- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.981
Canim aglama.iyi dusun iyi olsun insallah.Canlar suana kadar tuttum kendimi ağlamamak için hem agliyorum hem yazıyorum güçlü olmaya çalışıyorum arkama baktigimda 1asilama 1 normal tüp denemesi ve bununla 3 pgt li tüp oldu Allah dan sabir istiyorum bundan önceki 2 pgtlide 3 gün pgt ye gitmişti 4.gun sonuç gelmişti ilki transfer oldu sunuc negatif kasımda pgt den çıkan embriyo gelişimi durduğu için iptal oldu bunda ne olacak bilmiyorum doktor bunu 5 günde pgt ye gönderelim o güne kadar gidenin sağlıklı olma olasılığı daha yüksek dedi 5.gun 4 tane gitti 6. günde 1 tane gonderdi eğer çıkarsa doldurulacak tahminime göre çıkması gerekiyordu bu gün çıkar dediler ama haber yok aklıma kötü şeyler geliyo acaba diyorum 5.gün gidenler olumsuz olduda ertesi gün gidenin sonucunda çıksın da öylemi arayalım diyorlar Allah kimseyi korktuğu yere ugratmasin dua edin nolur
Ne yaptın canım bayadır konuşmuyoruz.transferin oldu mu.Canim aglama.iyi dusun iyi olsun insallah.
Nasibinde olani yasacaksin.insallah en guzeli olur senin icin.
Ama tum gun niye sıktin kendini.madem onlar aramadi ogledrn sonra sen arasaydinya canim.en dogal hakkin bu senin.
3.gun pgt ye aldik diye aradilar.sonraki gun ben aradim nasillar diye.sonra aksama dogru onlar aradi sabaha transfere hazir gelin diye.
Uzme kendini sabaha ara sor bence.
Insallah saglikli embriyolarin seni bekliyor canim.sikma canini lutfen.hadi hayirli aksamlar.sonuc belli oluncaz yaz bizede sabah.dualarimdasin.
Canım heyancannla beklemektedir 5 gun 4 tane gitti 6 günde 1 tane gitti toplam 5 tane gitti sonuç ne zaman çıkacak bilmiyorum bugün çıkar demişlerdi ama aramadilar pgt yaptıran arkadaşlar kaç gün de çıktı sonucunuz dualarinizi eksik etmeyin olumsuz olmasından çok korkuyorum ama kısmet Rabbimiz sabrimizi versin
Yaaaaa hayirlisi buymus demek ki cnmm, üzüldüm bu sefer olcak ins demistim ama nasip degilmis... bence merkezini degistrmelisin ayni yerde mi yaptin bilmiorum amaa bizim sorunumuz ayniydiii bence bu kadar olumsuz cikacak buyuk bi sorun degil kii ,tabi hersey nasip kismet yinedeee ,diycek soz bulamiorum demetcim bi dahakinde insCanlar bir pgt li denemesinin sonuna daha gelmıs bulunuyoruz malesef hiç sağlıklı embriyo çıkmadı kısmet değilmiş napalım daha zaman bizim için gelmemiş umarım bi dahaki deneme de sonuca ulasiriz hepinize tesekkur ederim yorumlarınız için. Burada bekleyen herkes en yakın zamanda bebisine kavuşur kendinize iyi bakin.
Sisli memorial cnm sen nerde yptirdinben yaptırdım canım ocak ayında 500 dolara yaptırdım tl olarak 1080 tl yada 1180 tl idi o zamanın fiyatı hangi merkez 9000 tl dedi
Canim embriyolara genetik test ypilacak set up da onun icin gliba bnde tam olarak bilmiyorum bzde saglikli embriyo aranacak.Set up nedir acaba
Canim bende uzuldum inanki.hakkinda hayirlisi olsun demekten baska birsey gelmiyor elden.Canlar bir pgt li denemesinin sonuna daha gelmıs bulunuyoruz malesef hiç sağlıklı embriyo çıkmadı kısmet değilmiş napalım daha zaman bizim için gelmemiş umarım bi dahaki deneme de sonuca ulasiriz hepinize tesekkur ederim yorumlarınız için. Burada bekleyen herkes en yakın zamanda bebisine kavuşur kendinize iyi bakin.
sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek üzülme ağlama bir daha denersin demek yersiz hayırlısı olsun hepimizin hakkında aminCanlar bir pgt li denemesinin sonuna daha gelmıs bulunuyoruz malesef hiç sağlıklı embriyo çıkmadı kısmet değilmiş napalım daha zaman bizim için gelmemiş umarım bi dahaki deneme de sonuca ulasiriz hepinize tesekkur ederim yorumlarınız için. Burada bekleyen herkes en yakın zamanda bebisine kavuşur kendinize iyi bakin.
