- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.961
12.539 çıtı kızlar degerim 1 hafta rapor aldım artık bakalım ne olucakkk
Aminnn canım Allah bin kere razı olsun sizlerdenn..Allahım ne verirse hayırlısını versin ne diyim artık ...aman şifa olsun ve olmuş bile maşallah değerin çok çok iyi Rabbim nazarlardan korusun inşallah bebişin sağlıklıca kucağına konsun inşallah
bende dinleneceğim haftasonuna kadar
ohh maşallah tatlım çok sevindim ki ben böyle güzel bir değer bekliyordumayy sevindim izinli olmana bolca dinlen inşallah bebişin bırakmıycak seni
İncimmm canımm benimmm biliorum herzaman yanımdasınnn Allah razı olsunn evet rapor iyi oldu ama bakalım şirket ne diycek :18:hazadem rapor almakla en iyisini yapmışsın. Elinden geldiğince yorulmamaya çalış. Değerin de azalmamış maşallahDualarımız seninle bunu sakın unutma. Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.
Hazadem çoook sevindim canımDeğerin de yükselmiş maşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak. Bebeğin sana tutunuyor. Bak sakın işi düşünme Ben de salak gibi aynı hatayı yapıyorum. Ama olan bize oluyor. kendime çok kızıyorum. Bir sürü emek veriyoruz. İşyerinin çok mu umrunda. Bizim arkadaş eğitimler yüzünden 2. bebeğini düşürdü. Hem de yaşı 37 falan. Çok istediği bir bebekti. İki ahhh vahh ettiler. herkes işine döndü. Olan bebeğe oldu.O yüzden bebeğin iyi olsun da gerisi boş.. Ne derlerse desinler
Aminnn canım Allah bin kere razı olsun sizlerdenn..Allahım ne verirse hayırlısını versin ne diyim artık ...
İncimmm canımm benimmm biliorum herzaman yanımdasınnn Allah razı olsunn evet rapor iyi oldu ama bakalım şirket ne diycek :18:
Akasyam benimm canımmm çok saolll ewet deger yükselmiş fakat kese küçük dedi doktor ...Ya ben işi takmıorum ben kalp atışı duysam aynı anda istifa edicemde işde duyamadık henüz ...
Veee kızlare olağan üstü bişey olduuu 2 kese gözüktü şok oldukkkk
Aminnn canım Allah bin kere razı olsun sizlerdenn..Allahım ne verirse hayırlısını versin ne diyim artık ...
İncimmm canımm benimmm biliorum herzaman yanımdasınnn Allah razı olsunn evet rapor iyi oldu ama bakalım şirket ne diycek :18:
Akasyam benimm canımmm çok saolll ewet deger yükselmiş fakat kese küçük dedi doktor ...Ya ben işi takmıorum ben kalp atışı duysam aynı anda istifa edicemde işde duyamadık henüz ...
Merhaba ozo. Kromozom testi mi istediler? Devlette ücretsiz yapılıyor ama sonucun çıkması uzun sürüyor. Bir arkadaş Zeynep Kamil'de yaptırmıştı, 3 haftada çıkmıştı sonuç yanlış hatırlamıyorsam. Pıhtılaşma ve bağışıklığa baktırdın mı?
evet incimm dikkat etmek , bolca dinlenmek baştacım oldu artıkşifam aman sen de dikkat et, yemek ve tuvalet dışında gerekirse hiç kalkma yerinden. Bizim bebişler çok nazlı çok :)
maşallah maşallah ayyy çok ama çok daha mutlu oldum Yüce Rabbim evlatlarını nasip etmiş ne kadar güzel yaaaa çok sevindim cici cici 2 adet bebişler yeğenlerimiz geliyoooo Rabbim nazarlardan korusun vaktinde kucağına almak nasip olsun inaşşah öptüm seni ve yeğenlerimiAminnn canım Allah bin kere razı olsun sizlerdenn..Allahım ne verirse hayırlısını versin ne diyim artık ...
hazadem canım ne olur canını sıkma tam kırmızı gelmedikçe canını sıkma.inşaAllah sağlıkla devam edecek hemileliğim.
iki kesemiiiii daha ne olsun buyrun buyrun rabbimin mucizeleri iişte.resmen tuhaflaştım.
başka topikten bir arkadaş epey bir uğraş verdikten somra artık bişey yapamama kararı vermiş.sonra yılllık kontrol için dr a gitmiş.rahim ağzı kanseri için smir testi yapmışlar.sonuç kötü çıkmış.rahmini almamız gerek demişler.işlemlere başlamak için yine dr a kontrole gitmiş eşile.ultrasyonda gebelik gözükmüş hemde iki kese.maAşallah maşaAllah yani.kadın rahiminden olacakken rabbim ikiz nasip etti.gerçi daha yeni inşaAllah sağlıkla devam edecek.bu hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemeyi gösteriyor.sende içini ferah tut canım rabbimin izniyle kucağına alırsın hazade.
Canim sanirim onu soyledi peki devlette yaptirmadim diger tup tedavimi kabul ederlermi direk hemen bu testleri yaptirmak istiyorum dersem birde ozel olarak yaptirirsak ne kdr tutar peki?
