- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.021
e ozaman yine korkmayalım demekki kanama olması şart kanama yoksa korkmamak lazım
yuh yani nazefsa benden sonra kaç gere gittin sen
ben bu gidişimden sonra memlekette de giderim dayanamam sanırım
tatil çabuk geçerse bişey olmaz da
hadi hayırlısı inş. 2li test de temiz çıkar
sen doğalmı hamile kalmıştın sorunun neydi unuttum yaa
amin inş. RABBİM korur bebeklerimizi
ben bi de ikizden teke düşme olayı var ondan da korkuyorum
hep tek mi çiftmi acep içerdeki diyorum
kızlar ben bile strese girdim yazdıklarınızı okurken.karnınızdaki bebeklerin psikolojilerini mahfettiniz az rahatlayın lütfen...onlar sizin sadece yediğinizden faydalanmıyo herşeyinizden etkileniyor.hamişliğin tadını çıkarmaya çalışın...mutlu anneler mutlu bebekler demektir...
siz ne yaparsanız yapın herşey olacağına varıyo nasılsa...
dua edelim sadece...inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamnında alırsınız bebişlerinizi kucağınıza (AMİN)
evet inş. ben de pgtye güveniyorumevet bi süre kanama olmassa korkmamak lazım bide zaten bebeklerde kalp durmasının nedenlerindeki büyük sorun kromozom bozukluklarmış ama bizim zaten bebekler genetige gitti ve sorunları yok o yüzden rahat olmalıyızbak heleee memlekette de yana yakıla doktor arıyacak kesinnn inşallah cnm temiz çıkar 2 li testimiz de rahat ederiz..bizdede eşimde 13-14 kromozomlarında sorun vardı. ilk defa tüp bebek+pgt yaptırdık.2 tane embriyo koyuldu 1 tane tuttu maşallahhh yaaa neden öle düşünüyorsunnn niye teke düşsün bebeklerin gayet saglıklı hiç bi sıkıntılarıda yokkk annesi..sen ii düşün ii olsun..bi sürü insan ikiz çocuk sahibi oluyor senn neden olmasın allahın izniyle olucakkk yaa bi hareketlenmeye başlasalar en azından anlarız ne durumda olduklarını.böle insan meraktan çatlıyorr yaaaawww
linaya gittim orda bir aşılma oldum
aşılama zamanı paracı yaklaşımlarından dolayı bıraktım orayı
eşim de sinir olmuştu aşılama günü canımızı sıktılar
ya bi de şunu öğrendim sezeryanda tüm personel bayan olsun istiyorum ama sanırım zor görünüyor bu gidişle
çnkü sadece kadın doğumcu olmuyromuş yardımcı doktor çocuk doktoru filan da oluyormuş
hepsini kadın olarak nasıl bulacağım yaaa üff
evet inş. ben de pgtye güveniyorum
ikimiz de ilk tüp bebekte tutturduk desene
inş. bir sıkıntı olmaz
az kaldı cumaya :18:
şimdi de sezeryanı taktım kafaya
sezeryanda sadece kadın doğumcu olmuyormuş
yanında yardımcı doktor
çocuk doktoru filan da oluyormuş
yani hepsini kadın denk getirmem çok zor
sadece etlik lokman hekimde varmış tamamı bayan personel
orayı da hiç iyi demiyorlar
doktora soracağım ben gittiğimde valla
bakalım ne diyecek bana
diyeceğim ben böyle böyle bir doğum istiyorum diye
hayırlısı ALLAHtan
eğerki olmuyorsa gider devlette yaparım daha iyi
nasılsa orda da erkek var orda da
fakat şöle bir ince ayrıntı var burdacanım bu kadar takma bence erkek dr meselesine. günah değil sanırım. benim operasyonumu türkiyede çok az dr yapabiliyor. zaten riskli gebeliklerde pek de bayan dr yok.
cuma gideceğim sabah 9 da randevum inş.cnmmm kendini hiçç bunaltma illa kadın olack diye. belki erkek olması daha hayırlıdır hiç belli olmaz..hepsini bir arada bulmakta zor.tabi sen yinede araştır.sen cumamı gideceksin kontrole??
iyi o zaman maş. diyelim sen burda da anlat durumunu da arkadaşlar da öğrensin onlara da umut olsun
inş. bi hayırlı haber de senden alırız
peki 3 defadır neden tutmuyormuş herhangi bir sebebi yok yani
inş. MURADINA erersin
canııımm işte bende o yüzden paranoyak oldum çıktım yaaabebegin kalp atışı durdugu zaman 15 güne yada fazlası kanaman olmuyormuş.yani hiç bi belirtide yok ay nee biliyim kafayı yiyorum sanırım bende :)
sadece hamilelik belirtilerin ortadan kalkıyormuş o kadar yani oda zaten belirti yok nasıl anlarız bilmiyorum allah korusunnnnnn yarabbbiiiimmmm kötü düşünme sende kızz sen düşününce bende düşünüyorum
HAZADE
cnmmmm ilk önce sen umut edeceksin ve inanacaksınki sonra yavrun hep senle olsunnn sen hep olumlu düşünmeye alış ben hep öyle düşündümmmm bakk ne güzell 2 taane kese görünmüş acayip sevindimen kötüsü birinde yoksa birinde vardır bebek kuzum öle düşün gönlünü ferah tut dua et bol bollllllllllllll..
canım ben de rutin işlemlerimde bayan dr ye gidiyorum dediğim gibi benim gibi riskli durumlarda mattikanın dediği gibi dr seçeneği yok bırak bayanı erkek dr bile az. inşallah senin de her şey çok normal olur gönlüne göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?