Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok ama çok sevindim Rana cığım tebrikler gözleriniz aydın olsun ama ben hissetmiştim halaaada hissediyorum ikizlerin olacak inşallah sağlıklıca değerini yazmamışsın lütfen yaz merak ettim

Hazade ciğim o avatarında ki o en sevimli 2 adet keseyi kocaman öpüyor Şifa teyzeleri

herkes nasıl kızlar öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim rabbim hepimizi sevindirsin kucagımıza almayı nasip etsin degerim 117miş sizce?

Hazade ciğim o avatarında ki o en sevimli 2 adet keseyi kocaman öpüyor Şifa teyzeleri

herkes nasıl kızlar öpüyorum hepinizi
Saol şifacım umarım benimledirler öle umud ediyorum ...
Senin bıdık nasıl kalp atışını duydynyzmu cnm ne kadarlık oldun sen?
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim rabbim hepimizi sevindirsin kucagımıza almayı nasip etsin degerim 117miş sizce?

Aaaa vallahi ikiz billahi çok şükür Allahım sağklıkla kucagına almayı nasip etsin cnm benimmmm

Cnmm benmm 32 tane yumurtam toplantı.22 tanesi iyi kalitede döllendi.22 tanesi pgt ye gitti ama sadece 6 tanesi saglam geldi. 2 tane yerleştirdiler 3 tane iyi kalitede olanıda dondurdularr.çok şükür ilk denememde hamile kaldım şimdi 10 haftalık hamileyim.benm sorun eşimdeydi..kadında her 6 yumurtadan 2 si saglam çıkıyormuş canım.erkektede mesela 48 milyon sperm varsa %60 sağlam çıkıyormuş.önemli olan senden çok yumurta toplamaları.o yüzden rahat ol illaki çıkacaktır.bende çok kafama taktım senn gbi ama bak şimdi hamileyim şükürler olsun rabbim isteyenlere nasip etsin.bizim tüp bebek+ilaçlar+pgt 7500 mal olmuştu bilgin olsunn allaha emanet ol..

NERDESSSSSSSSSSSSSSSSSSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HADİ GEL ARTIKKKKKKK DELİKIZ MERAK ETTİMMMMMM
geldim geldim
sabahtan beri koşturuyorum
ilk öncelikle teyzeleri kuzular çok şükür gayet iiler
biri 1,64 cm birisi 1,66 cm
bugün 8+0 oldum
ultrasonda biri 8+1 biri 8+2 gözüküyor
doktora ilk gittiğim için hikayemi dinledi
eski tetkiklerimi istedi tüp bebekle ilgili
gayet başarılı bir ikiz gebelik olmuş herşey yolunda dedi
dedimki doktora sizce ben normal doğurabilirmiyim
çünkü bunu çok merak ediyordum
tepkisi çok önemliydi
hemen yok olmaz sezeryan deseydi benim için çok negatif olacaktı
ama pozisyonları uygun olursa tabiki doğurabilirsin yaşın daha genç dedi
böyle demesi çok hoşuma gitti açıkçası
bir risk olurmu dedim
hayır birşey olmaz dedi
akay hastahanesine gittim bu arada
hastahane tertemiz güzel ve büyük bir hastahane
bir sürü bölüm var
5-6 katlı
randevu saatim 9 du ama ben 840 ta ordaydım 845 te muayeneye girdim
bende başka hasta yoktu
sakin olması da hoşuma gitti doğrusu
bekleme stresi beni geriyor
kalp atışlarını dinledim çok şükür
sakıncalıymış sanırım o yüzden kısaca dinletti
bi sürü test verdi bana
toksoplazma ,rubella ,cmv ,idrar ,tam kan sayımı vs bi sürü test
testler 185 tl tutuyrdu ben de orda yaptırmadım
işyerimin karşısında devlet hastanesi var orda yaptırdım çoğunu
baştaki 3 ü ise orda yapılmıyormuş gittim tıp merkezinde 50 tlye de onları yaptırdım
sonuçlar çıkınca haftaya inş.kontrol randevusunu gideceğim
sabahtan beri bu peşteyim o yüzden gelemedim
RABBİME binlerce kez şükürler olsun

delikız gözün aydın. hazade pazartesi darısı başına. benim de randevum 6.30 da pazartesi...

delikız gözün aydın. hazade pazartesi darısı başına. benim de randevum 6.30 da pazartesi...
İnşallah ablacım çok korkuorum vallahiii Allah yardımcımız olsun
SAĞOLASIN
pazartesi topikte iki haber gelecek ikisi de güzel olacak inş.
pardon 3 haber ,hazadeden iki senden bir

İnşallahhh benim için gerçekden çok büyük bir mucize olıur Allahım yardım etsin hepimizee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…