- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.941
Kızlar hazade doktora mı gitti ? Bende de teli var ama aramadım. Bir daha arasak mı ? :26:
hayırdır kızlar hazadem gelmedi mi :26:Canım bilmiyoruz nerede. Sana zahmet bir arar mısın? Çok merak ettik.
hayırdır kızlar hazadem gelmedi mi :26:
hazadem canım biliyorum zor ama lütfen önce bir sakin ol. Stres sana da bebeğe de zarar. Doktora ulaşabildin mi, ne yaptın? Hayırlı haberini bekliyoruz.
hazadem nerelerdesin? Meraktayım :18::18::18:
hazadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba hazade senin icin inan uzuldum suan hissettiklerini yasadiklarini anliya biliyorum cunku kendim yasadim sana sunu soyleye bilirimki kahverengi leke geldi diye sakin kendini birakma uzulme sitres yapma cunku stres her ikinize zarar verir senin suan yapman gereken sey doktorunu araman
hazade ALLAH yardimcin olsun insaallah kotu birsey yoktur
chnb sende hazadenin numarası var mıydı? Çok meraklandım.
inş. kötü birşey yoktur
RABBİM yardımcısı olsun
İnş kötü bir durum yoktur. Doktordadır belki :26:
Dua edelim...
şu an ezan okunuyor ezanların hürmetine sorun yoktur inşallah...
Kızlar hazade doktora mı gitti ? Bende de teli var ama aramadım. Bir daha arasak mı ? :26:
Canım bilmiyoruz nerede. Sana zahmet bir arar mısın? Çok merak ettik.
hayırdır kızlar hazadem gelmedi mi :26:
Akıntısı vardı canım. Öğleden beri yok. Meraktayız...
Akıntısı vardı canım. Öğleden beri yok. Meraktayız...
canım benim hazademmm tatlım lütfen sakin ol Rabbim sana emanet bıraktı göbişineKızlar hepinizden Allah binkere razı olsun iyi deilim akkıntım dewam edio Arda beyin asistanı gelmenize gerek yok dedi!!! bu durumuda anlamış deilim akasyam aradı saolsun nesrin abla uyuyodum aradıgında duymadım kusura bakma ne olur...Birazdan beta hcg yaptırıcam bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var ....İyikki varsınız iyikki sizi tanımışımmm betada belli olur egerki düşmüsse ztn kese bozulmuştur beklemenin anlamı yok
Bu 7 oldu tam tamına 7bdile kolay 7 umut 7 hayal kırıklığı gücüm tükendi artık hayata nasıl yön veririm bilemiorum
Kızlar hepinizden Allah binkere razı olsun iyi deilim akkıntım dewam edio Arda beyin asistanı gelmenize gerek yok dedi!!! bu durumuda anlamış deilim akasyam aradı saolsun nesrin abla uyuyodum aradıgında duymadım kusura bakma ne olur...Birazdan beta hcg yaptırıcam bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var ....İyikki varsınız iyikki sizi tanımışımmm betada belli olur egerki düşmüsse ztn kese bozulmuştur beklemenin anlamı yok
Bu 7 oldu tam tamına 7bdile kolay 7 umut 7 hayal kırıklığı gücüm tükendi artık hayata nasıl yön veririm bilemiorum
Kızlar hepinizden Allah binkere razı olsun iyi deilim akkıntım dewam edio Arda beyin asistanı gelmenize gerek yok dedi!!! bu durumuda anlamış deilim akasyam aradı saolsun nesrin abla uyuyodum aradıgında duymadım kusura bakma ne olur...Birazdan beta hcg yaptırıcam bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var ....İyikki varsınız iyikki sizi tanımışımmm betada belli olur egerki düşmüsse ztn kese bozulmuştur beklemenin anlamı yok
bebişi sıkı tutundu inşallah hiç bişi olmayacak ALLAH ın izniyle
canım benim hazademmm tatlım lütfen sakin ol Rabbim sana emanet bıraktı göbişinebeta sonucun gayet güzel çıkacak ben hissediyorumm ALLAH korusun ağzından yel alsınnn lütfenn annesi bebişin seninle bunu hisset lütfen çok dua edicemm yalnız akıntı derken leke mi var :26: bende de kahverengi leke var progynex iğneye başladım cumaya kadar inşallah sende etkili iğne ilaçla dinlenerek kucağında olduğunun haberlerini de alıcaz inşalah
