- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.121
tesekkur ederim iyiyim dun transferim oldu darisi sana ve tum arkadaslara.insallah bekliyorum Allah bize ve istyen herkese guzel sonuclar nasip etsincanım nasılsın Bi gelişme var mı?
inşallah her şey gönlünüzce olsun.sonucu merakla bekliyorum haber verirseniz sevinirim.inşallah bizim de sperm bulunur da hayırlısıyla olur.dua edelim ve bekleyelim her şey güzel olacakinşallahtesekkur ederim iyiyim dun transferim oldu darisi sana ve tum arkadaslara.insallah bekliyorum Allah bize ve istyen herkese guzel sonuclar nasip etsin
inşallah canım.Rabbim gönlünüze göre versin, bulunur inş merak etmeinşallah her şey gönlünüzce olsun.sonucu merakla bekliyorum haber verirseniz sevinirim.inşallah bizim de sperm bulunur da hayırlısıyla olur.dua edelim ve bekleyelim her şey güzel olacakinşallah
stres yapmayın Allahın planıyla bizim planımız her zaman tutmaz ama rabbim en hayırlısını verir sadece sabır ve duayla beklemek gerekiyor..bunu yamak bizler için zor ama herşeyi yaradana bırakırsan rahatlarlarsın inş.dua edin Allahtan isteyin inşallah kapılar birer birer açılacaktır...bizde pgt ile bugün tedaviye başladık kistik fibrozis yüzünden malesef...hiç kötü düşünme güzel düşün güzel olsunNereye baksam çıkmazda gibiyimAllah Hakkımızda hayırlısını versin kendim panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum ve olursa tedavim bu ilaçla olucak Dr Um bişey olmaz diyor herşey üst üste geliyor Allah korusun yarabbim
Biz sadece pgt için 2700 $ ödedik.tüp bebek ve diğer işlemler hariç.hepsine bakabiliyorlarmı bilmiyorum.Pgt ile tüp bebek ücretine ne toplamda ne kadar ödüyorsunuz? Birde pgt ile sadece belli Hastalıklara mı bakılıyor ?
Biz sadece pgt için 2700 $ ödedik.tüp bebek ve diğer işlemler hariç.hepsine bakabiliyorlarmı bilmiyorum.
Ben varim canim yeni aldim sayilir,Allah'a sukur hamileyim.Darisi size insallah.Rabbim sizede nasip etsin ins.Dusuk riskim var ama Rabbim korusun insMerhabalar arkadaşlar pgt yaptırıp sonucunu bekleyen yok mu acaba.
çok sevindim hayırlı olsun birilerinin güzel haberi bize umut oluyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.,Ben varim canim yeni aldim sayilir,Allah'a sukur hamileyim.Darisi size insallah.Rabbim sizede nasip etsin ins.Dusuk riskim var ama Rabbim korusun ins
amin insallah cok tesekkurler,dualarim sizlerleÇok sev
çok sevindim hayırlı olsun birilerinin güzel haberi bize umut oluyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.,
Hiç söylemiyorsunuz sormasak. Çok sevindim:)) inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Hayırlısıyla kucağıza alırsınız.sizin eşinizde de doğuştan meni kanalları yoktu galiba öyle hatırlıyorum.Ben varim canim yeni aldim sayilir,Allah'a sukur hamileyim.Darisi size insallah.Rabbim sizede nasip etsin ins.Dusuk riskim var ama Rabbim korusun ins
sizin tedavinizi Aysun hanım mı takip ediyordu?amin insallah cok tesekkurler,dualarim sizlerle
Hiç söylemiyorsunuz sormasak. Çok sevindim:)) inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Hayırlısıyla kucağıza alırsınız.sizin eşinizde de doğuştan meni kanalları yoktu galiba öyle hatırlıyorum.
sizin tedavinizi Aysun hanım mı takip ediyordu?
Hiç söylemiyorsunuz sormasak. Çok sevindim:)) inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Hayırlısıyla kucağıza alırsınız.sizin eşinizde de doğuştan meni kanalları yoktu galiba öyle hatırlıyorum.
Bizde görebilecekmiyiz o günleri acaba. Ne kadar zormuş böylesi. Pgt sonuçlarını nasıldı acaba kaç tane sağlıklı embriyo oluştu biraz ayrıntı verirmisiniz. Benimde bazı testler yaptırmam lazım ondan sonrada temmuzda başlayacağız inşallah.amin,teşekkür ederim sıra sizde inş. :)Evet canım eşimin doğuştan meni kanalı yok evet Aysun hocaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?