- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.201
Selam kızlar
hazadem güzel haberlerle gel inşaallah. İşe başladın mı?
Akasyam evet benim de kaderim set up mışBakalım sonuçlarımız nasıl çıkacak...
pinpol Allah yardımcın olsun. İnş sonu güzel olur...
chnb hastaneye gittin mi canım?
Sana özel mesaj gönderiyorum tahlillerimle ilgili, topiği işgal etmeyeyim şimdi :)
İnşallah cnm benim darısı sizlere yarrabbim nasıl içten dua ediyorum ancim bilemezsinnnn ...
işe başladım ama çok kasık ağrım var bakalım ne diycek arda bey:18:
Kasık ağrısı korkulacak bir şey değil diye biliyorum canım. İçini ferah tut.
Ama böle kramp şeklinde oluo canımm çok cnm yanıo bakalım n olucakk akşammm ay kesin bayılırım benn yaaa
Aminn canım inşallahhh saat 4 olsada çıksam yaacanim bende kasik agrisinin en tipik hamilelik belirtisi oldugunu biliyorum. sikma canini insallah hayirli saglikli bir hamilelik donemi gecirecek ve bebegini saglikla kucagina alacaksin...
chnb mesaj kutun dolu :26:
İncim pıhtılaşma testi mi yaptırdın ?? Bende yaptırsam mı diye düşünüyorum :26: Sonuç ne çıktı ?
hoşgeldin ..Haftasonu iki gün şehirdışına eğitim vermeye gittim. Evde de internette sorun varGiremiyorum. İş çok yoğun. Okuduğuma göre çok güzel haberler var. Hazadem gözün aydın canım. Akşamüstü haberlerini bekliyorum. İncim Radyomar diye biryer vardı. Orada ağrısız çekiyorlarmış. Bir araştır istersen. Sende mi set up işine girdin Gözün aydın.. Kader arkadaşım benim İnşallah ikimiz de bu çok süreci atlatırız.. Bu arada benim Set up sonucu hala gelmedi. Hayırlısı..
Chnb sen nasılsın canım _? Küçük oğlumuz nasıl ? Annesini üzmüyor inşallahh
Delikız bebişler iyiyimiş sanırım. Çokkk sevindim...
Şifam nasıl gidiyor hamilelikKalp atışlarını ne zaman duyacaksın :26:
Tek tek ismini yazamadığım diğer arkadaşlar hepinize selamlar..
ben de genartta tedavi olmuştumben ankarada genartta tedavi oluyorum.
canim sen 3 kere tup denedim diye yazmissin. pgt yapildimi peki?
niye hoşlanmıyorsun volkan hocadan bakayım senİlkinde kromozom sorunumuzu bilmioduk cnm 2 ve 3 de yapıldı 2 şer tane transfer edildi ama olmadı malesef... son pgt volkan bey yapmıştı hiç hoşlanmıorum volkan beyin tavrından
bence genart çok profosyonel bir yer ..canim volkan beyi tanima firsatim olmadi. ben aysun hocanim hastasiydim oda izinde oldugu icin suan sertac hoca benim transferimi yapacak.
ben suana kadar merkezle ilgili bir sikayetim yok sadece biraz daha fazla hastalarla irtibat icinde olabilirler. yani biraz daha profesyonel olasalar fena olmaz :) ankarada bir cok merkezle gorusmeye gittim daha iyi biryerde yokdu acikcasi. onun disinda para goz bir yer degil. calisanlarda bana samimi geldi. sonumuz hayirli olur insallah. rabbim yardimcimiz olsun.
vALLAHİ HİÇBİŞEY ÇIKMIYCAK CANIM İÇİNİ FERAH TUTYok canım yaptırmadım daha yaptıracağım. Kromozom analizi de yaptıracağım bağışıklık da. Allah ne verdiyse :) İnş bunlarda bir sorun çıkmaz, çıkarsa işimiz iş :)
Ya ne bilim canım birebir görüşmemizde iyiydi ama telle n zaman görüşsem böyle kısa kesen kapatsada işime baksam izlenimi verdi sürekli bana ...niye hoşlanmıyorsun volkan hocadan bakayım sen
Pardon cnm ayrılmamış yanlış bilgi vermişler ayrılmamışCanım Doç.Dr. MELİH ATAHAN GÜVEN Acıbademden ayrılmış
vALLAHİ HİÇBİŞEY ÇIKMIYCAK CANIM İÇİNİ FERAH TUT
Ya ne bilim canım birebir görüşmemizde iyiydi ama telle n zaman görüşsem böyle kısa kesen kapatsada işime baksam izlenimi verdi sürekli bana ...
Ve bir kaç arkadaşım var onlarada demişki hızlı cümle kurun işde çabuk olun bilmem ne demiş yani n bilim hoşlanmadım ben ...
Ama böle kramp şeklinde oluo canımm çok cnm yanıo bakalım n olucakk akşammm ay kesin bayılırım benn yaaa
cnmm çok normal kasık agrılarınn daha çok yaşayacaksın bunları korkma telaş yapma rahim büyüyor..bak benm 11 haftalık oldu hala agrı oluyor kafanı takmabendeki yavaş yavaş halsizlik yorgunluk geçiyor vücüdum artık hamilelige alıştı sanırımm ayy cumartesi bi gelsede hemen gitsemm yaa heyecanlanıyorummm
telle o kadar çok ne konuştunki
biz bi kere tedaviden önce konuşmuştuk sonra da konuşmadım
herşeyi açıklamştı o zaman diğer sormak istediklerimi ben hep kendi doktoruma sordum
o gayet güzel anlattı
iyiyim ben de aynı işte ne olsun eşim ufak bi kaza geçirdi onunla meşguldüm haftasonu topikte yazdımcnmm sen neler yapıyorsunn bakımmm bebişler nasılllben çok sıkıldım evde hava bugün çok sıkıcı..bide haftasonu eşimle geziyoruz o yüzden pazartesi çok zor geliyor keşke oda hiç çalışmasa ne güzel olur
Canım işde pgt yani detaylar olasılıklar ne bilim yani konuşulması gerekenler kadın dogumcu bilemio pgt yi o yüzden bana volkan bey açıklama yapmak durumundaydı ne bilm aman neyseetelle o kadar çok ne konuştunki
biz bi kere tedaviden önce konuşmuştuk sonra da konuşmadım
herşeyi açıklamştı o zaman diğer sormak istediklerimi ben hep kendi doktoruma sordum
o gayet güzel anlattı
cnmm çok normal kasık agrılarınn daha çok yaşayacaksın bunları korkma telaş yapma rahim büyüyor..bak benm 11 haftalık oldu hala agrı oluyor kafanı takmabendeki yavaş yavaş halsizlik yorgunluk geçiyor vücüdum artık hamilelige alıştı sanırımm ayy cumartesi bi gelsede hemen gitsemm yaa heyecanlanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?