- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.061
kaç yıldır olmuyordutesekkur ederim canim, ben genart da tedaviye basladim ilk denemem.
çok şükür iyiyim
sen nasılsın
sus edepsize bak benden sonra kaç kere daha gitti hala gideceğim diyor
ayıp ayıp bize de sıra ver azıcık
sürekli gitme sakıncalıymış bak haberin olsun
hazade progestan kullanıyor zaten
ben hem progestan günde 3 kere
hem coraspin günde 1 kere
eşim diyorki bu ilaçlara rağmen ALLAH KORUSUN bişey olursa artık o da ALLAHIN TAKDİRİ diyeceksin sen her önlemi aldın diyor
RABBİM korusun hamsilerimi
baksana sen en son gittiğinde kaçıncı haftaydı ve şekilleri nasıldı
insna benziyorlarmı iice şekil olarak
tabii cnmm kafası kocaman gövdesi küçüçük fasulyenin çilek büyüklügündeki halini düşün bu gidişinde sesinide dinletir sana kalp atışının doktorunilaçları 13.haftada kesiyorsun zaten bende 2 hafta sonra artık kullanmıycam..
tabii cnmm kafası kocaman gövdesi küçüçük fasulyenin çilek büyüklügündeki halini düşün bu gidişinde sesinide dinletir sana kalp atışının doktorunilaçları 13.haftada kesiyorsun zaten bende 2 hafta sonra artık kullanmıycam..
EVET benim daha bir ayım var ilaç için
hayırlısı inş. iidirler de bi sıkıntı çıkmaz
dua edin bana çok heyecanlıyım artık bu gece beni uyku tutmaz
kaç yıldır olmuyordu
hiç başka tedavi oldunmu
genarta direk nasıl gittin yani nerden bilerek gittin oraya
ben de genartta tedavi oldum
doktorun kim
ben de 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyordukcanim ben internetten ankaradaki tum tup bebek merkezlerinin tel. buldum ve hepsini aradim. bir cogundan randevu aldim ve gorusmeye gittim. esimde bende genartan cok memnun ayrildik ve orada yaptirmaya karar verdik.
doktorum sertac bey.
ben 5 senelik evliyim ama 1,5 senedir korunmuyorum. benim tahlillerimde sorun cikmayinca doktorumun tavsiyesi uzerine sperm testi yaptirdik ve sayimizin malesef az oldugunu tup bebek yaptirmadan cocuk sahibi olma sansimizin olmadigini ogrendik.
sen genartta hala tedavi oluyormusun yoksa bittimi tedavin? ve memnunmusun, yada memnun kaldinmi?
ben de 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorduk
sebepsiz infetildik
sonra genarta yönlendirdi doktorumuz
genartta aysun hanıma gidiyordum
o da kromozom testi istedi orda bende bir kromozom hastalığı çıktı
normal yolla gebe kalmam %20-30 muş sağlıklı yumurta üretemediğim için döllenme olmuyormuş
bismillah dedik genetik tanı ile tüp bebeğe başladık
ilk denememde de geçen ay ikizlerime hamile kaldım çok şükür
ben aysun hanımdan da genarttan da çok memnun kaldım
darsıı inş. başına
genartta tedavi olan ve olmaya başlayan bir iki arkadaş var burda
inş. herkesten peşpeşe güzel haberler gelir
bu arada polik ne yaptı haber çıkmadı
ne oldu sonuç acaba
turkuaz da bu ay tedavi olacaktı msnde de yok yazdım kaç kere çevrimdışı ileti cevap gelmedi
halbuki arada uğrardı meraktan çatlıyacağım
beni duyuyorsanız cevap verin lütfen bi haber verin
evet bizim çok şükür denk geldiinsallah canim. hayirli olsun senin adina cok sevindim. rabbim tamamina erdirsin insallah.
benim doktorumda aysun hanimdi basta ama suan kendisi izinli oldugu icin beni sertac beye teslim etti. ben sabirsiz oldugum icin 1 ayda olsa beklemek istemedim. sertac beyde cok iyi bir doktor.
dun randevum vardi yumurtalarim iyi cevap vermis. 10- 15 tane toplariz dedi. ama iste su genetik problem biraz canimi sikti. ama vardir bundada bir hayir.
canim senin kactane yumurtan toplandi, kac tanesi dollendi ve kaci saglam cikti pgt den?
Polikin malesef olmadı
öylemi yazmadı hiç merak ettim
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.
vardır bunda da bir hayır
senin ne zaman test günün
Evet vakti saati gelmemiş.Benim 7 Temmuz.Bu arada havalardan mıdır ilaçlardan mıdır bilmiyorum bir anda bir ter basması daralma geliyor sende de olmuş muydu böyle? Üşüttün mü acaba bu sıcak havada :)
merhaba kizlar, nasilsiniz?
transferi gerceklesmis olan arkadaslar ben cok merak ediyorum kac tane yumurtaniz toplandi pgt ye kac tanesi girdi ve kac tanesi saglam cikti?
biliyorum kisiden kisiye degisiyor bu durum ama ben biraz karamsarlastim bu konuda. burada bir arkadasin 5 tane saglam yumurtasindan sadece 1 tanesi pgt den saglam cimisti ve doktor pgt yaptirman gerekmiyor ama icin rahat etsin istiyorsan yaptiralim demistiolumlu seyler yazinda moralim duzelsin .....
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
bal gibi iki tane kese valla
maş
Cnmm sorma vallahii çok duygulandırdı eşim dün beniyaa ben gördüm ultrason fotografını resmen iki kese çok tatlılar yaa bu arada senn kahverengi akıntın varsa eger hazade progestron kullanman lazım hatta igne bak benm düşük riskim olammasına ragmen doktorum verdi bana vuruluyorum 10 günde bir ayrıca crinone jel kullanıyorum bence sende kullanmalısınnn ama neden doktorun gerk duymadı acaba
İnşallah içleri doludur canım yaaa:18::18::18: Canım progestan kullanıorum zaten dünden itibarende crino jele başladım yani ben karar verdim, doktor gerek yok dedii nasıl bir mantıksa anlamadım vallahii
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
Maşallahhhh canım benimmmm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnn inşallahhhh
ne kadar çıktı degerinnnn
millet ben birazdan çıkıyorum
bana dua edin
sabah kontrole gideceğim inş.
öğlene kadar olmam burda herhalde
dualarınızı bekliyorum
sağlıcakla göreyim hamsilerimi inş.
İnşallahhh sağlıkla görüceksin canım bıdıklarınıı Allahım saağlıkla nasip edicek sanaa
Dualarım seninle ne olur hemen yaz olurmuuu
tamam hazdem işe gelir gelmez yazacağım merak etme
senin de inş. lekelenmelerin geçer
beraber ikiz anası oluruz fena mı ayyyy düşünmesi bile güzel valla
aynı zamanlarda doğururuz süper olur varya
ALLAHIM nasip etsin inş. YARABBİM
hadi ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?