- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.901
ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız aynı zamanda benim organlarım ayna görüntüsünde total ise bebeğe zarar veriyor tahlil sonucunu bekliyorum ...benim bildiğim 3.gün yada 5.gün embriyosunda hücre alınıyor alınan hücre tahlil için gönderiliyor embriyoda donuruluyor ...Nuffiun arkadasim sizinki de mi otozomal resesif tek gen hastaligi
Kislaar nasilsiniiz,aslinda yazmiycaktim kese ve kalp atimi duyulana kadar amaaa ,yazayim dedim.kan da pozitifi gorduk cok şükür,merakla iki hafta sonra keseleri gormeyi bekliorim,Rabbim tamamini erdirsin insaallah , Rabbim isteyen ugrasan cabalayan ozlemle bekleyen herkese nasip etsin,dua ile ....
Aaa canim tedaviye basladinmi sen.nerde hangi doktorlasin.Canım bende senin bunu yazmanı bekliyordum Rabbim tamamına erdirsin sıkıntımız aynıydı o yüzden seni yakından takip ediyordum senin hamile kalman beni de hayallrime 1 adım daha yaklaştırdı bende kismetse pazartesi opuya gideceğim
Allah ın izni ile pgt den sağlıklı embriyolarim çıkar ve bana tutunur.
İnsaallah canimm.,bende umut olmak icin yazdimm insaallah seninde bu tedavin guzel sonuclanir,bol bol saglikli embriolarin olsun ... tedavine nerde basladin cnmm ,haberle bizi.mutlaka,dua ile....Canım bende senin bunu yazmanı bekliyordum Rabbim tamamına erdirsin sıkıntımız aynıydı o yüzden seni yakından takip ediyordum senin hamile kalman beni de hayallrime 1 adım daha yaklaştırdı bende kismetse pazartesi opuya gideceğim
Allah ın izni ile pgt den sağlıklı embriyolarim çıkar ve bana tutunur.
İnsaallah canimm.,bende umut olmak icin yazdimm insaallah seninde bu tedavin guzel sonuclanir,bol bol saglikli embriolarin olsun ... tedavine nerde basladin cnmm ,haberle bizi.mutlaka,dua ile....
Sağol cnm tolgaecemiş hrsde başladım inşallah son olur pgt den sağlıklı miniklerim çıkar ve bana tutunur.sen napiyosun en son memor yıla gidip geliyodunAaa canim tedaviye basladinmi sen.nerde hangi doktorlasin.
Hadi sansin bol olsun.yumurtalarin bol kaliteli olsun.saglikli bicok embriyon olsun cnm.
Insallah canim.sansin bol olsun.hayirli olsun tedavinSağol cnm tolgaecemiş hrsde başladım inşallah son olur pgt den sağlıklı miniklerim çıkar ve bana tutunur.sen napiyosun en son memor yıla gidip geliyodun
günaydın ben ankara ya göndercem istanbulda da var merkezler yurtdışına değilNuffiun arkadasim embriyo biyopsisi nereye gonderiliyor yani yurt disi mi istanbula mi
hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsinKislaar nasilsiniiz,aslinda yazmiycaktim kese ve kalp atimi duyulana kadar amaaa ,yazayim dedim.kan da pozitifi gorduk cok şükür,merakla iki hafta sonra keseleri gormeyi bekliorim,Rabbim tamamini erdirsin insaallah , Rabbim isteyen ugrasan cabalayan ozlemle bekleyen herkese nasip etsin,dua ile ....
Canım memoryol dan neden memnun kalmadin pgt de başarılı diye çok yorum okudum ama her şey kısmet önemli olan senin kendini rahat hissetmen Rabbimiz ol dedikten sonra olur inşallah yolumuz uzun zor bir yol ama imkansız değil inanıyorum sabırla beklemek gerek bu yolda olan herkese Rabbimiz maddî manevi güç versinInsallah canim.sansin bol olsun.hayirli olsun tedavin
Memorialdan vazgectik cnm.daha tedaviye baslamadan memnun kalmadik ordan.bize zaman kaybina sebep oldular.
Esin tedavideydi 2 aydir falan.onu bekledik.genartta sertac beyle denicez tekrar.martta basladik 5 gun igne oldum.3-4 yumurtam buyudu.pgt icin sayi onemli biliyorsun.az diye tedavi iptal oldu.nisanin basinda reglide 6 yumurta goruldu bu kez az diye baslamadik.ay sonu regli olunca bakilacak yine.sayiya bagli olarak baslicaz.ya bu ay sonu ya mayis sonu.bakalim ne olacak.aylardir baslamaya calisiyoruz bir turlu kismet olmadi.hayirlisi artik.
Guzel haberlerini bekliyor olacagim canim.
Canım esim 13 14 traslokosyon taşıyıcısı bakalım inşallah bu sefer sonucumuz güzel olur bu arada bugün opu oldum 20 tane yumis toplandı hepsi sağlıklı çıkar Inşallah geçmesi gereken 6 7 gün var önümüzde dualarinizi eksik etmeyin bu yolda cabalayan herkes dualarimda Rabbim bu yolda cabalayan herkesin yardımcısı olsun..Bir demet umut arkadasim siz hangi sorundan pgt yaptiriyorsunuz
hayır canım bizdeki gen hastalığı değil.Bdt arkadasim sizin de sorununuz tek gen hastaligi mi
Canım memoryol dan neden memnun kalmadin pgt de başarılı diye çok yorum okudum ama her şey kısmet önemli olan senin kendini rahat hissetmen Rabbimiz ol dedikten sonra olur inşallah yolumuz uzun zor bir yol ama imkansız değil inanıyorum sabırla beklemek gerek bu yolda olan herkese Rabbimiz maddî manevi güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?