- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.161
hazade masallah görmüsün gözünaydin olsun ins bu sefer kucagina alirsin
cnbh, sagol canim randevularla tahlillerle ugrasiyomagustosta bismillah diycez ínsallah
HERHEZE SELAM HEPINIZ IYYISINIZ INSALLAH
INCIIIIIIIIII SELAM CANIM GITME BIYERE KONUSALIM
kızlar sonuç çok geç belli oldu kendi drum yoktu diger drda arayıncaya neler kurdum kafamda şükür katlanmış degerim 228olmuş bundan sonrası kese kalp gibi bekleyişlere geçeblirim işte
Kızlar ben geldimm dayanamdım gittim ve kalp atımını gördükkk ...
Ama dinleyemedik çünkü küçük daha dedi yarrabbim şükürler volsunn sanaa darısı tüm arkadaşlarımın başınaa inşallahhh
yok ben oturan pantolon giymiyorum12.hafta 3 aylık demek zaten
ben de kilo almadım hemen karnımın çıkması 18.haftayı buldu.
hiç belli değildi hamileliğim ama 12.haftadan sonra oturan bişey giyemedim, rahmini elinle hissedersin bikaç haftaya çıkmasa da içi dolu bişey olduğunu farkediyosun.
rahmini de sıkıştırmaman lazım kesinlikle, dr.lar da onu söylüyo.
annem fln da karnın çıkmasa da oturan bişey giyme dedi kan dolaşımı için önemliymiş. yoksa karın sıkıştığından değil.
pantolonun bolsa sorun yok ama sakın saran oturan bişey giyme düşük bel de olsa alt kısmı sıkar kan dolaşımı etkiler.
ben de senin gibi düşünüyodum, kan dolaşımı uyarısından sonra farklı düşündüm
ne bilim söyliyim dedim yoksa her bünye farklı oluyo
kızlar sonuç çok geç belli oldu kendi drum yoktu diger drda arayıncaya neler kurdum kafamda şükür katlanmış degerim 228olmuş bundan sonrası kese kalp gibi bekleyişlere geçeblirim işte
sağolasıngünün bomba haberleri hazade ve ranadan gelmiş çok sevindim. maşallah...
delikız geçmiş olsun canım. allah beterinden saklasın...
başka değişiklik var mı?
hamet senin de hemen tutsun inşallah kızın kardeşsiz kalmasın...amin..
Amin canım benim inşallahhhhazade masallah görmüsün gözünaydin olsun ins bu sefer kucagina alirsin
Aaaaa maşallahhh maşallahhhhkızlar sonuç çok geç belli oldu kendi drum yoktu diger drda arayıncaya neler kurdum kafamda şükür katlanmış degerim 228olmuş bundan sonrası kese kalp gibi bekleyişlere geçeblirim işte
maş.suphanallah
gördünmü bak biz sana ne dedik
inş.bu sefer güzel olacak dedik
pıt pıtı gördün yani
dinlemene gerek yk gördüysen sorun yok demektir
bak hiç bu kadar ileri gitmemiştin
çok şükür bugünleri de gördün
artık bebişi de üzme kendini de .
Nesrin ablacım çok saol Allah senden razı olsun hep beni aradın sordun Rabbim oğlunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh...günün bomba haberleri hazade ve ranadan gelmiş çok sevindim. maşallah...
Amin canım benim inşallahhh
Aaaaa maşallahhh maşallahhhh
çok sewindim cnm benim darısı diğer kızlara inşallahhh
inşallah canım ama umutlu deildim ay nasıl ağladım nasıl ağladım bilemezsiniz
Delikız canım benim eşin için çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korumuşacil şifalar dilerim tatlım hep sağlıklı günler dilerim
Rana canım benim değerin artmış maşallah çok da güzel katlanmış hadi şimdi kese gününü bekle bakalım ben de zaman yavaş ilerledi sen de nasıl olacak bakalım
selam kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördümayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
atladığım biri varsa kusuruma bakmayınhepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?