Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kan ve idrar çıkmış hepsi temiz çok şükür
sadece geriye toksoplazma ,rubella ve cmv ler kaldı
onlar da pazartesi çıkar inş.

canım sonuçların için çok sevindim inş sonuna kadar böyle gider bu testleri 8.haftadamı yapılıyor senin öyle yazıyorya benim bu testlerden diger hamileligimde hiç haberim yoktu bukez temkinli davranmak istiyorum idrar falamn çok önemli heleki enfekisyondan bebeigimi kaybetmiş biri olarak bende drumdan hariç devlete gidicem sanırım daha iyi inceliyorlar sanki

hazade inş kalp atışlarını duyarsın tatlım maşallah diyorum bak 36mı neydi okudum okadar yumurtamı toplandı önemli olan saglıklı ve tutunması tabi

amin inş
darısı başına..
illa 8.haftada diye bir şart yok
ama kalp atışlarını duyacağın zaman isteyebilirler
ben kalp atışlarını tüp bebek merkezinde görmüştüm orda istemediler
sonra buraya geçtim burda istediler
ben özele gidiyorum
sadce testleri devlette yaptırdım

Güzelmiş cnm vallahi rahat bir pantolona benziyor...
Güle güle sağlıkla giyin cnm

kızlar neredesinizzzzz
incim akasyam chnb delikız mervem şifam rana nazefse laveque mattika
özledim siziiii
şimdi geldim tatlım bende çokkk özledim hamdolsun iyiyim lekem yok bikaç gündür hem bugün son iğnemi de oldum kurtuldum yarın için çok heyecanlıyımm kese görmeye gidicezzz sen ne zaman gideceksin kalp atışı için

kacanım ...hverengi akıntımı geliodu canım senin??
Hadi inşallah keseyi görürüsünüz bizde ptesi günü inşallah kalp atışını duymaya gidicezz :18:
sizin ne kadarlık oldu canım

kacanım ...hverengi akıntımı geliodu canım senin??
Hadi inşallah keseyi görürüsünüz bizde ptesi günü inşallah kalp atışını duymaya gidicezz :18:
sizin ne kadarlık oldu canım
evet canım geçen cumartesi günü başlamıştı dr umu aramıştım pazartesi ye test yaparız gel demişti gittim pazartesi iğne verdi 5 günlük bugün sonlandı iğnem canım ben bugün transferimin 21. günündeyim ama ultrasonda farklı filan çıkmaz demi :26: valla yarın daha iyi netleşir sanırım kese için gidicez ya

canım inşallah o pıtpıtlar duyulacak Rabbimin izniyle

Aaa ewet hatırladım cnm yazmıştın aman aman dikkat et kendine sakın kendini yorma cleksanmı iğne cnm?
hadi hayırlı haberler verelim cnm inşallah birbirimizeee

Aaa ewet hatırladım cnm yazmıştın aman aman dikkat et kendine sakın kendini yorma cleksanmı iğne cnm?
hadi hayırlı haberler verelim cnm inşallah birbirimizeee
progynex iğne oldum canım inşallah tatlım hepimizin en güzel haberleri olsun inşallah

delikız normal pantolon alma derim, en fazla 2-3 hafta giyersin
büyük beden alsan bile
aynı modellerin hamile için olanları da var, onlara bak

delikız maşaAllah bebişlerine böyle sağlıkla devam etsinler büyümeye:)

hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.

selam kızlar..
haberler iyi maşallah.
delikız maşallah bebişlerine.
hazade senden de güzel haberler gelicek..

öptüm herkesi pek gelemiyorum bu aralar

DELİKIZZZZZ

CANIMMM bakkkk kocaman olmuş bıdıklarınnn çoook sevindimmm artık rahat ol tamammı sıkıntı yapma kendine..evet o testleri 8. haftada istiyor bendende istedi hepsini yaptırdım temiz çıktı. bu testler çok önemli herhangi bi mikrop taşıyormusun vs diye.. bana az pişmiş eti bile yasakladı doktorum sonuçlarım temiz çıkmasına ragmen.bende bugün kızılaya gittimm arkadaşımlaaa gezdik tozduk bi sürü salaş badiler elbiseler aldım kendime birde bahçivan aldım karnım çıkmış herkes öyle diyor bide hamielligiin beni güzelleştirdigini söylüyorlarayy benmde az kaldı kontrolüme sabırsızlanıyorum

hazadem canım daha iyisin inş. 2 gün kaldı az daha sabır. İnş güzel haberlerle döneceksin. Dualarımdasın.

chnb akıntın var mı canım?

Akasyam nerelerdesin? Bu hafta da eğitim var mı?

mattikacım kardeşlerle hasret gideriyordur :)

ranacım çok sevindim canım hayırlı olsun. İnş 9 ay sonunda sağ salim kavuşursun yavruna

nazefsa biraz geç oldu ama nice yıllara canım :)

delikız gözünaydın :) İkisinin de maşallahı var Rabbim daim etsin inş.

şifam sen nasılsın? Bebiş iyi inş

hametcim sen ağustosta geliyordun değil mi?

pinpol ve meryem, Allah yardımcınız olsun kızlar...

Bugün hastanedeydim. Bir sürü tahlil yaptıracağız bir de rahim filmi çektireceğim :18: Rahim filmini anestezisiz çektiren var mı aranızda?

Son düzenleme:
İncimm canımmm benim gözlerim seni aradı görüşemedik bikaç gündür iyiyim hamdolsun bikaç gündür lekem yok temizim son iğnemi de bugün oldum veee yarın kese görmeye gidicezz inşallah ALLAH ım hepimize böyle güzel müjdeler haberler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda canım ben rahim filmi çektirdim hemde anestesisiz canım bana dr röntgen öncesi ( 3-5 gün öncesi ) ağrı kesici ilaç reçeteme yazmıştı kullanmıştım ki etkisi oldu yani ee tabi herşeyin ilkini yaşayınca korku dizboyu oluyor :18::18::18: ben zangır zangır titremiştim korkudan :18::18::18::18: dr korkulacak bişi yok dedi sakin ol dedi veee hakikaten anladım ki gayet normal bişi :13: hatta vajinal muayeneden pek bi farkı yoktu inşallah sende gayet rahat atlatırsın canım benim geçmiş olsun dr un bahsettimi rahim röntgeni öncesi ağrı kesici ilaç kullanacağını filan her dr un sistemi aynımı bilemiyorum :44:

Son düzenleme:

Aman Allah'ım kese günü gelmiş Hadi hayırlısı. Hemen yaz bize.
Evet ilk olacağı için çok korkuyorum canım. Yok ağrı kesici söylemedi. Anestezili yaptıracağımı düşündü belki de. Ben onu sorarım. Fiyat araştırması yapacağım şimdi

evet geldi ama bana zaman geçmedi ki ve gece sabaha kadar uyuyamayacağım kesin ALLAH ım inşallah sana ve tüm kk arkadaşlarımıza nasip etsin müjdeler güzel haberler vermeyi bu saatlerde yarın müsait olurum büyük ihtimal haber veririm peki sen anestesi mi düşüneceksin :26: ya rahim röntgenli topik vardır mutlaka ordan bak bakalım çoğunluk nasıl çektirmiş peki fiyat derken röntgen fiyatımı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…