- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.921
Canım doktorları anlamak zor oluyo ne deyim canım kendini rahat hissetdigin yerde yaptırmak daha iyi inşallah son denemen olur. Canım 10 tanesi dolllemis aradilar kafam karışık yoruldum artık ama kısmet her şey güçlü olmaya çalışıyorum gecende 10 tane dollenmisti 1 sağlıklı cikmisti onunda gelişimi durduğu için transfer iptal olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyo inşallah bu sefer son olur hepsi sağlıklı çıksa bebis olsa gönül neler istiyo yazilani yaşayacağız zor günler ama bi gün olacak ALLahin izni ile Yaradan dan sabır istiyorum sadece pgt daha yorucu bunu anladım yaradan yardımcımız olsun.bizde ocak-şubat ayında en iyisi olsun bu son olsun düşüncesiyle memorial-Aygül hnm a gittik.ayy bir ilgili bir güleryüz.olcak kesin son teknoloji doğru yerdesiniz falan.ayyy tamam dedik eşimle.regli oldum ve gittik muayene oldum
Esimde test verdi.sayi cok az ve hareketsiz cikti spermler.
aygul hnm bana ilac verdi yumurtalıklar biraz yavaş çalışıyor dedi.1-2 ay sizi hazırlıcam size uygun bir tedavi yöntemi uygulucaz dedi.esimede igne verdi.kullanmaya basladik.2 hafta sonra esim tekrar test verdiki sayi sifir cikti.azosperm yine basladi diye öldük bayildik.
neyse 10 gun sonra testte sayi 500bin cikti ama hareket problemi yine var.%100 hareketsiz.
Benim doktorumum yani bi kadin dogumcunun esime bu kadar igne ilac verip mudahale etmesinden rahatsiz oldum ben.
Bide esine tese yapabiliriz falan dedi.kaynagindan en kalitelisi aliriz belki dedi.cikis varken.
eee diyelimki tese olcak esim kim yapacak dedim.hastanemizin urologu dedi.sasirdim.esimin bi doktoru var.herkese tese falan olmaz hem hastanenizin doktorunu netten inceledim ben tecrubesiz ve uzmanlik alani erkek infertilitesi degil dedim.adam memorialda yeni baslamis çalışmaya.daha yeni doktor 82 dogumlu.
3 yil egitim almis yurt disinda onları anlatıyo bana Aygül hnm. o da prostat ve urolojik kanserler.veee teseyle ne alakasi var bu adamin.bide teseye bende giriyorum demezmi..orda koptum ben.esimin tesesinde senin ne isin var.devamli ben sunu da biliyorum ben bundanda anliyorum diyo da bi insan bu kadar seyi ayni anda iyi yapabilirmi.kadın doğumcu-tüp bebek umanı-ürolog-ebriyolog sanki.
yada bir kadın doğumcu teseye girebilirm.her ürolog yapamıyor bunu.
Esim soylenmeye basladi ben burdan sogudum biz yine eski merkezimize gidelim diye.bende esimin doktorunu aradim
Anlattim.gelin hemen muayene edeyim bi.ne ignesi ilaci dedi.ben sizi varikosel ameliyati ile teseden ve azodan zor kurtardım dedi.cok kizdi aygul hnma.bi kadim dogumcu bu yaa dedi.yanlis doz kullanmis.testosteron dusmus iyice.bizde hormonlar normaldi.hormonlarla oynamis resmen.fsh ta dusmus.
Kan tahlili istedi.hormonlar alt ust olmus
Cikis olduguna sukredin suan dedi.bu iğneleri 4 hafta kullanmış olduk.eşim şubattan beri tedavide.bir sürü zaman kaybettik canım.
bide bana cok paragoz geldi.Ayrica düzensiz, randevu takibi hiç yok.doktor çok yoğun yada telle görüşmüyor.hep hemşire ile görüştüm.
biz memnun kalamadık.başlamadan vazgeçtik.erkek infertilitesi için uygun bir yer değil.eşim çok mutsuzdu orda.bende gergin.
