- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.141
canım rahim filmi çektirecekmişin rabbim ayrdımcın olsun benim yaşım küçüktü ozmanlar ben çok agrı acı çektim evet 5dakika sürüyor ama sarstı beni iyice araştır canım ne için çektirceksin bugüne kadar istememeleri garip
şifacım oo keseye gidiyomuşun hadi gör gel bakalım meleginin ortamını
hazade sen kalp atışlarını duymadınmı?
bende yarın 2.kan degerim için gidicem inş 2ye katlanmıştır dualarım sizde eksik etmeyin dualarınızı
ya mattika zaten bir ay kafadan kilo almam 3 aylık olana kadar
ondan sonra da 1 ay giysem yeter
ben çabuk kilo almıyorum
hele bu yememle bana şaşıyorlar zaten
daha hamile pantolonlarına var mattika
ona ancak 1-2 ay sonra ihtiyacım olur
zaten genelde kıyafeterim boldur
teşekkür ederim amin inş.
sağolasın darısı diğerlerinin başına inş.
sağolasın evet artık daha rahatım
görünce rahat ediyor insan gerçekten
ben kıyma yemyorum zaten kıymadan çekiniyorum
daha önce zehirlenmiştim
dün ankara fetivaline gittik
orda sac kavurma yedim o da gayet güzel pişmişti ondan yedim
ama normalde et yemiyorum pek haftada bi rfilan
ben de yarın kızılayapacağım inş.
bahçıvanı ben sevmiyorum yaa
wc işi zor olur onunla
ben bi bardak su içsem on saniye sonra wcdeyim de
o benim için çok zor bir kıyafet
hoş zaten giyemem de
ama sana yakışır eminim
güle güle giy
ben tunik pantolon müdavimiyim
amin inş.
ben çektirdim anestezisiz..
anestezi gerektirecek bir şey değilki
topu topu 5 dakika sürüyor
adet sancısı gibi birşey oluyor
ben de nette okuyup anestezilimi çektirsem dedim ama ağrı eşiğim yüksektir
yattım masaya
korktuğum gibi olmadı
sadece ilacı verdiklerinde bir baskı hissediyorsun adet sancısı gibi hepsi o
kasmazsan gayet kolay olur
oldu da bitti maşallah olursun yeterki kasma kendini
hadi bakalım gözünaydın
darısı hazadenin başına inş
]
evet dar panolon giyme dedi doktor
bugün randevuda haliyle eski pantolonlarımdan giydim düşük beldi
hazadem canım daha iyisin inş. 2 gün kaldı az daha sabır. İnş güzel haberlerle döneceksin. Dualarımdasın.
chnb akıntın var mı canım?
Akasyam nerelerdesin? Bu hafta da eğitim var mı?
mattikacım kardeşlerle hasret gideriyordur :)
ranacım çok sevindim canım hayırlı olsun. İnş 9 ay sonunda sağ salim kavuşursun yavruna
nazefsa biraz geç oldu ama nice yıllara canım :)
delikız gözünaydın :) İkisinin de maşallahı varRabbim daim etsin inş.
şifam sen nasılsın? Bebiş iyi inş
hametcim sen ağustosta geliyordun değil mi?
pinpol ve meryem, Allah yardımcınız olsun kızlar...
Bugün hastanedeydim. Bir sürü tahlil yaptıracağız bir de rahim filmi çektireceğim :18: Rahim filmini anestezisiz çektiren var mı aranızda?
İnşallah cnm benimmmhazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.
Umarım güzel haberler veririm cnm benim sen nasılsın bebişimiz nasıllselam kızlar..
haberler iyi maşallah.
delikız maşallah bebişlerine.
hazade senden de güzel haberler gelicek..
öptüm herkesi pek gelemiyorum bu aralar
Ewet cnm az kaldı Rabbim hayırlısı neyse onu versin napim artık zaman geçmek bilmior:18::18:hazadem canım daha iyisin inş. 2 gün kaldı az daha sabır. İnş güzel haberlerle döneceksin. Dualarımdasın.
Bugün hastanedeydim. Bir sürü tahlil yaptıracağız bir de rahim filmi çektireceğim :18: Rahim filmini anestezisiz çektiren var mı aranızda?
Şifammm bir önce git gelll meraktan öldümm,rica ederim tatlımm inşallah temiz çıkar sonucun
sağol canım benim hazade benden önde canım o keselerini gördü pazartesi inşallah pıt-pıtlar duyacak ben yarın kese görmeye gidicem inşallah tüm hepimizin müjdeleri böyle güzel haberleri gelsin tez zamanda inşallahnasılsın tatlım görüşemedik pek bulantıların yok demi aman olmasın gayet rahat gebelik devam etsin inşallah
Canım benim biz neler neler çektik yaaa rahim filmi neki sankii Allahın izniyle temiz çıkıcak bak gör ...Sizden cesaret aldım şimdi
şifacım oo keseye gidiyomuşun hadi gör gel bakalım meleginin ortamını
hazade sen kalp atışlarını duymadınmı?
