Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kromozomlarda sorun yok yaptırdık.ama boş gebelikler yaşadığım için pgt önerildi.istanbudayım.ne kadara mal oldu sizinki?
ben ataşehir memorialde yaptırdım. 1500 tl civarı ilaç, 4300 tedavii 1800 pgt tuttu ama olmadı benim.

kromozomlarda sorun yok yaptırdık.ama boş gebelikler yaşadığım için pgt önerildi.istanbudayım.ne kadara mal oldu sizinki?

Kromozomlarda sorun yoksa PGT'ye gerek olmadığını düşünüyorum. Ama tabii doktorun daha iyi bilir. Ben henüz yaptırmadım. Şişli Memorialda yaptıracağım. 2000 Euro+1000-2000 arası ilaçlar ve PGt ücreti alıyorlar. Ama pgt ücretini unuttum. Diğer arkadaşlar sana daha net bilgi verebilir.

hazadem canım biliyorum zor ama lütfen önce bir sakin ol. Stres sana da bebeğe de zarar. Doktora ulaşabildin mi, ne yaptın? Hayırlı haberini bekliyoruz.

Merhaba gelsene. Kromozomlarda bir sorun yoksa veya genetik bir rahatsızlık yoksa pgt'ye gerek yok. Doktor neye dayanarak pgt dedi size?
Pgt'nin ücreti yaptıracağın merkeze göre değişir. Kimi yer embriyo başına fiyat alırken kimi yer toplu ücret alıyor. Ben ve bir kaç arkadaş Şişli Memorial'de yaptırdık. Embriyo başı tüm kromozom analizi 350 dolar fish yöntemi 150 euro. Eğer pgt yaptırırsan büyük ihtimalle tüm kromozom analizi ile yapılacaktır sana. Allah yardımcın olsun.

merhaba hazade senin icin inan uzuldum suan hissettiklerini yasadiklarini anliya biliyorum cunku kendim yasadim sana sunu soyleye bilirimki kahverengi leke geldi diye sakin kendini birakma uzulme sitres yapma cunku stres her ikinize zarar verir senin suan yapman gereken sey doktorunu araman

DELIKIZ benim aram iyi de onlar içerde nasıllar bilemiyorum hiç
inş. iidirler
hadi hayırlısı
nerde yaptırıyorsun sorunun neydi[/QUOTE]

canim benim sorunum genetik ayleden gelme hastalik bana ve esime bulasmis halbuku bizim aylede kasinlikle benim gibi olan yok hastalikli cocuklar da yok. Tedavimi bilmiyorum nerde yaptirsam istambuldaki merkezlerden birine gidicem de hangisi iyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…