Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

gözünaydın canım, darısı kalp atışını görmene
amin ALLAH razı olsun mattikacığım inşallah tüm hepimizin en güzel haberleri olacak tez zamanda inşallah

şifam tekrardan hayırlı olsun kuzum. Darısı kalp atışına inş.
incimmm çok sağol canım benim amin amin inşallah ALLAH razı olsun dilerim çok bekletmeden Yüce Rabbim senin ve tüm pgt arkadaşlarımızın yüzleri en güzel şekilde gülecek bol bol duam var

bu ne bereketli aymis yarabbim hamile kalan kalana ama hepinizin adina cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk sevindim valla kirilmassaniz mattika kardesimize daha cok sevindim aranizda en cok kayip yasayan o galiba yanlis hatirlamiyorsam. rabbim suanda tedavi yolunda olanlara yada ilerde baslayacaklara insallh onlarinda tez zamanda göbisleri dolar. nazefsa ( insallah ismini dogru yazdim) kiz masallah artis gibisin rabbim nazarlardan korusun senide bebisinide. hamisler duaniza benide katin benimde göbisim dolsun digerlerinde duamdasiniz allaha emanet olun.

delikız çok geçmiş olsun canım büyük kaza nazar çıkmış hemen sadaka ver

delikız çok geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.

delikız çok geçmiş olsun, allah bebişlerine ve eşine sağlık versin..

hepinize teşekkür ederim
ALLAH RAZI OLSUN
eşimi bıraktım geldim işe..
canım benim yaa pansuman yaparken bakıyorum da sanki gerçekten 3-5 kişi dövmüş gibi
dedim sen nasıl düştün böyle
çok kötü düşmüş
alnında sıyrıklar var
burun derisini üst ile birleştirmek için çekip germişler biraz dikerken
morluklar şişlikler var burnunda
dudağının üzerinde minik bi parça et kopmuş
diyorki bana artık bıyık bırakırım orası öylece bıyıksız tuhaf durur
dedim bunlara takma kafanı önce bi iileş
sonra seni rahatsız ederse estetik yaptırırsın
herifimin burnuna nazar değdi yaaa
neyse inş. en yakın zamanda iileşir de kendine gelir
dualarınızı eksik etmeyin
şifam bu arada gözünaydın ddarısı kalp atışına inş.
RABBİM hamiş sayımızı artırsın inş.

hazadeeee maşaAllah canım çok şükür.çok güzel bir haber buuu
Allah razı olsun canım inşallah sizlerinde en kısa zamanda duyarız

Canım çok geçmiş olsunnn..
İlk yazdıgın yazıyı bulamadım herkes geçmiş olsun dio allah allah n oldu diorum bende Allah beterinden korusun inşallah canım sadaka verin vallahiii

merhaba kizlar, nasilsiniz?

benim bugun saat 2 de randevum var eger bir sorun cikmassa carsamba yumurta toplama islemim var.

iki gundur karnimin alt kisminda agrilar var ve bagirsaklarimda baski olusuyor kabiz degilim ama sanki kabiz olmusum gibi rahatsiz oluyorum
sizde buna benzer seyler yasadinizmi? doktora bugun soracagim ama sizin tecrubelerinizden de faydalanmak isterim. dikkat etmem gereken seyler varmi bana tavsiye edeceginiz.

Hepinize hergün ediyorum canım ..
Bende bugün 5 de Arda beye gidicem Memoriale bakalım kalp atışını dinleyebilicekmiyiz:18::18::18:
inş.dinlersin.
gördüğüne göre neden dinlemeyesin
hiç korkma
inş.dinleyeceksn
hadi bakalım hayırlısı inş.
heyecandandır belkide yaşadıkların
ben yaşamadım hiçbirşey o yüzden birşey diyemeyeceğim

Hadi hayırlısı olsun canım dilerim sağlıklı bir sürü yumoşların çıkar...
Biz buna benzer yaşamazmıyız canım neler yaşadık nelerrr yumurtalar baskı yapıo canım ..
Ve ilaçlar çok zorluo insanı inşallah sonu iyi olucak dua et canımm

insallah canim tesekkur ederim. pgt den korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydasi yok rabbim yardimcimiz olsun.

bu arada canim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almani nasib etsin insallah. darisi artik tum isteyenlerin basina. hamilelerin duasi kabul olurmus sende lutfen benim icin dua et :) ve tabiki tum isteyenler icin.

