- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.261
sekerli seylerden uzak durmani tavsiye ederim canim.yumurta kalitesini etkileyebiliyormus.Rabbim yardimciniz olsunkızlar cuma günü opu oldum 15 yumurta toplandı 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteli .... bugünde 4 kaliteli olanların gelişimi geri kalmaya başlamış.... regli oluğumda tekrar başlıyorum tedaviye .... kaliteyi arttırmak için ömerileriniz var mı ?
sağol canım şekerden uzak durmamıştım çok bu sefer daha dikkatli olayımsekerli seylerden uzak durmani tavsiye ederim canim.yumurta kalitesini etkileyebiliyormus.Rabbim yardimciniz olsun
inşalah canım yumurta rezervim de az kalitemde çok kötü 15 taneden 4 tane kaldı ama şuandan itibaren şekerli birşey yemicembana bu tedavimde dr demişti canım ben uyguladım.ben de ilk kez duymuştum ama işe yaradığını düşünyorum.kan şekerim düştüğünde biraz yedim tabi.inşallah sen de de işe yarar hamilelik haberini alırız
hatalığınız neydi ben ve eşimde tek gen hastalığı vardı mutasyonu bilindiği için ona bakılmadı ama set up aşaması var hazırlık aşaması yani ona 1180 tl ödemiştimTek Gen hastalıklarında hasta olan anne babaya önce mutasyonu buluyorlar sonra embriyoda hastalığı arıyorlar değil mi?
Peki hasta olan anne veya babada yapılan testin ücreti ne kadar sizler ne kadar ödediniz?
Hayırlısı olsun inş.Bir arkadaşım incirin faydası olduğunu söylemişti.Ama bende işe yaramadı.Deneyebilirsin.Birde arı sütü,bal,polen karışımını bir çok kişi önermiş.Bu tedavimde bende denicem.Bildiklerim bunlar canım benim.kızlar cuma günü opu oldum 15 yumurta toplandı 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteli .... bugünde 4 kaliteli olanların gelişimi geri kalmaya başlamış.... regli oluğumda tekrar başlıyorum tedaviye .... kaliteyi arttırmak için ömerileriniz var mı ?
Bende incir yedim bol bol ama kür şeklinde değildi. badem fındık ceviz vs.bu tedavimde de inciri kür şeklinde denicem arı sütü polende deneyim onu füzenli yapmamıştım allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHayırlısı olsun inş.Bir arkadaşım incirin faydası olduğunu söylemişti.Ama bende işe yaramadı.Deneyebilirsin.Birde arı sütü,bal,polen karışımını bir çok kişi önermiş.Bu tedavimde bende denicem.Bildiklerim bunlar canım benim.
Âmin canım inş. Bende inciri Kür şeklinde yapmadım öyle yedim. ama bir faydasını görmedim açıkçası.Bal karışımını aldım başlıcam bende yemeye.Başka tavsiyeleri varsa arkadaşların yaparız inşallah.Gerçi yumurta Kaynaklı bir durum falan denmedi bana da.Yinede elimizden geldiğince Katkıda bulunursak işe yarar belki umudu taşıyor insan işteBende incir yedim bol bol ama kür şeklinde değildi. badem fındık ceviz vs.bu tedavimde de inciri kür şeklinde denicem arı sütü polende deneyim onu füzenli yapmamıştım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
evet elimizden ne geliyorsa yapcağız artık bana ilk konuştuğum embriyolog bilmeniz gerek dedi yumurta kaliteniz iyi değil .. zaten iyi olsaydı 4 kaliteli yumurta 2.günden itibaren yavaş gelişmeye başlamazdı .. birde yürüyüş yapacam bu tedavimde yumurtalara birşey olur diye çok hareketsiz kaldımÂmin canım inş. Bende inciri Kür şeklinde yapmadım öyle yedim. ama bir faydasını görmedim açıkçası.Bal karışımını aldım başlıcam bende yemeye.Başka tavsiyeleri varsa arkadaşların yaparız inşallah.Gerçi yumurta Kaynaklı bir durum falan denmedi bana da.Yinede elimizden geldiğince Katkıda bulunursak işe yarar belki umudu taşıyor insan işte
evet elimizden ne geliyorsa yapcağız artık bana ilk konuştuğum embriyolog bilmeniz gerek dedi yumurta kaliteniz iyi değil .. zaten iyi olsaydı 4 kaliteli yumurta 2.günden itibaren yavaş gelişmeye başlamazdı .. birde yürüyüş yapacam bu tedavimde yumurtalara birşey olur diye çok hareketsiz kaldım
Hayırlısı olsun inşallah.arkadaslar bizde bayramdan sonra gen art ta başlamak istiyoruz bizim sorunumuz tek gen hastalığı hamilelikle ilgili sıkıntı yok sisli memorial ile gen art arasında kararsız kaldım
canım ya birşey sorucam sana biz bu karyotip analizi için kan verdik. erzincandan istanbula gönderildi. taa 8 mayısta verdim ama hala sonuçlar çıkmadı. ne kadar sürdü sizin karyotip analiz sonucunuzun çıkması? bir de ne kadar hastalığa bakılıyor karyotipte bilgin var mı? yani her kromozom tek tek inceleniyor mu yoksa sık görülenler falan mı bakılıyor?Hayırlısı olsun inşallah.