şimdide mart reglimde benim yumurtalarım büyümedi.nisan reglimde 6 yumurtam gözüktü.pgt sebebiyle başlayamadık.
ocaktan beri her ay başlama telaşındayız canım ama bir türlü olmuyor.30 nisanda regli olucam bakalım ne olacak.
ayyy ne uzun yazdım.dün toplanmış yumurtalar.hepsi sağlıklı döllensin inşallah canım.
kaçı döllenmiş yaz bizede.
Ayy canim 10 embriyo guzel valla.tedavi basindayken benim 10 yumurtam olsa öpüp basima koycam.insallah saglikli bicok embriyon cikar.Canım doktorları anlamak zor oluyo ne deyim canım kendini rahat hissetdigin yerde yaptırmak daha iyi inşallah son denemen olur. Canım 10 tanesi dolllemis aradilar kafam karışık yoruldum artık ama kısmet her şey güçlü olmaya çalışıyorum gecende 10 tane dollenmisti 1 sağlıklı cikmisti onunda gelişimi durduğu için transfer iptal olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyo inşallah bu sefer son olur hepsi sağlıklı çıksa bebis olsa gönül neler istiyo yazilani yaşayacağız zor günler ama bi gün olacak ALLahin izni ile Yaradan dan sabır istiyorum sadece pgt daha yorucu bunu anladım yaradan yardımcımız olsun.
arkadaşlar benim de eşimde kromozom durumundan pgt önerdiler bir düşüğüm olmuştu genetik tetsti yaptırdık eşimde problem çıktı iki profesör pgt önerdi erkek çocuk olursa problem olma ihtimali yüksek pgt ile cinsiyet riski ortadan kalkacak dediler benim sorularım bulunduğum yerde yapılmıyor antalyada denizlide bu konuda çok başarılı bir doktor bilen var mı
ya da hiç uğraşmadan direkt ankarada mı yaptırsam bilemedim yabancı olduğum bir konu nereye gideceğimizi bilemedik
antalya memorial da batu beyin ismini okudum iyi diye yine bir forumda bileniniz var mı fikir verirseniz çok memnun olurum
Slm biraz gec oldu yazmam ama Batu bey de ben ocak ayında başlamıştım tedaviye çok ilgili ve güleryüzlü bi doktor ben memnun kaldım iyi bi hastane allahım yardımcımız olsunarkadaşlar benim de eşimde kromozom durumundan pgt önerdiler bir düşüğüm olmuştu genetik tetsti yaptırdık eşimde problem çıktı iki profesör pgt önerdi erkek çocuk olursa problem olma ihtimali yüksek pgt ile cinsiyet riski ortadan kalkacak dediler benim sorularım bulunduğum yerde yapılmıyor antalyada denizlide bu konuda çok başarılı bir doktor bilen var mı
ya da hiç uğraşmadan direkt ankarada mı yaptırsam bilemedim yabancı olduğum bir konu nereye gideceğimizi bilemedik
antalya memorial da batu beyin ismini okudum iyi diye yine bir forumda bileniniz var mı fikir verirseniz çok memnun olurum
Çok sevindim beyza inşallah hersey yolunda ve güzel olacak allahım tüm tedaviye başlayan ve başlıcak olan arkadaşların allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzKislaar nasilsiniiz,aslinda yazmiycaktim kese ve kalp atimi duyulana kadar amaaa ,yazayim dedim.kan da pozitifi gorduk cok şükür,merakla iki hafta sonra keseleri gormeyi bekliorim,Rabbim tamamini erdirsin insaallah , Rabbim isteyen ugrasan cabalayan ozlemle bekleyen herkese nasip etsin,dua ile ....
Maşallah canım bence 10 tane döllenme sayı olarak çok iyi bende 7 tane genetiği gitmişti iki tanesi sağlıklı çıktı inşallah sen dede en az iki tane sağlıklı çıkar sayı çok iyi hakkımızda hayırlısı insallahCanım doktorları anlamak zor oluyo ne deyim canım kendini rahat hissetdigin yerde yaptırmak daha iyi inşallah son denemen olur. Canım 10 tanesi dolllemis aradilar kafam karışık yoruldum artık ama kısmet her şey güçlü olmaya çalışıyorum gecende 10 tane dollenmisti 1 sağlıklı cikmisti onunda gelişimi durduğu için transfer iptal olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyo inşallah bu sefer son olur hepsi sağlıklı çıksa bebis olsa gönül neler istiyo yazilani yaşayacağız zor günler ama bi gün olacak ALLahin izni ile Yaradan dan sabır istiyorum sadece pgt daha yorucu bunu anladım yaradan yardımcımız olsun.
