- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.001
inş. duyacaksın hazade
analık ne zormuş kalp atışı duymakla bitmiyorki hep bi tedrginlik oluyor
dün ben de bişey okudum aklım takıldı panik haldeyim
normalde kanamasız düşük olmaz diye okuyordum nette ve kanama yoksa korkmayın diyorlardı
ama kalp atışı durunca hiç belli olmuyrmuş
bunu okuyunca korkar oldum acep içerde bişey oldumu diye
pazartesi randevumu cumaya aldım
ve bundan sonra ayda bir değil 15 günde bir giderim artık dayanamam
ne zor iş ya RABBİM yardım etsin hepimize
duymadım gördümHiç sorma cnm yaaa hepimizin işi çok zor yaaa aman aman cnm sen kalp atışını duydun şükürler olsun sakın öle şeyler düşünme ne olur Rabbim yawrularını kucagına almayı nasip edicek
inş. duyacaksın hazade
analık ne zormuş kalp atışı duymakla bitmiyorki hep bi tedrginlik oluyor
dün ben de bişey okudum aklım takıldı panik haldeyim
normalde kanamasız düşük olmaz diye okuyordum nette ve kanama yoksa korkmayın diyorlardı
ama kalp atışı durunca hiç belli olmuyrmuş
bunu okuyunca korkar oldum acep içerde bişey oldumu diye
pazartesi randevumu cumaya aldım
ve bundan sonra ayda bir değil 15 günde bir giderim artık dayanamam
ne zor iş ya RABBİM yardım etsin hepimize
e ozaman nasıl olsa 15 günden sonra filan belli olurcanııımm işte bende o yüzden paranoyak oldum çıktım yaaabebegin kalp atışı durdugu zaman 15 güne yada fazlası kanaman olmuyormuş.yani hiç bi belirtide yok ay nee biliyim kafayı yiyorum sanırım bende :)
sadece hamilelik belirtilerin ortadan kalkıyormuş o kadar yani oda zaten belirti yok nasıl anlarız bilmiyorum allah korusunnnnnn yarabbbiiiimmmm kötü düşünme sende kızz sen düşününce bende düşünüyorum
ben ocakta pgt yaptırdım sonra 3 marttaki adet ayımda hamile kaldım doğal. Ben doğal hamile kalıyordum gerçi. 2 boş gebeliğm var eşimdee genetik sorun var bir tane 8 yaşında oğlum bir de 35 haftalık doğup kaybettiğim oğlum var... hepsi doğal yolla...ama hamilesin :)normal mi oldu? :)
evet canım tüm kromozom yapılacak sanırım.ben de şaşırdım ama çarem kalmadı.kendim hamile kalabiliyorum belirtiler oluyo kese var ama gerisi yok 3 kere de böyle oldu artık kaldıramaz olduk.üstüne testler normal çok şükür.ne yapıcazzz?????fish yöntemi nedir?amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
e ozaman nasıl olsa 15 günden sonra filan belli olur
bi şekilde belli oluyor demekki
neyse aman yaa ne yapalım 3.aya kadar böyle olacak sonra rahatlarız inş.
senin az kaldı valla benim daha çok var
RABBİM korusun meleklerimizi
e ozaman yine korkmayalım demekki kanama olması şart kanama yoksa korkmamak lazımtabbiki vücüt 15 günden sonra atıyormuş ölü bebegi kanama yoluyla ama nadir durumlardada kanama olmuyormuşşş..valla 3.ayına kadar inş bişey olmassa risk azalıyo ama yine var oyüzden korkuyorum..bende 15 günde bir gidicem öbür türlü dayanamam benmde 10 gün kaldı kontrolüme ama sabırsızlanıyorum daha erkende gidemem ikili tarama yapacak çünküsennde çok yok cnmm yaa 8.haftandasın sende az kaldıı inşallah hiç bişy olmayacak bebeklerimize
kızlar ben bile strese girdim yazdıklarınızı okurken.karnınızdaki bebeklerin psikolojilerini mahfettiniz az rahatlayın lütfen...onlar sizin sadece yediğinizden faydalanmıyo herşeyinizden etkileniyor.hamişliğin tadını çıkarmaya çalışın...mutlu anneler mutlu bebekler demektir...
siz ne yaparsanız yapın herşey olacağına varıyo nasılsa...
dua edelim sadece...inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamnında alırsınız bebişlerinizi kucağınıza (AMİN)
ben aslında yazdığım kadar paranoyak değilim bakmacanım aslında sizi çok iyi anlıyorum. insanın elinde olmuyo ama kendinizi oyalacak birşeyler bulun.bu konuları düşünmemeye çalışın.
ben ocakta pgt yaptırdım sonra 3 marttaki adet ayımda hamile kaldım doğal. Ben doğal hamile kalıyordum gerçi. 2 boş gebeliğm var eşimdee genetik sorun var bir tane 8 yaşında oğlum bir de 35 haftalık doğup kaybettiğim oğlum var... hepsi doğal yolla...
35 yazmışım 25 haftalık...
linaya gittim orda bir aşılma oldumdelikız sana yeni dr ler buldum.mine sıdıka kermallı lina kadın sağlığı merkezi.
Ayşe saltık.
diğer topikten tavsiye...
hituci nasılsın?
Delikız lazfın gelişi gizli dedim, ne gizlisi ayol takıldım sadece.Ben sıpaların tırmanışını görmedim malesef ,transfer ettikten sonra dr ekranı çevirince gördüm. Bizde pgt lik sorun yoktu,genetik temizdi.3.denememiz olduğu için gerek gördü Aysun Hoca. ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?