- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.881
Öyle incicim ne zorluk ne büyük meşakkatle oluyor sabırla oluyor allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepsine yavrularımızın Allah bizede o günleri göstersin hayırlısıyla inşallah canım uzun protokolle kısa protokolün farkı ne ki banada adetin ikinci günü gelirsin demişti Dr gün aşırıda kontrole gelirsin demişti benimde kısa protokol o zaman ikinci günü dediğine göre söyliyimmi uzun olsun öyle iyi olacaksa
Tesekkurler inci tanesi sizinki de tek gen hastaligimiydi yuzde yirmibes riskli olan gruptan tasiyicilar dondurulmus
Elhamdulillah bebeklerinize kavusmussunuz okuyunca mutlu oldum Rabbim insallah bizlere de nasip eder
Ben bebegimi kaybettigim icin hemen istiyorum aklim hep pgt de ama esim benim kadar istekli degil bir tane var elhamdulillah diyor fakat senin istedigin gibi olsun da diyor .Tedbir bizden takdir Allahtan
Selam cnm sizin ne sorununuz vardi bizdede tasiyicilik var ve bebege geciyor 3 bbegim. Dogduktan sonra kaybettim bizde pgt uygulanacakk cokk stresliyim memorial sisli bu konuda en iyisi diye okudm Ama bze braz uzak oldugu icin son seceneklerimin arasina dusuyorr yinedee Allah kerimm gideblilirzdee yani anlayacagn durum karisikk
arkadaşlar benim de eşimde kromozom durumundan pgt önerdiler bir düşüğüm olmuştu genetik tetsti yaptırdık eşimde problem çıktı iki profesör pgt önerdi erkek çocuk olursa problem olma ihtimali yüksek pgt ile cinsiyet riski ortadan kalkacak dediler benim sorularım bulunduğum yerde yapılmıyor antalyada denizlide bu konuda çok başarılı bir doktor bilen var mı
ya da hiç uğraşmadan direkt ankarada mı yaptırsam bilemedim yabancı olduğum bir konu nereye gideceğimizi bilemedik
antalya memorial da batu beyin ismini okudum iyi diye yine bir forumda bileniniz var mı fikir verirseniz çok memnun olurum
Bizdekide genetik cnm Bzimde dogal yoldan olunca hastalikli doguyor kemik hastaligi hipofosfatazya. Tupp bbekle bu durum yasanmaz insaallah.Rüya bizdeki genetik rahatsızlık. Doğal yoldan olursa çocuğumun kas hastası olma ihtimali var maalesef o nedenle pgt denedik. Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Genetik hastaligimiz var bn Ve esim tasiyiciyiz normal yoldan 3 bebegimiz oldu ucunude kaybettik. Hic cocugum yok suan bu arada 3 ude erkek bebekti kiz olsa bu durumla karsilasmayiz belkide bilemiyorum.Ruyass 47 arkadasim basiniz sagolsun biz de tasiyiciyiz siz ucuncu bebeginizi mi genetik den kaybettiniz ilk ikisi normal mi
Cnm seni korkutmak gibi olmasin bnm durumum cok farkli ama yinede tedbirli olmak lazm biz ayni hataya dusmeyecezz ilki hasta diye digeri olacak degil ya diye diye 3 tane bbegimide kaybettim bu sefer kesinliklee pgtt ile tupp bbek deneyecez baskaa caremiz yok sizinde hakkinizda hyrlisi olur insaallah.Ruyass 47 arkadasim basiniz sagolsun biz de tasiyiciyiz siz ucuncu bebeginizi mi genetik den kaybettiniz ilk ikisi normal mi
Durumumuzz ayni desenee hakkimizda hyrlisi olsn. Bizim mutasyon blli oldu cnm sisli memorial a karar verdik. Tup bebek denemesini orda yaptiracaz en guvenebilecegim tek guvenebilecegim yer.ruya arkadasım sizin hastalığınızda otozomal resesif yanı yuzde yırmıbes hasta olma riski var bizim de oyle bunlar cinsiyet ayırt etmez esim ankarada Volkan beyle gorustu yalnız bizim mutasyon raporumuz daha yurt dısından gelmedi diger arkadaslar ne surede aldı bılmıyorum bır bucuk ay oldu sıze tavsıyem bebeklerdekı mutasyon belli ise işiniz daha kolay olur Allah hepımıze hayırlısını versın
günaydın sezercan sizde hangi taşıyıcılık var .. bende tekrar aksilik olmazsa tedaviye temmuz sonu gibi başlıcam genetiğimi de volkan bey yapacak .. merkezde 3 gün emb. yada 5.gün emb. yaptırabiliyorsun tercih sana kalmış memorial da cumhur ekmekçi vardı yanılmıyorsam o da 5.gün emb. yapıyor kendisi ile telde görüşmüştümEvet en iyisi orasi galiba ben ankara daha kolay olur diye dusunmustum ama memorial bu konuda daha deneyimli bosuna ugrasmis olmayiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?