- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.881
ben de bunu yazacaktım az önce burya sen erken davrndın
dur bakalım inş. RABBİM hayra çıkarır
beklemekten başka yapılacak bişey yok
inş. güzel olacak
evet öyle ben de nette baktım önce yolk sonra bebek ..İnşallah bakalım herkes önce yolk kesesi görünür sonra bebek dio bakalım ne olucak şimdi pteside olmaz :18::18::18::18:
evet öyle ben de nette baktım önce yolk sonra bebek ..
hepimiz bekliyoruz hazade
beklemekten başka yaptığımız bir iş yok
sonu güzel olacak inş.
ben de pazartesi doktora gideceğim inş.
beraber bekleşiriz ne yapalım
ya doktor kötü bişey dedimi hayır haftaya gel bakalım dedi dimi neden böyle üzülüyorsunAhh ahh bekliycez hayatım mecburuz bu nasıl bir sınavdır gücüm kalmadı artık inanın
ya doktor kötü bişey dedimi hayır haftaya gel bakalım dedi dimi neden böyle üzülüyorsun
sana üzülmeyi yasaklıyorum
hem bu haftalara geldin çok şükür bak yolk da göründü bunlara sevinmelisin bence içini ferah tutmaya çalış
zaten pazartesi sanırım 8.haftaya giriyorsun hiç bu haftalara gelememiştin daha önce dimi
işte bu da bir gösterge
bir sürü gösterge var sen ise üzülüyorsun
Ay ne bilim canım yaa herkesinki göründü yani 6 haftalık iken o yüzden tedirginim
herkes bir olmaz hazade kendini başkalarıyla kıyaslama sen bence şuanki durumun iyi gidiyor onu düşün
yok ağrı mağrı yok kaybolduİnşallah canm ... İnşallahhhhhh..
Sen nasılsınn ağrılar dewam ediyormu
yok ağrı mağrı yok kayboldu
sadece yürüdüğümde oluyor kasıklarımda batmalar o kadar o da normal yürümede değil de yarım saat filan yürürsem
ben de tedirgin olup dışarı çıkmıyorum artık evden işe işten eve
rüyamda bu gece doktora gidiyorum
üç kese var
ama birinin içi boş diğerleri dolu
töbe töbe eşim geçen bi de üçüz çıkıyormuş demişti rüyama girdi sanırım
iki gün önce balık yemiştik sanırım dokundu bize eşimle ben dün gece midemiz kötüydü
çok şükür bugün geçti bişey kalmadı
ağır şeyler yememeye çalışıyorum çünkü dokunuyor bi de havalar sıcak onun da etkisi var .
ben de gün sayıyorum işte inş. çabucak pazartesi gelir hayırlısı ile görürüm benim hamsileri de içim rahatlar
pazartesi gittiğimde 17. gün olacak bıdıkları görmeyeli
amin inşRüyanın etkisinde kalmışsın canım demekkiii hayırlısıyla gerlsinler inşallahhhh
Sen ne zaman kalp atışını duymuştun canım?
amin inş
6+1 iken
nazar değdi valla ben de bi daha midem bulanmıyor demem
misafir mi tühh meyve ye bulantı için süt iç
hazade nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnn meraktan ççatladık
Kızlarrr Canım Arkadaşlarım hepinizden Allahım binlerce kez razı olsun benim ablam kardeşim yok benim ablam kardeşlerim oldunuz beni merak ettiniz sizleri inanın çok ama çooook sewiyorum ...
incim akasyam delikızım mervemm nazefsam ve diğer kızlarrr Allahım hepinizin emeklerinin karşılığını versin inşallahhh dilekleriniz yerine gelsinnn ...
yolk kesesi göründü yarın tarayıp gönderirim size ya o kadar korktumki anlatamam sizeee ama azda olsa umudum var çünkü biz hiç yolk kesesini görmedik
Belim feci derecede ağırıyor ben uzanayım sizleri çok öpüyorummmm Allah rahatlık versin ...
