- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.041
ama morfoloji tüp bebekte önemli değilkiİnşallah. Bizdeki sorun morfoloji sayı hareket, dna iyiydi, sanırım bu nedenle tutmamış,tabi ki bir de nasip kısmet Allahın takdiri.
seni gidi şaşkın senikızlarr evlilik yıl dönmümüzü unutmuşumm ayy çok utanıyorummmmeşim şimdi aradı hazırlan dışarıda yiyelim yemegi dediii, bende niye dedim oda acaba niye dedi hamilelik beni iyice unutkan yapmışş normalde bugün benm onu arayıp başının etini yiyor olmam gerekiyormuş sanırım benmle kafa buluyo eşşek ayy hiç süslenesimde yok vallahiiii noluyor bana böle O eski halimden eser yok şimdiii
delikız ben de erkek dr meselesinde hassasım. mecbur olmadıkça gidemeyiz. sen ilk denemende pozitifi aldın ve sağlıkla bebeklerine kavuşcaksın inş. ama bizim durumlarda gebelikler riskli. riskli gebeliklerde uzman dr olmalı gittiklerimiz. ben 2 defa kayıp yaşadım 2 bayan dr.da.
herşey nasiptir ozaman profa gitsem de olacağı değiştiremezdim ama bilgisiz deneyimsiz dr.a gidemem artık. ve genelde bayanlar sıradan gebelik takibinden anlıyolar.
bir de sezeryanda seni tamamen örtüyolar, ameliyat alanı açık oluyo sadece, çocuk dr.unun senle hiç işi olmaz bebekle ilgilenir.
ben safra kesesi ameliyatı olmuştum ve bu ameliyatı yapabilen kadın dr yoktu.
şimdi de içim rahat gidebileceğim bayan kadın doğumcu yok
ya ben zaten özel durumlar ve mecburiyette bişy demedimkicanım ben de rutin işlemlerimde bayan dr ye gidiyorum dediğim gibi benim gibi riskli durumlarda mattikanın dediği gibi dr seçeneği yok bırak bayanı erkek dr bile az. inşallah senin de her şey çok normal olur gönlüne göre...
kimseyi de suçlamadım neden bu kadar üzerinize alındınız
ben sadece fikrimi söyledim
ben de sizin durumunuzda olsam tabiki ben de erkeğe gidecektim
ben keyfi gidilmesine karşıyım dedim
daha doğrusu karşı da değilim ben keyfi olarak gitmem demek istedim hepsi bu
yanlış anlaşılma olmasın kimseyi yadırgadığım ya da kınadığım yok
ben de bayan doktor bulamasam yada durumum riskli olsa şu doktor iyi dense o da erkek olsa ben de giderdim tabiki
ama şuanda araştırıyorum
bulabilirsem kadına gideceğim söylediğim bu
ben doktorun erkeği yada kadını iyi olur olayına katılmıyorum
tamamen kişiye bağlı bir olay bu
benim tedavimde doktor bayandı çok şükür çok da ilgili bir doktordu bana vesile oldu
ha orda mesela sertaç bey var onun için de çok az konuşan hastayı hatırlamayan bir tip diyenler oluyor
yani bu belli olmuyor
kadının da iisi var erkeğin de
ben sezeryanda örtü olsa da ameliyatta onu sıyırıp atıyorlar diye okudum
ameliyattan sonra tekrar örtüyorlarmış üstünü öyle okudum
Bende genelde bayan doktor tercih ediyorum
Bir iki defa mecburen erkek doktora muayene olmak zorunda kaldım
Erkek doktorlar daha nazik davranıyorlar sanki
Daha kibarlar
ben de erkek doktorları sevmiyorum nedense
hep bayana gittiğim için gittiğim doktorlardan da memnun kaldığım için sanırım
Ahhh ahh bıdık derdinden hayatı unuttukk ...Eşin dogru demiş normalde biz bıt bıt ederiz ama işde derdimizle uğraşmaktan unutuoruz arada oluo ...Cnm dilerin sene bıdığınla birlite sağlıkla huzurla kutlarsınız nice yıllaraaa kuzummkızlarr evlilik yıl dönmümüzü unutmuşumm ayy çok utanıyorummmmeşim şimdi aradı hazırlan dışarıda yiyelim yemegi dediii, bende niye dedim oda acaba niye dedi hamilelik beni iyice unutkan yapmışş normalde bugün benm onu arayıp başının etini yiyor olmam gerekiyormuş sanırım benmle kafa buluyo eşşek ayy hiç süslenesimde yok vallahiiii noluyor bana böle O eski halimden eser yok şimdiii
Canım arda bey progestan hapına bile gerek yok dedi akide şekeri gibi dagıtıolar dedi ...hazade canım sakin olmaya çalış, inş bebeğin ya da bebeklerin seninle kalıcak sağlıkla.
