- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.081
iz daha önce tüp bebek yaptırdınız mı?tedavinize nerede devam ediyorsunuz?biraz bahseder misiniz tedavi surecindenBenim eşimde de doğuştan meni kanalları yok. O yüzden bu forumda baya bir araştırma Yaptım geçmiş yıllardaki mesajların hepsini okudum diyebilirim.şuan için bildiğim bir ben birde başka bir arkadaş var. Şuanda da sizinle tanıştım. Bu foruma yazan eski hastalardan hemen hepsi hamile kalmış ve yoklar şuan. Eşinizin doktorunuz kim acaba. Tese oldu mu eşiniz. Daha önce tüp bebek yaptırdınız mı bahsedermisiniz biraz.
Sağol Canım biz oğlum doğduktan sonra ona teşhis konduğunda öğrendik taşıyıcı olduğumuzu.. hacettepe hastanesinde kondu teşhis. Çok zorlu süreçlerden geçtik halada zor günlerle karşılaşıyoruz.. Ama bu günümüze binlerce şükür binlerce..çok geçmiş olsun.çocuk olmadan önce pgt yapılmamış mıydı?sonradan mı öğrendiniz?bize pgt için 1 günde biter demişlerdi?acaba bizde de mi aynısı olur?size nasıl tanı koyuldu nerede tedavi oluyorsunuz Allah yardımcımız olsun inşallah
Eşin hastamı taşıyıcımı canım? Hastaysa eğer durumu nasıl?iz daha önce tüp bebek yaptırdınız mı?tedavinize nerede devam ediyorsunuz?biraz bahseder misiniz tedavi surecinden
Aynen öyle canım daha kötüsü olamaz diyorsun ama şükredecek ne çok şeyimiz varmış dedik. İnan bu hastalık çok zor .. Süreçte zor kolay diyemem her bir basamağı ayrı sabır gerektiyor.. Allahım büyük .. Derdini veren Rabbim dermanınıda verecek inşallahDaha hiç tüp bebek denemesi yapmadığımız halde aylardır test sonuçları doktorlar doğru tanının koyulması süreci bile ne kadar zor geldi Allah herkesin gönlündekini versin.anladım ki.istemek ve sabırla beklemek gerek...gerisi yaradana kalmış..
çok teşekkür ederim Allah razı olsunrabbim çocuğuna şifa versin inşallah.biz kf yi yeni öğrendik yarın genetik danışmanlık için genartta volkan beyle görüşmeye gideceğiz bakalım.biz şanslıyız sanırım kf yi hiç bilmeden başka bir yerde genetik test felan bakmadan tüp bebek yaptıracakken içimdeki sıkıntıyla vazgeçtik ve genartta gittik.oradada aynı şeyleri duymayı beklerken kistik fibrozisi duyunca şok olduk..bide hiç araştırmadan tüp bebek yapacakları için çok kızdım Turgut Özal tıp fakültesinin doktoruna.belkide şuan bende hasta bir çocuğa hamile olacaktım doktorlara güvenmiyorum artık.Sağol Canım biz oğlum doğduktan sonra ona teşhis konduğunda öğrendik taşıyıcı olduğumuzu.. hacettepe hastanesinde kondu teşhis. Çok zorlu süreçlerden geçtik halada zor günlerle karşılaşıyoruz.. Ama bu günümüze binlerce şükür binlerce..
Sizin mutasyonunuz bellimi canım? Bizim belliydi işimiz kolay diyorduk ancak benim mutasyonum farklıymış. Onu araştırdılar süreç uzadı. Bu konuyla ilgili ne sormak istersen sen sor canım ben yardımcı olmaya çalışayım.. Çünkü ben kf taşıyıcısı burada bulamadım bile. Seve seve yardımcı olurum
inşallah canım.Allah kolaylıklar versin size de.siz tekrar bebek düşündünüz mü?Aynen öyle canım daha kötüsü olamaz diyorsun ama şükredecek ne çok şeyimiz varmış dedik. İnan bu hastalık çok zor .. Süreçte zor kolay diyemem her bir basamağı ayrı sabır gerektiyor.. Allahım büyük .. Derdini veren Rabbim dermanınıda verecek inşallah
eşimde bende taşıyıcıymışız bizde Bi sıkıntı yok görünürde ama işte eşimde buna bağlı meni kanalı doğuştan yokmuş.once azospermi olduğunu öğrendik sonra kanallar tıkanık deyip tese yapalım dediler teseyi düşünürken kistik fibrozis taşıyıcısı olduğunu öğrendik onda olduğu için bana da baktılar tevafuk bu ya bende de çıktı.inanasım gelmiyor hiç bir sıkıntımız yokken bir sürü şey çıktı yaniEşin hastamı taşıyıcımı canım? Hastaysa eğer durumu nasıl?
