Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gorursunuz insallah canim.Bizler zorlu sureclerden geciyoruz.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.2 embriyo transfer edildi canim.

Kimse yok mu ? PGT 'yi Türkiyede yapabilen bir yer yokmu ? Türkiyede tüm tüp bebek merkezleri PGT'yi yurt dışına mı gönderiyorlar..

Kimse yok mu ? PGT 'yi Türkiyede yapabilen bir yer yokmu ? Türkiyede tüm tüp bebek merkezleri PGT'yi yurt dışına mı gönderiyorlar..
tabii ki, Türkiyede bu konuda uzman doktorlar var. Memorial Şişlide kendi bünyelerinde genetik merkezi var ve pgt^yi kendileri yapıyorlar. Başka merkezlerde de vardır, araştırmak lazım. Bir çok hastane ise anlaşmalı olduğu laboratuva ile çalışıyor.

Fiyatlar merkeze ve yapılacak olan yönteme göre değişiyor. Memorialde tüp bebek paket fiyatı 2100 euro+ilaç masrafları (kişiye göre değişir 800-2000 tl). Pgt array yöntemi en son bildiyim embrio başına 350 dolar idi.

eski mesajlara baktım kimisi 100 euroya emriyo göndermiş kimisi 1000 tl
pgt sonucu kaç günde geliyor acaba ?
Ben sormuştum doktoruma yurt dışına gönderiliyormuş diye yok öyle bir şey burda yapılıyor falan demişti. Gerçi çok da ayrıntı vermedi ama bende sormadım. Temmuzda başlayacağız tedaviye o zaman sorarım dedim. Ama araştırmak lazım tabii merkezleri.

sen nereye sormuştun canım? ne kadar demişlerdi.

Rabbim yardimciniz olsun.guzel sonuclar alirsiniz ins
inşallah sizde sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı bir evlada kavuşursunuz..rabbim sizi de yardımcınız olsun.sizin transferiniz opudan kaç gün sonra olmuştu?bide yarın giderken yanımda birilerinin olması gerekir mi acaba anestezi vereceklermiş ama..ben ilk defa deneyeceğim biraz acemiyim..

anim canim benim 6. gun transfer edildi.esin olsa yeter zaten iceri almiyolar.evet anestezili sikinti yok rahat olmaya calis.heyecan olacak tabi :) calisiyosan transferden sonra rapor almani tavsiye ederim

çok teşekkür ederim inşallah ikimizinkide hayırla sonuçlanır.siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?inşallah sizi de hayırlı haberlerinizi burdan duyarız
Ben temmuza erteledim malesef ramazandan sonrası inşallah. Eğer opu olacaksanız eşiniz olsa yetiyor. Çünkü anestezili de olsa uyandıktan sonra ağrı oluyor. Birisinin olmasında fayda var diye düşünüyorum. Hem rahatlama açısından. Yok transferse o zaten rahat geçiyor ama işte insan yanında birini istiyor. Sadece psikolojik açıdan yoksa her ikisindede sıkıntı yok bence.

Bugün 18 yumurta toplandı ama E2 hormonum çok yükseldiği için tutma ihtimali azmışcanım sıkıldı biraz ama Allahın dediği olur..hayırlısı olsun inşallah..

Bugün 18 yumurta toplandı ama E2 hormonum çok yükseldiği için tutma ihtimali azmışcanım sıkıldı biraz ama Allahın dediği olur..hayırlısı olsun inşallah..

hayırlı olsun çok güzel maşallah.Neler var neler.Hiç canını sıkma canım.Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah.güzel düşün,güzel olacak inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…