Ya cnm ben anlamadım vallahi gerçekten Allahım çok büyük ya gerçekden ya 2 keseyi görmek ne bilim ya doktora dedimki mümkün deil dün arda bey çok iyi cihazla baktı dedim hanımefendi buyrun dedi ekrana bakın .... ya gerçekten beynim durdu yaaahazadem canım ne olur canını sıkma tam kırmızı gelmedikçe canını sıkma.inşaAllah sağlıkla devam edecek hemileliğim.
iki kesemiiiii daha ne olsun buyrun buyrun rabbimin mucizeleri iişte.resmen tuhaflaştım.
başka topikten bir arkadaş epey bir uğraş verdikten somra artık bişey yapamama kararı vermiş.sonra yılllık kontrol için dr a gitmiş.rahim ağzı kanseri için smir testi yapmışlar.sonuç kötü çıkmış.rahmini almamız gerek demişler.işlemlere başlamak için yine dr a kontrole gitmiş eşile.ultrasyonda gebelik gözükmüş hemde iki kese.maAşallah maşaAllah yani.kadın rahiminden olacakken rabbim ikiz nasip etti.gerçi daha yeni inşaAllah sağlıkla devam edecek.bu hiç bir zaman umudumuzu kaybetmemeyi gösteriyor.sende içini ferah tut canım rabbimin izniyle kucağına alırsın hazade.
Kuzummm vallahi bende anlamadım yaaa şok üstüne şok yaaa bakalım ne olucakkkNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞook oldummmm.. Hazadem ikiz miii yoksa Anaaaaa... Nası yani yaaaaa Valla çok şaşkınımm. Hele bir açıkla bakimmm
Allah razı olsun şifammm bakalım ne olucakk bende şok içersindeyim gerçekten ne hissedicegimi bilemedim artık :18::18::18::18::18:evet incimm dikkat etmek , bolca dinlenmek baştacım oldu artıkRabbime emanetiz bu nazlı bebişler hepimize sağlıklıca nasip olsun tez zamanda inşallah
maşallah maşallah ayyy çok ama çok daha mutlu oldum Yüce Rabbim evlatlarını nasip etmiş ne kadar güzel yaaaa çok sevindim cici cici 2 adet bebişler yeğenlerimiz geliyoooo Rabbim nazarlardan korusun vaktinde kucağına almak nasip olsun inaşşah öptüm seni ve yeğenlerimi
hazadeeeeee
Şok şok şok şok
Allah'ım bu nasıl bir şeydir... Sen tedavi ol, 2 embriyo transferi yapılsın ama tutmasın. Doğal dene ve ikiz olsun. Allah'ım ne kadar büyüksün...
Doktor ne dedi, anlat çatlayacağım
hazadem inş ikisinin de içi doludur, inş sana sımsıkı tutunurlar, inş sağlıklıdırlar...
Ya cnm ben anlamadım vallahi gerçekten Allahım çok büyük ya gerçekden ya 2 keseyi görmek ne bilim ya doktora dedimki mümkün deil dün arda bey çok iyi cihazla baktı dedim hanımefendi buyrun dedi ekrana bakın .... ya gerçekten beynim durdu yaaa
Kuzummm vallahi bende anlamadım yaaa şok üstüne şok yaaa bakalım ne olucakkk
Allah razı olsun şifammm bakalım ne olucakk bende şok içersindeyim gerçekten ne hissedicegimi bilemedim artık :18::18::18::18::18:
İncimmm vallahi şok şok şokkk dediğim gibi neler hissedicegimi bilemedim ya doktor yaşlı bir doktor pek memnun kaldıgım sölenemez ama görünen belli idi 2 tane kese vardı yolk kesede vardı bakalım ptesi ne olucakk ama beni şok eden sıl şey ikinci keseyi arda bey nasıl göremedi yada bir andamı oluştu kawrayamadım yaaa
inşallah canımmm bakalım hayat bize neyi göstericekk
Vallahi görüntü elimde fakat ben inanmadım cnm yani n bilim olamaz yaaaa arda beyin cihazı çok iyi kesinlikle görmeliydi ....Ayy gerçekten yaaaa... Mucizeye bakk.. Allah'ım sen büyüksün... İki tane pgt li yerleşsin. tutmasın. İki tane normal hamile kal. Vayy anasınıııÇokk acayippp Süperrr
Çok ilginç gerçekten. Doktorun gözünden kaçmış olamaz. Ya da çok mu küçüktü de birden büyüdü. Pazartesiye kadar topiğe rahat yok
Vallahi görüntü elimde fakat ben inanmadım cnm yani n bilim olamaz yaaaa arda beyin cihazı çok iyi kesinlikle görmeliydi ....
Ewet cnm bende onu diorumm gözünden kaçamaz bir andada büyümez die düşünüorum vallahi anlayamadım yaaa ....
Vallahi benim yüzümden hepiniz sıkıntı aldınız kızlarrr Hakkınızı helal edin
çok yoruldum cnm ya hep bir umutla gidiyorum eli boş dönüorumm eger ikiz ise bile daha erken dedi doktorYa pazartesi niye bekliyorsun ki ? Yeni bir gelişme var sonuçta. Doğru mu yanlış mı gidip baktırsana. İllla ki pazartesi olması niye ?
bendeeeeeeeeŞoktan çıkamadım
Hazadem senin sayı benim dikkatimi çekmişti. Kandaki oran da çok yüksek değil mi ? Bu sayı ile ikiz demiyorlar mı ? Ben mi yanlış biliyorum kızlar ? :26:
derğer haftaya göre normal bence de.belki yeni bölünmüştür diyecem ama oda tek yumurta iki olursa aynı kesede iki embriyo olur.yada arda bey birini görünce ki doğal olduğu için ikinciyi aramamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?