İnsaallah canimm,sevdan ne zman keseleri gordunuz ve kalp.atimi duydunizÇok sevindim beyza inşallah hersey yolunda ve güzel olacak allahım tüm tedaviye başlayan ve başlıcak olan arkadaşların allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
İnsaallah cnm saglikli .embrion cikar,sayiya takilma bence Rabbim nasip ettikten sonra 1 tanesi bile yeter ,hayirlisi icin dua edelim,guzel haberlerini bekliorim demetCanım doktorları anlamak zor oluyo ne deyim canım kendini rahat hissetdigin yerde yaptırmak daha iyi inşallah son denemen olur. Canım 10 tanesi dolllemis aradilar kafam karışık yoruldum artık ama kısmet her şey güçlü olmaya çalışıyorum gecende 10 tane dollenmisti 1 sağlıklı cikmisti onunda gelişimi durduğu için transfer iptal olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyo inşallah bu sefer son olur hepsi sağlıklı çıksa bebis olsa gönül neler istiyo yazilani yaşayacağız zor günler ama bi gün olacak ALLahin izni ile Yaradan dan sabır istiyorum sadece pgt daha yorucu bunu anladım yaradan yardımcımız olsun.
şimdiden hayırlı olsun canım güzel hberlerini alırız inş.Arkadslar sali gunuu randevu verdm hyirlisiyla bi on gorusme yapacz sisli memorial de duaa edinn tedavi olumlu gider ve saglikli embriyolarr bulunurr insaallahh
Aminnn insaallahh. Saolll cnm benimm Allah razi olsn cumlemize nasip olsn insaallahşimdiden hayırlı olsun canım güzel hberlerini alırız inş.
Canim ne yaptin nasilsinCanım esim 13 14 traslokosyon taşıyıcısı bakalım inşallah bu sefer sonucumuz güzel olur bu arada bugün opu oldum 20 tane yumis toplandı hepsi sağlıklı çıkar Inşallah geçmesi gereken 6 7 gün var önümüzde dualarinizi eksik etmeyin bu yolda cabalayan herkes dualarimda Rabbim bu yolda cabalayan herkesin yardımcısı olsun..
Aynen bende merakla guzel haberleriniz bekliorum demetin,hersey yolundadir inssCanim ne yaptin nasilsin
Embriyolardan haber varmi?merak ettim seni.bu mubarek gunlerde guzel haberlerini alicaz insallah cnm.
benimle hemen hemen aynı sorunu yaşamışsın sen kavuşmuşsun çok şükür darısı bana olsun :) ben ve eşim orak hücre anemisi taşıyoruz adana başkentte tedavi görecem aksilik olmazsa 1 senedir aksilik çıkıyor :) istanbulda mı yaşıyorsun adanadan mı gitmiştim.genetikçin kimdiArkadaslar merhaba ilk kez yaziyorim..evlenirken esimde benimde talesemi tasiyicisi oldugimuzu ofrendik.sonra normal yoldan olmasi icin denedik ama olmadi.fulya bahceci erbil beyle tedavi gorduk.biraz maliyetli pgt ama..labatutatlari cok gelismis.ki brn adana tarafibsan geliyorum.allah kimsrnin kucagini bos birakmasinn...
sizi hatırlıyorum allah ikinci bebeğinide sağlık ile kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba ben de burada sorularima cevap ararken kizima kavuşanlardanım şuanda 2.5 yasinda saglikli bi yavrum var ..Buay doğal yoldan hamile kaldıgımı öğrendim BETA HCG değerinde düzenli artiş var şuanda herşey çok şükür yolunda çarşamba keseyi görebilicezmi çok korkuyorum eşimde 13 14 dengeli trans. Var daha önce doğal yoldan hiç hamilelik olmamisti artik bana doğal yolla olan anormel tüp bebekle olan normal mis gibi geliyorallah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?