Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ranacım inşaAllah güzelce ikiye katlanmıştır.güzel haberle gel yarın.dualarım seninile.

cnmm aynen öyle insan görünce rahat ediyor sende artık rahat ol düşünmemeye çalış vakit daha çabuk geçiyor..dar giyisileri doktorum banada önermiyor.zaten belim kalınlaştım eski pantolonlarım dar geliyor.ay yeterki yavrumm iyi olsun çuval bile giyerim benbu arada en iyisini yapıyorsun canım dikkat etmek en güzeli ete kıymaya artık hiç bişey saglıklı degil dikkat istiyor..ya benm bacaklarımda varis olmaya başladı ve sağ ayagım çok agrıyor ayy ne yapsam bilemedimde valla

cnmm çok teşekkür ederimm..bu arada sana avsiyem anestezili çektirmenden yana.çünkü benm rahim çok dar doktorumunda bana söyledigi şu oldu agrı oldugu zaman kendini kasacaksın ve yanıltıcı olarak tüplerin kapalı görünebilir dedi.bu yüzden ben anestezili çektirdim hatta uyandıgımda bile çok agrım vardım..gerçi her bünye farklıdır ama benm çok zordu.allah yardımcınn olsun kuzumm hiç telaş yapma

Günaydın kızlar, nasılsınız?
dün akşam rahim filmi konuşulmuş.
öncelikle rahim filmi çekilen yer tecrübeli güvenilir olmalı yine de bilindik yer olsun derim dr ler herkesin çektiğine güvenmiyor.
ben de erken doğum sonrası çektirdim bana sormadılar anestezili çektiler. zaten ağrı eşim düşüktür gerçi bunca acıdan sonra yükseldi:))

bir de bende bir iki gün sanki defalarca ilişkiye girmişim gibi bir his oluşmuştu rahatsız olmuştum...
okuyorum ama çok uzun yazmıyorum. yatış şeklimden dolayı tek elle yazdığım için. güzel haberlerinize seviniyorum.

benim de daha yeni çıktı göbüş fazla değil. ben elbise severim yazın şimdiye dek dr ye giderken kolaylık olsun diye elbise giydim. ta büyük oğlumdan bahçıvan pantolonum duruyor erken doğan oğlumda da giydim. ama 6-7 aydan sonra pek güzel durmuyor. ben de bol normalde de giyilen üstler almıştım. bir de yattığım için yalnız dr ye giderken lazım oluyor. aslında kot pantolana hevesim var ama almaya gidemem birine desem uyar mı uymaz mı belli değil...
güzel haberlerinizi bekliyorum.

hazade ve şifadanda güzel haberler bekliyoruz allahın izniyle.
İnşallah cnm benimmm
selam kızlar..
haberler iyi maşallah.
delikız maşallah bebişlerine.
hazade senden de güzel haberler gelicek..

öptüm herkesi pek gelemiyorum bu aralar
Umarım güzel haberler veririm cnm benim sen nasılsın bebişimiz nasıll
Ewet cnm az kaldı Rabbim hayırlısı neyse onu versin napim artık zaman geçmek bilmior:18::18:
Ne dedi cnm cumhur bey peki sadece rahim filmimi istedi?
Allahım yücerabbim yardımcın olsun canım incimmm
Şifammm bir önce git gelll meraktan öldümm,
İnşallahhh hayatımda ilk defa duymak nasip olur inşallahhhh canım ikimizedee
Sizden cesaret aldım şimdi
Canım benim biz neler neler çektik yaaa rahim filmi neki sankii Allahın izniyle temiz çıkıcak bak gör ...

Yok cnm gitmedim ptesi gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim :18::18:

Ay eşim işe gitti acaba gitsemmi doktora belli olmazmı yaaa bugün 6+6 oldum bebek belli olur dimi kızlar

ben dışarda bişey yememeye dikkat ediyorum
yersem de köfte kıyma et o tür değil de mesela dışarı çıktık gezdik acıktık
gözleme tost o tarz yiyorum yada çorba içiyorum
etten uzak duruyorum yani
bacaklarda varismi geçmiş olsun
hamileliktendir çünkü ben kalp atışını görmeye gittiğimde doktor bacaklarında şişme varis varmı diye sormuştu
daha bir sürü sordu şu varmı bu varmı diye ben de hiçbirisi yok dedim
çok güzel çok şanslısın demişti bana
ama ben asıl ağrıları ilerde ağırlaşınca yaşayacağım sanırım
yani bence normal varis olması ama doktoruna sor önlemini al varis zor bir olay çünkü
doktor çorap filan önerirse giyersin
varis çorapları var

