- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.101
inşallah çok çok güzel olurda tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız.yumurta toplarken zor oluyor mu?senin yumurtalarının gelişimi nasıldı?Aysun hocayamı Sertaç beye mi takip oluyorsun?siz daha önce hiç dememe yaptınız mı?ne çok sordum:)bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor biraz beni..evet karsilasmis olabiliriz bilseydik tanisirdik,bugun yumurta toplandi esimden igneyle alindi.mufit hoca yapti.tese degil.gelismeleri haber vereceklermis.hepimiz icin hayirlisiyla guzel soncl
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.biz ankaradayız.inşallah haberleşelim sizde sonuçlardan haberdar edin..sanırım bu hafta belli olur sizinki olursa mutlu olurum bizede ümit olur:)Çok zor gerçekten birde biz ankarada değiliz gel git çok daha zor. Pozitif düşün canım sizde de inşallah sperm bulunur. İmkansız diye bir şey yok.burda ne imkansız gibi görünen kişiler hamile kaldı. Allah ın izniyle sizde kavuşursunuz bebişinize. Sizde dualarımdasınız. Yine yazın gelişmeleri.
inşallah çok çok güzel olurda tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız.yumurta toplarken zor oluyor mu?senin yumurtalarının gelişimi nasıldı?Aysun hocayamı Sertaç beye mi takip oluyorsun?siz daha önce hiç dememe yaptınız mı?ne çok sordum:)bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor biraz beni..
Bu arada tese diye bahsettiğiniz ameliyat oluyor. İğneyle sperm alınmasına sanırım pesa deniliyor.b
7 kere tüp bebek mi denediniz ben tam anlamadım. Her seferinde spermi nasıl aldılar. Biraz bahsedermisiniz yaşadıklarınızı.inşallah,yumurta toplanırken uyuttular,bişey hissetmedim.uyandığımda biraz ağrı oldu ama ağrı kesici iğne yaptılar.yani çok sıkıntı olmuyor,yumurtalarım iyiymiş şimdilik bakalım.Doktorum Aysun hoca.evet daha önce çok denedim.4 kere taze 3 defa dondurulmuş.rahat ol alışıyorsun inşallah Allah çok aratmaz
7 kere tüp bebek mi denediniz ben tam anlamadım. Her seferinde spermi nasıl aldılar. Biraz bahsedermisiniz yaşadıklarınızı.
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Sabrın sonu selamet derler. Sizin içinde çiçek açar umutlar. İnşallah sizinde öyle olur. Bu son defa olur ve kavuşursunuz yavrunuza veya yavrularınıza.Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.Evet maalesef her ne kadar merkezler dondurulmuşları saymasa da öyle oldu. ilkinde eşimden tese ile yani ameliyatla alındı, diğerlerinde hep iğne ile alındı.ben de pkoluyum.Tedavilerin yalnız birinde hamile kaldım, o da düştü maalesef.Rabbim inşallah bu defa kucağıma almayı nasip etsin, hepimize bebek sevinci yaşatsın inş
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Sabrın sonu selamet derler. Sizin içinde çiçek açar umutlar. İnşallah sizinde öyle olur. Bu son defa olur ve kavuşursunuz yavrunuza veya yavrularınıza.Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.
sonuca kadar alabilirsen daha iyi olur ama sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yap benceArkadaşlar transfer sonrası doktorlar istirahati çok önermiyor ama benim yoğun bir iş tempom var 10 gün rapor yeterli olur mu sizce?sonrasında bu kadar emeğin boşa hitmesinden korkuyorum
Benm 3 denememde de doktorlar 2-3 gün yatmamı daha sonra normal hayata dönmemi tavsiye ettler.çünkü kafada sadce bebeğe odaklanıp stres yapıldığnda daha da olumsuz sonuç olacağını söyşemişlerdi.3 denemem de negatif oldu ama bence normal hayatınıza geri dönün 3/4 günden sonraArkadaşlar transfer sonrası doktorlar istirahati çok önermiyor ama benim yoğun bir iş tempom var 10 gün rapor yeterli olur mu sizce?sonrasında bu kadar emeğin boşa hitmesinden korkuyorum
teşekkür ederim canım tavsiyen için.kararsız kaldım biraz kimi hiç kalkmadan yat diyor kimi normal hayatına don diyor.doktorumda çok rapora ihtiyaç olmadığını söyledi.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır..Benm 3 denememde de doktorlar 2-3 gün yatmamı daha sonra normal hayata dönmemi tavsiye ettler.çünkü kafada sadce bebeğe odaklanıp stres yapıldığnda daha da olumsuz sonuç olacağını söyşemişlerdi.3 denemem de negatif oldu ama bence normal hayatınıza geri dönün 3/4 günden sonra
tüm dualarm sizinle.size pozitif gelen ne varsa onu yapın.sevgilerteşekkür ederim canım tavsiyen için.kararsız kaldım biraz kimi hiç kalkmadan yat diyor kimi normal hayatına don diyor.doktorumda çok rapora ihtiyaç olmadığını söyledi.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır..
inşallah hepimiz için hayırlısıyla olur..Allaha emanet..tüm dualarm sizinle.size pozitif gelen ne varsa onu yapın.sevgiler
canım nasılsın Bi gelişme var mı?sonuca kadar alabilirsen daha iyi olur ama sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yap bence
Ben de haftaya gidicem bunun için dr.a. Yaptıran bi arkadaşmla konuştm çok ağrılı bi operasyon olmadğndan bahsetti anestezi almış o da.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Anestezisiz ilaç alarak histereskopi yaptıran varmı. Çok ağrılı oluyor mu. Doktor aletlerimiz çok ince çok ağrı olmaz dedi.
Benim ki ofis histereskopi olacak. Yani anestezisiz olacak. ilaç alacağım. İnşallah ağrısız olur.Ben de haftaya gidicem bunun için dr.a. Yaptıran bi arkadaşmla konuştm çok ağrılı bi operasyon olmadğndan bahsetti anestezi almış o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?