye başladık inşallah tedaviye sizde kimdeydi problem bilmiyorum ama tedavi öncesi sizden de testler istediler mi memorialin genetik labarotuvarı hangisi acaba bizim nesiller laboratuvar Gülay hanım mış iyidir inşallah bilmiyoruz ki eşime tahlil yapıldı sonuç belliyken kromozomlarda o da bugün belli oldu üretkenlik gösterememiş sorun küçük yerde ama saptananamış dedi Dr tekrar bi test daha istediler onun için tekrar gelicez bi on beş gün daha beklicez

Sizin de böyle tahliller istendi mi maliyetlide bu tahlilller ilkine 600 verdik şimdi bilmiyorum sonuçlansında önemli değil diyosun ama daha Detaylı ne yapmak istediklerini anlayamıyorum genetik Dr unu arayabilicemi söylediler benim Anlamadığım sorun belli sonuçta embriyoların dna Sına bakılıp transfer olmıcak mı şimdi neden Yapılıyor bu tahliller inş cevap gelirkimse Cvp vermiyor artık ya da kimse girmiyor

Acaba memorialemi başlasaydık ama Dr Um içime sindi sevdan sen niye burayı tercih ettin canım Vitali nasıl ki

Acaba memorialemi başlasaydık ama Dr Um içime sindi sevdan sen niye burayı tercih ettin canım Vitali nasıl ki
Canim ben vitaliye gittim geçen yaz hatta enistem doktor onun aracılığıyla gittik hasan beydi ismini tam hatırlamıyorum ama onunla görüştük sorunumuzu anlattık benim 3 gebelik yaşadığımi 8 haftalikken hepsinin kalbi durduğunu ve bu nedenle genetik test yaptırdığımizi eşim ve benim bende 10 ve 18 nolu Kromozomlarda resiprokol dengeli translokasyon çıktığını ve pgt li tup bebek bir kere denedigimizi 2 embriyo oluştuğunu ve sağlıklı çıkmadigi için transferin olmadığını söyledik doktor hastanenin genetik laboratuvarın olmadığın anlaşmalı oldukları genetikcileriyle görüşüp bize donceklerini söylediler bizde genetik raporunu verdik hastaneye ve bize 1 hafta sonra döndüler bizim daha onceden yaptırmış olduğumuz raporu kabul etmeyip farklı bir tahlil yapmaları gerektiğini söylediler ve bizden 2000 dolar para istediler tahlil için bizde o zaman maddi olarak tedavi parasından ekstra 2000 dolar vermek istemedik çünkü bizim sorunumuz belliydi niye tekrar tahlil istediler anlamadik ve vazgeçtik canım çok düşündük eşimle Antalya memorial de karar verdik ben senin fikrini degistirmek istemem canım o yüzden sen sorduğun için başımdan geçeni anlattım belki istedikleri tahliller gerçekten tedavinin bir parçası olabilir o yüzden en önemlisi merkezine ve doktoruna güven men içine sindiyse devam et canım ben memorial dan doktorumdan ozellikle cok memnun kaldım hatta şuanda hamileyim ve ne yazikki doktorum sadece tup bebek le ilgilendiği için hamilelik takibine başka bi doktora gidiyorum hala her gittiğim doktorlar Batu beyi kıyasliyorum ama onun gibi bi doktorla karşılaşmadım daha güler yüzü ilgisi çok iyiydi inşallah senin de tedavin güzel sonuçlanır için isindiysa devam et derim canım hakkımızda hayırlısı....

Arkadaslar butun sayfalari okuyamadim maalesef oyuzden sole bi sorum olacak.

Genetik testlerinde yuzde kacinca sorun cikti. Yani yuzde kaci sorunlu olunca tup bebekte pgt gerekiyor, yani kimi yuzde 4 olunca gerekir dio kimi yuzde 8 yani pgt yapilsinmi yapilmasinmi kararsiz kaldim cokta pahali islem kimi embriyo basi kimi her islemde tek fiyat kafam karisti

Anladım CNm sağolasın inşaallah hayırlı olur peki memorialin hastanenin kendi labaratuvarı varmı ordan hiç tahlil istemeden mi başladınız tedaviye benimde kafamı kurcalayan bu aslında sonuçta bunun tedavisi yok yani şimdi tahlil yapıyorlar sonucuna göre sanki tedavisi varda o yapılacak sonuçta tüp bebek tedavisinden sonra embriyolar incelenecek bende onu anlamadım ne için yapılıyor bilmiyorum genetikçi Dr U da aramadım

Evet bizde olan genetik tahlil den başka tahlil istemediler sadece normal rutin verilen kan tahlili istedi vitamin eksikliği vb tahlil verdik oluşan embriyo ların biyopsisi gittti istanbul memorial ordan sonuç geldi sabah ogleden sonra transfer yapıldı bana sen genetikcileriyle görüş aklına takılan soruları sor bence hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruz inşallah senden

Genetik sorunda rapor daha kolay cıkıyo biz gittik verapordan faydalanmak isteğimizi söyledik onlarda gerekli tahlilleri yapıp raporlu olarak yaptılar islemi
ama biz gittik rapor olmuyo dediler özürlü çocuğun olması lazım yada sizde eşinizde başka sıkıntı olması lazım dedi

Herkese merhabalar. Bursa Acıbadem Hastanesinde PGT yöntemiyle tüpbebek yaptıran arkadaşlar varmı, varsa rica etsem tecrübelerini ve tavsiyerini paylaşabilirlermi. Birşey daha tüp bebekten önce histereskopi yaptırıp faydasını gördüğünü düşünen varmı, CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. Şimdiden teşekkürler.

Ben yaptırmadım hitereskopi CNm sanırım kanalların tıkalı fln olabilir diye istenen birşey kendinden hamile kalabiliyorsan istemiyorlar benim bildiğim ama burda yaptıranlar var yardımcı olurlar inşallah son zamanlarda forma giren yok herkes kendi derdinde Allah yardımcımız olsun tedavimizi kolaylaştırsın

İnsaallah canimm sn nasılsın 13. Haftaya girmissin ya masaallaah cinsiyet belli mii
allahıma bin şükür.. 7. Haftadan beri Mide bulantılarından muzdaripim.. Azaldı ama bitmedi.. Cinsiyet için dr kontrolü 14nisanı beklioruz.. Pgt ile arkadaşımda transferi salı günü yaptırdı. Test gününü beklemedeyiz.

Samsunda mi yaptirdi arkadasin, doktora nereye gidiorsun kontrolee

Samsunda mi yaptirdi arkadasin, doktora nereye gidiorsun kontrolee
Yok o kayseri de yaptırdı. Sgk ile anlaşmalı bi merkez idi.
Ben samsuna gitmiorum. Burda bi dr a gidiorum. Tayfun hocanın tanıdığı fazlı beye gidiorum. Tüm süreç boyunca iletişimdeydiler.. Olumlu sonuçtan sonra bırakmadım fazlı beyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…