ben devlette bedavaya oldm valla
tanıdık doktor vardı kendisi izindeydi arkadaşına söyledi
gittim çektirdim geldim
çok şükür sonrasında bi sıkıntı ağrı filan da yaşamadım

ya o insan yapısına göre değişiyor mattika
bizim arkadaş var mesela hamile pantolonuna 4.ayda geçti
ama ben pantolonlarım düşük bel yani bi beden büyük alıp düşük bel giyiyorum
karnım büyüyünce de o düşük bel normal bel olacak sıkmayacak pantolon normal olacak yani amaçla aldım
anlaşamadık biz seninle bu konuda
olsun ama yine de ben bi tane pantolon alacağım şuan lazım ççünkü
hamile pantolonları şuan çok bol geliyor rahat edmiyorum
tatil için alıyorum zaten pantolonu o da bi tane
tatil sonrası eğer durum değişirse geçerim hamile pantolonlarına
heh şimdi anlaştık sanırım

Buranın bir kaç şubesi var. Biz de dün aradık, 350 dediler.

Sağol tatlım.

Nur Hanım istedi canım tahlilleri ve rahim filmini. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama tedbirimizi alalım dedi.
Cumhur Bey'le de görüştük. Set up yapacak bize. Annemden, babamdan, eşimden ve benden kan alınacak, yaklaşık 2 ay sürecek işlem. Sonuç çıktıktan sonra da kendimizi toparlamış olursak yeni tedavi düşünüyoruz, yaptıramazsak dondurulmuş embriyolar girecek işleme. Bakalım hayırlısı.

Akıntın var mı? Yoksa dayanmaya çalış pazartesiye kadar

Son düzenleme:
Kızlar ben geldimm dayanamdım gittim ve kalp atımını gördükkk ...
Ama dinleyemedik çünkü küçük daha dedi yarrabbim şükürler volsunn sanaa darısı tüm arkadaşlarımın başınaa inşallahhh

hazadeeee canıııım maşaallah subhanallah barekallah ....
çok sevindim....rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....

12.hafta 3 aylık demek zaten
ben de kilo almadım hemen karnımın çıkması 18.haftayı buldu.
hiç belli değildi hamileliğim ama 12.haftadan sonra oturan bişey giyemedim, rahmini elinle hissedersin bikaç haftaya çıkmasa da içi dolu bişey olduğunu farkediyosun.
rahmini de sıkıştırmaman lazım kesinlikle, dr.lar da onu söylüyo.
annem fln da karnın çıkmasa da oturan bişey giyme dedi kan dolaşımı için önemliymiş. yoksa karın sıkıştığından değil.
pantolonun bolsa sorun yok ama sakın saran oturan bişey giyme düşük bel de olsa alt kısmı sıkar kan dolaşımı etkiler.

ben de senin gibi düşünüyodum, kan dolaşımı uyarısından sonra farklı düşündüm
ne bilim söyliyim dedim yoksa her bünye farklı oluyo

hadi gözünaydın canım, bir kalp mi vardı yoksa iki mi?
ilk defa kalp atışı duyuyorum demiştin di mi, bu defa sonu güzel olcak inş.

hazadeeee canıııım maşaallah subhanallah barekallah ....
çok sevindim....rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....
Amin cnm Allah razı olsun inşallahh bakalım ptesi memoriale gidicem arda bey n diycek
hadi gözünaydın canım, bir kalp mi vardı yoksa iki mi?
ilk defa kalp atışı duyuyorum demiştin di mi, bu defa sonu güzel olcak inş.

1 taneydi canım ikiz deilmiş aman 1olsun bizim olsun canım
Ewet cnm şlk defa duyuyorum ben kalp atışını inşallahhh bu defa bebegim beni bırakmıycakkk

canım gözün aydın maşallahbebegine iyi olmuş aklında kalacagına baktırmışın ooooh sefan olsun duymasanda görünür minik kalbin inip inip çıktıgı

bende kan testimi verdim annemlere geçtim ilkkez çıkıyorum evden tedaviden sonra evden balkon sefasındayım kulagım telefondaaaa:26::26:

hazadem gözünaydın canım. İnş bu kez devamı gelecek sağlıkla. Tek olsun sonu güzel olsun :)

ranacım inş değerin kat be kat katlanmıştır :)

Ewet cnm benim ilk defa nasip oldu ay mucizevi bişey yaa acaba kalp atışını duysam naparım yarrabbim:18:
Hadi hayırlı haberlerle gel cnm inşallahh... Ohh yap vallahi balkon sefası ne güzell canım bekliorum bak hemen yazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…