- 8 Kasım 2014
- 640
- 531
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.201
İlk çocuğunuz normal yollamı olmuştu. Azosperm değil herhalde eşiniz. Allah şifa versin yardımcınız olsun.Eşimde taşıyıcı canım ve benim kf hastası bir çocuğum var.. Taşıyıcı olduğumuzu çocuğumuza hastalık teşhisi konulunca öğrendik
amin canım zeytin yağı mı ? ilk defa duyduminşallah güzel haberlerini alırız senin de incirleri ikiye bölüp zeytinyağına attım sabah akşam atıştırıyorum kabızlığıda önlüyor..gerçi tüp bebek sırasında bazıları da önermiyor ben öncesinde yapmıştım
çok teşekkür ederim inşallah canım.sen nasılsın?bebiş nasıl sana da iki embriyo transfer edilmişti değil mi?belli oldu mu?
Normal yolla oldu.. O konuda sııkıntımız olmadı ancak çocuğum hasta doğdu..İlk çocuğunuz normal yollamı olmuştu. Azosperm değil herhalde eşiniz. Allah şifa versin yardımcınız olsun.
Çocuğunuzun şimdi ki durumu nasıl. İnşallah iyidir. Allah şifa versin.Normal yolla oldu.. O konuda sııkıntımız olmadı ancak çocuğum hasta doğdu..
Allah şifa versin inşallah..rabbim yardımcınız olsun sizindeNormal yolla oldu.. O konuda sııkıntımız olmadı ancak çocuğum hasta doğdu..
amin canım çok sağolun.. çok zor bir hastalık.. çok zor günler geçirdik.. takipteyiz.. Allaha şükür iyiyiz . Allahım bu günlerimizi aratmasın inşallah..Çocuğunuzun şimdi ki durumu nasıl. İnşallah iyidir. Allah şifa versin.
inşallah canım Allah hayırlısıyla versin..yardımcımız olsuniyi pazarlar ...
yaklaşık bir senedir tedavi olmayı bekliyordum hep bir sorun bir aksilik çıktı halen beklediğim bir tahlil sonucu olmasına rağmen dün tedaviye başladık .. yumurta rezervimin az olmasından dolayı birkaç ay yumurta toplayıp öyle pgt ye gönderceğiz. umarım herşey yolunda gider
amin canıminşallah canım Allah hayırlısıyla versin..yardımcımız olsun
Canım niye bu kadar geç? Bizde kistik fibroz için genetik test verdik 18 gunde çıktıNuffiun Hayirli olsun canim ben de mutasyon raporlari bekliyorum tek gen hastaligi icin 3 ayi gecti .Hangi merkezde basladiniz tedaviye
Bizde kistik fibrozis için pgt yaptırdık yaklaşık 40 günde çıktı sonucumuz..Nuffiun Hayirli olsun canim ben de mutasyon raporlari bekliyorum tek gen hastaligi icin 3 ayi gecti .Hangi merkezde basladiniz tedaviye
nerde yaptırdınız canım devlette geç çıkıyormuş sanırım..biz genartta yaptırfık net hatırlamıyorum ama 15 gün bile olabilirBizde kistik fibrozis için pgt yaptırdık yaklaşık 40 günde çıktı sonucumuz..
Genetikste yaptırdık canım devlette değil.. 40 günü buldu sonucun çıkmasınerde yaptırdınız canım devlette geç çıkıyormuş sanırım..biz genartta yaptırfık net hatırlamıyorum ama 15 gün bile olabilir
bize 15 günde çıkar dediler pek sarkmadı sizinki niye o kadar uzamış anlamadım aynı test sonuçta kistik fibrozis testi kanda bakıldıGenetikste yaptırdık canım devlette değil.. 40 günü buldu sonucun çıkması
Bazen uzayabiliyormuş set up çalışması.. Öyle dediler bende hiç 15-20 günde çıkan duymamıştım ..bize 15 günde çıkar dediler pek sarkmadı sizinki niye o kadar uzamış anlamadım aynı test sonuçta kistik fibrozis testi kanda bakıldı
biz önce bana yaptırdık 15 günde çıktı sonra bende çıkınca eşime baktırdık onunki de 18 günde çıktı..malesef ikimizde de çıktıBazen uzayabiliyormuş set up çalışması.. Öyle dediler bende hiç 15-20 günde çıkan duymamıştım ..
İNCİ TANESİ arkadaşım bir mesajınızda mutasyon belli olmadığı için bağlantı analizi metodu kullanıldığını yazmışsınız sizin hastalık tek gen hastalığı mı idi mutasyonunuz bulunamadı mı biz dede benzer bir durum var
Bana, eşime ve oğluma bakıldı set up çalışması ona göre hazırlandı.. Benim mutasyonu bulmakta zorlandılar.. Ben ve eşim taşıyıcıyız oğlum hastabiz önce bana yaptırdık 15 günde çıktı sonra bende çıkınca eşime baktırdık onunki de 18 günde çıktı..malesef ikimizde de çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?