- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.861
Selam cnmm transferin hyrlii olsun insaallahh tutunurlarr o guzell haberini duyarzzz. Sana bi sorum olcak cnm ilk tedavide 1 saglikli ikincide 6 saglikli cikti demissin ekstradan yaptigin bisi oldumu bizede pgt uygulanacakk insaallah bizdede saglikli embriyolar bulunur tedavi oncesi ve sonrasii uyguladiginiz bisiler var mi bnm ilk tedavi olacagi icinn hic bisi bilmiyorumİnci tanesinin dedigi gibi elinizdeki raporlarla bi on gorusmeye giderseniz onlar size yardimci olacaktir ,cumhut hoca ve semra hoca ile gorustukten sonra kararini verirsin bizde ole yaptik on gorusmeye gittik neler yapilacagini surec hakkinda bilgi verdiler bide istedikleri testler vardi iste amh felan , sonra tedaviye karar verirsin cnmm ... bizde de oran %33 denildii bizde goze alamadik pgt denedik ,yumurta sayin yasin genc ise bence bide suan ilac kullanmadan 13 14 varsa artar insaallah .. misal bende ilk tedavide 22 yumurtam cikti genetikten 1 tane saglikli cikti,2. Tedavimde memorialde 33 yumurta toplanti 6 tane saglikli ciktii ,rabbim nasip ederr insaallah bize
saol cnmm,hayir cnm.ekstra bisey yapmadikk sadece bundan semra hoca pko oldugu ve ohss yani cok yumurtlama olacagi icin glifor verdi onu kullandim,sayi nasip isi kesinlikleeeee hic beklemiorduk bu kadar cok embrionun olmasinii,11 embriomiz genetige gitti 6 tanesi saglikli ciktiii,mucizee gibiiii inanammadikSelam cnmm transferin hyrlii olsun insaallahh tutunurlarr o guzell haberini duyarzzz. Sana bi sorum olcak cnm ilk tedavide 1 saglikli ikincide 6 saglikli cikti demissin ekstradan yaptigin bisi oldumu bizede pgt uygulanacakk insaallah bizdede saglikli embriyolar bulunur tedavi oncesi ve sonrasii uyguladiginiz bisiler var mi bnm ilk tedavi olacagi icinn hic bisi bilmiyorum(
saol cnmm,hayir cnm.ekstra bisey yapmadikk sadece bundan semra hoca pko oldugu ve ohss yani cok yumurtlama olacagi icin glifor verdi onu kullandim,sayi nasip isi kesinlikleeeee hic beklemiorduk bu k
Masaallahh cnmm mucizee resmenn insaallah bu sefer smsikii tutunurlarr snaa ne guzel ya bizede umut oluyor bzede pgt uygulanack ya hic saglikli bulunmazsa diyordum ama bu mesajini goruncee ferahladmm valla umutsuzluga kapilmamak gerek. Dedigin gibi doktor labovatuar cok onmlii bizim hastalklarimiz riskli. Sisli memorial dusunuyordum fakat bizee cok uzakk orada kalma sorunu var. Allah hkkimizda hyrlisini nasip etsnn insaallah.saol cnmm,hayir cnm.ekstra bisey yapmadikk sadece bundan semra hoca pko oldugu ve ohss yani cok yumurtlama olacagi icin glifor verdi onu kullandim,sayi nasip isi kesinlikleeeee hic beklemiorduk bu kadar cok embrionun olmasinii,11 embriomiz genetige gitti 6 tanesi saglikli ciktiii,mucizee gibiiii inanammadiktedavi yapacagin yerde onemli bencee pgt de basarili olan merkezleri tercih etmeliyiz ben oyle dusunuorumm ,pgt de labaratuvarinda cok onemli olduguna inanaiyorumm Allah in izniylede guzel sonuclar versin,rabbim nasip etsin hayirlisi ile bizlere
nerde yaptıracaksın cnmm , ahh ahh aynı yollardan geçiyoruz az okumadım burda yazılanları yasananları umut olanları bebegı olanlarııı onlar yaazmasaydı bız hıc bısey bılmıycektıkkk umutsuz olcaktıık, arkadaşlar yazdııı umudumuz oldular. bende elimden geldıgınce yasadıklarımı yazıorum yarın bıgun bırılerı boyle sorunlarlar karsılaşırsa bılgısı olsun dıyee ,cunku gercekten zor bı durum ,ınsan ılk ogrendıgınde bı afallıyım arastırıooo soruların cevabını merak edıyor bunlar onemlııı ve yazmak gereek paylaşmak gereek....bana da ilk başlarda matııka ıncı tanesı sumeyye akasya soalsunlar yardımcı olmuşlardııııMasaallahh cnmm mucizee resmenn insaallah bu sefer smsikii tutunurlarr snaa ne guzel ya bizede umut oluyor bzede pgt uygulanack ya hic saglikli bulunmazsa diyordum ama bu mesajini goruncee ferahladmm valla umutsuzluga kapilmamak gerek. Dedigin gibi doktor labovatuar cok onmlii bizim hastalklarimiz riskli. Sisli memorial dusunuyordum fakat bizee cok uzakk orada kalma sorunu var. Allah hkkimizda hyrlisini nasip etsnn insaallah.
