Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet bi süre kanama olmassa korkmamak lazım bide zaten bebeklerde kalp durmasının nedenlerindeki büyük sorun kromozom bozukluklarmış ama bizim zaten bebekler genetige gitti ve sorunları yok o yüzden rahat olmalıyızbak heleee memlekette de yana yakıla doktor arıyacak kesinnninşallah cnm temiz çıkar 2 li testimiz de rahat ederiz..bizdede eşimde 13-14 kromozomlarında sorun vardı. ilk defa tüp bebek+pgt yaptırdık.2 tane embriyo koyuldu 1 tane tuttu maşallahhhyaaa neden öle düşünüyorsunnn niye teke düşsün bebeklerin gayet saglıklı hiç bi sıkıntılarıda yokkk annesi..sen ii düşün ii olsun..bi sürü insan ikiz çocuk sahibi oluyor senn neden olmasın allahın izniyle olucakkkyaa bi hareketlenmeye başlasalar en azından anlarız ne durumda olduklarını.böle insan meraktan çatlıyorr yaaaawww

sorma hituci çok dogru söylüyorsun.. hep böle panik halindeyizzz sıkıntı yokkken kendimize sıkıntı buluyoruz ne geregi vrsa keyfini çıkarmamız gerekirken oyyy oyyy

evet inş. ben de pgtye güveniyorum
ikimiz de ilk tüp bebekte tutturduk desene
inş. bir sıkıntı olmaz
az kaldı cumaya :18:
şimdi de sezeryanı taktım kafaya
sezeryanda sadece kadın doğumcu olmuyormuş
yanında yardımcı doktor
çocuk doktoru filan da oluyormuş
yani hepsini kadın denk getirmem çok zor
sadece etlik lokman hekimde varmış tamamı bayan personel
orayı da hiç iyi demiyorlar
doktora soracağım ben gittiğimde valla
bakalım ne diyecek bana
diyeceğim ben böyle böyle bir doğum istiyorum diye
hayırlısı ALLAHtan
eğerki olmuyorsa gider devlette yaparım daha iyi
nasılsa orda da erkek var orda da

canım bu kadar takma bence erkek dr meselesine. günah değil sanırım. benim operasyonumu türkiyede çok az dr yapabiliyor. zaten riskli gebeliklerde pek de bayan dr yok.

cnmmm kendini hiçç bunaltma illa kadın olack diye. belki erkek olması daha hayırlıdır hiç belli olmaz..hepsini bir arada bulmakta zor.tabi sen yinede araştır.sen cumamı gideceksin kontrole??

canım bu kadar takma bence erkek dr meselesine. günah değil sanırım. benim operasyonumu türkiyede çok az dr yapabiliyor. zaten riskli gebeliklerde pek de bayan dr yok.
fakat şöle bir ince ayrıntı var burda
mecbur kalırsan erkeğe gidebilirsin diyor islamda
eğerki kadın doktor imkanın varsa git demiyor
yani mecburi kalırsan doktor namahrem olmaz git diyor
dolayısı ile mecbur kalmadıkça gitmemek gerekiyor
ben de buna uymaya çalışıyorum zaten
nasılsa namahrem değil diye rahatça erkeğe görünün demiyor islamda
zaruriyet varsa gidebilirsin diyor
ben de araştırıp da bulamazsam o zaman giderim
onun dışında gitmem
artık ben iice araştırıp doktorla konuşup tamamı bayan personelle doğum yapmak için anlaşıp da sonra ameliyathaneye biri girerse o zaman sorumluluk benim üzerimden kalkıyor zaten
hayırlısı olsun inş. bulurum da bu sıkıntıya girmem
bir de ben ömrümde hiç erkeğe gitmedim bundan sonra da bundan taviz vermek istemiyorum
en azından elimden geleni yaparım
olmadı mecbur kalırsam gerisinden ben sorumlu olmam zaten ALLAH görüyor
ama baştan araştıracağım sadece onu diyorum
cnmmm kendini hiçç bunaltma illa kadın olack diye. belki erkek olması daha hayırlıdır hiç belli olmaz..hepsini bir arada bulmakta zor.tabi sen yinede araştır.sen cumamı gideceksin kontrole??
cuma gideceğim sabah 9 da randevum inş.
bakalım hayırlısı

İnşallah. Bizdeki sorun morfoloji sayı hareket, dna iyiydi, sanırım bu nedenle tutmamış,tabi ki bir de nasip kısmet Allahın takdiri.

Haklısın canım benimm ... İnşallah cnm bende öle umud ediyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun beklemekden başka çaremiz yok :18:

kızlarr evlilik yıl dönmümüzü unutmuşumm ayy çok utanıyorummmmeşim şimdi aradı hazırlan dışarıda yiyelim yemegi dediii, bende niye dedim oda acaba niye dedi hamilelik beni iyice unutkan yapmışş normalde bugün benm onu arayıp başının etini yiyor olmam gerekiyormuşsanırım benmle kafa buluyo eşşekayy hiç süslenesimde yok vallahiiii noluyor bana böle O eski halimden eser yok şimdiii

delikız ben de erkek dr meselesinde hassasım. mecbur olmadıkça gidemeyiz. sen ilk denemende pozitifi aldın ve sağlıkla bebeklerine kavuşcaksın inş. ama bizim durumlarda gebelikler riskli. riskli gebeliklerde uzman dr olmalı gittiklerimiz. ben 2 defa kayıp yaşadım 2 bayan dr.da.
herşey nasiptir ozaman profa gitsem de olacağı değiştiremezdim ama bilgisiz deneyimsiz dr.a gidemem artık. ve genelde bayanlar sıradan gebelik takibinden anlıyolar.

bir de sezeryanda seni tamamen örtüyolar, ameliyat alanı açık oluyo sadece, çocuk dr.unun senle hiç işi olmaz bebekle ilgilenir.

ben safra kesesi ameliyatı olmuştum ve bu ameliyatı yapabilen kadın dr yoktu.
şimdi de içim rahat gidebileceğim bayan kadın doğumcu yok

hazade canım sakin olmaya çalış, inş bebeğin ya da bebeklerin seninle kalıcak sağlıkla.
lekelenme olması her zaman kötü anlama gelmeyebiliyo.
bir de lekelenmen varsa progestanı hap olarak almak bi işe yaramayabilir, jel ya da iğne kullanmak lazım dr.a bi sor istersen

Bende genelde bayan doktor tercih ediyorum
Bir iki defa mecburen erkek doktora muayene olmak zorunda kaldım
Erkek doktorlar daha nazik davranıyorlar sanki
Daha kibarlar

Son düzenleme:
Akasyacaım seninle uzun zamandan beri şöyle karşılıklı sohbet edemedik
Nasılsın iyi misin?İşlerin yoğunluğu nasıl?
Eşinin yiğenleri hala geliyormu sana

Benimde annemle kardeşim gelecek inşallah şuan yoldalar
Sabah burada olurlar inşallah
Bütün hazırlıklarımı tamamladım
Yoruldum biraz heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…