Taşıyıcılarda çok sıkıntı olmuyor ama hayırlısı tabi.. Erkenden öğrenmeniz büyük şans..eşimde bende taşıyıcıymışız bizde Bi sıkıntı yok görünürde ama işte eşimde buna bağlı meni kanalı doğuştan yokmuş.once azospermi olduğunu öğrendik sonra kanallar tıkanık deyip tese yapalım dediler teseyi düşünürken kistik fibrozis taşıyıcısı olduğunu öğrendik onda olduğu için bana da baktılar tevafuk bu ya bende de çıktı.inanasım gelmiyor hiç bir sıkıntımız yokken bir sürü şey çıktı yani
Benim eşimde de doğuştan meni kanalları yok. O yüzden bu forumda baya bir araştırma Yaptım geçmiş yıllardaki mesajların hepsini okudum diyebilirim.şuan için bildiğim bir ben birde başka bir arkadaş var. Şuanda da sizinle tanıştım. Bu foruma yazan eski hastalardan hemen hepsi hamile kalmış ve yoklar şuan. Eşinizin doktorunuz kim acaba. Tese oldu mu eşiniz. Daha önce tüp bebek yaptırdınız mı bahsedermisiniz biraz.
Bizde şuan üçüncü tüp bebek için güven hastanesinde tedavi görüyoruz. Bende genartı düşünmüştüm ama güven hastaneside laboratuvarını yenilediğini öğrendik birde dondurulmuş spermlerimiz ordaydı o yüzden son kez orda deneyelim dedik. Bizim doktorumuz kaan aydos.güven hastanesinde microtese oldu eşim ve bulunan spermlerle iki negatif denememiz oldu. Şimdi dondurulmuş spermlerimizle pgtli tüp bebek yaptıracağız. Siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı. Genarta doktorunuz kim.8sevgi8 merhaba sizdeki durum bizimkiyle aynı,biz suan tedavideyiz,eşimden tesa denilen yöntem yani iğneyle alındı,genarttayız.sizin suan durumunuz nasıl
ESMERIM81 benim eşimede tesa yapılacak bizde genartta gidiyoruz sperm bulunabildi mi eşinden?bizde de meni kanalları doğuştan yok Allah yardımcımız olsun8sevgi8 merhaba sizdeki durum bizimkiyle aynı,biz suan tedavideyiz,eşimden tesa denilen yöntem yani iğneyle alındı,genarttayız.sizin suan durumunuz nasıl
Canım yukardaki mesajda da yazdığım gibi. Bu durumu öğrenince kaan aydosa ulaştık. Güven hastanesinde eşim hiç tedavi olmadan micro tese oldu. Doktor elle muayene edince hemen anladı kanalların olmadığını ve bizdende bazı genetik testler istedi ve çok şükür sıkıntı çıkmadı. Eşimde çıkmayınca benden istemediler. Ve böylelikle tese oldu eşim. hemen bulunanlarla tüp bebek denedik. Geriye kalanı dondurduk. Ama negatif oldu. İkinci tüp bebek için dondurulmuş embriyolarımız vardı onları denedik. Yine negatif. Şimdi üçüncü için dondurulmuş spermlerle pgt yaptıracağız. Bu ayın sonunda hastaneye gideceğim öncesinde histeroskopi için ısrar edeceğim doktora.temmuz gibide inşallah başlayacağız tüp bebeğe.hakkımızda hayırlısı...eşimde bende taşıyıcıymışız bizde Bi sıkıntı yok görünürde ama işte eşimde buna bağlı meni kanalı doğuştan yokmuş.once azospermi olduğunu öğrendik sonra kanallar tıkanık deyip tese yapalım dediler teseyi düşünürken kistik fibrozis taşıyıcısı olduğunu öğrendik onda olduğu için bana da baktılar tevafuk bu ya bende de çıktı.inanasım gelmiyor hiç bir sıkıntımız yokken bir sürü şey çıktı yani