Inci Sümeyye adına sevindim şimdi iyilerdir inş maşallah bir aylık olmuşlar bile cinsiyetleri ne senin kızın ne kadarlık oldu CNm Merve napıyorki hiç uğramıyosunuz artık buraya beni hatırladın mı ilk siz Cvpvermiştiniz bana iki yıl oldu Anca cesaret geldi:)korkularım var hala dua et bana CNm çok korkuyorum:/
Kac gunde bir kontrole cagiriyorlar arada iki gun bile olsa evime giderim diye dusunuyorum bes saatte istanbula gidebiliyoruz sonucta
nerde yaptıracaksın cnmm , ahh ahh aynı yollardan geçiyoruz az okumadım burda yazılanları yasananları umut olanları bebegı olanlarııı onlar yaazmasaydı bız hıc bısey bılmıycektıkkk umutsuz olcaktıık, arkadaşlar yazdııı umudumuz oldular. bende elimden geldıgınce yasadıklarımı yazıorum yarın bıgun bırılerı boyle sorunlarlar karsılaşırsa bılgısı olsun dıyee ,cunku gercekten zor bı durum ,ınsan ılk ogrendıgınde bı afallıyım arastırıooo soruların cevabını merak edıyor bunlar onemlııı ve yazmak gereek paylaşmak gereek....bana da ilk başlarda matııka ıncı tanesı sumeyye akasya soalsunlar yardımcı olmuşlardıııı
Selam cnm sizin ne sorununuz vardi bizdede tasiyicilik var ve bebege geciyor 3 bbegim. Dogduktan sonra kaybettim bizde pgt uygulanacakk cokk stresliyim memorial sisli bu konuda en iyisi diye okudm Ama bze braz uzak oldugu icin son seceneklerimin arasina dusuyorr yinedee Allah kerimm gideblilirzdee yani anlayacagn durum karisikkSezercan sorularına cevap vermeye çalışayım.
Benim taşıyıcı embriyolarım donduruldu.
Uzun protokol ve kısa protokol var. Uzunda adetin 21.günü yumurtalar baskılanmaya başlar, adet olunca yumurta geliştirici iğnelere başlanır. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca toplama işlemi yapılır. Embriyoların durumuna göre 3.-4.-5. gün transfer gerçekleşir. Hemen hemen her gün kontrole gidilir kan vermek ve ultrasona girmek için. Kısada da adetin 2.-3.günü başlanır tedaviye. Transferle birlikte 15-20 gün arası değişir süre. İmkanın varsa en güzeli izin kullanmak.
Evtttt yaa cokk zorr gunler bizim zor vakalar ve cok endiseliyizz insaallah hepimiz birer birerr bu guzel duyguyu tadacazz bizdee birgun anne olacazz dedigin gibii arkadaslar durumlarini yaznca dhada bilgilendik. Nerede yaptiracagimizada net bir karar veremedik urfa osm hstanesiyle gorusmeye gitcez kafamiza yatarsa devm etmeyi dusunuyoruz olmazsada memoriall a gtmeyi dsnuyorum her zorluga katlanacazz bebisler icin napalimnerde yaptıracaksın cnmm , ahh ahh aynı yollardan geçiyoruz az okumadım burda yazılanları yasananları umut olanları bebegı olanlarııı onlar yaazmasaydı bız hıc bısey bılmıycektıkkk umutsuz olcaktıık, arkadaşlar yazdııı umudumuz oldular. bende elimden geldıgınce yasadıklarımı yazıorum yarın bıgun bırılerı boyle sorunlarlar karsılaşırsa bılgısı olsun dıyee ,cunku gercekten zor bı durum ,ınsan ılk ogrendıgınde bı afallıyım arastırıooo soruların cevabını merak edıyor bunlar onemlııı ve yazmak gereek paylaşmak gereek....bana da ilk başlarda matııka ıncı tanesı sumeyye akasya soalsunlar yardımcı olmuşlardıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?