Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim ilk iki kısa sonuncu uzun oldu. Uzunda yumurtaların eşit oranda aynı anda büyümesi sağlanıyor. Kısada bazı yumurtalar öne geçip erken büyüyebildiklerinden geriye kalanlar kullanılamayabiliyor. Doktor sana göre en uygun protokolü belirleyecektir. Ancak genelde kısa uygulanıyor.

Tesekkurler inci tanesi sizinki de tek gen hastaligimiydi yuzde yirmibes riskli olan gruptan tasiyicilar dondurulmus

Evet benimki de tek gen. Bizde cinsiyete bağlı hastalık. Kız olursa yarı yarıya taşıyıcı veya sağlıklı erkek olursa da yarı yarıya hasta veya sağlıklı olma ihtimali var.

Rabbim inşallah kısa zamanda sağlıkla nasip eder. Burada tuliprosa isimli bir arkadaşımız var. İlk bebeğini genetik rahatsızlığı nedeniyle kaybetti. Şimdi sağlıklı bir yavrusu var çok şükür. Aynen öyle tedbir bizden takdir Allah'tan.

Rüya bizdeki genetik rahatsızlık. Doğal yoldan olursa çocuğumun kas hastası olma ihtimali var maalesef o nedenle pgt denedik. Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.

arkadaşlar benim de eşimde kromozom durumundan pgt önerdiler bir düşüğüm olmuştu genetik tetsti yaptırdık eşimde problem çıktı iki profesör pgt önerdi erkek çocuk olursa problem olma ihtimali yüksek pgt ile cinsiyet riski ortadan kalkacak dediler benim sorularım bulunduğum yerde yapılmıyor antalyada denizlide bu konuda çok başarılı bir doktor bilen var mı
ya da hiç uğraşmadan direkt ankarada mı yaptırsam bilemedim yabancı olduğum bir konu nereye gideceğimizi bilemedik
antalya memorial da batu beyin ismini okudum iyi diye yine bir forumda bileniniz var mı fikir verirseniz çok memnun olurum

Hızlıca okuyunca böyle oluyor. Rüya Allah sabırlar versin. Çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı.

Merhaba,
Batu Bey'i şahsen tanımıyorum ancak alanında iyi olduğunu duydum. Onlar da pgt için İstanbul'daki Memorial'a gönderiyorlar embriyo biyopsilerini. Görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.

Rüya bizdeki genetik rahatsızlık. Doğal yoldan olursa çocuğumun kas hastası olma ihtimali var maalesef o nedenle pgt denedik. Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Bizdekide genetik cnm Bzimde dogal yoldan olunca hastalikli doguyor kemik hastaligi hipofosfatazya. Tupp bbekle bu durum yasanmaz insaallah.

Ruyass 47 arkadasim basiniz sagolsun biz de tasiyiciyiz siz ucuncu bebeginizi mi genetik den kaybettiniz ilk ikisi normal mi
Genetik hastaligimiz var bn Ve esim tasiyiciyiz normal yoldan 3 bebegimiz oldu ucunude kaybettik. Hic cocugum yok suan bu arada 3 ude erkek bebekti kiz olsa bu durumla karsilasmayiz belkide bilemiyorum.

Ruyass 47 arkadasim basiniz sagolsun biz de tasiyiciyiz siz ucuncu bebeginizi mi genetik den kaybettiniz ilk ikisi normal mi
Cnm seni korkutmak gibi olmasin bnm durumum cok farkli ama yinede tedbirli olmak lazm biz ayni hataya dusmeyecezz ilki hasta diye digeri olacak degil ya diye diye 3 tane bbegimide kaybettim bu sefer kesinliklee pgtt ile tupp bbek deneyecez baskaa caremiz yok sizinde hakkinizda hyrlisi olur insaallah.

ruya arkadasım sizin hastalığınızda otozomal resesif yanı yuzde yırmıbes hasta olma riski var bizim de oyle bunlar cinsiyet ayırt etmez esim ankarada Volkan beyle gorustu yalnız bizim mutasyon raporumuz daha yurt dısından gelmedi diger arkadaslar ne surede aldı bılmıyorum bır bucuk ay oldu sıze tavsıyem bebeklerdekı mutasyon belli ise işiniz daha kolay olur Allah hepımıze hayırlısını versın

Arkadaslar embrıyo bıyopsisi yurt dısına gönderilen oldu mu hiç Bana Yurt dısından pgt de basarılı olan bır laboratuvar 5. gun embriyosunu tup bebek merkezi dondurup uygun bir sekilde gönderilirse pgt yapacaklarını mail attılar

Durumumuzz ayni desenee hakkimizda hyrlisi olsn. Bizim mutasyon blli oldu cnm sisli memorial a karar verdik. Tup bebek denemesini orda yaptiracaz en guvenebilecegim tek guvenebilecegim yer.

Evet en iyisi orasi galiba ben ankara daha kolay olur diye dusunmustum ama memorial bu konuda daha deneyimli bosuna ugrasmis olmayiz insallah

kızlar memorıalde 5ab kalite dondurulmuş embriyom var bu yumurtaya pgt yapılırmı dondurulmadan yapıldığını biliyorum fakat dondurulmuş embriyoda bu işlem nasıl oluyor bilginiz varmı

Evet en iyisi orasi galiba ben ankara daha kolay olur diye dusunmustum ama memorial bu konuda daha deneyimli bosuna ugrasmis olmayiz insallah
günaydın sezercan sizde hangi taşıyıcılık var .. bende tekrar aksilik olmazsa tedaviye temmuz sonu gibi başlıcam genetiğimi de volkan bey yapacak .. merkezde 3 gün emb. yada 5.gün emb. yaptırabiliyorsun tercih sana kalmış memorial da cumhur ekmekçi vardı yanılmıyorsam o da 5.gün emb. yapıyor kendisi ile telde görüşmüştüm

Biz otozomal resesif pompe tasiyiciligi var yani her gebelik dortte bir riskli tup bebek merkezinin laboratuvari olsun istiyorum yani basks merkezler embriyo biyopsisini genetik lab gonderiyorlar sehirler arasi gidiyor hucreler nasil olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…