- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.121
evet geldi ama bana zaman geçmedi kive gece sabaha kadar uyuyamayacağım kesin ALLAH ım inşallah sana ve tüm kk arkadaşlarımıza nasip etsin müjdeler güzel haberler vermeyi bu saatlerde yarın müsait olurum büyük ihtimal haber veririm peki sen anestesi mi düşüneceksin :26: ya rahim röntgenli topik vardır mutlaka ordan bak bakalım çoğunluk nasıl çektirmiş peki fiyat derken röntgen fiyatımı :26:
ya mattika zaten bir ay kafadan kilo almam 3 aylık olana kadardelikız normal pantolon alma derim, en fazla 2-3 hafta giyersin
büyük beden alsan bile
aynı modellerin hamile için olanları da var, onlara bak
delikız maşaAllah bebişlerine böyle sağlıkla devam etsinler büyümeye:)
hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.
sağolasın darısı diğerlerinin başına inş.selam kızlar..
haberler iyi maşallah.
delikız maşallah bebişlerine.
hazade senden de güzel haberler gelicek..
öptüm herkesi pek gelemiyorum bu aralar
sağolasın evet artık daha rahatımDELİKIZZZZZ
CANIMMM bakkkk kocaman olmuş bıdıklarınnn çoook sevindimmm artık rahat ol tamammı sıkıntı yapma kendine..evet o testleri 8. haftada istiyor bendende istedi hepsini yaptırdım temiz çıktı. bu testler çok önemli herhangi bi mikrop taşıyormusun vs diye.. bana az pişmiş eti bile yasakladı doktorum sonuçlarım temiz çıkmasına ragmen.bende bugün kızılaya gittimm arkadaşımlaaa gezdik tozduk bi sürü salaş badiler elbiseler aldım kendime birde bahçivan aldımkarnım çıkmış herkes öyle diyor bide hamielligiin beni güzelleştirdigini söylüyorlar ayy benmde az kaldı kontrolüme sabırsızlanıyorum
amin inş.hazadem canım daha iyisin inş. 2 gün kaldı az daha sabır. İnş güzel haberlerle döneceksin. Dualarımdasın.
chnb akıntın var mı canım?
Akasyam nerelerdesin? Bu hafta da eğitim var mı?
mattikacım kardeşlerle hasret gideriyordur :)
ranacım çok sevindim canım hayırlı olsun. İnş 9 ay sonunda sağ salim kavuşursun yavruna
nazefsa biraz geç oldu ama nice yıllara canım :)
delikız gözünaydın :) İkisinin de maşallahı varRabbim daim etsin inş.
şifam sen nasılsın? Bebiş iyi inş
hametcim sen ağustosta geliyordun değil mi?
pinpol ve meryem, Allah yardımcınız olsun kızlar...
Bugün hastanedeydim. Bir sürü tahlil yaptıracağız bir de rahim filmi çektireceğim :18: Rahim filmini anestezisiz çektiren var mı aranızda?
İncimm canımmm benim gözlerim seni aradı görüşemedik bikaç gündüriyiyim hamdolsun bikaç gündür lekem yok temizim son iğnemi de bugün oldum veee yarın kese görmeye gidicezz inşallah ALLAH ım hepimize böyle güzel müjdeler haberler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda canım ben rahim filmi çektirdim hemde anestesisiz canım bana dr röntgen öncesi ( 3-5 gün öncesi ) ağrı kesici ilaç reçeteme yazmıştı kullanmıştım ki etkisi oldu yani ee tabi herşeyin ilkini yaşayınca korku dizboyu oluyor :18::18::18: ben zangır zangır titremiştim korkudan :18::18::18::18: dr korkulacak bişi yok dedi sakin ol dedi veee hakikaten anladım ki gayet normal bişi :13: hatta vajinal muayeneden pek bi farkı yoktu inşallah sende gayet rahat atlatırsın canım benim geçmiş olsun dr un bahsettimi rahim röntgeni öncesi ağrı kesici ilaç kullanacağını filan her dr un sistemi aynımı bilemiyorum :44:
Güzelmiş cnm vallahi rahat bir pantolona benziyor...