ya doktor kötü bişey dedimi hayır haftaya gel bakalım dedi dimi neden böyle üzülüyorsun
sana üzülmeyi yasaklıyorum
hem bu haftalara geldin çok şükür bak yolk da göründü bunlara sevinmelisin bence içini ferah tutmaya çalış
zaten pazartesi sanırım 8.haftaya giriyorsun hiç bu haftalara gelememiştin daha önce dimi
işte bu da bir gösterge
bir sürü gösterge var sen ise üzülüyorsun
valla 18 mayısta yumurta toplandı o gün döllenmiştir sanırımMaşallah canım ..
Peki 6+1 iken geröekde kaç günlüktü?? yani yumurtayla spermi döllendirdikleri günden test gününe kaç gün olmuştu hatırlıomusun?
ben de demiyorum midem bulanmıyor diye o konuyu kapattım şimdilikcnmmm bugün iyi oldum çok şükür bidaha hiç bulantım falan yok demiycemçok zor bişeymiş çünkü nevrim döndü
dünde misafir gelicekti o halde hazırlık falan yaptım sonra aradılar gelemiyorlarmış..yeni evliler sanırım tartıştılar gerçi gelemmleri benm için ook iyi olduusen nasılsınn cnmm bıdıklar nasıl bakım bu arada bak sendede olcak,şimdi gitmek istiyorsun hastaneye merak ediyorsun ama bu gidişinden sonra daha rahat olacaksın hiç takmıycaksın güven bana
cnmmm benmmm bakk şunu söyliyim sana yüksek ihtimalle geç döllenme olmuştur bak sende göreceksin bunu sen 6 haftalık hesaplarken bebegin 5 haftalıktır o yüzdende daha yeni yolk kesesi görülüyordur..yolk kesesini bende gördüm ultrasonn kagıdında şuanda %90 boş gebelik degilllllll..geç döllenme oldugu zaman sana yeni bir takvim düzenleniyor..kesen kaç mm di cnmm??? bak ben bile 4 gün geç döllenmiş son adet tarihimden hesaplayamadım normalde şimdi 11 haftalık olacaktı ama 10+2 olarak görünüyor yaa...
kuzum benmmmbak ne güzel yazmışşşşş..
cnmmm benmmm bakk şunu söyliyim sana yüksek ihtimalle geç döllenme olmuştur bak sende göreceksin bunu sen 6 haftalık hesaplarken bebegin 5 haftalıktır o yüzdende daha yeni yolk kesesi görülüyordur..yolk kesesini bende gördüm ultrasonn kagıdında şuanda %90 boş gebelik degilllllll..geç döllenme oldugu zaman sana yeni bir takvim düzenleniyor..kesen kaç mm di cnmm??? bak ben bile 4 gün geç döllenmiş son adet tarihimden hesaplayamadım normalde şimdi 11 haftalık olacaktı ama 10+2 olarak görünüyor yaa...
valla 18 mayısta yumurta toplandı o gün döllenmiştir sanırım
biz de 9 haziranda kese gördük 16 haziranda kalp atışı
hayır 6+1 oluyorİnşallah öledir canımm inşallahhhh bak 2 sayfa önce paylaştım keseyii ay ne bilim canım kalp atışı duyucam umuduyla gittik ama gene boş döndük
30 gün oluo canımm!!!
Yani 4 haftalıkkenmi gördünüz kalp atışını?
yaa ben hayatımdaa hiiiiiççç rüya görmezdimmm hergün bi rüyadan digerine atlıyorumm anlamadım gitti vallahiiieşim her sbah 8 de rüyamı dinliyor uykulu uykulu ,bense bi şevkle hızlı hızlı anlatıyorum ona geçen günde dogum yaptıgımı ikiz oglum oldugunu gördümm emzirmeye çalışıyorum yorumuna baktım kız evlatmışşş inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kahverengimsi akıntı yine başladı
hayırlara versile olsun inş.
çok mu az mı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?