- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.841
Tek gen hastaliklari icin en iyi merkez neresidir bu ay baktirdim 14 civari yumurtam vardi tup bebek tedavisiyle artar mi
Sümeyye,Akasya,inci hiç uğramıyor artık Sümeyye geldimi Bebeğin Cnm
Allah sabır versin Sezercan. Bende de tek gen hastalığı var. Tüm denemelerimi İstanbul Şişli Memorial Hastanesi'nde yaptırdım. Nerede yaşıyorsun?
Canim ALLAH yardimcin olsuunn, tek gen hastaligi tasiyiciligi kimdeki zaten onun raporu yokmu ,yardimci olmaya calisiorumda tam olarak anlamayamadim,bizde pgt yaptirdik esimde trankslasyon tasiyicisiydii ,bende suan memorial da yaptirdimm transferim yapildi bekliorimm ... bende orduda yasiyorum ilk denemeyi samsuna yaptirdimm negatif sonuc aldimBenim ikinci cocugum hasta dogdu usaktayim cocugun mutasyon raporu yurt disindan gelecek bizim de raporlarimizi istiyorlar mi bir an once bizde gonderelim
Yaa cok sevindimm sumeyye adinaa ,Rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin bebislerineeePanikli merhaba :)
Sümeyye bu aralar çok yoğun. Bebekleri 1 ay kadar önce doğdu çok şükür. 2 hafta kadar küvezde kaldılar şimdi evdeler. Çok zor bir doğum oldu ama çok şükür geçti.
Benim ikinci cocugum hasta dogdu usaktayim cocugun mutasyon raporu yurt disindan gelecek bizim de raporlarimizi istiyorlar mi bir an once bizde gonderelim
bizim hastalığımız otozomal resesif hastalık iki ebeveyn de tasıyıcı hasta cocuk olma sansı yuzde 25 cocuk yuzde yetmisbes normal dogar ama guvenemeyız Şisli memorıal herhalde en iyisi yurt dısı ile mesajlastım İngiltere de basarılı oldugunu yazıyor.Bir de bu ay normal olarak 13 14 yumurta gordu doktorum Tup bebek tedavisi yumurta sayısını arttırır mıCanim ALLAH yardimcin olsuunn, tek gen hastaligi tasiyiciligi kimdeki zaten onun raporu yokmu ,yardimci olmaya calisiorumda tam olarak anlamayamadim,bizde pgt yaptirdik esimde trankslasyon tasiyicisiydii ,bende suan memorial da yaptirdimm transferim yapildi bekliorimm ... bende orduda yasiyorum ilk denemeyi samsuna yatirdimm negatif sonuc aldimmemorialdan cok memnun kaldim ama pgt icin memorial diorumm ,nasip kismet tabi..... nasibimizde vardir insaallah saglikli bebislerimiz olur kucagimiza aliriiz ogunleri goruruuuz ins
İnci tanesinin dedigi gibi elinizdeki raporlarla bi on gorusmeye giderseniz onlar size yardimci olacaktir ,cumhut hoca ve semra hoca ile gorustukten sonra kararini verirsin bizde ole yaptik on gorusmeye gittik neler yapilacagini surec hakkinda bilgi verdiler bide istedikleri testler vardi iste amh felan , sonra tedaviye karar verirsin cnmm ... bizde de oran %33 denildii bizde goze alamadik pgt denedik ,yumurta sayin yasin genc ise bence bide suan ilac kullanmadan 13 14 varsa artar insaallah .. misal bende ilk tedavide 22 yumurtam cikti genetikten 1 tane saglikli cikti,2. Tedavimde memorialde 33 yumurta toplanti 6 tane saglikli ciktii ,rabbim nasip ederr insaallah bizebizim hastalığımız otozomal resesif hastalık iki ebeveyn de tasıyıcı hasta cocuk olma sansı yuzde 25 cocuk yuzde yetmisbes normal dogar ama guvenemeyız Şisli memorıal herhalde en iyisi yurt dısı ile mesajlastım İngiltere de basarılı oldugunu yazıyor.Bir de bu ay normal olarak 13 14 yumurta gordu doktorum Tup bebek tedavisi yumurta sayısını arttırır mı
Amin beyza inşallah canım allahım hayırlı olanı nasip etsin test günün ne zaman burdan hamile olduğunu da duyarız insallahKislaaar bugun transferimm olcaak insaallah ,hersey yolunda gider umarimm,Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
10 nisaan sevdaan bana da 2 transfer yapildii cok heycanli ve umutluyum insa hayal kirikligina ugramam,sen nasilsin bebisler nasilAmin beyza inşallah canım allahım hayırlı olanı nasip etsin test günün ne zaman burdan hamile olduğunu da duyarız insallah
Allah yardımcımız olsun canım sorunlarımız farklı olsada hepimiz kader ortağıyiz bizim pgt çok büyük şansımız aslında bence hastane ve doktor çok önemli ben sizin rahatsızlığı duymadım daha önce ama inşallah hersey sizin için güzel ilerler allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaslar ben 2.cocugumu tek gen hastaligi yuzunden kaybettim uc bucuk aylikken tasiyici oldugumuzu bilmiyorduk dunyamiz yikildi hastalik glikojen depo tip 2 bu hastalik icin pgt yaptirmak istiyoruz bu hastalik icin pgt yaptirmis olan arkadas varsa lutfen yazsin
6 gün sonra öğrencez desene inşallah hersey güzel olur canım adına çok sevindim inşallah tutunurlar sımsıkı anneleri ne biz 12 haftalik olduk canım çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik stresten başka onuda kendim kuruntu yapıyorum. Zaten çok sevindim beyza10 nisaan sevdaan bana da 2 transfer yapildii cok heycanli ve umutluyum insa hayal kirikligina ugramam,sen nasilsin bebisler nasil
Oyy masaallah 12. Hafta olmus,Rabbim hayirlisi ile saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins, bu duyguyu burdan bizle paylasacagin gunleri de goruruz Allah in izniyle6 gün sonra öğrencez desene inşallah hersey güzel olur canım adına çok sevindim inşallah tutunurlar sımsıkı anneleri ne biz 12 haftalik olduk canım çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik stresten başka onuda kendim kuruntu yapıyorum. Zaten çok sevindim beyza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?