- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.081
ya ben zaten özel durumlar ve mecburiyette bişy demedimki
kimseyi de suçlamadım neden bu kadar üzerinize alındınız
ben sadece fikrimi söyledim
ben de sizin durumunuzda olsam tabiki ben de erkeğe gidecektim
ben keyfi gidilmesine karşıyım dedim
daha doğrusu karşı da değilim ben keyfi olarak gitmem demek istedim hepsi bu
yanlış anlaşılma olmasın kimseyi yadırgadığım ya da kınadığım yok
ben de bayan doktor bulamasam yada durumum riskli olsa şu doktor iyi dense o da erkek olsa ben de giderdim tabiki
ama şuanda araştırıyorum
bulabilirsem kadına gideceğim söylediğim bu
ben doktorun erkeği yada kadını iyi olur olayına katılmıyorum
tamamen kişiye bağlı bir olay bu
benim tedavimde doktor bayandı çok şükür çok da ilgili bir doktordu bana vesile oldu
ha orda mesela sertaç bey var onun için de çok az konuşan hastayı hatırlamayan bir tip diyenler oluyor
yani bu belli olmuyor
kadının da iisi var erkeğin de
ben sezeryanda örtü olsa da ameliyatta onu sıyırıp atıyorlar diye okudum
ameliyattan sonra tekrar örtüyorlarmış üstünü öyle okudum
ben de erkek doktorları sevmiyorum nedense
hep bayana gittiğim için gittiğim doktorlardan da memnun kaldığım için sanırım
canım sorun yok. ben de erkek daha iyidir demedim. bu alanda riskli gebelik dr si bayan pek yok erkek bile az dedim. bayan olarak bayan dr de ben de rahat ediyorum. hataydaki dr m bayan hatta arda beye o yönlendirdi. her seferinde vajinal muayenede yanımda eşim de oluyor huzurlu o kadar olmuyorum hatta akıntı var muı vs. çok dikkatli bakıyor ama sen de demişsin mecburum. dediğini yanlış anlasam diğer topikten tavsiyeleri yazmazdım ki... sen de yanlış yorumlama. zaten hemfikiriz bu alanda bayan yoksa erkek dr olabilir...
Ahhh ahh bıdık derdinden hayatı unuttukk ...Eşin dogru demiş normalde biz bıt bıt ederiz ama işde derdimizle uğraşmaktan unutuoruz arada oluo ...Cnm dilerin sene bıdığınla birlite sağlıkla huzurla kutlarsınız nice yıllaraaa kuzumm
Canım arda bey progestan hapına bile gerek yok dedi akide şekeri gibi dagıtıolar dedi ...
Ama ben bugün crino jele başladım vallahii zararının old sanmıorum.Vee dediğin gibi bir çok kadında akıntı oluomuş ah cnm inşallah bende senin gibi sağlıklı gebeliğim dewam eder.
Aaaaa n güzell mervecim gözün aydınn size bol sohbetler sana sabah olmaz şimdi
canım diğer topikte serklaj olan birçok kişiye 4 ya da 6 tane nidilat verilmiş kasılma olmadan. Arda beye dedim söyle arkadaşlarına kullanmasınlar dedi. normal hamileerde de kasılma oluyor bizde olunca hemen ilaç veriliyor. şimdi arkadaş doğum yapacak ona da vermedi arda bey. ilaçlar gereksizse yyan etkisi de çok oluyor...
ama progestan kullanınca insan rahatlıyor... kesen pek tatlı canım...
delikız üstüme alınma değil canım yanlış anlama.
allah sana olumsuzluk yaşatmasın. kayıp yaşadıktan sonra kadın erkek dr konusuna takılmaz olabiliyosun. ki ben dini konularda gayet hassasım. ama beni bu düşünceye getiren kayıplarım oldu. bunu anlatmak istedim.
doğal hamile kalınca eşimdeki translokasyonun ne olduğunu bilen tek dr.a gidiyorum yaşadığım yerdeki.
bir de bayan dr.um var, ilk söylediğimde ben açıklamıştım translokasyonun ne olduğunu, sonra o araştırdı :)
normal doğum olursa bayan dr.a gidicem.
sezeryan derlerse tıp fakültesi imkanlarında profu tercih edicem
hatayda ben de benzer durumdaydım. riskli gebeliklerde ihtisas uzun yıllar alıyor. bayanlar zaten uzun tıp eğitimine yeni yıllar eklemiyor sanırım hem de her an hasta arayabiliyor bayanlar anne de olunca sanırım yanaşmıyor. hem de kayıp da çok bu alanda bayanlar daha etkileniyordur bence tabi...
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Nasılsınız?
hazadem nasılsın? Akıntı kesildi mi?
chnb sen nasıl oldun canım?
mervecim gözünaydın :)
yatıyorum her zamanki gibi sen nasılsın?
s.a kizlar nasilsiniz
anladigim kadariyla hazadenin ikizlerimi olcak eger öyleyse masallah sübhallah allahim kucagina almayi nasip etsin
delikiz iyisin ins
merve
inci
mattika
cbnc
nazefsa
ve diger canlarim iyisiniz ins
sen nasılsın geldi mi hangi testleri yaptırman gerektiği?
bilmiyorum canım 1 gh nedir?merhaba arkadaslar,
ben bugun 5. ignemi olacagim insallah.
dun kromozom analizi sonucumuzu verdi doktorum esimde malesef 46 xy 1gh+ cikti.
bu konuda bilgisi olan varmi aranizda
doktor pgt yaptirmamiz gerektigini soyledi.
ama morfoloji tüp bebekte önemli değilki
bi tane sperm bile yetiyor tüp bebekte
seni gidi şaşkın seni
nice yıllara
günaydınnn cnmm iyisin demiii ?? sorma şaşkın+unutkan oldum çıktımB12 de bakıldı ama alla alla ayy azıcık temzlik yaptım nefes nefese kaldımmm noluyor bnaaaa ayy ne güzel sen yarın gidiyorsunn bende gitcem banane banane
Cnmm sorma vallahii çok duygulandırdı eşim dün beniyaa ben gördüm ultrason fotografını resmen iki kese çok tatlılar yaa bu arada senn kahverengi akıntın varsa eger hazade progestron kullanman lazım hatta igne bak benm düşük riskim olammasına ragmen doktorum verdi bana vuruluyorum 10 günde bir ayrıca crinone jel kullanıyorum bence sende kullanmalısınnn ama neden doktorun gerk duymadı acaba
günaydınnnnnn cnmm iyiyiz sen nasılsınn bakalımm..
nice yıllara...
kızlar öyle güzel duygular içindeyimki test günüm yarın biliyordum yazmıştımda merkezden aradılar kan tahliline niye gelmediniz diye şok oldum apar topar gittim uzun lafın kısası
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu inş sonu gelir ve kucağıma bu kez alabiliyim.
çok sevindim Allah tamamına erdirsn...
millet ben birazdan çıkıyorum
bana dua edin
sabah kontrole gideceğim inş.
öğlene kadar olmam burda herhalde
dualarınızı bekliyorum
sağlıcakla göreyim hamsilerimi inş.
bu sefer yalnızca görmez duyarsı:)))