- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.141
Gorursunuz insallah canim.Bizler zorlu sureclerden geciyoruz.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.2 embriyo transfer edildi canim.Bizde görebilecekmiyiz o günleri acaba. Ne kadar zormuş böylesi. Pgt sonuçlarını nasıldı acaba kaç tane sağlıklı embriyo oluştu biraz ayrıntı verirmisiniz. Benimde bazı testler yaptırmam lazım ondan sonrada temmuzda başlayacağız inşallah.
Ben bu konularda yeni başladım araştırma yapmaya acaba nerede yaptırdınız tüp bebek işlemini.Gorursunuz insallah canim.Bizler zorlu sureclerden geciyoruz.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.2 embriyo transfer edildi canim.
sanırım yok bu konuda en iyi yerlerden biri genart orada da yurt dışına gönderiliyor..Kimse yok mu ? PGT 'yi Türkiyede yapabilen bir yer yokmu ? Türkiyede tüm tüp bebek merkezleri PGT'yi yurt dışına mı gönderiyorlar..
eski mesajlara baktım kimisi 100 euroya emriyo göndermiş kimisi 1000 tlsanırım yok bu konuda en iyi yerlerden biri genart orada da yurt dışına gönderiliyor..
tabii ki, Türkiyede bu konuda uzman doktorlar var. Memorial Şişlide kendi bünyelerinde genetik merkezi var ve pgt^yi kendileri yapıyorlar. Başka merkezlerde de vardır, araştırmak lazım. Bir çok hastane ise anlaşmalı olduğu laboratuva ile çalışıyor.Kimse yok mu ? PGT 'yi Türkiyede yapabilen bir yer yokmu ? Türkiyede tüm tüp bebek merkezleri PGT'yi yurt dışına mı gönderiyorlar..
Ben sormuştum doktoruma yurt dışına gönderiliyormuş diye yok öyle bir şey burda yapılıyor falan demişti. Gerçi çok da ayrıntı vermedi ama bende sormadım. Temmuzda başlayacağız tedaviye o zaman sorarım dedim. Ama araştırmak lazım tabii merkezleri.eski mesajlara baktım kimisi 100 euroya emriyo göndermiş kimisi 1000 tl
pgt sonucu kaç günde geliyor acaba ?
sen nereye sormuştun canım? ne kadar demişlerdi.Ben sormuştum doktoruma yurt dışına gönderiliyormuş diye yok öyle bir şey burda yapılıyor falan demişti. Gerçi çok da ayrıntı vermedi ama bende sormadım. Temmuzda başlayacağız tedaviye o zaman sorarım dedim. Ama araştırmak lazım tabii merkezleri.
Ben ankara güven hastanesine gidiyorum. Ama işte temmuza gideceğim için o zaman konuşuruz dedim öyle kaldı. Fiyatıda genetik taramaya göre değişir demişti.sen nereye sormuştun canım? ne kadar demişlerdi.
İnşallah canım her şey yolunda gider.dualarım seninle :)Kızlar çarşamba günü yumurta toplanacak sonrasında da pgt inşallah.duanızı eksik etmeyin..inşallah her şey yolunda gider
çok teşekkür ederim inşallah ikimizinkide hayırla sonuçlanır.siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?inşallah sizi de hayırlı haberlerinizi burdan duyarızİnşallah canım her şey yolunda gider.dualarım seninle :)
Kızlar çarşamba günü yumurta toplanacak sonrasında da pgt inşallah.duanızı eksik etmeyin..inşallah her şey yolunda gider
Kızlar çarşamba günü yumurta toplanacak sonrasında da pgt inşallah.duanızı eksik etmeyin..inşallah her şey yolunda gider
inşallah sizde sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı bir evlada kavuşursunuz..rabbim sizi de yardımcınız olsun.sizin transferiniz opudan kaç gün sonra olmuştu?bide yarın giderken yanımda birilerinin olması gerekir mi acaba anestezi vereceklermiş ama..ben ilk defa deneyeceğim biraz acemiyim..Rabbim yardimciniz olsun.guzel sonuclar alirsiniz ins
anim canim benim 6. gun transfer edildi.esin olsa yeter zaten iceri almiyolar.evet anestezili sikinti yok rahat olmaya calis.heyecan olacak tabi :) calisiyosan transferden sonra rapor almani tavsiye ederiminşallah sizde sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı bir evlada kavuşursunuz..rabbim sizi de yardımcınız olsun.sizin transferiniz opudan kaç gün sonra olmuştu?bide yarın giderken yanımda birilerinin olması gerekir mi acaba anestezi vereceklermiş ama..ben ilk defa deneyeceğim biraz acemiyim..
Ben temmuza erteledim malesef ramazandan sonrası inşallah. Eğer opu olacaksanız eşiniz olsa yetiyor. Çünkü anestezili de olsa uyandıktan sonra ağrı oluyor. Birisinin olmasında fayda var diye düşünüyorum. Hem rahatlama açısından. Yok transferse o zaten rahat geçiyor ama işte insan yanında birini istiyor. Sadece psikolojik açıdan yoksa her ikisindede sıkıntı yok bence.çok teşekkür ederim inşallah ikimizinkide hayırla sonuçlanır.siz ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?inşallah sizi de hayırlı haberlerinizi burdan duyarız
Bugün 18 yumurta toplandı ama E2 hormonum çok yükseldiği için tutma ihtimali azmışcanım sıkıldı biraz ama Allahın dediği olur..hayırlısı olsun inşallah..
inşallah canım Allah razı olsun..çok teşekkür ederim desteğin içinhayırlı olsun çok güzel maşallah.Neler var neler.Hiç canını sıkma canım.Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah.güzel düşün,güzel olacak inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?