- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.941
pgt masrafı değişiyor 3.gün embriyosuna yaptırırsan kaçtane olursa olsun 2000 dolar 5.gün embriyosuna yaptırırsan ki benim dr 5.günü önerdi literatürde bu öneriliyor demişti 1 embriyoya 350 dolar volkan beyin merkezinin fiyatı bu şekilde nisan ayında aldım fiyatlarıKimse yok mu asagi yukari su kadar masrafli oluyo diyebilecek
Cok tesekkur ederim canim cevabin icin. Umarim hersey gonlunce olur, allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..pgt masrafı değişiyor 3.gün embriyosuna yaptırırsan kaçtane olursa olsun 2000 dolar 5.gün embriyosuna yaptırırsan ki benim dr 5.günü önerdi literatürde bu öneriliyor demişti 1 embriyoya 350 dolar volkan beyin merkezinin fiyatı bu şekilde nisan ayında aldım fiyatları
rica ederim canım nerde yaptırmayı düşünyorsunCok tesekkur ederim canim cevabin icin. Umarim hersey gonlunce olur, allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..
Adanadan gittim canim.genwtikci ki bilmiyim vallaha..necati findikli olabilir..ven fulya bahcecide erbil hocaymda tedavi oldum herseyi tek tek kendi ayarladii.icim cok rahatti onunla.darisi sanAtum ark.isallhhh...benimle hemen hemen aynı sorunu yaşamışsın sen kavuşmuşsun çok şükür darısı bana olsun :) ben ve eşim orak hücre anemisi taşıyoruz adana başkentte tedavi görecem aksilik olmazsa 1 senedir aksilik çıkıyor :) istanbulda mı yaşıyorsun adanadan mı gitmiştim.genetikçin kimdi
Ben kusadasinda yasiyorum canim memorial iyiye benziyo ama malum uzak nasil olur bilmiyorum ve zaten suan hamileyim 26 haftalik ama bebegime yine sans vermiyolarrica ederim canım nerde yaptırmayı düşünyorsun
toplam ne kadara mal oldu ... set up yaptırdınız mı? ben nerdeyse 1 senedir tedaviyi bekliyorum hep bir engel çıktı inşallah engel çıkmaz ise haziranda tedaviye başlıcazAdanadan gittim canim.genwtikci ki bilmiyim vallaha..necati findikli olabilir..ven fulya bahcecide erbil hocaymda tedavi oldum herseyi tek tek kendi ayarladii.icim cok rahatti onunla.darisi sanAtum ark.isallhhh...
allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıdır sadece araştırmada kalır ...doğal yoldan mı hamile kaldınBen kusadasinda yasiyorum canim memorial iyiye benziyo ama malum uzak nasil olur bilmiyorum ve zaten suan hamileyim 26 haftalik ama bebegime yine sans vermiyolarallah korusun yine kaybedersek ucuncu icin arastiriyorum bi yandan malum once genetik test ardindan tup bebek olursa bayagi bi masrafli olacak ona gore bi plan yapmamiz gerek ve zaman kaybetmek istemiyorum hergun ayri zor geliyor
yumurta sayısına takılma 10 yumurta çok çok güzel ki içinden sağlıklı çıkması önemli arı sütü öneren arkadaşlar varHerkese merhaba. Benimde üçüncü deneme olacak yaza. Dokrorum pgt önerdi. Bakalım nasıl olacak. geçen sefer 10 yumurtam olmuştu. Bu sefer biraz daha fazla olmasını isteyebiliR.Önerebileceğiniz kür veya vitamin türü şeyler varmı bu yumurtaların gelişimi için.
bazen uzun sürüyor canım benim bir tahlilim 1sene olcak halen çıkacakBizdende bi tahlil istediler genetiğe gitti bir ayı geçti hala haber yok ne araştırdıklarınıda bilmiyorumbeklemek çok kötü
unide yapilan arastirmada cikmadi maalesef, dunyada cok nadir-180 vaka gibi- gorulen bir durum diyor drlar. Hatta kime gitsem ilk kez bende goruyor netten arastiriyorlar bildiginJuliette cnm çok zor günler geçirmişsin inşallah oğlunu Allah size bağışlar çok üzüldüm hepimizin çeşit çeşit işte sorunları peki size genetik testi yapılmadımı yani yapıldıysa sonuç ne çıktı mesela bizim on üçüncü kromozom dördüncü kromozoma yapışmış bunun gibi sonuç çıkmadımı hangi gen olduğu araştırılacak diyorsunya bu tahlille çıkmıyormu ki
Evet canim iki kez dogal yoldan hamile kaldim ve bebeklerimde kalplerindeki yogun kireclenme disinda hic bir sorun cikmiyor. Ve maalesef sezeryan yaptimallah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıdır sadece araştırmada kalır ...doğal yoldan mı hamile kaldın
1 sene mi?! Allah sabir versin canim ins herseye deger, unutursun bebisine kavusup bu gunleri. Panikli yanlis bilmiyorsam setup embriyo transferi oncesi tarama kismi oluyor diye okumustum. Yurtdisina yollanabiliyormus bazi tahliller haliyle surede uzuyor.bazen uzun sürüyor canım benim bir tahlilim 1sene olcak halen çıkacak
organlarım ayna görüntüsünde total olup olmadığına bakılacaktı total ise erkek bebekte sorun çıkacak kısırlık gibi belki farklı şeyler normalde 3 ayda çıkması gerekiyordu kaç 3 ay geçti ... bilgide alamıyorum çıkıca haber verecez diyorlarGerçekten mi nuffiun ee ne tahlili olduğu bellimi tedaviye de başlayamıyorsun dimibize geç çıkar fln denmedi sizde problem ne idi CNm yazdınsa da görmedim kusura bakma
tek gen hastalalıklarda ön hazırlık aşaması oluyor pgt nin doğru sonuç verme oranını yükseltmek için yapılıyor canımNuffin şimdi okudum cnm tedaviye bu tahlilden dolayımı başlayamadınız sut ap ne demek bi arkadasa sormuşunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?