Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah isteyenlerle birlikte hepimize o güzel haberi duymayı nasip etsin düşününce bile mutluluktan gözlerim doluyor:)
Transferin hayırlı olsun canım. Bence o kadar embriyodan sadece ikisinin sağlıklı gelmesinde hayır vardır. İnşallah bunlar seni anne yapar :) eşinin tese ameliyatı nasıl geçti canım geriye spermleriniz kaldınız mı. Pgt de embriyo başına ne kadar ödediniz.

teşekkür ederim canım.inşallah öyle olur.tese sonrası sperm saklamıyorlar döllenmiş embriyo şeklinde 1 tane taşıyıcı embriyo dondurduk.genartta embriyo başına pgt ücreti almıyorlar 1 tanede olsa 10 tanede olsa 2700 dolar sabit ücret.bizim 11 tane embriyoya pgt yapıldı 2 sağlıklı 1 taşıyıcı çıktı diğerleri çok güzeldi ama kistik fibrozis hastasıymış malesef

Canım sen kf taşıyıcımısın? Bende öyle .. Benim pgt yapılan 2 sağlam embriyom tutmadı şimdi doktorum era testi istedi.. Bu ayda onu yaptıracağız inşallah.. Sen hangi hastanedesin ben bahçecide yaptırdım

evet hem eşim hem ben kf taşıyıcısıyız maalesef inşallah rabbim kolaylaştırsın işlerimizi hayırlı evlatlar nasip etsin

evet hem eşim hem ben kf taşıyıcısıyız maalesef inşallah rabbim kolaylaştırsın işlerimizi hayırlı evlatlar nasip etsin
günaydın canım volkan baltacıda mı yaptırdın pgt yi sen ben orda yaptırcam ama dr um bana embriyo başına da yapılabilir demişti emb. başı 350 dolar sana bunun bilgisini vermişlermiydi ben kararsız kaldım durumlarımızda benziyor ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız .. bu ay başlıyorum tedaviye aksilik olmazsa

Allah şifa versin sanırım incelenecek gene göre değişiyor volkan hoca bizimle ücret konuşmadı tanıya göre muhasebe ücret çıkardı canım.toplamda 2700 dolar ödedik sadece pgt için ama embriyo başına belli Bi ücret demediler..inşallah rabbim hayırla sonuca ulaştırsın şu güzel günlerde.hem eşimde hem bende olunca 2kat daha zor tabi işimiz..duanıza eklerseniz çok mutlu olurum..

Tek gen incelenecek canım bana da 2700 dolar tüm emb. yada emb başı 350 dolar seçim bana kalmış adana da tedavi görecem pgt genartta olcak dualarım seninle canım :)

bu arada tedaviye başlamadan önce kür yaptın mı .. benim yumurta rezervimde a amh 0-1 arasında

bu arada tedaviye başlamadan önce kür yaptın mı .. benim yumurta rezervimde a amh 0-1 arasında
arı sütü almıştı eşim bide tedaviye başlamadan incir kürü denemiştim.bol su ve protein tavsiye etti drum bide günde 1-2 yumurta yememi önerdi çok şükür 18 tane olgunlaşmış yumurta oldu şu hastalık ve pgt olmasaydı olma ihtimali yüksekti ama

Ben inanıyorum canım inşallah tutacak :)

Sizin eşinizdeki sıkıntı nedir acaba. Eşinizde de kf var mı.

evet canım her ikimizde de kf taşıyıcılığı var maalesef kf ye bağlı doğuştan meni kanalları yok o yüzden hiç sperm çıkışı olmuyor doğal yoldan çocuk sahibi olmamız imkansız..
Ben o mesajı diğer arkadaşa yazmıştım:) seni biliyorum canım. Hatta aşağı yukarı durumumuz aynı seninle. Sadece eşim taşıyıcı değil.

canım buna da şükür beterin beteri var halimize şükür çaresiz değil derdimiz ... ben 3 4 ay tedavi görecem sonra pgt olcak mesela 3 4 aylık tedavide 18 değil 10 olsa bin şükür birde cinsiyet sorunu var bende erkek olursa problem olcak sağlığında şimdi yumoşlar sana tutunuyor bırakmıcaklar seni ( Amin ) ben yumurta tüketmiyorum malesef arı sütünede başlarım evde karışımım olcak incir kürüde suda bekletiyorsun içiyorsun sanırım öyle birşeydi

inşallah güzel haberlerini alırız senin de incirleri ikiye bölüp zeytinyağına attım sabah akşam atıştırıyorum kabızlığıda önlüyor..gerçi tüp bebek sırasında bazıları da önermiyor ben öncesinde yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…