Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin canım amin. Dualarını eksik etme... Güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Evet canım rahim filminin fiyatı. Anestezili farklıymış anestezisiz farklıymış.

delikız normal pantolon alma derim, en fazla 2-3 hafta giyersin
büyük beden alsan bile
aynı modellerin hamile için olanları da var, onlara bak
ya mattika zaten bir ay kafadan kilo almam 3 aylık olana kadar
ondan sonra da 1 ay giysem yeter
ben çabuk kilo almıyorum
hele bu yememle bana şaşıyorlar zaten
daha hamile pantolonlarına var mattika
ona ancak 1-2 ay sonra ihtiyacım olur
zaten genelde kıyafeterim boldur

delikız maşaAllah bebişlerine böyle sağlıkla devam etsinler büyümeye:)

hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.

teşekkür ederim amin inş.
selam kızlar..
haberler iyi maşallah.
delikız maşallah bebişlerine.
hazade senden de güzel haberler gelicek..

öptüm herkesi pek gelemiyorum bu aralar
sağolasın darısı diğerlerinin başına inş.

sağolasın evet artık daha rahatım
görünce rahat ediyor insan gerçekten
ben kıyma yemyorum zaten kıymadan çekiniyorum
daha önce zehirlenmiştim
dün ankara fetivaline gittik
orda sac kavurma yedim o da gayet güzel pişmişti ondan yedim
ama normalde et yemiyorum pek haftada bi rfilan
ben de yarın kızılayapacağım inş.
bahçıvanı ben sevmiyorum yaa
wc işi zor olur onunla
ben bi bardak su içsem on saniye sonra wcdeyim de
o benim için çok zor bir kıyafet
hoş zaten giyemem de
ama sana yakışır eminim
güle güle giy
ben tunik pantolon müdavimiyim
amin inş.
ben çektirdim anestezisiz..
anestezi gerektirecek bir şey değilki
topu topu 5 dakika sürüyor
adet sancısı gibi birşey oluyor
ben de nette okuyup anestezilimi çektirsem dedim ama ağrı eşiğim yüksektir
yattım masaya
korktuğum gibi olmadı
sadece ilacı verdiklerinde bir baskı hissediyorsun adet sancısı gibi hepsi o
kasmazsan gayet kolay olur
oldu da bitti maşallah olursun yeterki kasma kendini

hadi bakalım gözünaydın
darısı hazadenin başına inş
]
Güzelmiş cnm vallahi rahat bir pantolona benziyor...
Güle güle sağlıkla giyin cnm

evet dar panolon giyme dedi doktor
bugün randevuda haliyle eski pantolonlarımdan giydim düşük beldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifam sağol kuzum
rica ederim tatlımm inşallah temiz çıkar sonucun

hadi bakalım gözünaydın
darısı hazadenin başına inş
sağol canım benim hazade benden önde canım o keselerini gördü pazartesi inşallah pıt-pıtlar duyacak ben yarın kese görmeye gidicem inşallah tüm hepimizin müjdeleri böyle güzel haberleri gelsin tez zamanda inşallah nasılsın tatlım görüşemedik pek bulantıların yok demi aman olmasın gayet rahat gebelik devam etsin inşallah

bende iyiyim incicim sağol tatlım

delikız 12.haftadan sonra geçtim ben hamile pantolonuna, kilo aldığımdan ya da göbeğim çıktığından değil.
göbek çıkmıyo ama içi doluyo, rahim büyüdükçe normal pantolonlar rahatsız etmeye başlıyo.
normal pantolon giydiğim günler kasık ağrısı çok oluyo diye geçtim hamile pantolonuna.
yani kiloyla ilgili değil, göbüş hemen çıkmasa da içi doluyo oturan bişey giymemek gerekiyo.
hele senin ikiz, daha çabuk çıkar
neyse sen yaşa gör, hamilelik garip bi süreç pek hesaplara uymuyo

inci canım ben de çektirdim rahim filmi, şiddetli adet ağrısı çekiyosun 15 dk sadece. dayanıcam diye gittim dayanmıştım da.
kişinin ağrı eşiğiyle ilgili ama bence hiç gerek yok anesteziye.

delikız maşaAllah bebişlerine böyle sağlıkla devam etsinler büyümeye:)

hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.
canım benim aminn inşallah diğer ay mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine hepimizin işi rast gitsin tedavileriniz yolunda gitsin test günleriniz bol bol bereketli müjdeler olsun inşallah çok duam var hepinize

Sizden cesaret aldım şimdi

incicim bende genelde aneztezisiz çekildiğini duydum.bende tedaviye başlamadan çektirecektim.araştırdım ortalama fiyat 250 300 ama göngörende ilgi hastanesi var aradım 175 dediler randevu aldım.sonra dr a söyledim benim istediğim yerde çekilecek dedi ben başka yerde çekilmişi kabul etmiyorum dedi.zaten daha çektirmedim anca transfere karar verdiğimizde çekilecek.

Aaa doktor neden öyle dedi ki. Hastaların kesesini hiç düşünmüyor bazı doktorlar Peki onun istediği yer neresiymiş?

canım rahim filmi çektirecekmişin rabbim ayrdımcın olsun benim yaşım küçüktü ozmanlar ben çok agrı acı çektim evet 5dakika sürüyor ama sarstı beni iyice araştır canım ne için çektirceksin bugüne kadar istememeleri garip

şifacım oo keseye gidiyomuşun hadi gör gel bakalım meleginin ortamını

hazade sen kalp atışlarını duymadınmı?
bende yarın 2.kan degerim için gidicem inş 2ye katlanmıştır dualarım sizde eksik etmeyin dualarınızı

Son düzenleme:

Aaa doktor neden öyle dedi ki. Hastaların kesesini hiç düşünmüyor bazı doktorlar Peki onun istediği yer neresiymiş?
benimde canım sıkıldı yaaa istediğim yerde çektiririm kimse karışamaz RABBİM , ALLAH tan korkan dr lar çıkarsın karşımıza

Tedavim olumsuz sonuçlandı ya canım ondan istedi doktorum. Tüm önlemleri alalım dedi. Burada söylüyordum, pıhtılaşmayı da istedim Onu da yaptıracağız inş. Kromozom analizini bile istedim

Son düzenleme:
canım hoş geldin evet evet sabah ola hayrola heyecan dorukta seninde yarın ki kan değerin gayet güzel değer olacak aynen canım hepimize bol bol duam var

beşiktaşta bir yer ismini yanlış hatırlıyor olabilirim sanırım radyomar gibi bişeydi.sanırım anlaşmaları var zaten sen kendin gitsen fiyat daha fazla güya anlaşma var diye 300 bakalım.sonu güzel olsun da bu kadar harcıyoruz oda olsun.rabbim tümmm emek verenlerin emeklerinin kaşılığı olan meleklerini göndersin içinde bana da amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…