Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım doktorları anlamak zor oluyo ne deyim canım kendini rahat hissetdigin yerde yaptırmak daha iyi inşallah son denemen olur. Canım 10 tanesi dolllemis aradilar kafam karışık yoruldum artık ama kısmet her şey güçlü olmaya çalışıyorum gecende 10 tane dollenmisti 1 sağlıklı cikmisti onunda gelişimi durduğu için transfer iptal olmuştu. Yine aynı şeyleri yaşamak zor geliyo inşallah bu sefer son olur hepsi sağlıklı çıksa bebis olsa gönül neler istiyo yazilani yaşayacağız zor günler ama bi gün olacak ALLahin izni ile Yaradan dan sabır istiyorum sadece pgt daha yorucu bunu anladım yaradan yardımcımız olsun.

Ayy canim 10 embriyo guzel valla.tedavi basindayken benim 10 yumurtam olsa öpüp basima koycam.insallah saglikli bicok embriyon cikar.
Cok iyi anliyorum seni.opu ile transfer arasi beklemek yokmu kaci saglikli diye gercekten cok zor.rabbim emeklerini bosa cikarmasin cnm.insallah iyi dusunelim iyi olsun.guzel haberlerini bekliyorum.

Slm biraz gec oldu yazmam ama Batu bey de ben ocak ayında başlamıştım tedaviye çok ilgili ve güleryüzlü bi doktor ben memnun kaldım iyi bi hastane allahım yardımcımız olsun

Çok sevindim beyza inşallah hersey yolunda ve güzel olacak allahım tüm tedaviye başlayan ve başlıcak olan arkadaşların allah yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah canım bence 10 tane döllenme sayı olarak çok iyi bende 7 tane genetiği gitmişti iki tanesi sağlıklı çıktı inşallah sen dede en az iki tane sağlıklı çıkar sayı çok iyi hakkımızda hayırlısı insallah

İnsaallah cnm saglikli .embrion cikar,sayiya takilma bence Rabbim nasip ettikten sonra 1 tanesi bile yeter ,hayirlisi icin dua edelim,guzel haberlerini bekliorim demet

Arkadslar sali gunuu randevu verdm hyirlisiyla bi on gorusme yapacz sisli memorial de duaa edinn tedavi olumlu gider ve saglikli embriyolarr bulunurr insaallahh

Canim ne yaptin nasilsin
Embriyolardan haber varmi?merak ettim seni.bu mubarek gunlerde guzel haberlerini alicaz insallah cnm.

Arkadaslar merhaba ilk kez yaziyorim..evlenirken esimde benimde talesemi tasiyicisi oldugimuzu ofrendik.sonra normal yoldan olmasi icin denedik ama olmadi.fulya bahceci erbil beyle tedavi gorduk.biraz maliyetli pgt ama..labatutatlari cok gelismis.ki brn adana tarafibsan geliyorum.allah kimsrnin kucagini bos birakmasinn...

Kızlar merhaba ben de burada sorularima cevap ararken kizima kavuşanlardanım şuanda 2.5 yasinda saglikli bi yavrum var ..Buay doğal yoldan hamile kaldıgımı öğrendim BETA HCG değerinde düzenli artiş var şuanda herşey çok şükür yolunda çarşamba keseyi görebilicezmi çok korkuyorum eşimde 13 14 dengeli trans. Var daha önce doğal yoldan hiç hamilelik olmamisti artik bana doğal yolla olan anormel tüp bebekle olan normal mis gibi geliyor allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

benimle hemen hemen aynı sorunu yaşamışsın sen kavuşmuşsun çok şükür darısı bana olsun :) ben ve eşim orak hücre anemisi taşıyoruz adana başkentte tedavi görecem aksilik olmazsa 1 senedir aksilik çıkıyor :) istanbulda mı yaşıyorsun adanadan mı gitmiştim.genetikçin kimdi

sizi hatırlıyorum allah ikinci bebeğinide sağlık ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…