lekelenme olması her zaman kötü anlama gelmeyebiliyo.
bir de lekelenmen varsa progestanı hap olarak almak bi işe yaramayabilir, jel ya da iğne kullanmak lazım dr.a bi sor istersen
Benimde annemle kardeşim gelecek inşallah şuan yoldalar
Sabah burada olurlar inşallah
Bütün hazırlıklarımı tamamladım
Yoruldum biraz heyecanla bekliyorum
Günaydın cnm nasıl bakayım bugün Bıdıklarrgünaydın herkese
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Nasılsınız?
hazadem nasılsın? Akıntı kesildi mi?
chnb sen nasıl oldun canım?
mervecim gözünaydın :)
Günaydın cnm nasıl bakayım bugün Bıdıklarr
Günaydın incimmmm benimm, dün yine oldu ama ara ara oluo anmaladım cnm vallahi dün ardabeyi aradım dedim iki kese göründü ben görmedim ama olabilir dedi yeni bömlünmüş olabilir dedi.kahverengi akıntı içinde sürekli yat dedi canım sen nasılsın nasıl gidioo
Günaydın cnm nasıl bakayım bugün Bıdıklarr
Günaydın incimmmm benimm, dün yine oldu ama ara ara oluo anmaladım cnm vallahi dün ardabeyi aradım dedim iki kese göründü ben görmedim ama olabilir dedi yeni bömlünmüş olabilir dedi.kahverengi akıntı içinde sürekli yat dedi canım sen nasılsın nasıl gidioo
Ay o ultrasyon cihazları çok iyi gerçekten ya bende eger sağlıklıysa alabilirim vallahi ...teyzesi bilmiyorumki nasıllar
inş. iidirler
eve ultrason cihazı alacağım yakında
yarın sabah inş. sağ salim görürüm hamsilerimi
kuzucuklarıma inş. bişey olmamıştır
ay hazade seni düşündükçe kıpır kıpır oluyorum valla tansiyonum yükseliyor
iki kesenin ikisinin de dolu olduğunu düşünüyorum da mucize olur resmen yaaa
ama hayatta olmayacak iş yok yeterki RABBİM istesin
pazartesi günü inş. hayırlı haberlerle döneceksin
Pazartesi gideceksin değil mi Arda Bey'e? Daha az olması iyiye işaret bence. Hamilelerin sık karşılaştığı bir sorun bu canım. Yavruların seninle inş.
İyiyim şükür. Akşama arkadaşlarımız gelecek birazdan kalkıp hazırlıklara başlayacağım.
Ay o ultrasyon cihazları çok iyi gerçekten ya bende eger sağlıklıysa alabilirim vallahi ...
İnşallahh bebişlerini görüceksin cnm benimm.Ayyy sen birde beni düşün canımm ben ne haldeyimdir:18::18::18:
Allah ne verirse hayırlısı versin canım vallahi, vallahi bende düüşündükçe deliriorum
Ewet cnm ptesi 16:40 da aman allahım kalbim durabilir o anda inciiiii napıcammmmminşallah benimledirler canımm...
Oh ne güzel arkadaşların gelmesi cnm değişiklik iyi gelio insana arada hadi bismillah de başlaaa..
bal gibi iki tane kese vallaSelam hametcimm vallahi kesin bişey yok ama kese 2 tane anlamak vallahii
Eki Görüntüle 453805
hoşgeldin geçmiş olsunmerhaba arkadaslar,
ben bugun 5. ignemi olacagim insallah.
dun kromozom analizi sonucumuzu verdi doktorum esimde malesef 46 xy 1gh+ cikti.
bu konuda bilgisi olan varmi aranizda
doktor pgt yaptirmamiz gerektigini soyledi.
