- 8 Kasım 2014
- 640
- 531
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.241
Aynen ya, okadar güzel demişsinki canım valla %100 Katılıyorum .Diyorum ya işte yaşamamız gerekiyor demekki ki yaşıyoruz .Rabbim beterlerinden korusun.Kan sulandırıcı kullanmazmıyım kullandım tabi.Progestan,Crinone Jel,Corasprin hepsini kullandım.Ama bir işe yaramadı bende şuanlık.ilk iki gebelikten sonra diğer 4 gebeliğimde hep kullandım.Hatta ilk kullandığım gebeliğimden sonra acaba dozumu az geldi deyip sonraki gebeliğimde 0,4 değil 0,6 kullandım.Doktorum riske atmayalım dedi.Romotoloji Bölümü'ne de gönderdi doktorum.Detaylı incelensin kan dan alakalı bir durum varsa diye.Çok düşük oranda pıhtılaşma var dendi.Lupus Antikoagülan Zayıf pozitif , MTHFR C766 Heterozigot çıktı. İğne kullanmalısın dedi.Hatta kendi Sağlığın için her gün birtane bebeaspirini yada corasprin kullan dedi doktor.Sen baktırdınmı , başlamadan baktır.Dozu falan belki ona göre ayarlarlar canım .
Âmin canım inşallah.Umarım varikosel ameliyat-ı işe yarar ve tedaviye gerek kalmaz senin içinde.buarada aslında çok düşük bir kan problemi bizimki ama işte riske atmamak adına kullanmak gerekiyor . romotoloji doktorum kendinde de aynı sıkıntı OLDUĞUNU ve hamileliği boyunca iğne kullandığını söyledi .Bunu söyleyen doktorun kendisi .Hayırlsı Herşeyin .Umarım birdaha aynı sıkıntıları ve daha kötülerini de yaşamayız inşallah.bende de mthfr c677t heterozigot çıktı. düşükleri bu açıklamaz dediler hep hatta iğne kullanmana gerek yok dediler coraspin kullandım sadece bu yüzden. ama bir daha gebelik olursa iğne de kullanıcam. bu arada kromozom testlerimiz çıkmadı bizim hala. temmuzun ilk haftası belli olacak.inş bizim kromozomlarda sıkıntı yoktur. dediğin gibi nasip heralde. ama ikinci düşüğümde kadın doğumcu benim hastam 20 düşük yaptı 21 . yi sağlıklı doğurdu üzülme diye moral vermeye kalkmıştı, pgt deneyebilirsin demektense!! doktorlarla iletişim problemi, hastane ortamları, hayaller, hayal kırıklıkları... Allah hepimize güç sabır versin bu süreçte. en kısa sürede miniklerimize hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah
Allah şifa versin inşallah..
sizin hastalık için hem anne hem babanın taşıyıcı olması gerekiyor mu yani hasta çocuk şansı %25 mi yoksa veya cinsiyet ayırt ediyor mu
Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var bu testleri.
canım ilk günlerde çok belirti olmuyor genelde ilaçlardan kaynaklı kasık ağrısı,göğüslerde hassasiyet oluyor..ama bunlarda hamilelik belirtisi mi bilemiyorum sonuçta hormon ilaçları aldığımız için olması normalgünaydın kızlar tüp tedavisinin ilk günlerinde belirtiler neler
Merhaba, ilaçlara Başladıktan sonra genelde tek hissettiğin şey kasık ağrısı ve kasıkta hassasiyet.Toplama işlemine yaklaştıkça dahada artıyor bu durum.Başka rahatsız edici bir durum olmuyor bunun dışında.günaydın kızlar tüp tedavisinin ilk günlerinde belirtiler neler
Zekai tahire gitmeyi düşünüyorum. Orda da yapıyorlardır sanırım.Devlet hastanesinde yaptırabilirsin.
ben gen-arttı tercih ettim volkan bey genetik danışmanlık yaptıKızlar PGT için hangi merkezi tercih ettiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
t.ederim canım bende de az az oluyor ama acaba diyorum bilinç altımı ağrılarMerhaba, ilaçlara Başladıktan sonra genelde tek hissettiğin şey kasık ağrısı ve kasıkta hassasiyet.Toplama işlemine yaklaştıkça dahada artıyor bu durum.Başka rahatsız edici bir durum olmuyor bunun dışında.
canım bende volkan baltacı da yaptırcam hastanem orası ile anlaşmalıKızlar PGT için hangi merkezi tercih ettiniz? Paylaşırsanız sevinirim.
ne kadar ödedin set-up hariçben gen-arttı tercih ettim volkan bey genetik danışmanlık yaptı
Orası Ankara'da galiba dimi.Ben İstanbuldayım..ben gen-arttı tercih ettim volkan bey genetik danışmanlık yaptı
Yok canım oluyor onlar hiç Endişe edecek Birşey yok.Başta zaten hafif oluyor dediğin gibi sonra yumurtalar büyüdükçe tabi o kadar ilaç biraz daha artıyor şikayet.Ama o kadar dayanılmayacak gibi olmuyor hiç Birşey.t.ederim canım bende de az az oluyor ama acaba diyorum bilinç altımı ağrılar
anladım canım zaten tek doz ilaç kullandım elonva yarında bir iğnem daha var bakalım ondan sonra belirtiler ne olcakYok canım oluyor onlar hiç Endişe edecek Birşey yok.Başta zaten hafif oluyor dediğin gibi sonra yumurtalar büyüdükçe tabi o kadar ilaç biraz daha artıyor şikayet.Ama o kadar dayanılmayacak gibi olmuyor hiç Birşey.
naptin canim sonucun ne zamaninşallah canım Allah hayırlısıyla versin..yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?