Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var bu testleri.

bende de mthfr c677t heterozigot çıktı. düşükleri bu açıklamaz dediler hep hatta iğne kullanmana gerek yok dediler coraspin kullandım sadece bu yüzden. ama bir daha gebelik olursa iğne de kullanıcam. bu arada kromozom testlerimiz çıkmadı bizim hala. temmuzun ilk haftası belli olacak.inş bizim kromozomlarda sıkıntı yoktur. dediğin gibi nasip heralde. ama ikinci düşüğümde kadın doğumcu benim hastam 20 düşük yaptı 21 . yi sağlıklı doğurdu üzülme diye moral vermeye kalkmıştı, pgt deneyebilirsin demektense!! doktorlarla iletişim problemi, hastane ortamları, hayaller, hayal kırıklıkları... Allah hepimize güç sabır versin bu süreçte. en kısa sürede miniklerimize hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah

Âmin canım inşallah.Umarım varikosel ameliyat-ı işe yarar ve tedaviye gerek kalmaz senin içinde.buarada aslında çok düşük bir kan problemi bizimki ama işte riske atmamak adına kullanmak gerekiyor . romotoloji doktorum kendinde de aynı sıkıntı OLDUĞUNU ve hamileliği boyunca iğne kullandığını söyledi .Bunu söyleyen doktorun kendisi .Hayırlsı Herşeyin .Umarım birdaha aynı sıkıntıları ve daha kötülerini de yaşamayız inşallah.

sizin hastalık için hem anne hem babanın taşıyıcı olması gerekiyor mu yani hasta çocuk şansı %25 mi yoksa veya cinsiyet ayırt ediyor mu

Sadece annenin taşıyıcı olması yetiyor. Cinsiyete bağlı bir hastalık. Kızsa taşıyıcı veya sağlıklı erkekse hasta veya sağlıklı oluyor.

günaydın kızlar tüp tedavisinin ilk günlerinde belirtiler neler
canım ilk günlerde çok belirti olmuyor genelde ilaçlardan kaynaklı kasık ağrısı,göğüslerde hassasiyet oluyor..ama bunlarda hamilelik belirtisi mi bilemiyorum sonuçta hormon ilaçları aldığımız için olması normal

t.ederim canım bende de az az oluyor ama acaba diyorum bilinç altımı ağrılar

t.ederim canım bende de az az oluyor ama acaba diyorum bilinç altımı ağrılar
Yok canım oluyor onlar hiç Endişe edecek Birşey yok.Başta zaten hafif oluyor dediğin gibi sonra yumurtalar büyüdükçe tabi o kadar ilaç biraz daha artıyor şikayet.Ama o kadar dayanılmayacak gibi olmuyor hiç Birşey.

anladım canım zaten tek doz ilaç kullandım elonva yarında bir iğnem daha var bakalım ondan sonra belirtiler ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…