Bu arada tese diye bahsettiğiniz ameliyat oluyor. İğneyle sperm alınmasına sanırım pesa deniliyor.b8sevgi8 merhaba sizdeki durum bizimkiyle aynı,biz suan tedavideyiz,eşimden tesa denilen yöntem yani iğneyle alındı,genarttayız.sizin suan durumunuz nasıl
çok zor ve masraflı bir süreç.gerçekten başkası anlayamaz..bugün bizde genetik danışmanlık için gittik bu ayın 25inde pgt ile ilk tüp bebek denememizi yapacağız inşallah.Allah büyük pozitif bakmaya çalışıyorum..sizin içinde dua edeceğim inşallahCanım yukardaki mesajda da yazdığım gibi. Bu durumu öğrenince kaan aydosa ulaştık. Güven hastanesinde eşim hiç tedavi olmadan micro tese oldu. Doktor elle muayene edince hemen anladı kanalların olmadığını ve bizdende bazı genetik testler istedi ve çok şükür sıkıntı çıkmadı. Eşimde çıkmayınca benden istemediler. Ve böylelikle tese oldu eşim. hemen bulunanlarla tüp bebek denedik. Geriye kalanı dondurduk. Ama negatif oldu. İkinci tüp bebek için dondurulmuş embriyolarımız vardı onları denedik. Yine negatif. Şimdi üçüncü için dondurulmuş spermlerle pgt yaptıracağız. Bu ayın sonunda hastaneye gideceğim öncesinde histeroskopi için ısrar edeceğim doktora.temmuz gibide inşallah başlayacağız tüp bebeğe.hakkımızda hayırlısı...
canım mutasyonlarımız eşiminkiyle farklıymış o yüzden ayrı ayrı bakacaklar.ben pek anlamadım ama 1589 heterezigot mutasyonu yazıyor benimkinde eşimde daha farklıTaşıyıcılarda çok sıkıntı olmuyor ama hayırlısı tabi.. Erkenden öğrenmeniz büyük şans..
Bizde yeni düşünüyoruz canım.. Mutasyonunuzu biliyormusun peki?
sizin doktorunuzda müfit hoca sanırım ESMERIM81.bugün bizde genarttaydık karşılaşmış olabiliriz..tekrar denk gelirsek tanışmak isterim sizinle..görüşmek üzere8sevgi8 merhaba sizdeki durum bizimkiyle aynı,biz suan tedavideyiz,eşimden tesa denilen yöntem yani iğneyle alındı,genarttayız.sizin suan durumunuz nasıl
Çok zor gerçekten birde biz ankarada değiliz gel git çok daha zor. Pozitif düşün canım sizde de inşallah sperm bulunur. İmkansız diye bir şey yok.burda ne imkansız gibi görünen kişiler hamile kaldı. Allah ın izniyle sizde kavuşursunuz bebişinize. Sizde dualarımdasınız. Yine yazın gelişmeleri.çok zor ve masraflı bir süreç.gerçekten başkası anlayamaz..bugün bizde genetik danışmanlık için gittik bu ayın 25inde pgt ile ilk tüp bebek denememizi yapacağız inşallah.Allah büyük pozitif bakmaya çalışıyorum..sizin içinde dua edeceğim inşallah
teşekkür ederim inşallah sağlıklı şek,lde kucağınıza alırsınız Allah hepimize nasip etsin inşallahMerhaba ben ocak ayında basladim memorial Batu bey de olumlu sonuc alanlardanım suanda 18 haftalık ikizlerime hamileyim ben cok memnun kaldım batu beyden tavsiye ederim ınsallah sende olumlu sonuc alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?