Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet canım hayırlısı olsun hep en hayırlı zamanda başlamam nasip olsun diyordum. iyiki de acele etmemişim yumurtanın biri rahme yapışıkmış rahmim darmış 1 ay önce amelyat oldum belki acele etseydim fark edilmicekti

Arkadaşlar biliyorum çok sıkıcı ama pgt aşamalarını anlatırmısınız. Kaçıncı gün gider embriyo yada kaçıncı gün gitse iyi olur. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

Arkadaşlar biliyorum çok sıkıcı ama pgt aşamalarını anlatırmısınız. Kaçıncı gün gider embriyo yada kaçıncı gün gitse iyi olur. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

çoğunlukla 3ncü gün gider ...sağlıklı olan emriyo bulunur ve transfer yapılır ...her sağlıklı emriyo da tutunacak diye bişi yok.
bende şimdi sonuç bekliyorum 6 embriyom gitti ya sıfır çekecem yada transfer olucam ve kafayı yemek üzereyim...allah hepimize yardım etsin

Sizin problem neydi inşallah çoğunluğu sağlıklı ... ilk tedaviniz miydi

literatürde 5.gün embriyosuna yapılan pgt daha iyi sonuç verdiği savunuluyor 3.gün de yapılıyor pgt embriyodan birer hücre alınıyor sonuç ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum hiç tedavi olmadım

Sonuç hemen çıkıyor diye biliyorum. 6 embriyodan inş çoğu sağlıklı gelir.. Beklemek daha zor. Sonuç gelmedimi acaba? İnş sonu güzel olur..

Sizin problem neydi inşallah çoğunluğu sağlıklı ... ilk tedaviniz miydi

Sonuç hemen çıkıyor diye biliyorum. 6 embriyodan inş çoğu sağlıklı gelir.. Beklemek daha zor. Sonuç gelmedimi acaba? İnş sonu güzel olur..

Tşkler kızlar bu 5nci tedavim inşlhhhhhh sağlıklı embriyom gelir son yarım saat

Canım burdakiler bilgi vermiyo kaç emriyo var bilmiyom hala doktorumu bekliyorum acil ameliyat gelmiş 2bucukta transfer olucaksınız dediler sadece bekliyom bende sıkışık bi vaziyette :)

İnşallah güzel sonuçlar gelir ve transferiniz olur. Bu sefer kavuşursunuz.
Ne kadar süre beklediniz sonuçların çıkmasını.

Arkadslar set up yaptran var mi bide ne kadara yaptirdiniz bize 9 bin tl dendi

Canim ne yaptin nasilsin
Embriyolardan haber varmi?merak ettim seni.bu mubarek gunlerde guzel haberlerini alicaz insallah cnm.
Canım heyancannla beklemektedir 5 gun 4 tane gitti 6 günde 1 tane gitti toplam 5 tane gitti sonuç ne zaman çıkacak bilmiyorum bugün çıkar demişlerdi ama aramadilar pgt yaptıran arkadaşlar kaç gün de çıktı sonucunuz dualarinizi eksik etmeyin olumsuz olmasından çok korkuyorum ama kısmet Rabbimiz sabrimizi versin

Benimki dondurulcagi icin hic acele etmemistik :)) ama tahminen 1 2 gunde cikar heralde,demet seninde mi dondurulcak peki ,hadi hayirlisiii cnm guzel sonuclarin ciksinnn

Canim bende seni merak ediyordum.
Eee baktim gecmise 8 gun olmus yumuttalar toplanali.nasil sonuc cikmadimi hala.bende coktan transfer olmussundur diyordum.hala pgt demi simdi embriyolar?
Benim 3.gun 6 embriyom girmisti pgt ye.5.gun sabah sonuc cikacak sabah merkezde olun dediler.biz gittik 15 dk sonra falan sonuc cikti.2 tane saglikli var dediler.ben sikisik bekliyordum zaten.hemen transfere aldilar.5.gun cikmasu lazim normaldr sonucun.

Sabah bi ara gorus bence sen.
Guzel haberlerini bekliyorum cnm.

canım inşallah güzel haberlerini alacaz içini ferah tut dualarım seninle haber gelince bizi de bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…