bende yarın 2.kan degerim için gidicem inş 2ye katlanmıştır dualarım sizde eksik etmeyin dualarınızı
ben dışarda bişey yememeye dikkat ediyorumcnmm aynen öyle insan görünce rahat ediyor sende artık rahat ol düşünmemeye çalış vakit daha çabuk geçiyor..dar giyisileri doktorum banada önermiyor.zaten belim kalınlaştım eski pantolonlarım dar geliyor.ay yeterki yavrumm iyi olsun çuval bile giyerim benbu arada en iyisini yapıyorsun canım dikkat etmek en güzeli ete kıymaya artık hiç bişey saglıklı degil dikkat istiyor..ya benm bacaklarımda varis olmaya başladı ve sağ ayagım çok agrıyor ayy ne yapsam bilemedimde valla
cnmm çok teşekkür ederimm..bu arada sana avsiyem anestezili çektirmenden yana.çünkü benm rahim çok dar doktorumunda bana söyledigi şu oldu agrı oldugu zaman kendini kasacaksın ve yanıltıcı olarak tüplerin kapalı görünebilir dedi.bu yüzden ben anestezili çektirdim hatta uyandıgımda bile çok agrım vardım..gerçi her bünye farklıdır ama benm çok zordu.allah yardımcınn olsun kuzumm hiç telaş yapma
ben devlette bedavaya oldm vallaincicim bende genelde aneztezisiz çekildiğini duydum.bende tedaviye başlamadan çektirecektim.araştırdım ortalama fiyat 250 300 ama göngörende ilgi hastanesi var aradım 175 dediler randevu aldım.sonra dr a söyledim benim istediğim yerde çekilecek dedi ben başka yerde çekilmişi kabul etmiyorum dedi.zaten daha çektirmedim anca transfere karar verdiğimizde çekilecek.
delikız 12.haftadan sonra geçtim ben hamile pantolonuna, kilo aldığımdan ya da göbeğim çıktığından değil.
göbek çıkmıyo ama içi doluyo, rahim büyüdükçe normal pantolonlar rahatsız etmeye başlıyo.
normal pantolon giydiğim günler kasık ağrısı çok oluyo diye geçtim hamile pantolonuna.
yani kiloyla ilgili değil, göbüş hemen çıkmasa da içi doluyo oturan bişey giymemek gerekiyo.
hele senin ikiz, daha çabuk çıkar
neyse sen yaşa gör, hamilelik garip bi süreç pek hesaplara uymuyo
beşiktaşta bir yer ismini yanlış hatırlıyor olabilirim sanırım radyomar gibi bişeydi.sanırım anlaşmaları var zaten sen kendin gitsen fiyat daha fazla güya anlaşma var diye 300 bakalım.sonu güzel olsun da bu kadar harcıyoruz oda olsun.rabbim tümmm emek verenlerin emeklerinin kaşılığı olan meleklerini göndersin içinde bana da amin.
cnmm çok teşekkür ederimm..bu arada sana avsiyem anestezili çektirmenden yana.çünkü benm rahim çok dar doktorumunda bana söyledigi şu oldu agrı oldugu zaman kendini kasacaksın ve yanıltıcı olarak tüplerin kapalı görünebilir dedi.bu yüzden ben anestezili çektirdim hatta uyandıgımda bile çok agrım vardım..gerçi her bünye farklıdır ama benm çok zordu.allah yardımcınn olsun kuzumm hiç telaş yapma
Ewet cnm az kaldı Rabbim hayırlısı neyse onu versin napim artık zaman geçmek bilmior:18::18:
Ne dedi cnm cumhur bey peki sadece rahim filmimi istedi?
Allahım yücerabbim yardımcın olsun canım incimmm
Canım benim biz neler neler çektik yaaa rahim filmi neki sankii Allahın izniyle temiz çıkıcak bak gör ...
Yok cnm gitmedim ptesi gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim :18::18:
Ay eşim işe gitti acaba gitsemmi doktora belli olmazmı yaaa bugün 6+6 oldum bebek belli olur dimi kızlar
ya o insan yapısına göre değişiyor mattika
bizim arkadaş var mesela hamile pantolonuna 4.ayda geçti
ama ben pantolonlarım düşük bel yani bi beden büyük alıp düşük bel giyiyorum
karnım büyüyünce de o düşük bel normal bel olacak sıkmayacak pantolon normal olacak yani amaçla aldım
anlaşamadık biz seninle bu konuda
olsun ama yine de ben bi tane pantolon alacağım şuan lazım ççünkü
hamile pantolonları şuan çok bol geliyor rahat edmiyorum
tatil için alıyorum zaten pantolonu o da bi tane
tatil sonrası eğer durum değişirse geçerim hamile pantolonlarına
heh şimdi anlaştık sanırım
Kızlar ben geldimm dayanamdım gittim ve kalp atımını gördükkk ...
Ama dinleyemedik çünkü küçük daha dedi yarrabbim şükürler volsunn sanaa darısı tüm arkadaşlarımın başınaa inşallahhh
Amin cnm Allah razı olsun inşallahh bakalım ptesi memoriale gidicem arda bey n diycekhazadeeee canıııım maşaallah subhanallah barekallah ....
çok sevindim....rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....
hadi gözünaydın canım, bir kalp mi vardı yoksa iki mi?
ilk defa kalp atışı duyuyorum demiştin di mi, bu defa sonu güzel olcak inş.
Kızlar ben geldimm dayanamdım gittim ve kalp atımını gördükkk ...
Ama dinleyemedik çünkü küçük daha dedi yarrabbim şükürler volsunn sanaa darısı tüm arkadaşlarımın başınaa inşallahhh
canım gözün aydın maşallahbebegine iyi olmuş aklında kalacagına baktırmışın ooooh sefan olsun duymasanda görünür minik kalbin inip inip çıktıgı
bende kan testimi verdim annemlere geçtim ilkkez çıkıyorum evden tedaviden sonra evdenbalkon sefasındayım kulagım telefondaaaa:26::26:
hazadem gözünaydın canım. İnş bu kez devamı gelecek sağlıkla. Tek olsun sonu güzel olsun :)
ranacım inş değerin kat be kat katlanmıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?