Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kizlar bizde pgt yaptirdik trNsfer oldum yarin sonucu ogrenecegim gebelik var mi yok mu gorecegiz.Allah hepimizin yardimcisi olsun

merhaba kizlar bizde pgt yaptirdik trNsfer oldum yarin sonucu ogrenecegim gebelik var mi yok mu gorecegiz.Allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah tutmuştur canım kaç embriyo embriyoya yaptırdınız pgtyi? Kadından kaçı sağlam çıktı?Pgt yapılması ne kadar sürüyor? Pgt yapılırken embriyoları donduruyorlar mı? bir de neden pgt yaptırmıştınız düşüklerin mi vardı ?

canim 5.gune 3 embriyo kaldi onunda 2 si pgtden gecti.pgt sonucu ayni gun ckiyo.beni aramislardi eger sabah biopsi olursa ayni gun aksam transfer olacak die oylde oldu.dondurulmuyor bildigim kadariyla benim normal yolla olan iki gebeligim dusukle sonlandi ondan istendi

Benim de normal yolla olan 3 gebeliğim düşükle sonuçlandı eşimde varikosel var ameliyat olmaya karar verdi ameliyattan sonra 6 ay deneyeceğiz olmazsa yada Allah korusun Yine düşerse ben de pgt düşünüyorum canım kusura bakmazsan bir de toplam maliyeti sorabilir miyim pgtli tüp bebek için?

Kızlar ben işin henüz çok dışındayım size bir sorum olacak pgt yapılıp sağlıksız çıkan embriyonun nesi olduğu söyleniyor mu? Yani hangi hastalık varmış da sağlıksızmış diye

canim Allah yardimciniz olsun insallah gerek kalmazda normal yolla kavusursun bebeklerine.ne kusuru canim bizim ilaclar haric 5400 tup bebek tedavisi icin pgt icin embriyo basina 350 dolar bizim 3 embriyoya yapildi 2800 tl de ona odedik birde ilac var o da kisiden kisiye degisiyor tabi benimki 2300 tuttu.birde soyle dediler pgt icin odeme yaparken eger embriyolar pgtden gecemezse yani transfer iptal olursa 1200 lira yanlis hatirlamiyorsam tup parasindan iade ediyorlarmis

Kızlar ben işin henüz çok dışındayım size bir sorum olacak pgt yapılıp sağlıksız çıkan embriyonun nesi olduğu söyleniyor mu? Yani hangi hastalık varmış da sağlıksızmış diye
bana soyle soylediler canim 3 embriyodN 2si gecti.gecemeyenin 4.kromozomunda fazlalik varmis ciftmis yani zaten o sira guzel haberi duyunca cok agladigimdan pek birsey de soramadin neye neden olabilirdi gibisinden ya da hangi hastalik vs

bana soyle soylediler canim 3 embriyodN 2si gecti.gecemeyenin 4.kromozomunda fazlalik varmis ciftmis yani zaten o sira guzel haberi duyunca cok agladigimdan pek birsey de soramadin neye neden olabilirdi gibisinden ya da hangi hastalik vs
Çok tşk ederim canım ya inşallah doğal yolla olur ama artık çok da önemli değil tüp bebekle mi oluyor aşılama ile mi farketmez diyorum hayırlı sağlıklı olsun da... 3 tane düşük olunca korkuyorum normal yolla gebeliğe ama sevinmeden takip edeceğim 6 ay daha. Sen de inşallah yarın güzel haberi verirsin bize

aynen katiliyorum canim sana.ilk once insan zannediyorki testte pozitif i gorunce yeterli sonra hele de bizim gibi dusukleri olanlar anliyorki asil is simdi basliyor.bende senin gibi diyorum hayirlisiyla sorunsuz huzurlu bi surec olsunda teknik onemli degil :)Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Cgh testi (PGT) yapanlar lütfen acil cevap verin!

Kızlar konuda actım ama dayanamadım burayada eklenti yapıyorum.

Bu benim 4.denememdi ilk defa Türkiyede tüpbebek tedavisi gördüm.Daha önce 3 taza 1de dondurulmuş denemem oldu Almanyada, ne yazıkki hiç birinde tutunma olmadı Blastosi embiryo olmalarına rağman.
Doktorum bu denemede bana chg testini önerdi ve yaptık 12tane yumurta toplandı 6tanesi döllendi 3.gün lazerli bi işlem uygulandıktan sonra 5.güne sadece 1tane embiryom uygun görünüp cgh testi için parca alınmış ve bugün sonucum cıktı oda sağlıksızmış,kromozon fazlalığı olduğu için onuda transfer edemiyorlar.

Şimdi size sorum benim gibi sağlıksız embiryosu olup sonraki aylarda cgh testi iyi cıkan varmı?
Ramazandan sonra Rabbim nasip ederse tekrar yapmayı düşünüyorum ama cok korkuyorum ya tekrardan aynı hüsranı yaşarsam diye.

Bizdeki problem bende Pko eşimde spermazlığı ve morfoloji

Tutunma için E2 hormonu kaç olması gerekiyormuş? Acaba bilgin varmı canım
canım normalde yumurtlama evresinde ve yumurta gelişimi sırasında değişiyor ama 16-40 yaş arasında ortalama 120 ve altı olması gerekiyor tabi bu değer soylediğim zamanlarda değişiyor benimki 5000 çıkmıştı yavaş yavaş düşüyor çok şükür..

Benim transferden 5 gün önce 640 çıkmıştı oda yüksek o zaman.. Doktorum yorum yapmadı ama tutunmama sebebi olabilir mi? Nasıl düşer bu değer acaba?

Bencede dogru fikir bu. 3 gun dinlenmek yeter galiba.. Gerci benim denemelerimde ilkinde bayagu hareketliydim o tuttu. Ikinicide de genelde yattim. Yani nasil uygun gelirse. Ama yattigim dedigimde evde dolastim bayagi yani. Oyle kutuk gibi yatmak demode.

Benim transferden 5 gün önce 640 çıkmıştı oda yüksek o zaman.. Doktorum yorum yapmadı ama tutunmama sebebi olabilir mi? Nasıl düşer bu değer acaba?
canım pek anlayamıyorum ama yumurtlama evresinde farklı hamilelikte farklı değerler alıyor.yüksek olup olmadığını doktorunuza danışın.düşürmek için bol su içmek,protein ağırlıklı beslenmek özellikle yumurta tüketmek gerekiyor

İNCİ TANESİ arkadaşım bir mesajınızda mutasyon belli olmadığı için bağlantı analizi metodu kullanıldığını yazmışsınız sizin hastalık tek gen hastalığı mı idi mutasyonunuz bulunamadı mı biz dede benzer bir durum var

Bugün pgt ile tranferimizi yaptık bebişlerimizi alıp evimize donduk inşallah tutunurlar..rabbim herkesin gönlündekini versin..18 yumurtadan 16 sı olgun çıktı bunlardan sadece 2si sağlıklıymış onları alıp geldim inşallah hayırlısıyla sonuçlanır...

canim hayirli olsun huzurla cabucak gecen bi bekleme donemi gecir insallah tabi sonunda mutlu haberler al.

hayırlı olsun canım darısı hamileyim demene olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…