Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kaç yıldır olmuyordu
hiç başka tedavi oldunmu
genarta direk nasıl gittin yani nerden bilerek gittin oraya
ben de genartta tedavi oldum
doktorun kim

canim ben internetten ankaradaki tum tup bebek merkezlerinin tel. buldum ve hepsini aradim. bir cogundan randevu aldim ve gorusmeye gittim. esimde bende genartan cok memnun ayrildik ve orada yaptirmaya karar verdik.
doktorum sertac bey.
ben 5 senelik evliyim ama 1,5 senedir korunmuyorum. benim tahlillerimde sorun cikmayinca doktorumun tavsiyesi uzerine sperm testi yaptirdik ve sayimizin malesef az oldugunu tup bebek yaptirmadan cocuk sahibi olma sansimizin olmadigini ogrendik.

sen genartta hala tedavi oluyormusun yoksa bittimi tedavin? ve memnunmusun, yada memnun kaldinmi?

ben de 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorduk
sebepsiz infetildik
sonra genarta yönlendirdi doktorumuz
genartta aysun hanıma gidiyordum
o da kromozom testi istedi orda bende bir kromozom hastalığı çıktı
normal yolla gebe kalmam %20-30 muş sağlıklı yumurta üretemediğim için döllenme olmuyormuş
bismillah dedik genetik tanı ile tüp bebeğe başladık
ilk denememde de geçen ay ikizlerime hamile kaldım çok şükür
ben aysun hanımdan da genarttan da çok memnun kaldım
darsıı inş. başına
genartta tedavi olan ve olmaya başlayan bir iki arkadaş var burda
inş. herkesten peşpeşe güzel haberler gelir

insallah canim. hayirli olsun senin adina cok sevindim. rabbim tamamina erdirsin insallah.
benim doktorumda aysun hanimdi basta ama suan kendisi izinli oldugu icin beni sertac beye teslim etti. ben sabirsiz oldugum icin 1 ayda olsa beklemek istemedim. sertac beyde cok iyi bir doktor.
dun randevum vardi yumurtalarim iyi cevap vermis. 10- 15 tane toplariz dedi. ama iste su genetik problem biraz canimi sikti. ama vardir bundada bir hayir.

canim senin kactane yumurtan toplandi, kac tanesi dollendi ve kaci saglam cikti pgt den?

Son düzenleme:
evet bizim çok şükür denk geldi
bu ay tutmasaydı yeni tedavi için aysun hanımın izinden dönmesini bekleyecektik ama RABBİM nasip etti darısı başına inş.
benim 15 yumurtam toplandı 12 si olgun çıktı 10 tanesi döllendi 8 tanesi pgtye girdi 4 tanesi sağlam çıktı
2sini transfer ettiler 2si de donduruldu
ALLAH YARDIMCIN OLSUN inş. RABBİM sana da nasip etsin

öylemi yazmadı hiç merak ettim
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.
vardır bunda da bir hayır
senin ne zaman test günün

Evet vakti saati gelmemiş.Benim 7 Temmuz.Bu arada havalardan mıdır ilaçlardan mıdır bilmiyorum bir anda bir ter basması daralma geliyor sende de olmuş muydu böyle? Üşüttün mü acaba bu sıcak havada :)

merhaba kizlar, nasilsiniz?

transferi gerceklesmis olan arkadaslar ben cok merak ediyorum kac tane yumurtaniz toplandi pgt ye kac tanesi girdi ve kac tanesi saglam cikti?
biliyorum kisiden kisiye degisiyor bu durum ama ben biraz karamsarlastim bu konuda. burada bir arkadasin 5 tane saglam yumurtasindan sadece 1 tanesi pgt den saglam cimisti ve doktor pgt yaptirman gerekmiyor ama icin rahat etsin istiyorsan yaptiralim demisti olumlu seyler yazinda moralim duzelsin .....

Evet vakti saati gelmemiş.Benim 7 Temmuz.Bu arada havalardan mıdır ilaçlardan mıdır bilmiyorum bir anda bir ter basması daralma geliyor sende de olmuş muydu böyle? Üşüttün mü acaba bu sıcak havada :)

hadi hayırlısı
yok ter basması olmadı
sonra oldu gebeliğimi öğrendikten sonra
herkeste bir olacak diye birşey yok
inş. iyiye işaret olsun

Canım o bahsettiğin arkadaş polikti ve onun ya eşinde ya kendinde genetik sorun vardı 5 taneden 1 tane sağlam çıkmıştı.Bizde genetik sorun çıkmadı 3. denememiz olduğu için Aysun Hoca istemişti.10 yumurta toplandı 9 u olgun 8 i döllendi.8 i de pgt ye girdi 4 ü sağlam çıktı 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.Sen de sıkma canını,Rabbim ol dedikten sonra 1 taneymiş 10 taneymiş ne fark eder ki.

kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.

ayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrr
maş.maş.
ay bu ay ne bereketli YARBBİM
iNŞ. SAĞLIKLA SIHHATLE ALIRSIN KUCAĞINA
darısı diğer arkadaşların başına
valla bu ay herkes coştu hamiş üstüne hamiş
şükürler olsun
değerin kaç çıktı

bal gibi iki tane kese valla
maş

millet ben birazdan çıkıyorum
bana dua edin
sabah kontrole gideceğim inş.
öğlene kadar olmam burda herhalde
dualarınızı bekliyorum
sağlıcakla göreyim hamsilerimi inş.

millet ben birazdan çıkıyorum
bana dua edin
sabah kontrole gideceğim inş.
öğlene kadar olmam burda herhalde
dualarınızı bekliyorum
sağlıcakla göreyim hamsilerimi inş.

İnşallahhh sağlıkla görüceksin canım bıdıklarınıı Allahım saağlıkla nasip edicek sanaa
Dualarım seninle ne olur hemen yaz olurmuuu

İnşallahhh sağlıkla görüceksin canım bıdıklarınıı Allahım saağlıkla nasip edicek sanaa
Dualarım seninle ne olur hemen yaz olurmuuu

tamam hazdem işe gelir gelmez yazacağım merak etme
senin de inş. lekelenmelerin geçer
beraber ikiz anası oluruz fena mı ayyyy düşünmesi bile güzel valla
aynı zamanlarda doğururuz süper olur varya
ALLAHIM nasip etsin inş. YARABBİM
hadi ben kaçtım

İnşallah canım inşallahh hayırlısıylaaaa ya ptesi gelmedi bir türlü yaaaa:18::18::18::18:
Hayırlı haberlerle gel canım benim inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…