Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hiç sorma cnm yaaa hepimizin işi çok zor yaaa aman aman cnm sen kalp atışını duydun şükürler olsun sakın öle şeyler düşünme ne olur Rabbim yawrularını kucagına almayı nasip edicek

Hiç sorma cnm yaaa hepimizin işi çok zor yaaa aman aman cnm sen kalp atışını duydun şükürler olsun sakın öle şeyler düşünme ne olur Rabbim yawrularını kucagına almayı nasip edicek
duymadım gördüm
yaa işte insan hep bi tedirgin oluyor
eskiden derlerdiki sadece hamiş olmakla bitmiyor doğurana kadar o korku oluyor diye
gerçekten de öyleymiş onu anladım
kafa oraya takılı kalıyor
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN inş.

canııımm işte bende o yüzden paranoyak oldum çıktım yaaabebegin kalp atışı durdugu zaman 15 güne yada fazlası kanaman olmuyormuş.yani hiç bi belirtide yok ay nee biliyim kafayı yiyorum sanırım bende :)
sadece hamilelik belirtilerin ortadan kalkıyormuş o kadar yani oda zaten belirti yok nasıl anlarız bilmiyorum allah korusunnnnnn yarabbbiiiimmmm kötü düşünme sende kızz sen düşününce bende düşünüyorum

HAZADE

cnmmmm ilk önce sen umut edeceksin ve inanacaksınki sonra yavrun hep senle olsunnn sen hep olumlu düşünmeye alış ben hep öyle düşündümmmm bakk ne güzell 2 taane kese görünmüş acayip sevindimen kötüsü birinde yoksa birinde vardır bebek kuzum öle düşün gönlünü ferah tut dua et bol bollllllllllllll..

e ozaman nasıl olsa 15 günden sonra filan belli olur
bi şekilde belli oluyor demekki
neyse aman yaa ne yapalım 3.aya kadar böyle olacak sonra rahatlarız inş.
senin az kaldı valla benim daha çok var
RABBİM korusun meleklerimizi

ama hamilesin :)normal mi oldu? :)
ben ocakta pgt yaptırdım sonra 3 marttaki adet ayımda hamile kaldım doğal. Ben doğal hamile kalıyordum gerçi. 2 boş gebeliğm var eşimdee genetik sorun var bir tane 8 yaşında oğlum bir de 35 haftalık doğup kaybettiğim oğlum var... hepsi doğal yolla...

Allah yardımcın olsun. Fish'te sadece 9 kromozoma bakılıyor canım. Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarız. Merkeze karar verebildin mi? işin içine pgt girince merkez daha önemli oluyor.

tabbiki vücüt 15 günden sonra atıyormuş ölü bebegi kanama yoluyla ama nadir durumlardada kanama olmuyormuşşş..valla 3.ayına kadar inş bişey olmassa risk azalıyo ama yine var oyüzden korkuyorum..bende 15 günde bir gidicem öbür türlü dayanamam benmde 10 gün kaldı kontrolüme ama sabırsızlanıyorum daha erkende gidemem ikili tarama yapacak çünküsennde çok yok cnmm yaa 8.haftandasın sende az kaldıı inşallah hiç bişy olmayacak bebeklerimize

e ozaman yine korkmayalım demekki kanama olması şart kanama yoksa korkmamak lazım
yuh yani nazefsa benden sonra kaç gere gittin sen
ben bu gidişimden sonra memlekette de giderim dayanamam sanırım
tatil çabuk geçerse bişey olmaz da
hadi hayırlısı inş. 2li test de temiz çıkar
sen doğalmı hamile kalmıştın sorunun neydi unuttum yaa
amin inş. RABBİM korur bebeklerimizi
ben bi de ikizden teke düşme olayı var ondan da korkuyorum
hep tek mi çiftmi acep içerdeki diyorum

kızlar ben bile strese girdim yazdıklarınızı okurken.karnınızdaki bebeklerin psikolojilerini mahfettiniz az rahatlayın lütfen...onlar sizin sadece yediğinizden faydalanmıyo herşeyinizden etkileniyor.hamişliğin tadını çıkarmaya çalışın...mutlu anneler mutlu bebekler demektir...
siz ne yaparsanız yapın herşey olacağına varıyo nasılsa...
dua edelim sadece...inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamnında alırsınız bebişlerinizi kucağınıza (AMİN)

haklısın hituci
ne yapalım zor elde edince böyle oluyor demekki:18:
öyle tabi herşey olacağına varir
amin inş

canım aslında sizi çok iyi anlıyorum. insanın elinde olmuyo ama kendinizi oyalacak birşeyler bulun.bu konuları düşünmemeye çalışın.

canım aslında sizi çok iyi anlıyorum. insanın elinde olmuyo ama kendinizi oyalacak birşeyler bulun.bu konuları düşünmemeye çalışın.
ben aslında yazdığım kadar paranoyak değilim bakma
sadece insanız aklımıza gelmiyor değil yoksa sürekli bu konuyla meşgul değilim ..
çünkü stresten uzak duruyorum ,hatta kimseye kızmamaya gerilmemeye çalışıyorum
ağzımı tutuyrum valla kendime ben bile şaşıyorum ama kuzucuklar sayesinde sabretmeyi de öğrendim :))

35 yazmışım 25 haftalık...

Delikız lafın gelişi gizli dedim, ne gizlisi ayol takıldım sadece.Ben sıpaların tırmanışını görmedim malesef ,transfer ettikten sonra dr ekranı çevirince gördüm. Bizde pgt lik sorun yoktu,genetik temizdi.3.denememiz olduğu için gerek gördü Aysun Hoca. ,

Son düzenleme:
delikız sana yeni dr ler buldum. mine sıdıka kermallı lina kadın sağlığı merkezi.
Ayşe saltık.

diğer topikten tavsiye...
hituci nasılsın?

delikız sana yeni dr ler buldum. mine sıdıka kermallı lina kadın sağlığı merkezi.
Ayşe saltık.

diğer topikten tavsiye...
hituci nasılsın?
linaya gittim orda bir aşılma oldum
aşılama zamanı paracı yaklaşımlarından dolayı bıraktım orayı
eşim de sinir olmuştu aşılama günü canımızı sıktılar
ya bi de şunu öğrendim sezeryanda tüm personel bayan olsun istiyorum ama sanırım zor görünüyor bu gidişle
çnkü sadece kadın doğumcu olmuyromuş yardımcı doktor çocuk doktoru filan da oluyormuş
hepsini kadın olarak nasıl bulacağım yaaa üff

iyi o zaman maş. diyelim sen burda da anlat durumunu da arkadaşlar da öğrensin onlara da umut olsun
inş. bi hayırlı haber de senden alırız
peki 3 defadır neden tutmuyormuş herhangi bir sebebi yok yani
inş. MURADINA erersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…