Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah bakalım herkes önce yolk kesesi görünür sonra bebek dio bakalım ne olucak şimdi pteside olmaz :18::18::18::18:
evet öyle ben de nette baktım önce yolk sonra bebek ..
hepimiz bekliyoruz hazade
beklemekten başka yaptığımız bir iş yok
sonu güzel olacak inş.
ben de pazartesi doktora gideceğim inş.
beraber bekleşiriz ne yapalım

Ahh ahh bekliycez hayatım mecburuz bu nasıl bir sınavdır gücüm kalmadı artık inanın

Ahh ahh bekliycez hayatım mecburuz bu nasıl bir sınavdır gücüm kalmadı artık inanın
ya doktor kötü bişey dedimi hayır haftaya gel bakalım dedi dimi neden böyle üzülüyorsun
sana üzülmeyi yasaklıyorum
hem bu haftalara geldin çok şükür bak yolk da göründü bunlara sevinmelisin bence içini ferah tutmaya çalış
zaten pazartesi sanırım 8.haftaya giriyorsun hiç bu haftalara gelememiştin daha önce dimi
işte bu da bir gösterge
bir sürü gösterge var sen ise üzülüyorsun

Ay ne bilim canım yaa herkesinki göründü yani 6 haftalık iken o yüzden tedirginim

İnşallah canm ... İnşallahhhhhh..
Sen nasılsınn ağrılar dewam ediyormu
yok ağrı mağrı yok kayboldu
sadece yürüdüğümde oluyor kasıklarımda batmalar o kadar o da normal yürümede değil de yarım saat filan yürürsem
ben de tedirgin olup dışarı çıkmıyorum artık evden işe işten eve
rüyamda bu gece doktora gidiyorum
üç kese var
ama birinin içi boş diğerleri dolu
töbe töbe eşim geçen bi de üçüz çıkıyormuş demişti rüyama girdi sanırım

iki gün önce balık yemiştik sanırım dokundu bize eşimle ben dün gece midemiz kötüydü
çok şükür bugün geçti bişey kalmadı
ağır şeyler yememeye çalışıyorum çünkü dokunuyor bi de havalar sıcak onun da etkisi var .
ben de gün sayıyorum işte inş. çabucak pazartesi gelir hayırlısı ile görürüm benim hamsileri de içim rahatlar
pazartesi gittiğimde 17. gün olacak bıdıkları görmeyeli

Rüyanın etkisinde kalmışsın canım demekkiii hayırlısıyla gerlsinler inşallahhhh
Sen ne zaman kalp atışını duymuştun canım?

nazar değdi valla ben de bi daha midem bulanmıyor demem
misafir mi tühh meyve ye bulantı için süt iç

hazade nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnn meraktan ççatladık

cnmmm bugün iyi oldum çok şükür bidaha hiç bulantım falan yok demiycem çok zor bişeymiş çünkü nevrim döndü
dünde misafir gelicekti o halde hazırlık falan yaptım sonra aradılar gelemiyorlarmış..yeni evliler sanırım tartıştılar gerçi gelemmleri benm için ook iyi olduusen nasılsınn cnmm bıdıklar nasıl bakım bu arada bak sendede olcak,şimdi gitmek istiyorsun hastaneye merak ediyorsun ama bu gidişinden sonra daha rahat olacaksın hiç takmıycaksın güven bana

cnmmm benmmm bakk şunu söyliyim sana yüksek ihtimalle geç döllenme olmuştur bak sende göreceksin bunu sen 6 haftalık hesaplarken bebegin 5 haftalıktır o yüzdende daha yeni yolk kesesi görülüyordur..yolk kesesini bende gördüm ultrasonn kagıdında şuanda %90 boş gebelik degilllllll..geç döllenme oldugu zaman sana yeni bir takvim düzenleniyor..kesen kaç mm di cnmm??? bak ben bile 4 gün geç döllenmiş son adet tarihimden hesaplayamadım normalde şimdi 11 haftalık olacaktı ama 10+2 olarak görünüyor yaa...

kuzum benmmm bak ne güzel yazmışşşşş..

Maşallah canım ..
Peki 6+1 iken geröekde kaç günlüktü?? yani yumurtayla spermi döllendirdikleri günden test gününe kaç gün olmuştu hatırlıomusun?
valla 18 mayısta yumurta toplandı o gün döllenmiştir sanırım
biz de 9 haziranda kese gördük 16 haziranda kalp atışı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de demiyorum midem bulanmıyor diye o konuyu kapattım şimdilik
bıdıklar nasıl bilmiyorum
ultarson cihazı alsak da baksak
evet yaa aynen ben de zaten pazartesi inş. görürüm hayırlısı ile ondan sonra kafam çok rahatlayacak
artık tam anlamıyla bişeye benzeyecekler
bi de 9.haftaya girmiş olacağım inş. artık bu s aatten sonra düşük riski de azalıyor sanırım
peşine zaten tatiel çıkıyorum inş.
2-3 hafta da tatilde geçer dönünce de cinsiyet inş. diyorum
o yüzden pazartesi içimin ferahlamsı için çok önemli gerçekten

İnşallah öledir canımm inşallahhhh bak 2 sayfa önce paylaştım keseyii ay ne bilim canım kalp atışı duyucam umuduyla gittik ama gene boş döndük
valla 18 mayısta yumurta toplandı o gün döllenmiştir sanırım
biz de 9 haziranda kese gördük 16 haziranda kalp atışı

30 gün oluo canımm!!!
Yani 4 haftalıkkenmi gördünüz kalp atışını?

yaa ben hayatımdaa hiiiiiççç rüya görmezdimmm hergün bi rüyadan digerine atlıyorumm anlamadım gitti vallahiii eşim her sbah 8 de rüyamı dinliyor uykulu uykulu ,bense bi şevkle hızlı hızlı anlatıyorum ona geçen günde dogum yaptıgımı ikiz oglum oldugunu gördümm emzirmeye çalışıyorum yorumuna baktım kız evlatmışşş inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayır 6+1 oluyor
doktor adet gününden hesaplayacaksın dedi yumurta toplama gününden değil
zaten yumurta toplamadan hesaplanmazki
çünkü yumurta toplamaya kadar geçen süre de var sonuçta doğalda da aynı süreç oluyorya
aynı mantık yani

hadi inş.
hayırlısı ile sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil bnce
ama ALLAH gönlüne göre versin inş.
ben de nedense hep iki erkk diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…