Ewet malesef cnm korkunun ecele faydası olmuo ben 3 kere denedim tüp olmadı ...Doğal oldu demek nasibi doğal yolla idi belkide deil bilinmez daha yolun başındayız:18:
Canım yücerabbim saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın ewlatlarınııı
Aaaa bak içimden ewlatlarını demek geldi sanırım ikiz olucak

:) doktorum iki tane transfer edecek insallah :)

canim insallah saglikli bir sekilde evladini dunyaya getirirsin. evet vardir herseyde bir hayir demekki vakti saati simdi gelmis. ne guzel rabbim dogal yolla nasib etmis. rabbim seni ve bebegini korusun canim.

sizin sorununuz neydi? bizim sperm sayimiz az ve kromozom bozuklugu var esimde

Son düzenleme:

Ohhh n güzelll inşallah ikiz olucak canımmm bak görr delikızada hep öle dedik bak ikiz oldu
Aynen bizimde canım bende 3 ve 17 kromozomlarımda translokasyon var eşiminde sperm sayısı düşükdü..
nerde tedavi görüosun canım?

Haftasonu iki gün şehirdışına eğitim vermeye gittim. Evde de internette sorun var Giremiyorum. İş çok yoğun. Okuduğuma göre çok güzel haberler var. Hazadem gözün aydın canım. Akşamüstü haberlerini bekliyorum. İncim Radyomar diye biryer vardı. Orada ağrısız çekiyorlarmış. Bir araştır istersen. Sende mi set up işine girdin Gözün aydın.. Kader arkadaşım benim İnşallah ikimiz de bu çok süreci atlatırız.. Bu arada benim Set up sonucu hala gelmedi. Hayırlısı..

Chnb sen nasılsın canım _? Küçük oğlumuz nasıl ? Annesini üzmüyor inşallahh

Delikız bebişler iyiyimiş sanırım. Çokkk sevindim...

Şifam nasıl gidiyor hamilelik Kalp atışlarını ne zaman duyacaksın :26:

Tek tek ismini yazamadığım diğer arkadaşlar hepinize selamlar..

ben ankarada genartta tedavi oluyorum.

canim sen 3 kere tup denedim diye yazmissin. pgt yapildimi peki?

ben ankarada genartta tedavi oluyorum.

canim sen 3 kere tup denedim diye yazmissin. pgt yapildimi peki?

İlkinde kromozom sorunumuzu bilmioduk cnm 2 ve 3 de yapıldı 2 şer tane transfer edildi ama olmadı malesef... son pgt volkan bey yapmıştı hiç hoşlanmıorum volkan beyin tavrından

Saol canım benimm inşallah akşamda hayırlı haberlerle gelirimm..
Sen nasılsın nasıl gidio ya çok yogun çalışıosun keşke kaçabilseniz böle bir yeree ne bilim kafa dağıtsanız..Ben çok inanıorumm incim ve sen en kısa zamanda anne olucaksınızzz ... herşey yoluna giricekkk

Selam kızlar

hazadem güzel haberlerle gel inşaallah. İşe başladın mı?

Akasyam evet benim de kaderim set up mış Bakalım sonuçlarımız nasıl çıkacak...

pinpol Allah yardımcın olsun. İnş sonu güzel olur...

Son düzenleme:
İlkinde kromozom sorunumuzu bilmioduk cnm 2 ve 3 de yapıldı 2 şer tane transfer edildi ama olmadı malesef... son pgt volkan bey yapmıştı hiç hoşlanmıorum volkan beyin tavrından

canim volkan beyi tanima firsatim olmadi. ben aysun hocanim hastasiydim oda izinde oldugu icin suan sertac hoca benim transferimi yapacak.
ben suana kadar merkezle ilgili bir sikayetim yok sadece biraz daha fazla hastalarla irtibat icinde olabilirler. yani biraz daha profesyonel olasalar fena olmaz :) ankarada bir cok merkezle gorusmeye gittim daha iyi biryerde yokdu acikcasi. onun disinda para goz bir yer degil. calisanlarda bana samimi geldi. sonumuz hayirli olur insallah. rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…