canım Mervem dikkat etmeye çalışıyom canım tam çıkacakken farkettimAman şifam dinlen leken varsa aman aman dikkat et
İnşallah cnm ben hapını içiorum ne olur sende dikkat et aman allah korusun ne olur uzan dinlenn canım benimm allah yardımcımız olsun 1 hafta rapor aldım bakalım şirkettekiler n diycekbebişi sıkı tutundu inşallah hiç bişi olmayacak ALLAH ın izniyle
canım benim hazademmm tatlım lütfen sakin ol Rabbim sana emanet bıraktı göbişinebeta sonucun gayet güzel çıkacak ben hissediyorumm ALLAH korusun ağzından yel alsınnn lütfenn annesi bebişin seninle bunu hisset lütfen çok dua edicemm yalnız akıntı derken leke mi var :26: bende de kahverengi leke var progynex iğneye başladım cumaya kadar inşallah sende etkili iğne ilaçla dinlenerek kucağında olduğunun haberlerini de alıcaz inşalah
ewt cnm beta hcg net bişey ifade etmio ama işde düşük varsa şayet deger düşüo ama şükürler olsun 12.539 çıktı...hazade canım beta hcg azıcık fikir verir. canım bak beni biliyorsun benim hep oldu dinlen canım... birkaç gün rapor al
Arda bey şimdi aradı canım bekliycez dedi ani kram yada ani yoğun kanama gelirse o zaman gel dedii ....Saol akasyam allah razı olsunnnHazade canım ; telefonda da söyledim doktorun dönüş yapmaması tuhaf geldi bana. O kadar emek veriyoruz biraz daha ilgi bekliyor insan. Dediğim gibi istersen bir de Melih Bey ile görüş. En azından için rahatlar. Sonuç bir gelsin de Allah'ın izniyle tedbiren gidebilirsin. Dualarım seninle
Allahım korusun cnmm Allah yaşatmasın kimseye çok zorAhh neler olmuş yine ama ortada kesin bir şey yok
Hazadem güzel haberlerini bekliyoruz
İçim bi tuhaf oldu
sanki ben yaşadım bu durumları
Valla içimden bir şey koptu sanki hazadem yüreğim gümledi
Çok zor bizim yaşadıklarımız
Millete bakıyorum garantilemiş gibi konuşmalar bencillikler
Yaşamayan anlamaz tamam ama ne bileyim zor işte
En güzeli Allah'a sığınmak ve her şeyin ondan geldiğine inanmak
İnsanın yüreği öyle bi ferahlıyorki
Rabbime güvenmek teslim olmak sorgulamamak ne güzel ahh
aman şifa olsun ve olmuş bile maşallah değerin çok çok iyi Rabbim nazarlardan korusun inşallah bebişin sağlıklıca kucağına konsun inşallahİnşallah cnm ben hapını içiorum ne olur sende dikkat et aman allah korusun ne olur uzan dinlenn canım benimm allah yardımcımız olsun 1 hafta rapor aldım bakalım şirkettekiler n diycek
ewt cnm beta hcg net bişey ifade etmio ama işde düşük varsa şayet deger düşüo ama şükürler olsun 12.539 çıktı...
Arda bey şimdi aradı canım bekliycez dedi ani kram yada ani yoğun kanama gelirse o zaman gel dedii ....Saol akasyam allah razı olsunnn
Allahım korusun cnmm Allah yaşatmasın kimseye çok zor
Mervemm bu sınav büyük sınav rabbim yardımcımız olsun artık bize mutluluğu versin inan çok yoruldum gücüm tükenti
ohh maşallah tatlım çok sevindim ki ben böyle güzel bir değer bekliyordum12.539 çıtı kızlar degerim 1 hafta rapor aldım artık bakalım ne olucakkk
Kizlar merhaba 2. Denememin olumsuz neticesinide persembe aldim ve simdi genetik testleri yapalim dedi drum yaptiraniniz varmi nasil oluyo benim iki dondurulmusum daha varken yapmak istemiyorum onlarda tutmaz ise yeni tedavi yeni klinik asamasinda deniyim diyorum bugun bahceci kliniginde tanidigin dru guvenc beye ve memorial cem beye mail attim guvenc beyden haber geldi pkolu olmam 29 yasinda olmam kendi kendime gebe kalabilmis olmam pgtyi gerektiricek sebePler pek yok gibi dedi kafam cok karisti o kdr maddi manevi cokuyoruz sirf para icin mi istiolar bu testleri diye dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?