Güle güle sağlıkla giyin cnm
rica ederim tatlımm inşallah temiz çıkar sonucunŞifam sağol kuzum
sağol canım benim hazade benden önde canım o keselerini gördü pazartesi inşallah pıt-pıtlar duyacak ben yarın kese görmeye gidicem inşallah tüm hepimizin müjdeleri böyle güzel haberleri gelsin tez zamanda inşallahhadi bakalım gözünaydın
darısı hazadenin başına inş
hazadem canım daha iyisin inş. 2 gün kaldı az daha sabır. İnş güzel haberlerle döneceksin. Dualarımdasın.
chnb akıntın var mı canım?
Akasyam nerelerdesin? Bu hafta da eğitim var mı?
mattikacım kardeşlerle hasret gideriyordur :)
ranacım çok sevindim canım hayırlı olsun. İnş 9 ay sonunda sağ salim kavuşursun yavruna
nazefsa biraz geç oldu ama nice yıllara canım :)
delikız gözünaydın :) İkisinin de maşallahı varRabbim daim etsin inş.
şifam sen nasılsın? Bebiş iyi inş
hametcim sen ağustosta geliyordun değil mi?
pinpol ve meryem, Allah yardımcınız olsun kızlar...
Bugün hastanedeydim. Bir sürü tahlil yaptıracağız bir de rahim filmi çektireceğim :18: Rahim filmini anestezisiz çektiren var mı aranızda?
canım benim aminn inşallah diğer ay mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine hepimizin işi rast gitsin tedavileriniz yolunda gitsin test günleriniz bol bol bereketli müjdeler olsun inşallah çok duam var hepinizedelikız maşaAllah bebişlerine böyle sağlıkla devam etsinler büyümeye:)
hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.
bende iyiyim incicim sağol tatlım
haydi maşallah hem bu dağ ne rüzgarlar gördü değil mievelallah Rabbimin izniyle sıkıntısız atlatacaksın
Sizden cesaret aldım şimdi
haydi maşallah hem bu dağ ne rüzgarlar gördü değil miSizden cesaret aldım şimdi
incicim bende genelde aneztezisiz çekildiğini duydum.bende tedaviye başlamadan çektirecektim.araştırdım ortalama fiyat 250 300 ama göngörende ilgi hastanesi var aradım 175 dediler randevu aldım.sonra dr a söyledim benim istediğim yerde çekilecek dedi ben başka yerde çekilmişi kabul etmiyorum dedi.zaten daha çektirmedim anca transfere karar verdiğimizde çekilecek.
incicim bende genelde aneztezisiz çekildiğini duydum.bende tedaviye başlamadan çektirecektim.araştırdım ortalama fiyat 250 300 ama göngörende ilgi hastanesi var aradım 175 dediler randevu aldım.sonra dr a söyledim benim istediğim yerde çekilecek dedi ben başka yerde çekilmişi kabul etmiyorum dedi.zaten daha çektirmedim anca transfere karar verdiğimizde çekilecek.
benimde canım sıkıldı yaaaAaa doktor neden öyle dedi ki. Hastaların kesesini hiç düşünmüyor bazı doktorlarPeki onun istediği yer neresiymiş?
canım rahim filmi çektirecekmişin rabbim ayrdımcın olsun benim yaşım küçüktü ozmanlar ben çok agrı acı çektim evet 5dakika sürüyor ama sarstı beni iyice araştır ne için çektirceksin canım ne için çektirceksin bugüne kadar istememelride garip
şifacım oo keseye gidiyomuşun hadi gör gel bakalım meleginin ortamını
hazade sen kalp atışlarını duymadınmı?
bende yarın 2.kan degerim için gidicem inş 2ye katlanmıştır dualarım sizde eksik etmeyin dualarınızı
canım hoş geldincanım rahim filmi çektirecekmişin rabbim ayrdımcın olsun benim yaşım küçüktü ozmanlar ben çok agrı acı çektim evet 5dakika sürüyor ama sarstı beni iyice araştır ne için çektirceksin canım ne için çektirceksin bugüne kadar istememelride garip
şifacım oo keseye gidiyomuşun hadi gör gel bakalım meleginin ortamını
hazade sen kalp atışlarını duymadınmı?
bende yarın 2.kan degerim için gidicem inş 2ye katlanmıştır dualarım sizde eksik etmeyin dualarınızı
Aaa doktor neden öyle dedi ki. Hastaların kesesini hiç düşünmüyor bazı doktorlarPeki onun istediği yer neresiymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?