volkan baltacı da yaptırdım ankarada tedavim de adana başkentte olacakSisli memorial cnm sen nerde yptirdin
Hmm hyirlisii olsn cnm. Bzm fiyati cokk yuksekk ya baska yerde yptirirdik da bnde yapilack bu thlil ddi.volkan baltacı da yaptırdım ankarada tedavim de adana başkentte olacak
Yok canim bu pgt sebebiyle nisan basindaki reglimde de baslayamadik.6 yumurtam gozuktu ilk muayenede.pgt icin bu sayi az.riske atmayalim dedi doktorum.1 -2 ay bu bakalim her ay sayi degisebilir biraz daha fazla olunca baslicaz.Ne yaptın canım bayadır konuşmuyoruz.transferin oldu mu.
merkezler başka merkezde yapılan bazı tahlilleri kabul etmiyor malesef amin hayırlısı hakkımızdaHmm hyirlisii olsn cnm. Bzm fiyati cokk yuksekk ya baska yerde yptirirdik da bnde yapilack bu thlil ddi.
6 ymurta aslında iyi benim amh değerim düşük havuz yapacaz sizde öyleyaptırabilirdiniz neden önermedi acaba doktorunuzYok canim bu pgt sebebiyle nisan basindaki reglimde de baslayamadik.6 yumurtam gozuktu ilk muayenede.pgt icin bu sayi az.riske atmayalim dedi doktorum.1 -2 ay bu bakalim her ay sayi degisebilir biraz daha fazla olunca baslicaz.
Dun reglu oldum yarin sabah muayenem var ama baslicakmiyiz bilmiyorum.
Once esimin hareket problemi simdide brnim yumurta sayim derken ocaktan beri her ay baslamayi bekliyoruz.hayirlisi bakalim.
Onceki tedavimde pgt li olmustu.onda 8 yumurta toplanmisti.7 si dollenmis 3.gun 6si pgt girdi ve 5.gun 2 tane sagĺikli geldi.onu baz alinca ya 1 tane gelir ya gelmez risk almayalum 6 yumurta ile dedi.havuz yonteminden bahsettu.1-2 ay daha bakalim olmazsa havuz yontemini uygulayalim dedi.6 ymurta aslında iyi benim amh değerim düşük havuz yapacaz sizde öyleyaptırabilirdiniz neden önermedi acaba doktorunuz
doğru mu anladım bilemiyorum şimdi tedaviyi oldun 6 yumurtayı az gördü dondurmadı imha edildi tekrar deniceksiniz yeterli yumurta toplanamaz ise havuz mu yapılacak pgt ye ne kadar ödedinizOnceki tedavimde pgt li olmustu.onda 8 yumurta toplanmisti.7 si dollenmis 3.gun 6si pgt girdi ve 5.gun 2 tane sagĺikli geldi.onu baz alinca ya 1 tane gelir ya gelmez risk almayalum 6 yumurta ile dedi.havuz yonteminden bahsettu.1-2 ay daha bakalim olmazsa havuz yontemini uygulayalim dedi.
allah sabır versin canım zor şeyler... ama 6 kez düşük yaptın da doktor şimdiye kadar neden araştırmadı yada sen başka doktorlara gitmedin mi bence pgt dan önce yapılan kromozom çalışması var ... pgt doğru bir seçenek canım süreç zor olsada düşüklerin doğal yollaydı sanırımMerhaba arkadaslar...
Ben 6 kez düşük yaşadım ilk 2si kanamalı 4ü ise kalp durması hatta son dusugum gecen hafta idi ve hepsinde kürtaj oldum bugün kontrolum vardi doktorum pgt'li tupbebekten bahsetti en azından bebegin sağlıklı olduğundan emin oluruz dedi. Off çok karisigimmm
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bunlar son uğraşmaların olsun :) bende yaza ertelemiştim ama doktorum pgt den bahsetti. Bende korkuyorum şimdi ya kaliteli gelmezse diye.temmuz gibi yapacaktık.diğer aylara sarkarsa diye. Allah yardımcımız olsun.Yok canim bu pgt sebebiyle nisan basindaki reglimde de baslayamadik.6 yumurtam gozuktu ilk muayenede.pgt icin bu sayi az.riske atmayalim dedi doktorum.1 -2 ay bu bakalim her ay sayi degisebilir biraz daha fazla olunca baslicaz.
Dun reglu oldum yarin sabah muayenem var ama baslicakmiyiz bilmiyorum.
Once esimin hareket problemi simdide brnim yumurta sayim derken ocaktan beri her ay baslamayi bekliyoruz.hayirlisi bakalim.
allah sabır versin canım zor şeyler... ama 6 kez düşük yaptın da doktor şimdiye kadar neden araştırmadı yada sen başka doktorlara gitmedin mi bence pgt dan önce yapılan kromozom çalışması var ... pgt doğru bir seçenek canım süreç zor olsada düşüklerin doğal yollaydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?