Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

anladım canım pgt ile inşallah bebeğine kavuşursun benden 2 yaş küçüksün sadece hayırlısı diyebiliyoruz sadece

Amin... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Bu arada ben pgt için memorial ile görüşmeyi düşünüyorum sizce nasıl ?
chnb ye genetikçi konusunda katılıyorum yüzyüze olmasada telefonda görüşmüştüm cumhur bey ile yönlendirmeleri çıkarsız herşeyi çok güzel açıklıyor

okmeydani ise orada genetik bolumu de var. cumhur bey var çok tatli bir genetikci) tekrarlayan dusuklerde pgt öneriliyor.

chnb ye genetikçi konusunda katılıyorum yüzyüze olmasada telefonda görüşmüştüm cumhur bey ile yönlendirmeleri çıkarsız herşeyi çok güzel açıklıyor

Çok tesekkur ederim her birinize benim doktorum memorial hizmet hastanesinde zaten ama orada tüp bebek bolumu yok bende bu yüzden sisli memorial ile görüşmek istiyorum...
Tabi kendi doktorumlada irtibat halinde olarak devam ederiz zaten... Önce Semra hanımla görüşmek istiyorum ama bakalım şuan son kurtajim çok yeni biraz zaman gerek ama çokta ara vermek istemiyorum

hizmet hastanesindeki doktorunuz kimdi acaba ?

Benim doktorum Hüseyin Mutlu daha önce özel Gaziosmanpaşa hastanesindeydi 1 senedir hizmet hastanesinde...

bende doğum için kendisine gitmek istiyorum
okuduğum kadariyla basarili bir doktor değil mi ?
bu arada bende pgt li tup bebek denememde hamile kaldim bahçecide
darisi isteyen herkesin basinaa

Amin... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Bu arada ben pgt için memorial ile görüşmeyi düşünüyorum sizce nasıl ?

merhaba tedavi bazında çok kötü bi geçmişim ve anormali düşüğüm vardı.. bu son tedavimde memorial şişlide 5. gün cgh yapıldı iki embriyoya tüm kromozonları incelediler..
şükürler olsun maşallah ikisindede hiç sorun çıkmadı.. transfer yapıldı sonucu bekliyorum.. çok memnun kaldım tedavi aşamasından ve opu sonrasındaki laboratuvarın izlediği yoldan ve bilgilendirmelerinden..

İnş. Hamilesindir... Biz şuan fiyat araştırıyoruz memorialde ne kadar tuttu bide doktorunuz kimdii...

benim 13. ve 14. kromozomumda sorun varmis
9 tane göndermiştik amerikaya 8500 tl tupbebek harici bir fiyat
2 tane saglikli geldi cok sukur ikiside benimle :)
darisi isteyen herkese herkes dualarimda herzaman

Umutlu girl hayirli olsun bebekleriniz insallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tedaviniz nerede oldu bir de Amerikaya giden embriyo mu sizin kaniniz mi

benim 13. ve 14. kromozomumda sorun varmis
9 tane göndermiştik amerikaya 8500 tl tupbebek harici bir fiyat
2 tane saglikli geldi cok sukur ikiside benimle :)
darisi isteyen herkese herkes dualarimda herzaman
hayırlı olsun canım hangi tahlili amerikaya gönderdiniz ... neden amerikayı tercih ettiniz

Umutlu girl hayirli olsun bebekleriniz insallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tedaviniz nerede oldu bir de Amerikaya giden embriyo mu sizin kaniniz mi

amin teşekkürler
bahçeci de yaptirdimm
embriyo sizin kaniniz derken ne demek istediniz tabiki benim ve esimden oluşan embriyolari gonderdikk

Arkadaş Amerika'ya gönderilenin sizin ve eşinizin kanı mı yoksa embriyonuzun hücresi mi diye sormak istemiş.
nasılsın inci .. sen tüp tedavisinden önce senin gen haritan çıkartılmışmıydı ... benim tahlil sene oldu daha çıkmamış kanda amerikaya gönderilmiş tedavi gene yattı

Nuffin gen haritası ne hepsimi inceleniyor canım bu işler çok karışık yarabbim yardım etsin biZimde eşimin tahlil sonucu uzun zaman oldu gelmedi demiştimya yine aradım yine üretememişler aynı kanı iki kez verdik dört on üçe yapışmış dördüncüyü tarayamıyoruz göremiyoruz dediler eşinin kullandığı bir ilaçtan olabilir dediler evt eşimin sürekli bi kullandığı ilaç var 95 yılında aplastik anemi geçirmiş bu rahatsızlıktanda gözükmeye bilir dendi sana şunu söyleyebiliriz dedi Dr tüp yaptır sağlıklı çıkabilir ama aminosentez kesin gerekli hamileyken dedi kafam çok karışık napıcamı bilmiyorum bende dedim sağlıklı konuyor seçilipte neden yapılacak aminosrntez dördüncü kromozomu göremedikleri için napıyım arkadaşlar içinden çıkamadım ya sonu kötü olursa Allah korusun nasıl olucak ya hasta olursa bebek karnındayken alınırmı hiç allahım sen koru işin içinden çıkamadım bana bişeyler söyleyin normalde istenmiyor dimi bu aminosentez burda yaptıran istenen varmı pgt de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…