ama morfoloji tüp bebekte önemli değilki
bi tane sperm bile yetiyor tüp bebekte
seni gidi şaşkın seni
nice yıllara
ya ben zaten özel durumlar ve mecburiyette bişy demedimki
kimseyi de suçlamadım neden bu kadar üzerinize alındınız
ben sadece fikrimi söyledim
ben de sizin durumunuzda olsam tabiki ben de erkeğe gidecektim
ben keyfi gidilmesine karşıyım dedim
daha doğrusu karşı da değilim ben keyfi olarak gitmem demek istedim hepsi bu
yanlış anlaşılma olmasın kimseyi yadırgadığım ya da kınadığım yok
ben de bayan doktor bulamasam yada durumum riskli olsa şu doktor iyi dense o da erkek olsa ben de giderdim tabiki
ama şuanda araştırıyorum
bulabilirsem kadına gideceğim söylediğim bu
ben doktorun erkeği yada kadını iyi olur olayına katılmıyorum
tamamen kişiye bağlı bir olay bu
benim tedavimde doktor bayandı çok şükür çok da ilgili bir doktordu bana vesile oldu
ha orda mesela sertaç bey var onun için de çok az konuşan hastayı hatırlamayan bir tip diyenler oluyor
yani bu belli olmuyor
kadının da iisi var erkeğin de
ben sezeryanda örtü olsa da ameliyatta onu sıyırıp atıyorlar diye okudum
ameliyattan sonra tekrar örtüyorlarmış üstünü öyle okudum
ben de erkek doktorları sevmiyorum nedense
hep bayana gittiğim için gittiğim doktorlardan da memnun kaldığım için sanırım
günaydınnn cnmm iyisin demiii ?? sorma şaşkın+unutkan oldum çıktımB12 de bakıldı ama alla alla ayy azıcık temzlik yaptım nefes nefese kaldımmm noluyor bnaaaa ayy ne güzel sen yarın gidiyorsunn bende gitcem banane banane
Ahhh ahh bıdık derdinden hayatı unuttukk ...Eşin dogru demiş normalde biz bıt bıt ederiz ama işde derdimizle uğraşmaktan unutuoruz arada oluo ...Cnm dilerin sene bıdığınla birlite sağlıkla huzurla kutlarsınız nice yıllaraaa kuzumm
Canım arda bey progestan hapına bile gerek yok dedi akide şekeri gibi dagıtıolar dedi ...
Ama ben bugün crino jele başladım vallahii zararının old sanmıorum.Vee dediğin gibi bir çok kadında akıntı oluomuş ah cnm inşallah bende senin gibi sağlıklı gebeliğim dewam eder.
Aaaaa n güzell mervecim gözün aydınn size bol sohbetler sana sabah olmaz şimdi
Cnmm sorma vallahii çok duygulandırdı eşim dün beniyaa ben gördüm ultrason fotografını resmen iki kese çok tatlılar yaa bu arada senn kahverengi akıntın varsa eger hazade progestron kullanman lazım hatta igne bak benm düşük riskim olammasına ragmen doktorum verdi bana vuruluyorum 10 günde bir ayrıca crinone jel kullanıyorum bence sende kullanmalısınnn ama neden doktorun gerk duymadı acaba
s.a kizlar nasilsiniz
anladigim kadariyla hazadenin ikizlerimi olcak eger öyleyse masallah sübhallah allahim kucagina almayi nasip etsin
delikiz iyisin ins
merve
inci
mattika
cbnc
nazefsa
ve diger canlarim iyisiniz ins
günaydınnnnnn cnmm iyiyiz sen nasılsınn bakalımm..
günaydınnn cnmm iyisin demiii ?? sorma şaşkın+unutkan oldum çıktımB12 de bakıldı ama alla alla ayy azıcık temzlik yaptım nefes nefese kaldımmm noluyor bnaaaa ayy ne güzel sen yarın gidiyorsunn bende gitcem banane banane
Cnmm sorma vallahii çok duygulandırdı eşim dün beniyaa ben gördüm ultrason fotografını resmen iki kese çok tatlılar yaa bu arada senn kahverengi akıntın varsa eger hazade progestron kullanman lazım hatta igne bak benm düşük riskim olammasına ragmen doktorum verdi bana vuruluyorum 10 günde bir ayrıca crinone jel kullanıyorum bence sende kullanmalısınnn ama neden doktorun gerk duymadı acaba
günaydınnnnnn cnmm iyiyiz sen nasılsınn bakalımm..
çok şükür iyiyim
sen nasılsın
sus edepsize bak benden sonra kaç kere daha gitti hala gideceğim diyor
ayıp ayıp bize de sıra ver azıcık
sürekli gitme sakıncalıymış bak haberin olsun
hazade progestan kullanıyor zaten
ben hem progestan günde 3 kere
hem coraspin günde 1 kere
eşim diyorki bu ilaçlara rağmen ALLAH KORUSUN bişey olursa artık o da ALLAHIN TAKDİRİ diyeceksin sen her önlemi aldın diyor
RABBİM korusun hamsilerimi
baksana sen en son gittiğinde kaçıncı haftaydı ve şekilleri nasıldı
insna benziyorlarmı iice şekil olarak
bal gibi iki tane kese valla
maş
hoşgeldin geçmiş olsun
benim bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka
onlar yazarlar sana cevap
nerde tedavi görüyorsun
kaçıncı denemen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?