Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb hastaneye gittin mi canım?
Sana özel mesaj gönderiyorum tahlillerimle ilgili, topiği işgal etmeyeyim şimdi :)

Son düzenleme:

İnşallah cnm benim darısı sizlere yarrabbim nasıl içten dua ediyorum ancim bilemezsinnnn ...
işe başladım ama çok kasık ağrım var bakalım ne diycek arda bey:18:

İnşallah cnm benim darısı sizlere yarrabbim nasıl içten dua ediyorum ancim bilemezsinnnn ...
işe başladım ama çok kasık ağrım var bakalım ne diycek arda bey:18:

Kasık ağrısı korkulacak bir şey değil diye biliyorum canım. İçini ferah tut.

Ama böle kramp şeklinde oluo canımm çok cnm yanıo bakalım n olucakk akşammm ay kesin bayılırım benn yaaa

canim bende kasik agrisinin en tipik hamilelik belirtisi oldugunu biliyorum. sikma canini insallah hayirli saglikli bir hamilelik donemi gecirecek ve bebegini saglikla kucagina alacaksin...

İncim pıhtılaşma testi mi yaptırdın ?? Bende yaptırsam mı diye düşünüyorum :26: Sonuç ne çıktı ?

Yok canım yaptırmadım daha yaptıracağım. Kromozom analizi de yaptıracağım bağışıklık da. Allah ne verdiyse :) İnş bunlarda bir sorun çıkmaz, çıkarsa işimiz iş :)

hoşgeldin ..
sağolasın şimdilik iiler çok şükür

ben ankarada genartta tedavi oluyorum.

canim sen 3 kere tup denedim diye yazmissin. pgt yapildimi peki?
ben de genartta tedavi olmuştum
genartt iyi bir merkez şanslısın

İlkinde kromozom sorunumuzu bilmioduk cnm 2 ve 3 de yapıldı 2 şer tane transfer edildi ama olmadı malesef... son pgt volkan bey yapmıştı hiç hoşlanmıorum volkan beyin tavrından
niye hoşlanmıyorsun volkan hocadan bakayım sen
bence genart çok profosyonel bir yer ..
ben başka merkezler de gördüm rezil durumda olan
resmen doktor sneinle para pazarlığına giriyor vs.
genartta öyle bişe yyok
doktor asla para konuşmuyor para konuşan kısım muhasebeci
doktor hastalarla sadece tedavi konusunda muhatap oluyor ve bu güzel bir durum
öyle peşinizden para için koşturan bir merkez değil
yeri ve zamanı gelince paranızı ödüyorsunuz
illa şimdi ver denmiyor
ben ilk aşılamamı yaptırdığım yerde daha aşılama olmadan kapıda parayı aldılar sanki kaçıyorduk bi yere ve eşim çok kızmıştı
biz dolandırıcımıyız zaten burdayız bu ne paracı bir sistem diye
genartta hiç böyle şeyler yok
benim de doktorum aysun hanımdı çok memnun kaldım
umarım senin için de herşey güzel gider ..
ama genart ankaranın en iyi merkezi emin ol buna
zaten pgtyi yapan yer de orası diğer merkezler de pgtyi orda yaptırıyor numuneleri oraya gönderiyorlar
yani olayın ana merkzi orası
volkan bey cool bir adam ama işinin ehli
bence önemli olan da o ,çok konuşmasa da işinin ehli olması herşeyden önemli
için rahat olsun oraya güvenebilirsin
inş. yakın zamanda senden de pozitif alırız

Yok canım yaptırmadım daha yaptıracağım. Kromozom analizi de yaptıracağım bağışıklık da. Allah ne verdiyse :) İnş bunlarda bir sorun çıkmaz, çıkarsa işimiz iş :)
vALLAHİ HİÇBİŞEY ÇIKMIYCAK CANIM İÇİNİ FERAH TUT
niye hoşlanmıyorsun volkan hocadan bakayım sen
Ya ne bilim canım birebir görüşmemizde iyiydi ama telle n zaman görüşsem böyle kısa kesen kapatsada işime baksam izlenimi verdi sürekli bana ...
Ve bir kaç arkadaşım var onlarada demişki hızlı cümle kurun işde çabuk olun bilmem ne demiş yani n bilim hoşlanmadım ben ...

telle o kadar çok ne konuştunki
biz bi kere tedaviden önce konuşmuştuk sonra da konuşmadım
herşeyi açıklamştı o zaman diğer sormak istediklerimi ben hep kendi doktoruma sordum
o gayet güzel anlattı

Ama böle kramp şeklinde oluo canımm çok cnm yanıo bakalım n olucakk akşammm ay kesin bayılırım benn yaaa

cnmm çok normal kasık agrılarınn daha çok yaşayacaksın bunları korkma telaş yapma rahim büyüyor..bak benm 11 haftalık oldu hala agrı oluyor kafanı takma bendeki yavaş yavaş halsizlik yorgunluk geçiyor vücüdum artık hamilelige alıştı sanırımmayy cumartesi bi gelsede hemen gitsemm yaa heyecanlanıyorummm

zilli zarife naber
benim bu ara kasık batmam yok niyeyse
ay bende hiçbişey yok sende bulantı varmı bi ara vardı ne oldu
ben bu arada bi de sincan koru hastahanesini duydum sen duydunmu
sen ne tarafta oturuyorsun
bi de orayı denerim belki aklında olsun senin de

herşeyi açıklamştı o zaman diğer sormak istediklerimi ben hep kendi doktoruma sordum
o gayet güzel anlattı

cnmm sen neler yapıyorsunn bakımmm bebişler nasılllben çok sıkıldım evde hava bugün çok sıkıcı..bide haftasonu eşimle geziyoruz o yüzden pazartesi çok zor geliyor keşke oda hiç çalışmasa ne güzel olur

iyiyim ben de aynı işte ne olsun eşim ufak bi kaza geçirdi onunla meşguldüm haftasonu topikte yazdım
çalışıyorum ben de işte işten eve evden işe
haftaya izne çıkacağım inş.2 hafta
eşim de rapor aldı evde
çok gezme zilli yorulursun

o gayet güzel anlattı
Canım işde pgt yani detaylar olasılıklar ne bilim yani konuşulması gerekenler kadın dogumcu bilemio pgt yi o yüzden bana volkan bey açıklama yapmak durumundaydı ne bilm aman neysee

Ay cnm ben daha önce 3 kere daha geçirdim gebelik ama bu kadar ileri gitmemiştim sanırım ilk defa böle ağrılar yaşıorum dilerim hayırlı haberlerle gelirim akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…