- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.061
Cnm bzde memorialda set up yaptiracaz cumhurr bey 10 12 haftada cikar ddi sizin 6 8 hfta snrasnda ckmiss kafam karisti
arkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var pgt gerekiyor bizede antalyaya yakınız bu yüzden antalyada yaptırmayı düşündük ama hangi doktora gitmeli hangi doktor daha ilgili ve bilgili bilemiyorum internette antalya memorial de Batu Aydınuraz ın başarılı olduğunu okudum ama antalyada bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum öğretmenim doğru zamanda gitmem gerek birkaç aydır erteledim
Bir hevesle kaçtır bakıyorum yazan yokkimseye pgt yapılıpta sonrasında amniyosentez istenen yok mu arkadaşlar ben umutsuz vakamıyım eşimede birşey diyemedim beterin beteri varmış pgt yi düşünürken böyle bi risk çıktı karşımıza
Kızlar biraz baş sayfalara takıldım konu başlığını açan arkadaş hazade ve güneş arkadaş bebek sahibi oldumu acaba bilen varmı daha da okuyamadım :)haticu vardı onun olmuş ama onlardan kimse uğrayan yok artık buraya
maşallah hepsineHazade'nin 2 kızı var. Biri 28 aylık biri 13 aylık. Ikisi de doğal yollardan oldu. Güneş'i tanımıyorum. Hituci'nin ikizleri 5 yaşına girecek 2 ay sonra.
Beyaz32 bizde Antalya'ya çok yakınız CNm biz ant vitalide Kemal özgüre başladık şuan tahlil aşamasındayız istanbul nesiller genetikle çalışıyorlar şimdilik memnunuz inş sonu iyi olur sizde problem neydi CNm bizde problem belliyken bir sürü tahlil yapıldı diyeceğim şu öğretmen olduğun için söylüyorum şimdilerde gidin ilk olarak zaten işte hop hemen tedaviye başlanmıyor tatiline kadar tahlillerin anca sonuçlanırsa diye söylüyorum hayırlısı CNm ne zamansa bu arada bende 32 yim :)
Cevap için çok teşekkür ederim antalyada yaşamayınca etrafımda da bu durumda olan kimse yok bilemdim karar veremedim Allahın izniyle başlayalım inşallah hayırlı sonuçlanırBeyaz32 bizde Antalya'ya çok yakınız CNm biz ant vitalide Kemal özgüre başladık şuan tahlil aşamasındayız istanbul nesiller genetikle çalışıyorlar şimdilik memnunuz inş sonu iyi olur sizde problem neydi CNm bizde problem belliyken bir sürü tahlil yapıldı diyeceğim şu öğretmen olduğun için söylüyorum şimdilerde gidin ilk olarak zaten işte hop hemen tedaviye başlanmıyor tatiline kadar tahlillerin anca sonuçlanırsa diye söylüyorum hayırlısı CNm ne zamansa bu arada bende 32 yim :)
Buralardayim canim. Ama konulari fazla okuyamiyorum. Senin sorunu gorunce moralini duzeltmek icin yazmak istedim. Kizim 7 aylik oldu cok sukur. Gecen senelerde ben de sizler gibiydim. Ama Allah nasip ettimi oluyor. Sizlerin de olacak. Birazcik sabir sadece. Rabbim dileyen isteyen herkese versin. AminSen nerelerdesin akasya:)kızın olmuştu değilmi ne kadarlık oldu büyümüştür bizde o günleri görebilecek miyiz:/evet CNm her hastaya istemiyormuş yeni öğrendim ben bizdeki sorundan dolayımıki diyordum hayırlısı artık CNm
Eşinizdeki sıkıntı nedir nasıl öğrendinizturkiyede görülme olasılığı %5 olan kistik fibrozisin hem bende hem eşimde taşıyıcı olarak çıkması tesadüfi değil belkide fakat kafam karmakarışık acaba genetik testlerde yanlışlık yapılmış olabilirmi diye bir yığın soruyla cebelleşiyorum..inşallah ilk denemede hayırlısıyla sonuçlanır ...pgt araştırıyoruz şimdilik...
Merhaba ben ocak ayında basladim memorial Batu bey de olumlu sonuc alanlardanım suanda 18 haftalık ikizlerime hamileyim ben cok memnun kaldım batu beyden tavsiye ederim ınsallah sende olumlu sonuc alırsınarkadaşlar çok yardıma ihtiyacım var pgt gerekiyor bizede antalyaya yakınız bu yüzden antalyada yaptırmayı düşündük ama hangi doktora gitmeli hangi doktor daha ilgili ve bilgili bilemiyorum internette antalya memorial de Batu Aydınuraz ın başarılı olduğunu okudum ama antalyada bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum öğretmenim doğru zamanda gitmem gerek birkaç aydır erteledim
Eşinizde doğuştan meni kanalları mı yok. Aynı testi bizden de istediler. Ama bizde kistikfibrozis çok şükür çıkmadı. Burda geçmiş yıllarda hem kendi hem eşi kistikfibrozis olan birisi vardı.pgt yaptırmışlar sadece bir tane sağlıklı embriyo kalmış oda tutmuş.yani tüp bebekten başka yol yok malesef ama imkansız değil. Allah yardımcınız olsun.Eşimde kistik fibrızisten kaynaklı azospermi var..bende genetik test verdim hiç beklemediğim halde bendede taşıyıcı kistik fibrozis çıktıpgtden başka çare yok gibi
Ben kistik fibrozis taşıyıcısıyım canım eşimde öyle.. Hasta bir çocuğum var.. Bizimki tek gen hastalığı olduğundan önce set up çalışması yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 ay falan sürüyor. Embriyolar tek tek incelenip hasta olanlar eleniyor..slm kızlar kistik fibrozis taşıyıcısı olup pgt yaptıran var mı?genartta yapmayı düşünüyoruz bu ay bilgisi olan yardım edebilir mi
Bende çok düşündüm ama öyle değil.. Bu hastslıktan çok var aslında ancak çoğu teşhis edilememiş bile..turkiyede görülme olasılığı %5 olan kistik fibrozisin hem bende hem eşimde taşıyıcı olarak çıkması tesadüfi değil belkide fakat kafam karmakarışık acaba genetik testlerde yanlışlık yapılmış olabilirmi diye bir yığın soruyla cebelleşiyorum..inşallah ilk denemede hayırlısıyla sonuçlanır ...pgt araştırıyoruz şimdilik...
çok geçmiş olsun.çocuk olmadan önce pgt yapılmamış mıydı?sonradan mı öğrendiniz?bize pgt için 1 günde biter demişlerdi?acaba bizde de mi aynısı olur?size nasıl tanı koyuldu nerede tedavi oluyorsunuz Allah yardımcımız olsun inşallahBen kistik fibrozis taşıyıcısıyım canım eşimde öyle.. Hasta bir çocuğum var.. Bizimki tek gen hastalığı olduğundan önce set up çalışması yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 ay falan sürüyor. Embriyolar tek tek incelenip hasta olanlar eleniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?