- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.021
Arkadaş Amerika'ya gönderilenin sizin ve eşinizin kanı mı yoksa embriyonuzun hücresi mi diye sormak istemiş.
aynen inci tanesinin dediğini gibi siz ve eşinizin kanı mı embriyonun hücresi mi gitti..
amniyosentez yaptırmak bana doğru gelmiyor aklında soru işaretkeri var sanırım pgt hakkında bir genetikçi ile konuşursan seni aydınlatabilirCvp verecek arkadaş yokmu bana napiiim ben genelde pgt den istenmiyor aminosentez böyle durumda kalıp yaptıran varmı fikir verecek biri bu konuda korkuyorum içime kurt düştü eşimede söylemiyim üzülür
sizdeki sorun neydi ... bebek neden düşünmiceksin ki benim çocuğumun olma ihtimali % 5 lerde eşim ve ben taşıyıcıyız bu birinci sorun yumurtalığımın biri rahime yapışıkmış yeni operasyon geçirdim rezerve durumu kötü aynı zamanda iç organlarımın yeri değişik erkek çocukta problem olabilir ve başka bir hastalık çıkarmı diye gen haritam çıkartılıyor ben bunlara rağmen vazgeçmedim bilmem anlatabildim mi eşinin durumdan haberi yok mu bu aradaBir hevesle kaçtır bakıyorum yazan yokkimseye pgt yapılıpta sonrasında amniyosentez istenen yok mu arkadaşlar ben umutsuz vakamıyım eşimede birşey diyemedim beterin beteri varmış pgt yi düşünürken böyle bi risk çıktı karşımıza
elinden geleni yapacaksın sonrası içinde ilahi takdir diceksin allah hepimizin yardımcısı olsun kuzumEşimin kromozomda 13 kromozom 4yapışmış geçirdiği rahatsızlıktan Yada sürekli kullandığı ilaçtan dolayı 4ncüyü gözleyemedik dedi bu yüzden amniyosentez gerekli dedi genetikçi bu yüzden CNm korkularım pgt de sağlıklı konuyor ve bu istenmiyor diye biliyorum dördüncüyü gözleyemediği için riskli olabilir benim çok hassas bi yapım var çok evhamlıyım ismimde olduğu gibi Allah korusun evt CNm senide anladım Allah yardımcın olsun
Ne kadar canım pgt hata payı biliyomusun??SchonerDuft merhaba canım. Hayır çıkartılmamıştı gen haritamız.
panikli amniyosentez pgt hastalarına öneriliyor. Her ne kadar pgt yapılmış olsa da hata payı oluyor maalesef. Bana da önerildi ancak yaptırmadık.
Pgt yaptırmış her hastaya öneriliyor mu. yoksa genetik sıkıntıları olan hastalara mı öneriliyor amniyosentez.SchonerDuft merhaba canım. Hayır çıkartılmamıştı gen haritamız.
panikli amniyosentez pgt hastalarına öneriliyor. Her ne kadar pgt yapılmış olsa da hata payı oluyor maalesef. Bana da önerildi ancak yaptırmadık.
Bize pgt demedi yasim 41,bugun yumurta toplandi,12 yumurta,blast dondurulmus transferi yapcakmis,ucte spontan dusuk var,2 de negatif tup,umarim bu sefer olurElif Demir arkadasim ilk cocugunuza mi hamile kalacaksiniz amh degeri onemli oluyor sanirim benim de yasim 39 ama ilk cocugumu 24 yasimda dogurdum ikinciyi 38 de hamile kaldim normal yoldan genetik olarak sorun cikti bebegi kaybettik simdi tekrar yapmaya calisiyorum pgt ile yani yasinizi sorun etmeyin doktorum 12 13 olgun yumurta var simdi dedi 46 yasinda bayanin dogum yaptigini biliyorum olumlu dusunelim stres hormonunun olumsuz etkisi var insallah hepimizin kucagi saglikli bebislerle dolar
Pgt yaptırmış her hastaya öneriliyor mu. yoksa genetik sıkıntıları olan hastalara mı öneriliyor amniyosentez.
Ne kadar canım pgt hata payı biliyomusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?