- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.981
vallahi cnm bende anlamadım yaa offf gelde yat şimdi herkes dio takma düşünme boşver rahat oll ptesi gidersin sanki öle kolay oluooo
Ya birisi bana anlatsın lütfenn neler oluyoooooooo
Hazadeciğim net bağlantım kopuyor gidip geliyorum ikide bir
mervecim hazade bu gün dr a gitti iki kese görünmüş hepimiz şaşkınlığımızı atlatmaya çalışıyoruzzzz.
Ohhh çok şükür maşallah bebeklerimize o zaman
Akşam üstü öyle üzüldümki anlatamam hazae kardeşim valla
Allah çok büyük ama biz kullar çok nankör ve sabırsızız galiba
ben ataşehir memorialde yaptırdım. 1500 tl civarı ilaç, 4300 tedavii 1800 pgt tuttu ama olmadı benim.
günaydın..günaydın hepinize kızlar.güzel haberler devam etsin inşaAllah.ve dilerim bende bir gün güzel haberi veririm.
Merhaba gelsene. Kromozomlarda bir sorun yoksa veya genetik bir rahatsızlık yoksa pgt'ye gerek yok. Doktor neye dayanarak pgt dedi size?
Pgt'nin ücreti yaptıracağın merkeze göre değişir. Kimi yer embriyo başına fiyat alırken kimi yer toplu ücret alıyor. Ben ve bir kaç arkadaş Şişli Memorial'de yaptırdık. Embriyo başı tüm kromozom analizi 350 dolar fish yöntemi 150 euro. Eğer pgt yaptırırsan büyük ihtimalle tüm kromozom analizi ile yapılacaktır sana. Allah yardımcın olsun.
Canım benim bende anlamadımm neler oluo neler yaşanıooYa birisi bana anlatsın lütfenn neler oluyoooooooo
Hazadeciğim net bağlantım kopuyor gidip geliyorum ikide bir
Ewet cnm sorun şuan için bu acaba keseler dolumu:18::18::18:canım benim elbette kolay değil belirsizlik.ikinci kese göründümü göründü.şimdi aklımıza takılan her ikisinde bebek varmı?senin düşünerek çözeceğin bişey yok o yüzden dua et hayırlısını dile uyumaya çalış.kendini germe lütfen.
Vallahi cnm bizde anlamadım şaşkınlık içerisindeyizzSayfam dondu geçmişe gitmiyo
Anlatacaksınız anlatın hadi meraktan çatlayacağım
İki kese felan demiş doktor galiba ikizmi şimdi
Kanamana ne dedi doktor
Saol cnm benimmmbiliorum hepiniz yanımdasınız...Ohhh çok şükür maşallah bebeklerimize o zaman
Akşam üstü öyle üzüldümki anlatamam hazae kardeşim valla
Allah çok büyük ama biz kullar çok nankör ve sabırsızız galiba
Aminnn Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahh tekmi ikizmi onuda bilemedikİkiz gebelikten dOlayida kanama olabailir benimde dort ay falan olmustu kanama olunca hemen korkmayin kizlar benim normal adet kanamasi gibi oluyodu
Korkudan her gun nerdeyse acildeydik ama sonra alisiyo insan bisey olmaz allahin izniyle
Rabbim hepi nizin yardimcisi olsun
Yok cnm mesaj gelmedii inşallah cnm bakalım sonucu ne olucak..Canim ben sana mesaj atmistim bugun gelmedi mi?
Simdi baktim goremedim.
Giremiyorum nete ama senin icin arada bakmaya calisiyorum.
Simdi yine bir baktim ki durumlar degismis keseler iki olmus. Degerin de dusmemis.
Yolunda gorunuyor guzelim simdilik bence.
Ptesiyi beklemesen Akasyanin dedigi gibi yarin veya obur gun yine Arda Beye gitsen nasil olur? Iyi olmaz mi?
Kizlar bu arada hic birinizi unutmadim , aklimdasiniz her gun.
Ama nefes alamiyorum bugunlerde o yuzden giremiyorum. Sakin ilgilenmedigimi veya sizi unuttugumu sanmayin.
chnbcim, mattikacim, incicim , hazadecim, akasyacim, mervecim, hitucim, aydancim , maiumutcum ve tum arkadaslar selam ediyorum .
Rabbim herzaman en iyisini bilir cnm elbetteki bakalım ben hala korkuorum nedense kalp atışı olmıycak giibime geliyorherkese günaydın
hazde herşey iyi gidiyor bak
kese birken iki oldu
çok şaşırmamak lazım
RABBİM istediyse bir değil üç tane bile birden verir
belki kaderinde böylesi vardır
inş.vardır
sen bir istersen RABBİM iki tane koyar kucağına inş.
beta hcg düşmemiş doktor iki kese ve iki yolk görmüş
daha ne olsun
kanamaya takma sen
çok kanaması olup doğuran oluyor
hadi bakalım
eğer sağlıkla devam ederse
yılın süprizi sen olacaksın inş.
RABBİM ne kadar büyük
dua ediyorum
inş. hayatındaki gerçek bir mucize olacak bu ve seni bırakmayacak
bu kadar zorluktan sonra RABBİM sana sağlıklı ikiz bebekler nasip etsin inş.
Bol bol dinlen yat kalkma
İnşallahhh canımmm inşallahh en kısa zamanda sende bize hamileyim diyceksinnngünaydın hepinize kızlar.güzel haberler devam etsin inşaAllah.ve dilerim bende bir gün güzel haberi veririm.
Rabbim herzaman en iyisini bilir cnm elbetteki bakalım ben hala korkuorum nedense kalp atışı olmıycak giibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?