Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Beyaz32 bizde Antalya'ya çok yakınız CNm biz ant vitalide Kemal özgüre başladık şuan tahlil aşamasındayız istanbul nesiller genetikle çalışıyorlar şimdilik memnunuz inş sonu iyi olur sizde problem neydi CNm bizde problem belliyken bir sürü tahlil yapıldı diyeceğim şu öğretmen olduğun için söylüyorum şimdilerde gidin ilk olarak zaten işte hop hemen tedaviye başlanmıyor tatiline kadar tahlillerin anca sonuçlanırsa diye söylüyorum hayırlısı CNm ne zamansa bu arada bende 32 yim :)

Antalya'ya gidecekseniz kesinlikle Memorial derim. Batu Bey'i tanımıyorum ama iyi bir doktor olduğunu duydum. Memorial pgt ve laboratuvar konusunda çok iyi. Allah yardımcınız olsun.

Panikli slm ;

Pgt yaptirip da hamileligin 12.haftasinda cvs yaptirdim ben. Cvs plesantadan parca alma islemi. Benim de doktorum Cumhur beydi ve bize de tavsiye etmisti. Biz cvs yaptirdik. Ama yaptirip yaptirmamak kisinin kendi karari. Biz icimiz rahatlasin diye yaptirdik. Sonuc olarak tum pgt hastalarina amniyo ya da cvs onerilir. Hatta verilen pgt raporunda da bu oneri acikca yazar. Pgt islemi makinelerle yapilan bir islem. Sonucta kul yapimi. Dusuk de olsa hata payi var. Ama dedigim yaptirip yaptirmamak kisinin kendi karari.

Sen nerelerdesin akasya:)kızın olmuştu değilmi ne kadarlık oldu büyümüştür bizde o günleri görebilecek miyiz:/evet CNm her hastaya istemiyormuş yeni öğrendim ben bizdeki sorundan dolayımıki diyordum hayırlısı artık CNm

Kızlar biraz baş sayfalara takıldım konu başlığını açan arkadaş hazade ve güneş arkadaş bebek sahibi oldumu acaba bilen varmı daha da okuyamadım :)haticu vardı onun olmuş ama onlardan kimse uğrayan yok artık buraya

Hazade'nin 2 kızı var. Biri 28 aylık biri 13 aylık. Ikisi de doğal yollardan oldu. Güneş'i tanımıyorum. Hituci'nin ikizleri 5 yaşına girecek 2 ay sonra.

Hazade'nin 2 kızı var. Biri 28 aylık biri 13 aylık. Ikisi de doğal yollardan oldu. Güneş'i tanımıyorum. Hituci'nin ikizleri 5 yaşına girecek 2 ay sonra.
maşallah hepsine hanzadeye iyice şaşırdım valla diğerlerini bilmiyorum da pgt ile tutmayan normal yolla tutmuş. darısı bütün isteyenlere olsun inşallah

Cevap için çok teşekkür ederim antalyada yaşamayınca etrafımda da bu durumda olan kimse yok bilemdim karar veremedim Allahın izniyle başlayalım inşallah hayırlı sonuçlanır

Buralardayim canim. Ama konulari fazla okuyamiyorum. Senin sorunu gorunce moralini duzeltmek icin yazmak istedim. Kizim 7 aylik oldu cok sukur. Gecen senelerde ben de sizler gibiydim. Ama Allah nasip ettimi oluyor. Sizlerin de olacak. Birazcik sabir sadece. Rabbim dileyen isteyen herkese versin. Amin

slm kızlar kistik fibrozis taşıyıcısı olup pgt yaptıran var mı?genartta yapmayı düşünüyoruz bu ay bilgisi olan yardım edebilir mi

turkiyede görülme olasılığı %5 olan kistik fibrozisin hem bende hem eşimde taşıyıcı olarak çıkması tesadüfi değil belkide fakat kafam karmakarışık acaba genetik testlerde yanlışlık yapılmış olabilirmi diye bir yığın soruyla cebelleşiyorum..inşallah ilk denemede hayırlısıyla sonuçlanır ...pgt araştırıyoruz şimdilik...

Eşinizdeki sıkıntı nedir nasıl öğrendiniz

Merhaba ben ocak ayında basladim memorial Batu bey de olumlu sonuc alanlardanım suanda 18 haftalık ikizlerime hamileyim ben cok memnun kaldım batu beyden tavsiye ederim ınsallah sende olumlu sonuc alırsın

Eşimde kistik fibrızisten kaynaklı azospermi var..bende genetik test verdim hiç beklemediğim halde bendede taşıyıcı kistik fibrozis çıktıpgtden başka çare yok gibi

Eşimde kistik fibrızisten kaynaklı azospermi var..bende genetik test verdim hiç beklemediğim halde bendede taşıyıcı kistik fibrozis çıktıpgtden başka çare yok gibi
Eşinizde doğuştan meni kanalları mı yok. Aynı testi bizden de istediler. Ama bizde kistikfibrozis çok şükür çıkmadı. Burda geçmiş yıllarda hem kendi hem eşi kistikfibrozis olan birisi vardı.pgt yaptırmışlar sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış oda tutmuş.yani tüp bebekten başka yol yok malesef ama imkansız değil. Allah yardımcınız olsun.

Sevgi müfit hoca teseye gerek olmadığını bu tür hastalarda sperm üretiminde Bi bozukluk olmadığı için iğne ile sperm üretim yerinden en kaliteli spermi alacağını söyledi ve olma ihtimalinin teseden daha yüksek olduğunu söyledi çünkü olgunlaşmış sperm hücresini bulabileceğini söyledi eşime neofortil ve Bi hormon takviyesi verdi.ilaçları bir aydır kullanıyor inşallah olur.sizin tedaviniz nasıl oldu biraz bilgi verebilir misin burada bizim durumumuzda biriyle tanışmaktn mutlu oldm

slm kızlar kistik fibrozis taşıyıcısı olup pgt yaptıran var mı?genartta yapmayı düşünüyoruz bu ay bilgisi olan yardım edebilir mi
Ben kistik fibrozis taşıyıcısıyım canım eşimde öyle.. Hasta bir çocuğum var.. Bizimki tek gen hastalığı olduğundan önce set up çalışması yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 ay falan sürüyor. Embriyolar tek tek incelenip hasta olanlar eleniyor..

Bende çok düşündüm ama öyle değil.. Bu hastslıktan çok var aslında ancak çoğu teşhis edilememiş bile..

çok geçmiş olsun.çocuk olmadan önce pgt yapılmamış mıydı?sonradan mı öğrendiniz?bize pgt için 1 günde biter demişlerdi?acaba bizde de mi aynısı olur?size nasıl tanı koyuldu nerede tedavi oluyorsunuz Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…