- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.901
bu defa daha fazla sanırım kese bozulduu
dur bakalım hele doktora mı gitsen tekrar acep
:18:
progestan kullanıyorsun değilmi
Ewet cnm kullanıorumm offf Allahımmm offffffffffffffffffff
sıkma canını hayırlısı olsun inş.
vardır bunda da bir hayır inş.
Aman artık hayır mayırı bıraktım cnm bunaldım vallahi yaaa yoruldummm
hazade benim de 5 . haftadan beri hep oldu progestan kullandım 3 tane 200 lük kullanmıştım. 6 ve 7. haftada da oldu. bir de diğer topiğmde arkadaş var o da arda beye gidiyor onun da oldu kanaması da oldu Arda bey dinlen dedi başka ilaç a vermedi. geçti. benim 9 artı 3 te adet gibi foş diye kanamam oldu inşallah olmayacak bir şey...kahverengimsi akıntı yine başladı
hazade benim de 5 . haftadan beri hep oldu progestan kullandım 3 tane 200 lük kullanmıştım. 6 ve 7. haftada da oldu. bir de diğer topiğmde arkadaş var o da arda beye gidiyor onun da oldu kanaması da oldu Arda bey dinlen dedi başka ilaç a vermedi. geçti. benim 9 artı 3 te adet gibi foş diye kanamam oldu inşallah olmayacak bir şey...
,,
Yok canım gitmiycem ya n olucaksa olsun artıkksen de haklısın
doktora gidecekmisin peki
İnşallah canım ama ne bilimmm ya pek umudum kalmadı artık benimhazade benim de 5 . haftadan beri hep oldu progestan kullandım 3 tane 200 lük kullanmıştım. 6 ve 7. haftada da oldu. bir de diğer topiğmde arkadaş var o da arda beye gidiyor onun da oldu kanaması da oldu Arda bey dinlen dedi başka ilaç a vermedi. geçti. benim 9 artı 3 te adet gibi foş diye kanamam oldu inşallah olmayacak bir şey...
,,
aa bak hazade gördünmü bu güzel bir haber demekki bişey olmayacak inş.
rapor alıp dinlensen mi hazade
hazade bugün arda bey femicalde ister orayı ara sor ister ben arda beyin cep telini vereyim mesaj yaz döner sana
gönder canım sana zahmet ararım ben
Canım panik yapma. Doktoru ara. Git bir muayene ol. Dinlenmen gerekiyorsa rapor alırsın. Mücadeleyi bırakmak yokBak Nesrin'e aylardır ne acılar çekti. Ne büyük mücadele verdi. Bizim başımıza bu kader yazılmış. Ama ilk olumsuzlukta teslim olmayacağız. Hemen doktoru ara. Sakın ne olursa olsun deyip bekleme..
Canım keşke ilk olsaa bu 7. oldu artık inanki ne gücüm kaldı nede inancım yoruldummCanım panik yapma. Doktoru ara. Git bir muayene ol. Dinlenmen gerekiyorsa rapor alırsın. Mücadeleyi bırakmak yokBak Nesrin'e aylardır ne acılar çekti. Ne büyük mücadele verdi. Bizim başımıza bu kader yazılmış. Ama ilk olumsuzlukta teslim olmayacağız. Hemen doktoru ara. Sakın ne olursa olsun deyip bekleme..
ben burdayım
öyle demek hazadeCanım keşke ilk olsaa bu 7. oldu artık inanki ne gücüm kaldı nede inancım yoruldumm
Saol canım iyikki varsın ...
öyle demek hazade
chnb neler yaşadı görmüyormusun
herkesin ayrı sıkıntısı var ama kimse mücadeleden vazgeçmiyor
sen de öyle olmalısın
bak yaşanan örnekler var
güzel düşünmeye çalış daha hiçbirşey bitmiş değil
lütfen üzülme arda beyi ara bakalım o ne diyecek merak ettim ben de şimdi
hazade canım mesaj kutun dolu gitmiyor aramışsın gerçi...
sakin ol elini karnına koy 99 kere el mübdiü de...
bir de benim suyum geldiğinde bir tanıdık bana şu duayı oku ded...
7 defa fatiha
1o1 defa
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıbbin kulubi ve devaina ve afiyetin edgani şifaiha ve nuri etsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi vessellim.
başlamadan 3 kere estağfirullah
3 elhamdülillah
1 kere allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed de. dileğini dile bu 7 ve 101 kere oku sonra kapanışı yine 1 kere selavatla kapa.
Merhaba gelsene
Öncelikle senin ve eşinin kromozom testleri yapılıp genetik bir sorun var mı ona bakılması lazım. Genetik bir sorun yoksa pgt ye gerek yok. Boşu boşuna pgt yaptırma. Bizler genelde Memorial'da tedavi gördük. Ama başka merkezlere gidenler de var. Sen hangi ildesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?