Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cvp verecek arkadaş yokmu bana napiiim ben genelde pgt den istenmiyor aminosentez böyle durumda kalıp yaptıran varmı fikir verecek biri bu konuda korkuyorum içime kurt düştü eşimede söylemiyim üzülür

Genetik hastaliklar icin pgt 3.gun mu yapiliyor 5. Gun mu besinci gun embriyosu yurt disina giderse dondurulmasi gerekir diye dusunuyorum ayrica 5. Gun embfiyosundan daha fazla hucre alimabiliyor

Cvp verecek arkadaş yokmu bana napiiim ben genelde pgt den istenmiyor aminosentez böyle durumda kalıp yaptıran varmı fikir verecek biri bu konuda korkuyorum içime kurt düştü eşimede söylemiyim üzülür
amniyosentez yaptırmak bana doğru gelmiyor aklında soru işaretkeri var sanırım pgt hakkında bir genetikçi ile konuşursan seni aydınlatabilir

CNm zaten genetikçiyle konulsun birebir böyle söyledi senin için gerekli dedi korkulu rüya napim sizce düşünmelimiyim bebek

Bir hevesle kaçtır bakıyorum yazan yokkimseye pgt yapılıpta sonrasında amniyosentez istenen yok mu arkadaşlar ben umutsuz vakamıyım eşimede birşey diyemedimbeterin beteri varmış pgt yi düşünürken böyle bi risk çıktı karşımıza

sizdeki sorun neydi ... bebek neden düşünmiceksin ki benim çocuğumun olma ihtimali % 5 lerde eşim ve ben taşıyıcıyız bu birinci sorun yumurtalığımın biri rahime yapışıkmış yeni operasyon geçirdim rezerve durumu kötü aynı zamanda iç organlarımın yeri değişik erkek çocukta problem olabilir ve başka bir hastalık çıkarmı diye gen haritam çıkartılıyor ben bunlara rağmen vazgeçmedim bilmem anlatabildim mi eşinin durumdan haberi yok mu bu arada

Eşimin kromozomda 13 kromozom 4yapışmış geçirdiği rahatsızlıktan Yada sürekli kullandığı ilaçtan dolayı 4ncüyü gözleyemedik dedi bu yüzden amniyosentez gerekli dedi genetikçi bu yüzden CNm korkularım pgt de sağlıklı konuyor ve bu istenmiyor diye biliyorum dördüncüyü gözleyemediği için riskli olabilir benim çok hassas bi yapım var çok evhamlıyım ismimde olduğu gibi Allah korusun evt CNm senide anladım Allah yardımcın olsun

elinden geleni yapacaksın sonrası içinde ilahi takdir diceksin allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum

Arkadaslar ben 41 yasindayim 3 yillik evliyim,3 kere 5 haftalik dusugum car,2 de negatif tup bebek,simdi bahcecide 3.icin tedavim var yarin yumurta toplancak,pgt nin ileri yas,tekrarlayan dusuk yapanlarda tercih edildigini okudum,bende kan pihtilasmasi disinda sorun yok,genetiklerimiz temiz,ama mustafa bahceci hocam blast dondurulmus traansferi yapicaz dedi beden acaba pgt onermedi bilmiyorum acaba yumurtalarmi kotu pgt yemi gidemez diye dusundu acaba kafamda kurup duruyorum kendisinede soramadim her muayenede o kadar panik oluyorumki sorularimi unutup cikiyorum bu konuda benzer surumda olanlar bana biraz yardimci olursa sevinirim,herkes dilerim en kisa zamanda kuzularina kavussun.
.

Elif Demir arkadasim ilk cocugunuza mi hamile kalacaksiniz amh degeri onemli oluyor sanirim benim de yasim 39 ama ilk cocugumu 24 yasimda dogurdum ikinciyi 38 de hamile kaldim normal yoldan genetik olarak sorun cikti bebegi kaybettik simdi tekrar yapmaya calisiyorum pgt ile yani yasinizi sorun etmeyin doktorum 12 13 olgun yumurta var simdi dedi 46 yasinda bayanin dogum yaptigini biliyorum olumlu dusunelim stres hormonunun olumsuz etkisi var insallah hepimizin kucagi saglikli bebislerle dolar

Panikli arkadasim amniyosentezi cok sorun etmeyin benim 35 yas ustu arkadaslarimin hepsi yaptirdi hic birinde sorun olmadi emin ellerde yapilirsa risk cok az

SchonerDuft merhaba canım. Hayır çıkartılmamıştı gen haritamız.

panikli amniyosentez pgt hastalarına öneriliyor. Her ne kadar pgt yapılmış olsa da hata payı oluyor maalesef. Bana da önerildi ancak yaptırmadık.

Pgt yaptırmış her hastaya öneriliyor mu. yoksa genetik sıkıntıları olan hastalara mı öneriliyor amniyosentez.

Bize pgt demedi yasim 41,bugun yumurta toplandi,12 yumurta,blast dondurulmus transferi yapcakmis,ucte spontan dusuk var,2 de negatif tup,umarim bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…