Tabi canım bakılıyor tüm kromozomlara.Biz yaptıralı çok uzun zaman oldu.Net hatırlamıyorum ama 1 ay sonra gibi çıktı diye Hatırlıyorum .Çıkmış olması Lazım seninkinde.Belki başka Şehre yolladığın için uzun sürmüştür.Bu aralar çıkar sonuç muhtemelen.Arayıp sordunmu?canım ya birşey sorucam sana biz bu karyotip analizi için kan verdik. erzincandan istanbula gönderildi. taa 8 mayısta verdim ama hala sonuçlar çıkmadı. ne kadar sürdü sizin karyotip analiz sonucunuzun çıkması? bir de ne kadar hastalığa bakılıyor karyotipte bilgin var mı? yani her kromozom tek tek inceleniyor mu yoksa sık görülenler falan mı bakılıyor?
BENİM DE ÖYLE OLDU 15 TOPLANDI 13 DÖLLENDİ 3.GÜN 4 TANESİ KLMIŞTI HATTA DİĞER 9 TANESİ 2.GÜNDEN TAKİBİ BIRAKILMIŞTI SEBEBİDE YUMURTA KALİTEM EMBRİYOLOG SÖYLEDİValla aslında benimde tedavilerimde 12,16,18 gibi sayılarda yumurta toplandı.nerdeyse hepsi dölleniyor.Ancak döllenmenin 3. Gününe 3,4 embriyonun Gelişimi iyi veya orta kalite dendi hep.Diğerlerinin gelişimleri durdu.Bizde onu hep çok merak ettik.Okadar embriyodan neden 3,4 tanesi oluyor sadece.Embriyolog kesin olarak yumurtadan yada spermden diye Birşey diyemem Demişti .Zaten en son denememizde PGT sonucu iyi çıkmayınca dedik herhalde sağlıklı olmuyorlar ,ondan.Son gebeliklerinde hiçbirşey normal gitmeyince iyice emin olduk.Doktor da yumurta ve sperm birleştikten sonra o anda rastlantısal bir anomali oluyor büyük Olasılık dedi sonuçtan sonra.Rabbim inşallah bu defa hepimize nasip eder Hepimiz içinde çok dua ediyorum.
BENİM DE ÖYLE OLDU 15 TOPLANDI 13 DÖLLENDİ 3.GÜN 4 TANESİ KLMIŞTI HATTA DİĞER 9 TANESİ 2.GÜNDEN TAKİBİ BIRAKILMIŞTI SEBEBİDE YUMURTA KALİTEM EMBRİYOLOG SÖYLEDİ
30 yaşındayım bende bilemedim sağlıklı beslenmeyen biriyim kilomda vr sanırım onlardanİlk kez tüp bebek denemem de üç düşük var normal yolla benim; 16 tane toplandı 11 döllendi 6. güne 2 tanesi kaldı. Cgh gittiler ve bir tanesi temiz döndü. benimde kalite sorunu var ama yaştan dolayı, sizin neden oluyormuş, sanırım yaş sorununuz yok
böbrek hastalığı diye geçiyor. %50 çocuğa geçme oranı var.. ama daha önce mutasyonun tespiti için bir çalışma yapılmadı. Acaba bu mutasyonun tanımlaması ücreti ne kadar ?hatalığınız neydi ben ve eşimde tek gen hastalığı vardı mutasyonu bilindiği için ona bakılmadı ama set up aşaması var hazırlık aşaması yani ona 1180 tl ödemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?