- 8 Kasım 2014
- 640
- 531
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.041
Ama neden her hastaya. Sonuçta pgt yaptırmamış bir çok hasta sağlıklı bebek dünyaya getiriyor.onlara hiç böyle bir şey istenmiyor sanırım.valla anlamadım.Bildiğim kadarıyla her hastaya.
Ama neden her hastaya. Sonuçta pgt yaptırmamış bir çok hasta sağlıklı bebek dünyaya getiriyor.onlara hiç böyle bir şey istenmiyor sanırım.valla anlamadım.
Merhaba,embriyodan 1 hücre alinarak gönderildi
kanimiza da burda bakildi benim kromozomumda sorun cikinca pgt li yaptik
canım öncelikle anneler günün kutlu olsun darısı bizlere de olsun :) ... gebelik döneminde anneden kan alınıp bebeğin herşeyine mi bakılabiliyor ilk defa duydum testin adı ne biliyormusunPgt embriyoda oluşabilecek bir sıkıntıyı ya da sıkıntıları bertaraf etmek için yapılıyor ancak dediğim gibi hata payı da var. Ve bu hata payını tamamen ortadan kaldırmak için amniyosentez öneriliyor. Amniyo yaptırmak istemeyenler için başka bir yöntem de var. Anneden kan alınıp bebeğin herşeyine bakılabiliyor.
Teşekkür ederim sayenizde bunuda öğrenmiş oldum.Pgt embriyoda oluşabilecek bir sıkıntıyı ya da sıkıntıları bertaraf etmek için yapılıyor ancak dediğim gibi hata payı da var. Ve bu hata payını tamamen ortadan kaldırmak için amniyosentez öneriliyor. Amniyo yaptırmak istemeyenler için başka bir yöntem de var. Anneden kan alınıp bebeğin herşeyine bakılabiliyor.
canım öncelikle anneler günün kutlu olsun darısı bizlere de olsun :) ... gebelik döneminde anneden kan alınıp bebeğin herşeyine mi bakılabiliyor ilk defa duydum testin adı ne biliyormusun
Bende pgt de sağlıklı konulduğu için amniyo sentez istenildiğini bilmiyordum kimsedende duymamıştım istendi diye bizde dördüncü kromozomu göremedikleri için istendi sandım senin Dediğin kan tahlilin adı ne inci arkadaşım ve hangi ayda Yapılıyor amniyosentez riskli gibi olmazsa onu isteriz bizde Dr dan sen yaptırmışmıydın bu iki Dörtlü testlerde çıkmıyor mu bunlar
Merhaba,
Acaba hangi kromozom sorun cikti sizde birde yuzde kaci sorunlu idi ve kac luraya mal oldu ogrenebilurmiyim?
Bendede sorun var 50 de 5 sorunlu cikti.
O kadar ödeniyor mu ya. Çok fazlaymış. Hangi hastanede yaptırmıştınız. Biraz bilgi verirmisiniz Pgt hakkında.yüzdeli olarak bilmiyorum
benim 13.ve 14.kromozomlarimda sorun var
tup bebek harici 9 tane embriyo için 8.500 tl odedik
Cnm bzde memorialda set up yaptiracaz cumhurr bey 10 12 haftada cikar ddi sizin 6 8 hfta snrasnda ckmiss kafam karisti@esen1312
Mesajiniz mesajimin icinde oldugu icin alinti yapamadim. Tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Hastalikli gen belli ise dogrudan tedaviye baslar ve olusan embriyolarinizda o gene bakilir. Degilse (benim gibi) sonucu 6-8 haftada cikan set up diye bir islem var, tedavi oncesi o yapilir. Sizden ve esinizden gerekliyse anne ve babalardan da kan alinip tahlile gonderiliyor set up icin. Sonrasinda tedaviye baslarsiniz. Ben tedavilerimi Istanbul Sisli Memorial Hastanesi'nde yaptirdim.
O kadar ödeniyor mu ya. Çok fazlaymış. Hangi hastanede yaptırmıştınız. Biraz bilgi verirmisiniz Pgt hakkında.
Cnm bzde memorialda set up yaptiracaz cumhurr bey 10 12 haftada cikar ddi sizin 6 8 hfta snrasnda ckmiss kafam karisti
Ruyass arkadasim ben tum genetik laboratuvarlari ile gorustum onlar hasta bebegin mutasyonu varsa isimiz coook kolay diyorlar set up baglanti analizi hemen olur diyorlar sizin bebegin genetik mutasyon raporu yoksa uzun surebilir
Tek gen hastalıklarında set up çalışıyorlar diye biliyorum canım..Arkadaşlar böyle her mesaja atlıyorum ama. Set up bahsediyorsunuz. Bütün pgt yaptıracaklara mı bu hazırlık aşamasını istiyorlar. Çünkü ben tüp bebek işini temmuz ayına erteledim öğretmenim. Temmuzda her şey olup biter mi acaba.
Teşekkür ederim. Eşimin genetik testleri temiz çıktı. Benden de bir şey istemediler ya inşallah bu aşamaları atlatıp kavuşuruz bebeklerimize.Tek gen hastalıklarında set up çalışıyorlar diye biliyorum canım..
Aminn canım inşallahTeşekkür ederim. Eşimin genetik testleri temiz çıktı. Benden de bir şey istemediler ya inşallah bu aşamaları atlatıp kavuşuruz bebeklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?