Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazadem canım biliyorum zor ama lütfen önce bir sakin ol. Stres sana da bebeğe de zarar. Doktora ulaşabildin mi, ne yaptın? Hayırlı haberini bekliyoruz.

hazadem nerelerdesin? Meraktayım :18::18::18:

hazadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hazade ALLAH yardimcin olsun insaallah kotu birsey yoktur

chnb sende hazadenin numarası var mıydı? Çok meraklandım.

inş. kötü birşey yoktur
RABBİM yardımcısı olsun

İnş kötü bir durum yoktur. Doktordadır belki :26:
Dua edelim...

şu an ezan okunuyor ezanların hürmetine sorun yoktur inşallah...

Kızlar hazade doktora mı gitti ? Bende de teli var ama aramadım. Bir daha arasak mı ? :26:

Canım bilmiyoruz nerede. Sana zahmet bir arar mısın? Çok merak ettik.

hayırdır kızlar hazadem gelmedi mi :26:

Akıntısı vardı canım. Öğleden beri yok. Meraktayız...

Kızlar hepinizden Allah binkere razı olsun iyi deilim akkıntım dewam edio Arda beyin asistanı gelmenize gerek yok dedi!!! bu durumuda anlamış deilim akasyam aradı saolsun nesrin abla uyuyodum aradıgında duymadım kusura bakma ne olur...Birazdan beta hcg yaptırıcam bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var ....İyikki varsınız iyikki sizi tanımışımmm betada belli olur egerki düşmüsse ztn kese bozulmuştur beklemenin anlamı yok
Bu 7 oldu tam tamına 7bdile kolay 7 umut 7 hayal kırıklığı gücüm tükendi artık hayata nasıl yön veririm bilemiorum

Akıntısı vardı canım. Öğleden beri yok. Meraktayız...
bebişi sıkı tutundu inşallah hiç bişi olmayacak ALLAH ın izniyle

canım benim hazademmm tatlım lütfen sakin ol Rabbim sana emanet bıraktı göbişine beta sonucun gayet güzel çıkacak ben hissediyorumm ALLAH korusun ağzından yel alsınnn lütfenn annesi bebişin seninle bunu hisset lütfen çok dua edicemm yalnız akıntı derken leke mi var :26: bende de kahverengi leke var progynex iğneye başladım cumaya kadar inşallah sende etkili iğne ilaçla dinlenerek kucağında olduğunun haberlerini de alıcaz inşalah

hazade canım beta hcg azıcık fikir verir. canım bak beni biliyorsun benim hep oldu dinlen canım... birkaç gün rapor al

Hazade canım ; telefonda da söyledim doktorun dönüş yapmaması tuhaf geldi bana. O kadar emek veriyoruz biraz daha ilgi bekliyor insan. Dediğim gibi istersen bir de Melih Bey ile görüş. En azından için rahatlar. Sonuç bir gelsin de Allah'ın izniyle tedbiren gidebilirsin. Dualarım seninle

Kizlar merhaba 2. Denememin olumsuz neticesinide persembe aldim ve simdi genetik testleri yapalim dedi drum yaptiraniniz varmi nasil oluyo benim iki dondurulmusum daha varken yapmak istemiyorum onlarda tutmaz ise yeni tedavi yeni klinik asamasinda deniyim diyorum bugun bahceci kliniginde tanidigin dru guvenc beye ve memorial cem beye mail attim guvenc beyden haber geldi pkolu olmam 29 yasinda olmam kendi kendime gebe kalabilmis olmam pgtyi gerektiricek sebePler pek yok gibi dedi kafam cok karisti o kdr maddi manevi cokuyoruz sirf para icin mi istiolar bu testleri diye dusunmeden edemiyorum

Ahh neler olmuş yine ama ortada kesin bir şey yok
Hazadem güzel haberlerini bekliyoruz
İçim bi tuhaf oldu
sanki ben yaşadım bu durumları

Aman şifam dinlen leken varsa aman aman dikkat et

Valla içimden bir şey koptu sanki hazadem yüreğim gümledi
Çok zor bizim yaşadıklarımız
Millete bakıyorum garantilemiş gibi konuşmalar bencillikler
Yaşamayan anlamaz tamam ama ne bileyim zor işte
En güzeli Allah'a sığınmak ve her şeyin ondan geldiğine inanmak
İnsanın yüreği öyle bi ferahlıyorki
Rabbime güvenmek teslim olmak sorgulamamak ne güzel ahh

İnşallah cnm ben hapını içiorum ne olur sende dikkat et aman allah korusun ne olur uzan dinlenn canım benimm allah yardımcımız olsun 1 hafta rapor aldım bakalım şirkettekiler n diycek
hazade canım beta hcg azıcık fikir verir. canım bak beni biliyorsun benim hep oldu dinlen canım... birkaç gün rapor al
ewt cnm beta hcg net bişey ifade etmio ama işde düşük varsa şayet deger düşüo ama şükürler olsun 12.539 çıktı...
Arda bey şimdi aradı canım bekliycez dedi ani kram yada ani yoğun kanama gelirse o zaman gel dedii ....Saol akasyam allah razı olsunnn
Ahh neler olmuş yine ama ortada kesin bir şey yok
Hazadem güzel haberlerini bekliyoruz
İçim bi tuhaf oldu
sanki ben yaşadım bu durumları
Allahım korusun cnmm Allah yaşatmasın kimseye çok zor

Mervemm bu sınav büyük sınav rabbim yardımcımız olsun artık bize mutluluğu versin inan çok yoruldum gücüm tükenti

aman şifa olsun ve olmuş bile maşallah değerin çok çok iyi Rabbim nazarlardan korusun inşallah bebişin sağlıklıca kucağına konsun inşallah

bende dinleneceğim haftasonuna kadar

12.539 çıtı kızlar degerim 1 hafta rapor aldım artık bakalım ne olucakkk
ohh maşallah tatlım çok sevindim ki ben böyle güzel bir değer bekliyordum ayy sevindim izinli olmana bolca dinlen inşallah bebişin bırakmıycak seni

hazadem rapor almakla en iyisini yapmışsın. Elinden geldiğince yorulmamaya çalış. Değerin de azalmamış maşallah Dualarımız seninle bunu sakın unutma. Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.

Merhaba ozo. Kromozom testi mi istediler? Devlette ücretsiz yapılıyor ama sonucun çıkması uzun sürüyor. Bir arkadaş Zeynep Kamil'de yaptırmıştı, 3 haftada çıkmıştı sonuç yanlış hatırlamıyorsam. Pıhtılaşma ve bağışıklığa baktırdın mı?

şifam aman sen de dikkat et, yemek ve tuvalet dışında gerekirse hiç kalkma yerinden. Bizim bebişler çok nazlı çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…