Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kahverengimsi akıntı yine başladı
hazade benim de 5 . haftadan beri hep oldu progestan kullandım 3 tane 200 lük kullanmıştım. 6 ve 7. haftada da oldu. bir de diğer topiğmde arkadaş var o da arda beye gidiyor onun da oldu kanaması da oldu Arda bey dinlen dedi başka ilaç a vermedi. geçti. benim 9 artı 3 te adet gibi foş diye kanamam oldu inşallah olmayacak bir şey...

,,

aa bak hazade gördünmü bu güzel bir haber demekki bişey olmayacak inş.
rapor alıp dinlensen mi hazade

hazade bugün arda bey femicalde ister orayı ara sor ister ben arda beyin cep telini vereyim mesaj yaz döner sana

sen de haklısın

doktora gidecekmisin peki
Yok canım gitmiycem ya n olucaksa olsun artıkk
İnşallah canım ama ne bilimmm ya pek umudum kalmadı artık benim (((8
aa bak hazade gördünmü bu güzel bir haber demekki bişey olmayacak inş.
rapor alıp dinlensen mi hazade

Akşam giderim bizim ordakine betahcg me baktırırm bakalım kaç olmuş

gönder canım sana zahmet ararım ben

Canım panik yapma. Doktoru ara. Git bir muayene ol. Dinlenmen gerekiyorsa rapor alırsın. Mücadeleyi bırakmak yok Bak Nesrin'e aylardır ne acılar çekti. Ne büyük mücadele verdi. Bizim başımıza bu kader yazılmış. Ama ilk olumsuzlukta teslim olmayacağız. Hemen doktoru ara. Sakın ne olursa olsun deyip bekleme..

bence de..........

Canım keşke ilk olsaa bu 7. oldu artık inanki ne gücüm kaldı nede inancım yoruldumm

Saol canım iyikki varsın ...

Canım keşke ilk olsaa bu 7. oldu artık inanki ne gücüm kaldı nede inancım yoruldumm

Saol canım iyikki varsın ...
öyle demek hazade
chnb neler yaşadı görmüyormusun
herkesin ayrı sıkıntısı var ama kimse mücadeleden vazgeçmiyor
sen de öyle olmalısın
bak yaşanan örnekler var
güzel düşünmeye çalış daha hiçbirşey bitmiş değil
lütfen üzülme arda beyi ara bakalım o ne diyecek merak ettim ben de şimdi

aradım muayenedeymiş canımmay bayılıcam birazdan ya of çok stres yaptımm

hazade canım mesaj kutun dolu gitmiyor aramışsın gerçi...

sakin ol elini karnına koy 99 kere el mübdiü de...

bir de benim suyum geldiğinde bir tanıdık bana şu duayı oku ded...

7 defa fatiha
1o1 defa
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıbbin kulubi ve devaina ve afiyetin edgani şifaiha ve nuri etsari ve diyaiha ve ala alihi ve sahbihi vessellim.

başlamadan 3 kere estağfirullah
3 elhamdülillah
1 kere allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed de. dileğini dile bu 7 ve 101 kere oku sonra kapanışı yine 1 kere selavatla kapa.

aradım cnm hemen başlıycam dualaraa
allah hepimizin yardımcısı olsun yaa ne diyimm
cepten msj atsan cnm atabilirmisinn

kromozomlarda sorun yok yaptırdık.ama boş gebelikler yaşadığım için pgt önerildi.istanbudayım.ne kadara mal oldu sizinki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…